E.ON – Versenyben Önökért!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Energiaköltségek optimalizálása
Advertisements

Nemzetközi tudomány – magyar kézből Interacta 1996 óta az ügyfelekért.
Aktualitások a háztartási méretű kiserőművek hálózatra csatlakoztatásával kapcsolatban előadó: Harsányi Zoltán E.ON Műszaki stratégiai osztály.
• 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. • Az RFH küldetése, hogy KKV-k és Önkormányzatok számára biztosított.
Groupama Garancia Biztosító Zrt.
Nemzeti Innovációs Hivatal
E.ON – Versenyben Önökért!
Harapjon rá a megtakarításra! Önkormányzati kiadások hatékony felhasználásának eszközei.
1. 2 Az RFH cégcsoport • Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat • 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és.
Az MFB Invest Zrt. tevékenységének bemutatása Buda Sándor Tanácsadási igazgató október 24.
Felszámolók Országos Egyesülete Balatonalmádi Szeptember 14.
PÉNZÜGYI ISMERETEK A takarékszövetkezeti rendszer
Engedélyköteles tevékenységek szétválasutása az E
Együttműködés a bérleti konstrukciók gyors és rugalmas kiszolgálásában.
Az E.ON partnere az energiaszolgáltatásban
Pannon Logisztikai Klaszter. Nyugat-Dunántúli Régió.
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Megújuló energia tanúsítványok az EON ügyfelei számára
1 A hírközlés szerepe a nemzetgazdaságban – új célok Vitaindító Vasváriné dr. Menyhárt Éva.
Az IKT szerepe a gazdaság erősítéséért Ilosvai Péter, IT Services Hungary.
Vállalkozásunk külső, belső kapcsolatrendszere és értéklánca
Informatikai megoldások egy kézből
E.ON – Versenyben Önökért!
Minőségben utazunk! Az Africa-Europe Challenge hivatalos utaztatója.
Starjobs Magyarország Kft.. A Starjobs Magyarország Kft óta kínál megoldásokat munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés területén, a diákmunkában 1983 óta.
Vállalattal kapcsolatos fogalmak
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
A franchise gazda elengedhetetlen tulajdonságai és felelőssége Tóth-Zsédely Rita Otthon Centrum KKV Akadémia április 24.
óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. Az RFH küldetése, hogy KKV-k és Önkormányzatok számára biztosított.
OTP Bank: finanszírozás és fejlődés
© Polycom, Inc. All rights reserved. Gyors és hatékony ügyfélkezelés Videókommunikációs megoldások a KKV szektor számára Tohai Tibor| HRP Europe Kft.
B ÉRES G YÖRGY Gazdasági főigazgató Az egészségügy háttérszolgáltatásának és egyéb népgazdasági ágazatoknak a kapcsolata március 31.
Hiányzók: Varga László, Horváth Balázs Szervezeti környezet.
Kontrolling házi dolgozat
TELEKOM ÜZLETI APPOK VERSENYE PÁLYÁZZ, NYERJ, INDÍTSD BE! Berkovics Dalma Projektmenedzser.
) 27/07/2014 A befektetői tőke szerepe a távhőszolgáltatás fejlesztésében Fernezelyi Ferenc Kereskedelmi igazgató Dalkia Energia Zrt. MaTáSzSz konferencia.
„Nem ülhetek a flotta minden autójában egyszerre, mégis mindent tudhatok róla Webbase Intelligens flottakövetéssel” Stratégiai partnerünk.
A nyomdaipar évi teljesítménye a papírkereskedelem tükrében.
1. Az RFH Zrt. bemutatása 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó társaság Cél a vállalkozások erősítésén keresztül.
Elemezze cége innovációs potenciálját! ‘800 európai vállalkozás mint összehasonlítási alap’
Munkaadói tájékoztató
1095 Budapest, Mester u. 4. HUNGARY Érdemes-e szénhidrogént kutatni Magyarországon? - szénhidrogén-bányászati, vállalkozási szemszögből Dr. Tóth Tamás.
Ötlettől a sikerig! A Regionális Fejlesztési Holding Zrt. cégcsoportjának fejlesztési és finanszírozási lehetőségei 1.
? ? ? ? ? Molnár Ferenc Milyen a jó informatikai háttér az ügyfélkezeléshez, ügyfél- információhoz? A jó CRM nélkülözhetetlen.
Energiahatékonysággal a költségcsökkentés és a minőségi üzletvitel érdekében.
óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. Az RFH küldetése, hogy KKV-k és Önkormányzatok számára biztosított.
1. Egy 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. Az RFH Csoport küldetése: A KKV-k és az önkormányzatok.
Az ügyfél elégedettsége a teljesítésen múlik információáramlás az integrált rendszerekben a rendelés felvételétől a számlázásig.
Sláger az adómentes cafeteria megoldások
Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági Szolgáltatások Tagozat XXV. Gazdasági Tevékenységet Segítő Szolgáltatási Osztály Megújuló Energiák Szakmai.
Fiber haszonérv házhálózat kiépítéshez
Energiahatékonysággal a költségcsökkentés és a minőségi üzletvitel érdekében.
Energiahatékonysággal a költségcsökkentés és
11 Ötlettől a sikerig! A Regionális Fejlesztési Holding Zrt. cégcsoportjának fejlesztési és finanszírozási lehetőségei Ötlettől a sikerig! A Regionális.
MESTER FRANCHISE-HÁLÓZAT JELLEMZŐI, ELŐNYEI Lavotha Ildikó cégvezető.
1. 2 Az RFH cégcsoport Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó.
ÖTLETTŐL A SIKERIG! A REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI HOLDING ZRT. CÉGCSOPORTJÁNAK FEJLESZTÉSI ÉS FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEI ILENCZFALVI SZÁSZ GÁBOR VEZÉRIGAZGATÓ.
Tőkés Napenergia hasznosítási körkép ZÖLDEK Klaszter Nemzetközi Konferencia szeptember 12–13., Tatabánya EUSOL.
Vállalkozási környezet Ausztriában GYSMKIK Győr, május 5. Külgazdasági és Külügyminisztérium Mautner Márk külgazdasági attasé, Magyar Nagykövetség,
E.ON – Versenyben Önökért! Novotny Dénes KKV szegmensvezető Értékesítés és Marketing Osztály.
2005. VERSENYKÉPES CÉGMÉRET Előadó: Karsai Béla Július 1. BÉT.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
Szakács Erik , Győr Széchenyi-kártya a VOLKSBANK – nál.
Megjelentek az infokommunikációs pályázatok
12 ezer milliárd forintos keret
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
EBSCO Information Services
A Reklámajándék.hu Kft. az IGC Global Promotions hazai képviselője
A VEOLIA pécsi erőműve a körkörös gazdasági modell tükrében
3. osztályban.
Előadás másolata:

