Fenyő utcai és Béketelepi játszóterek építése

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Tíz éves a Filozófiai Kert
Advertisements

A LEADER+ Pályáztatási feltételek. Kik pályázhatnak?  A pályázónak meg kell felelni a helyi szintű pályázati felhívásban rögzített jogosultsági kritériumoknak.
Vándorpóló mozgalom ODA TESSZÜK.
„Fiatalok helyben tartása!”
Határokon Túli Magyarságért Alapítvány 7621 PÉCS, János u. 22. Tel.: / , Fax: / fre .hu
TISZATÉR LEADER EGYESÜLET célterületei és eljárásrend 2011.
Rettegi Attila programja
Kis Bocs Baba-Mama klub Baba- Mama Egészség, Életmód, Szabadidő és Szociális Információs Közhasznú Egyesület.
Mondák, dalok útja Zsámbok.
Hunyadiváros. Hunyadiváros Kecskemét Hunyadivárosi Részönkormányzat 2010  A részönkormányzat évben eddig 6 alkalommal ülésezett és 44 határozatot.
ISKOLASZÖVETSÉGTŐL A KÖZKINCSIG (EGYMÁST GENERÁLÓ KULTURÁLIS HÁLÓZATOK KOM.-EGOM. MEGYÉBEN) DÉR GUSZTÁV Farkasgyepü, ELŐADÁSOMBAN EGYMÁST.
. Tölts 17 napot Magyarországon, járd körül nagy- és kisvárosait, ismerd meg múltunkat és járulj hozzá a jövő építéséhez! Mindehhez nem kell mást tenned,
2012. év. Képviselő testület bizottságainak munkája  Oktatási és Szociális Bizottság  8 db ülés  28 db határozat  Ügyrendi és Pénzügyi Bizottság 
Perkátai Életút Projekt
A volt internáló tábor hasznosítási irányai
Dr. Cser-Palkovics András polgármester Megújul városunk egyik főútja, a Mártírok útja.
Egy vonzóbb város: Biharkeresztes
„Környezetvédelmi vállalkozói inkubátorház létesítése Rákospalotán” KMOP-1.5.3/A PROJEKTINDÍTÓ RENDEZVÉNY január
„A sződi Hunyadi János Általános Iskola épületenergetikai korszerűsítése” KEOP-5.3.0/A/ Sajtóközlemények gyűjtése és elemzése.
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Galacz Adri
Asztalos műhely építése, MIR rendszer kiépítése
December.
Piller Rudolf SzélerőVép Kht.
Tisztelt Bíráló Bizottság!. Mi, a fiatal generáció nagy a csábítást érezünk arra, hogy a jövőt kutatva jóslatokba bocsátkozzunk, hogyan alakul az emberiség.
III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Általános Iskola Medgyessy Ferenc utca
Óbarok Forrás: Saját képek.
TIOP / „A tudás kulcsa” – tanulói laptopok az élethosszig tartó tanulás kulcskompetenciák fejlesztéséhez. Kedvezményezett: Jászárokszállás.
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Értéktár Bizottság munkája, tapasztalatai Budapest, május 21.
Köszöntjük Önöket az „Esély az együttműködésben” – Élhetőbb vidék megteremtése konferencián!
MEGHÍVÓ A BTSSZ szeretettel meghív minden kedves Természetjárót a Budapesti Természetbarát Találkozóra Ideje: én. Helye: Biatorbágy,
A Ráday-kastély helyén Ráday I. Pál ( ) – II. Rákóczi Ferenc titkos kancellárja és diplomatája – kezdett építkezésbe, míg a ma látható, Grassalkovich.
Ászár Község Önkormányzata Dr. Mikolasek Sándor ÚMVP pályázatok Ászáron Szakmai rendezvény a Bakonyalja- Kisalföld kapuja összetartásáért Kisbér.
‘Bakonyalja-Kisalföld kapuja’ Vidékfejlesztési Egyesület A Falumegújítás és –fejlesztés, A vidéki örökség megőrzése pályázatok Kisbér,
Integrált közösségi szolgáltató terek
„New Hungary” Rural Development Programme A Pannónia Kincse LEADER Egyesület AaAa Nyárádszereda, Pannónia Kincse LEADER Egyesület.
61. számú főút Somogy megyei szakaszainak 11,5 tonnás burkolat - megerősítése IV. szakasz ( km szelvények között) Lakossági fórum 2010.
14.30 Regisztráció Köszöntő – Vértes Tibor, elnök Megnyitó – L. Simon László, az Országgyűlés Kulturális és Sajtóbizottságának elnöke
