ASSA ABLOY előadás Zárbetétek, cilinderek 2012.05.14.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A Kerékpáros Műszaki Szabályozás elemei - vitaindító Bodor Ádám a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Miniszter kerékpáros ügyekért felelős megbízottja.
Advertisements

ALKALMAZOTT KOMMUNIKÁCIÓ
SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK
A költségcsökkentés hatása a kockázatra Elméleti megközelítés és „labor” példa Galyatető, kedd, június 24. MBVE XI. konferencia.

Grzegorz Migacz Stolbud Pruszyński Technológiai Osztály
Hatékony e-commerce hirdetés az Árukeresőn. Az Árukeresőről • Magyarország piacvezető árösszehasonlító oldala • Operáció 5 országban (HU, TR, RO, BG,
Szoftverminőség, 2010 Farkas Péter. SG - Sajátos célok  SG 1. Termék / komponens megoldás kiválasztása  SP 1.1. Alternatívák és kiválasztási kritériumok.
EuroScale Mobiltechnika Kft
Mi jellemző a magyar autóipari beszállítók helyzetére napjainkban?
Magyarországi cloud computing megoldások, belépési területek a hazai kis- és közepes méretű vállalatok számára Riba István.
Házi dolgozat Csibésztábor, Csibésztanya – feketén - fehéren
AZ INFORMATIKAI BIZTONSÁG
Hivatásos csapatsportágak értékteremtése - számokban (Magyarországon)
Budapest, február 7.. • Brief • A logó • Inspirációk és versenytárselemzés • A honlap • tervezése és végső felépítése • arculata és színrendszere.
Az Önkéntes Tűzoltó Egyesületek szerepe
A HEAT Hungary Műszaki Innovációs és Kereskedelmi Kft. bemutatása
Mobil eszközök alkalmazása vállalati környezetben
Hatékonyságnövelés IT biztonsági megoldásokkal Szincsák Tamás IT tanácsadó 2012.Október 17.
1 Autocolor Kft. Gémosz Konferncia
Jogában áll belépni?! Détári Gábor, rendszermérnök.
A „TRUEFOOD” projektről  Az Integrált projekt teljes címe: Hagyományos európai élelmiszerek fejlesztése innovatív módszerekkel  Tematikus prioritás:
1. előadás.
4. Előadás Vállalatgazdálkodási alapok
Szállodavezetés és gazdálkodás I. „Szállodák tevékenységei”
Zalayné Kovács Éva: Minőség és könyvtár
Digitális információink védelme Borbély András, Grepton Rt.
Levegőtisztaság-védelem 10. előadás Engedélyezési eljárások, eljáró hatóságok, eljárások menete, engedélykérelmek tartalmi követelményei.
Levegőtisztaság-védelem 10. előadás Engedélyezési eljárások, eljáró hatóságok, eljárások menete, engedélykérelmek tartalmi követelményei.
A franchise gazda elengedhetetlen tulajdonságai és felelőssége Tóth-Zsédely Rita Otthon Centrum KKV Akadémia április 24.
Mikro és kisvállalkozások szerepe a rövid ellátási láncban Gyaraky Zoltán főosztályvezető Élelmiszer-feldolgozási Főosztály.
Mobilitás és közösségi média – „Szép új világ?”
ADATBIZTONSÁG, ADATVÉDELEM IV. Takács Béla
Kiürítés a valóságban és a papíron
A multimédia és a közösségi hálózatok a hatékony nyelvtanulásban Debreceni Egyetem Informatika Tudományok Doktori Iskola PhD Konferencia, Hollókő, 2013.
Statisztika, kutatásmódszertan I.
Mit kell tennünk: - Célok, tények, tervek Rós László
Budapesti Műszaki Főiskola Neumann János Informatikai Főiskolai Kar A Műszaki Tervezés Rendszerei 2000/2001 tanév, I. félév 1. előadás Bevezető a számítógépen.
Demerite módszer. Összehasonlításos módszer T ia az elemzett termék technikai paraméterei Q ia az elemzett termék minőségi paraméterei T ic az etalon.
A Kárpátia Magyar-Román Kereskedelmi és Iparkamara
2011. évi CCIX. Tv. Konferencia neve, helye: Budapest, 2012 október 30. GWP-konferencia Vojtilla László elnöki tanácsadó Magyar Energia Hivatal.
Számítógép-hálózatok
A vezető mint sikertényező szerepe egy középvállalkozás
1 „KIS” GÁZNYOMÁS-SZABÁLYOZÓ ÉS MÉRŐÁLLOMÁSOK MÁRKAKERESKEDŐK TALÁLKOZÓJA Nagykanizsa, június 29. Előadó: Németh Richárd ügyvezető.
Szerviz modul Ismertető. Cégismertető Magyarország vezető kárrendezési rendszerének szállítója Tíz éves szakmai tapasztalat Partnerei kapcsolatban állunk.
KRIMINAL EXPO BUSINESS ÉS BIZTONSÁG a tervezés és az üzemeltetés konfliktusa a bevásárlóközpontok esetében.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
BIZTONSÁGOS E- MAILEZÉS ANDROID OKOSTELEFONON Herczeg Ádám – MV2JLC Herczeg Ádám
CCD spektrométerek szerepe ma
2014. június 12. Lackó Péter Clarity
i.e. SMART üzleti ötletek versenye SWOT analízis workshop
A Windows Server 2003 termékcsalád A Windows Server 2003 termékcsaládnak 4 tagja van: Windows Server 2003, Standard Edition Windows Server 2003, Enterprise.
EGYÜTTMŰKÖDÉS A PIACI IGÉNYEK GAZDASÁGOS KIELÉGÍTÉSÉÉRT „IPARI PARK-SZERŰ” ÉLELMISZERTERMELÉSI RENDSZER GAZDASÁGOSAN.
Kötésfajták és megvalósításai
Robotok üzembehelyezése. A minimális biztonsági távolságot az érvényes szabványok adják meg. Ha a veszélyes területen a veszély alacsony, a minimális.
Milyen előadás legyen?1 Milyen előadást? Csink László Jogi informatika projektek 2004
Adatbiztonság, adatvédelem, kockázatelemzés
Vállalkozásmenedzsment I.
Pályázati Tanácsadói Szakmai Nap április 16. START Tőkegarancia Zrt. HOL ÉS HOGYAN KAPCSOLÓDIK A PÉNZÜGYI SZEKTOR AZ ÚMFT GAZDASÁGFEJLESZTÉSI PROGRAMJAIHOZ?
A biztonság általános értelmezése A biztonság nem termék, hanem egy kedvező állapot. A biztonság állapot, melynek megváltozása nem valószinű,
A DÖMÖTÖR Kft. termék struktúrája és fejlesztési irányai
avagy a zártság dilemmái
Digitalizálás a könyvtárban …mit, mivel, hogyan, mikor, miért, mennyire…
A belső fenyegetettség elleni védelem aktuális kérdései © , Megatrend 2000 Rt. All rights reserved. Kajati László igazgató, biztonsági üzletág.
OTP Pénzügyi Pont KFT február. 1-től létrejött egy új partneri hálózat, mely kizárólag az OTP Bank termékeit közvetíti az ország egész területén.
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
K&H a családi vállalatok bankja
Bogos Csaba GAZEK Safety Expert Ügyvezető - Tulajdonos
Dr. Zsilinszky László Ez az előadás megtekinthető az Interneten is:
Előadás másolata:

