A MOGYORÓHEGYI ERDÉSZETI ERDEI ISKOLA INFRASTRUKTURÁLIS FEJLESZTÉSE A projekt az EU támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az akadálymentesítés szakmai háttere, indokoltsága Horváth Péter SZMM Országos Fogyatékosügyi Tanács titkára Budapest, június 7.
Advertisements

Projekt általános bemutatása
Az emeltszintű járóbeteg szakellátás fejlesztése a Lenti Kistérségben a Dr. Hetés Ferenc Rendelőintézet revitalizációjával NYDOP-5.2.1/B LENTI.
Ösztönöktől vezérelve Megújuló csatornánkon lankadatlanul űzzük tovább a prédát szárazon és vízen egyaránt. Stábunk a vadászat és horgászat neves képviselőivel.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Az ÁFSZ szervezetfejlesztési törekvései különös tekintettel.
Területi együttműködések, társulások, hálózati tanulás TÁMOP-3.2.2/08/A/2 Megújuló pedagógia: hálózati együttműködés Észak-Magyarországon.
Vác turisztikai attrakciók összefogása a TDM szervezet keretében
A projekt építési tevékenységének megvalósítása A megvalósítás menete: •Generál-kivitelező kiválasztása •Munkaterületek átadása • Heti koordinációs megbeszélések.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
A keszthelyi kistérség településeinek épületenergetikai fejlesztései A „REBE” Régiók együttműködése a bioenergetikai tudástranszfer és az energiahatékonyság.
Nyilvánossági és tájékoztatási kötelezettségek Ékes Gyula, Váti Nonprofit Kft. Mátészalkai Területi Iroda Információs nap magyar partnerek részére, Békéscsaba.
Pályázatírás az Európai Unióban Tóth Ákos Lehetőségek a csatlakozás után  Strukturális Alapok  Kohéziós Alap.
1 EMDOR KFT Integrációs Pedagógiai Rendszer Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 2008/2009.
TÁMOP Kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés
Beruházás a 21. századi oktatásba február 12.
műszaki osztályvezető
EISZ nemzeti program 2012 dr. Téglási Ágnes főigazgató-helyettes.
E-Levéltár projekt Vidra András Projektigazgató
ESÉLY CENTRUM Nyíregyháza, Tiszavasvári út 41.
Építési- és bontási hulladékok képződése és lehetséges hasznosításuk Eger november 17. Építőipari ásványi- és másodnyersanyagok (Az EU „SARMA” projekt.
A szegedi Móra Ferenc Múzeum látogatóbarát fejlesztése A projekt az Európai Unió és a Magyar Kormány támogatásával valósul meg projektmenedzsment.
„Környezetvédelmi vállalkozói inkubátorház létesítése Rákospalotán” KMOP-1.5.3/A PROJEKTINDÍTÓ RENDEZVÉNY január
EKOP Elektronikus levéltár
Projektkezdeményezés és pályázatírás
Új bölcsőde építése Kartalon – passzívház közeli energiatakarékos formában KMOP
Ecological assessment of the Szamos/Somes River to determine its influance on the ecological state of the Tisza River Dr. Csipkés József Felső-Tisza-vidéki.
Innovatív üzleti parkok fejlesztése az innováció és a vállalkozó szellem előmozdítása érdekében a Dél- Kelet Európai térségben FIDIBE.
A 100%-os helyszíni ellenőrzés koncepciója
A projekttől a pályázatig
FoglalkoztaTárs - Társ a foglalkoztatásban Október 24. Észak-alföldi regionális szakmai műhelymunka A KézenFogva Alapítvány megjegyzései a kerekasztal.
GÖDÖLLŐI KIRÁLYI KASTÉLY A Gödöllői Királyi Kastély, komplex, környezetbarát üzemeltetést lehetővé tevő újjáépítése és családbarát szolgáltatásokkal történő.
EU-s pályázatok írása és módszertana
Sapientia-EMTE informatikai rendszerének kialakítása és fejlesztése Dr. Dávid László Dr. Györfi Jenő Budapest, November 11.
Vállalati kapcsolatok fejlesztése Nógrád Megyei Szakképzés-szervezési Társulás.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Somogy Megye Önkormányzatának szakképzési koncepciója.