Szeretettel köszöntünk a Pesterzsébeti
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület. Új Magyarország Vidékfejlesztési Program III. tengely intézkedései 1. Mikrovállalkozások létrehozásának.
Református templom (torony, homlokzat) felújítása Sárkeresztesen A Sárkeresztesi Református Egyházközség a vidéki örökség megőrzése címén nyert támogatást,
Az agroturizmus és a vidékfejlesztés sokszínűsége Európában.
Nemzetközi együttműködések „A BAKONYÉRT” Egyesületnél.
 a nagykaposi iskolák és fiatalok képviselői.  alakuló gyűlésünk október 9.-én volt.  rendszeresen találkozunk a nagykaposi szabadidőközpont.
Napkor A mi településünk.
Pengetár Közhasznú Egyesület Netre Kész programban résztvevő Netre Kész programban résztvevő Települések Települések Önkormányzati hivatalok elérhetőségei.
EU-s források ökoiskolák számára Takács Eszter Könczey Réka Budapest, június 6. Magyarországi Ökoiskolák VII. Országos Találkozója.
Önkormányzati választási fórum. Diósd az otthonunk.
2014. szeptember Célkitűzéseink Nemzetiségeinknek évszázadokon keresztül megőrzött kulturális, gasztronómiai és etnográfiai értékeinek bemutatása.
Cím. Komlóska Község Önkormányzat nevében tisztelettel köszönti Önöket Köteles László Polgármester! Sajtótájékoztatónk témája: Közel 70 millió forint.
Nagy István Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi és Vidékfejlesztési Kar Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnöki Levelező FÉLÉVES GYAKORLAT.
Tetétlen Község Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját, ismerőseit az Államalapító Szent István Király és az Új Kenyér ünnepe alkalmából.
Önkormányzati fejlesztések Sárospatakon Közoktatási infrastruktúra fejlesztése (II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola főépületének bővítése,
Türje Község Önkormányzata az Új Magyarország Fejlesztési Terv Nyugat-dunántúli Operatív Program keretén belül a „Türje Községben az egészségügyi alapellátás.
37. számú főút Szerencs átkelési szakasz rekonstrukciója Lakossági fórum március 29.
Hátrányból előnyt! - a gazdaságfejlesztés lehetséges útjai a kistelepüléseken Murakeresztúr IKSZT november 24.
 EU támogatásból Kemecse Város közösségi tereinek fejlesztése során több pontú beruházásként:  játszótér kialakítására;  a Répásy díszsírhely (Kegyeleti.
Érsekhalma.
KÖZMEGHALLGATÁS 2015 Tájékoztató Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzatának évben folyamatban lévő pályázatairól.
ZÖLDEK Klaszter Nemzetközi Konferencia A megújuló energia jövője a Közép-dunántúli régióban Edutus Főiskola,
KÖZMEGHALLGATÁS 2016 Tájékoztató Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzatának évben megvalósult, illetve évben folyamatban lévő pályázatairól és.
Rábapatona Község Önkormányzat 2011 évi költségvetés végrehajtása.
Helyi Fejlesztési Stratégia intézkedéseinek bemutatása
Tájékoztató Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzatának
TÁRSADALMI INFRASTRUKTÚRA OPERATÍV PROGRAM
Megújul városunk egyik főútja, a Mártírok útja
Projekt ismertető Egészségügyi alapellátáshoz kapcsolódó
Közmeghallgatás Dunavecse
NYITÓ KONFERENCIA Egészségügyi alapellátáshoz kapcsolódó
Zárórendezvény.
Előadás másolata:

Fenyő utcai és Béketelepi játszóterek építése Bakonycsernye Község Önkormányzata - Bakonycsernye Falumegújítás és fejlesztés Megítélt támogatás - 4.955.340 Ft „Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa. Az Európai Unió és a Magyar Köztársaság támogatásával.”