ASSA ABLOY előadás Zárbetétek, cilinderek 2012.05.14.

Tematika Az ASSA ABLOY cégcsoport bemutatása A zárbetétekről általában Csapos hengerzárbetétek Abloy forgótárcsás technológia Biztonság, védelem Bemutató video

A hengerzárbetétekről általában Mi a hengerzárbetét? Mechanikus zárást és nyitást biztosít az adott ajtóban Hol van a zárbetét? Az ajtóban (is) Milyen védelmet biztosít? Mechanikai és logikai védelem Felhasznált anyagok Általában réz Alacsony kulcs variációs szám Különböző védelmi szintek

Üzleti felhasználásra Védelmi szintek Üzleti felhasználásra Végfelhasználóknak High End Közepes védelmi szint Költség hatékony Maximális védelem NOKIA, OTP, ELMÜ Közepes védelem, főkulcsosítható Alap szintű védelem Minimális védelem, néhány napra Szerelő betétek 4

A csapos hengerzárbetétek felépítése Ház Mag Csapok Rugók Veszélyek Törés, fúrás, rezgőkulcs, maghúzás, finomnyitás, kulcs klónozás, nyerskulcs, alacsony logikai védelem ~25 000 variációs lehetőség

Abloy forgótárcsás technológia Szabadalmaztatott forgótárcsás technológia Nincsenek csapok és rugók a forgó részben Törés, fúrás, maghúzás, letapogatás elleni maximális védelem Rezgőkulccsal kinyitni nem lehet Kulcs a kereskedelmi forgalomban csak szerződött partnernél kapható Egyedi védett profilok, főkulcsosítható Elektromechanikus kivitelben is létezik 1,97 milliárd variációs lehetőség

Abloy forgótárcsás technológia A saját kulcs és roncsolás nélkül kinyitni nem lehet Edzett acél házzal is elérhető Kombinálható lakatokkal, szekrényzárakkal, stb...

Abloy Protec2 rendszer működés közben Lássuk gyakorlatban: Abloy Protec2 video Abloy Protec technikai video

Konklúzió Egy épület tervezésénél a zárbetét műszaki színvonala csupán apróságnak tűnik, mégis nagy gondot kell rá fordítani A megfelelő biztonsági szint eléréséhez a megfelelő terméket kell választani Az ajtó csak annyira biztonságos, mint a leggyengébb eleme A személy és vagyonbiztonság biztosítása sokkal nagyobb prioritást kell, hogy élvezzen, mint amennyit általában rászánnak

Köszönöm a figyelmet. Hermann László Termékmenedzser laszlo Köszönöm a figyelmet! Hermann László Termékmenedzser laszlo.hermann@assaabloy.hu