Projektmenedzsment Mesterkurzus 1.
Pályázati beszámoló június Matolcsiné dr. Szimon Ildikó.
A projekt az Európai Unió támogatásával, a Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. ELŐZMÉNY KMOP /B_2 kódszámú.
A Fertő-tó nádas területeinek üzemelési terve A projekt az Ausztria-Magyarország Interreg IIIA Közösségi Kezdeményezési Programban, az Európai Unió és.
2014. június 12. Lackó Péter Clarity
A beiskolázás előkészítése
Madas László Erdészeti Erdei Iskola Visegrádi kirándulóközpont Budakeszi Vadaspark 700 km sétaút 100 km kerékpározásra kijelölt erdészeti út 6 kilátó.
Tatai Fényes Tanösvény kialakítása
Ösztönöktől vezérelve Megújuló csatornánkon lankadatlanul űzzük tovább a prédát szárazon és vízen egyaránt. Stábunk a vadászat és horgászat neves képviselőivel.
Esély a szülőknek, lehetőség a gyermekeknek. Városligeti Fasori Bölcsőde Projekt célja: a megnövekedett gyermek létszám - 25 új férőhely - a gyerekek.
Változások az NCA szempontjából február 2. Fülöp Krisztina.
Non-profit Gazdaságfejlesztő Szervezetek Háza Hajdú-Bihar és Bihor megyékben HURO/0802/108_AF Projektbemutató.
Pályázat audit. Válság Válság Bevétel kiesés Dráguló hitelek Beruházás finanszírozási nehézségek Aktualitás.
A FEJÉR MEGYEI GYERMEKVÉDELMI KÖZPONT ÉS TERÜLETI GYERMEKVÉDELMI SZAKSZOLGÁLAT PÁLYÁZATAI A TÁMOP KERETÉBEN PROJEKT ZÁRÓ NAP:
Az idegen nyelv oktatása a Darusban 1990-ig kötelező az orosz nyelv társadalmi igény:német angol mindennapos német a két tannyelvű oktatás – 2000-ben.
Mitől innovatív egy vállalkozás? Nyert a pályázatom! Hogyan tovább? Segítünk a megoldásban!
Az intézményi felkészülés módszertana 14. előadás.
Esély, Lehetőség, Tehetség, ELTE Iskola felújítás az Eötvös Loránd Tudományegyetemen az Európai Unió támogatásával.
CURIE TEHETSÉGPONT. A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács Tehetségpontok mind Magyarországon, mind a határon túl élő magyarlakta részekre kezdeményezi és támogatja.
Salgótarján, május 19.. Pályázók köre: kisvállalkozások Támogatható tevékenységek és a támogatás mértéke: -Projektötlet minősítése – max. 3 millió.
A projekt főösszege: ,-Ft
Innovációs célú nemzeti és regionális szintű pályázati források
Szombathelyi Szolgáltatási pályaorientációs feladatai
Nemzeti Fejlesztési Terv, operatív programok és pályázati lehetőségek
Projektbemutató - Debrecen
Projekt ismertető Egészségügyi alapellátáshoz kapcsolódó
Mérnöki Szolgáltató Kft. Cégbemutató
Pályázati azonosító: NTP-MŰV
FRAGMENTS of NATURE / TERMÉSZETI TÖREDÉKEK
Matókné Misóczki Mária Projektigazgató Szekszárd
„Országos Foglalkoztatási Közalapítvány INFORMÁCIÓS NAP 2009” Gosztolai Géza OFA- Hálózat Közép-dunántúli Regionális Iroda Székesfehérvár, 2009.
EU-s források ökoiskolák számára
Zárórendezvény.
Előadás másolata:

A MOGYORÓHEGYI ERDÉSZETI ERDEI ISKOLA INFRASTRUKTURÁLIS FEJLESZTÉSE A projekt az EU támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg

Az infrastruktúra műszaki fejlesztése - Az erdei iskola akadálymentesítése - Fűtéskorszerűsítés Programfejlesztés - Új eszközök beszerzése - Kiadványok készítése

Nehézségek  Bonyolult pályázatírás  Bonyolult pályázatkezelés  Bonyolult elszámolás  Önrész  Kötelező kommunikáció  Rövid határidő  Építési munkák  Időjárás  Pályázatíró- és kezelő cég felkérése  Feladatok szétosztása, felelős stáb felállítása  Megfelelő gazdasági háttér  Profi kommunikációs cég felkérése  Párhuzamosan folyó munkák  Türelem, jó kommunikáció  Szerencse Megoldások

- Úthálózat kiépítése az erdei iskola teljes területén - Akadálymentes külső vizesblokk létesítése - 1 faház akadálymentessé alakítása

Ilyen volt…… ilyen lett

Belül……és kívül

Konyha bontás alattMajdnem készen

FarsangkorHúsvétra készülve

Folyik a hőszigetelésAz új faelgázosító kazán

Egyedi gyártású keretek Formára olyan, mint az eredeti Makovecz

A régi…… és az új

Farsangkor Húsvét előtt

Víz elleni szigetelésAz első esős napok után…

Közben a fűszerkertnek is készülni kell… Második próbálkozás

Smaragdzöld szőnyegA csodálatos kiskert

Új kerékpárokSzabadtéri sütőkemence

Gyógynövényes kiskertGyógynövényes asztal

Új mikroszkópok Új látcsövek

A fedett foglalkoztató építése A Tökház birtokba vétele

Amíg bent húsvéti játszóház, addig kint megerősített őrség