Játszótér építésének megkezdése: Bakonycsernye Község Önkormányzat megkezdte a játszótér építését az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a falumegújításra és- fejlesztésre igénybe vehető támogatásból. Az elnyert összeg: nettó 4. 955.340,- Ft Az önkormányzat a nagyszabású beruházáshoz az áfát biztosítja. A támogatás keretén belül a településen már meglévő játszóterek közül egy felújítását, valamint egy teljesen új játszótér felépítését valósítjuk meg az EU normáknak megfelelő játékok telepítésével. Az új játszótér létesítését az általános iskola, illetve a fiatalok garzonháza szomszédságában lévő telken valósítjuk meg a közelben lévő gyerekek szórakozási igényének eleget téve. A meglévő játszótér korszerűsítésével pedig a biztonságos szabadidő eltöltését szeretnénk biztosítani. Pácser Andrea

M E G H Í V Ó Bakonycsernye község Polgármestere Bakonycsernye Rákóczi út 83. Telefon/fax: 22/413-001 E-mail: pm.bakonycsernye@morterseg.hu M E G H Í V Ó   Bakonycsernye község Önkormányzata nevében szeretettel és tisztelettel meghívom a 2010. június 23-án tartandó (péntek) rendezvényeinkre: 16.00 óra EU forrásból épített játszóterek avatása Helyszíne: Fenyő utca 17.00 óra 2010. évi Bakonycsernyéért Díjak átadása Csuhé életképek - Palik Ferencné önálló kiállításának megnyitása Könyvbemutató: Varga Ferenc Bakonycsernye 1848-2009 Helyszíne: Művelődési Ház Rákóczi u. 78. Egyúttal ajánlom figyelmébe a falunap további programjait ! Kérem, hogy megjelenésével tisztelje meg rendezvényeinket ! Bakonycsernye, 2010. július 19.   Turi Balázs polgármester

EU forrásból épített játszóterek avatása Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a falumegújításra és- fejlesztésre igénybe vehető támogatásból épült játszótereket avattak 2010. július 23-án, pénteken 16 órakor Bakonycsernyén a Fenyő utcában. Az iskola mögött, a fiatal pároknak otthont adó Fecskeház szomszédságában fekvő új játszótéren rendezték meg délután az átadási ünnepséget, melyre egyesületünk is meghívást kapott. Bakonycsernye öt kilométer hosszú falu, egy játszótérrel még nem lettek volna kisegítve, ezért a Deák utcában és a Béke utcában is építettek egyet. A három játszótér megépítése összesen mintegy hétmillió forintba került, amelyből a Fenyő utcai és Béketelepi játszóterek építésére nettó 4. 955.340,- Ft-ot nyertek pályázaton. Az ünnepséget a község polgármestere Turi Balázs nyitotta meg, aki elmondta milyen fontos a gyermekek életében egy ilyen a szabadidő eltöltésére alkalmas helyszín. Bakonycsernye igyekezett ezt megelőzően is kiemelten gondoskodni fiataljairól, hiszen megnyitották a fecskeházat, tavaly felújították az óvodát, folyamatosan fejlesztik iskolájukat- tudtuk meg az elöljárótól. Ezután Törő Gábor országgyűlési képviselő köszöntötte a megjelenteket, kiemelve az európai források adta lehetőségeket A műsor után a község polgármestere, Törő Gáborral és a „A BAKONYÉRT” Egyesület elnökével, Bajkai Jánossal közösen elvágták a szalagot, átadva ezzel a játszóteret a melegben kitartó gyerekeknek, akik az avatás után már birtokba is vehették.