E.ON – Versenyben Önökért! Novotny Dénes KKV szegmensvezető Értékesítés és Marketing Osztály

E.ON Európában Az E.ON a világ egyik legnagyobb, Magyarország piacvezető magánkézben lévő energetikai vállalatcsoportja 30 ország, 88 ezer munkatárs, 30 millió ügyfél Garancia a nemzetközi háttér és a legfejlettebb technológia

Szolgáltatási területünk E.ON Magyarországon Ha Ön már az E.ON ügyfele… akkor Ön már egyike annak a 3 millió lakossági, vállalati vagy önkormányzati ügyfelünknek, akik élvezhetik a Magyarország piacvezető energiaszolgáltatója által nyújtott biztonságos szolgáltatást. Szolgáltatási területünk

Gönyűi erőmű

E.ON beszállítói 2013-ban 54 Milliárd Forint termék- és szolgáltatás-beszerzés, 97,5%-ban magyar többségi tulajdonú vállalatoktól Több ezer, többségében kis- és középvállalkozás 2013-ban díjazottak: L.T. Hungária Kft. (hálózati anyagok) Bo-Villám Bt. (hálózati anyagok) Atys-Co Kft. (hálózati anyagok) Lavill Kft. (áramhálózati kivitelező) Pannon Inferior Kft. (áramhálózati tervező) Hadnagy és Társa Kft. (gázhálózati kivitelező) Moline Kft. (gázhálózati tervező) Sharan Kft. (alállomási beszállító) Zsoldos Kft. (alállomási beszállító) Vill-Szer-Tech Bt. (energiamérési beszállító)

Személyre szabott ügyintézés áramban és gázban Mindenki számára saját telefonos ügyintézőt biztosítunk, így mindig ugyanaz a személy segíti munkáját, sok időt és fáradtságot takarítva meg ezzel. Dóczi-Maróti Kitti Telefon: 30/535-0646

KKV ügyfelek visszajelzései „Van olyan más, kisebb szolgáltató, aki fél forinttal kevesebb lenne, de nem bízunk másban. Egy ekkora üzemnél kell a nagy szolgáltató, mint partner.” „Van kapcsolattartónk az E.ON-hoz, tájékoztatva vagyunk minden lényegesről” „Ki tud alakulni egy olyan személyes kapcsolat, amivel élni és nem visszaélni lehet” „Mostanában felhívnak az E.ON-tól – ennek örülök. Nemcsak dorgáló levél jön, hanem megpróbálnak segítőkészek is lenni”

Költségcsökkentés – kedvezőbb ár által

Költségcsökkentés – kedvezőbb ár által 30% ÁRAM GÁZ

Költségcsökkentés – kisebb fogyasztás által E.ON Solar Program Hazai energiaszolgáltatók közül elsők vagyunk napelemes megoldásunkkal, az E.ON Solar-ral.