BIO-SCAN Üdvözöljük!. Tények 65 éves korban 1% vagyonos 54% le van égve 4% tehetős 5% még dolgozik 36% halott Source: Hartford Insurance Study, Social.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
1 groupement national interprofessionnel des semences et plants Vetőmagpiac forgalom az Európai Unióban Az EU vetőmag súlya a világ vetőmag termesztésében.
Advertisements

Alap Termékek.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
To protect the confidential and proprietary information included in this material, it may not be disclosed or provided to any third parties without the.
Fenntartható energiagazdálkodással az éghajlatváltozással szemben: retorika vagy realitás? Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Környezetgazdaságtan.
A magyarországi kockázatitőke- finanszírozás másfél évtizede ( ) Készítette: Papp Zsuzsa Tivadari Evelin.
KLENEN, Werle Rita Topten Egy nemzetközi projekt az energiahatékony termékekért KLENEN Mátraháza március 8. – 9. Werle Rita Topten International.
Vajon mi is az a TVN? Gondolatok a 2009-es „észpénz.net” kampány kapcsán június 4. Turny Ákos igazgató.
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég • Október • Adómentes, 7 éves cég • 2009-es terjeszkedés Oroszországba & Mexikóba • Széles piac! Németországban.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Üdvözlöm Önöket a Mezőgazdasági Megoldások és Együttműködés Konferencián! Harkány, Magyarország Június 2009 John Heisdorffer Az Iowai Szójaszövetség elnöke.
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
senior product manager Wyeth Consumer Healthcare
A Pharmanex ® Biophotonic Scanner. Pharmanex Biophotonic Scanner A világ első, azonnali, külsőleg alkalmazott, antioxidáns-mérő eszköze. „Valódi” táplálék-
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég Október Adómentes, 7 éves cég Széles piac! Németországban példának okáért a férfiak kétharmada, a nők fele pedig.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Pharmanex – Üzleti lehetőség
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
A tételek eljuttatása az iskolákba
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
LifePak Anti-Aging előadó: Carsten R. Smidt, Ph.D., FACN
Nu Skin Enterprises.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A globális világgazdaság és az USA világgazdasági szerepköre
A Microsoft Windows Vista gazdasági hatásai Lehetőségek az ökoszisztéma számára Microsoft Innovációs Nap november 27. Komáromi Zoltán Ügyvezető igazgató.
Luxemburg, Málta,Hollandia
Forrás: MTI Dúsgazdagok közösségi oldalai Dátum: április 21. "A közösségi média az egyetlen.
© 2002 NS Group Ltd. BIO-SCAN Üdvözöljük!
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
Hogyan működik ma a világ? Sejt szinten avatkoznak be az életünkbe ! Miért ez a legveszélyesebb támadás az emberiség ellen ???
ADÓ Farkas Gábor Szenior Menedzser február 28. Adózás 2006.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
ha le tudnánk kicsinyíteni a Földet, és a 6,5 milliárd embernyi népességet egy 100 lelket számláló falura, és az arányok változatlanok maradnának, akkor…
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Hírek május 30. Shanghai - Purple Mountain Hotel Az ENSZ Iparfejlesztési Szervezete (UNIDO) ülést tartott az együttműködés elősegítése és az új.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Pénzügyi és Egészségügyi Járvány Testi és Pénzügyi Egészség.
Egészségi állapot, egészségügyi rendszerek Dr. Jávor András.
Electricity network in Europe Berlin, március 21.
Impact of Metro construction on the long term sustainability of a Metropolitan city: The case of Thessaloniki Szigetvári Andrea2014. április 7.
Pharmanex BioPhotonic Scanner™
Transznacionális és multinacionális vállalatok
Szabó Márton Kopint –Tárki Zrt. ELÁRASZTJA A MAGYAR PIACOT AZ IMPORT ÉLELMISZER ?
AIG központ, New York. ALICO központ, Wilmington.
7 HATÉKONY JÖVEDELEM FORRÁS LEG LEG LEG ? A LEGEGYSZERŰBBEN ÉPÍTHETŐ A LEGNAGYOBB KIFIZETÉS A LEGGYORSABB NÖVEKEDÉS.
1 Gyarapodó Köztársaság Növekvő gazdaság – csökkenő adók február 2.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Gondolkodjunk el ! Zene A változások már léteznek!
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Ágazati GDP előrejelző modell Foglalkoztatási és makro előrejelzés Vincze János Szirák, november 10.
Üdvözölöm a Herbalife-nál! „Ha megálmodta, meg is tudja valósítani!” Walt Disney.
TUDTAD?Ha Kínában egymillió közül sem találni nálad jobbat……akkor csak egy vagy az 1300-ból!Hamarosan Kínában beszélnek majd legtöbben angolul.India lakosságának.
A PALACKOZOTT ÍVÓVÍZ… SZÜKSÉGES?... MŰANYAG PALACKOK.
Biztonság Stabilitás. Az emberek stabilitást, biztonságot, megoldást keresnek.
1. Melyik jármű haladhat tovább elsőként az ábrán látható forgalmi helyzetben? a) A "V" jelű villamos. b) Az "M" jelű munkagép. c) Az "R" jelű rendőrségi.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
AZ PALACKOZOTT ÍVÓVÍZ…. SZÜKSÉGES?...
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Mikroökonómia gyakorlat
Miért lehet érdekes az Ön számára egy MLM vállalkozás?
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
Az ÉMGK tagvállalatainak szakképzési igényei Miskolc, június. 09. Dr. Barkóczi István – ÉMGK elnök.
Az állandó küzdelem A szabadgyökök olyan agresszív molekulák, melyek sejt- és DNS- károsodást idéznek elő Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket,
EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS Készítette: Nadin, Barbi, Cinti, Attila.
DOWN Alapítvány Vámos Magdolna 2016.
Előadás másolata:

BIO-SCAN Üdvözöljük!

Tények 65 éves korban 1% vagyonos 54% le van égve 4% tehetős 5% még dolgozik 36% halott Source: Hartford Insurance Study, Social Security Administration

74% vállalkozás 10% szakmai elit 10% vezérigazgatók, részvényesek 5% szuper ügynökök 1% atléták, hírességek Source: The New Interagency Report: Older Americans 2000: Key indicators of Well-Being, (U.S. Census) A vagyonos 1%

Különféle üzletfajták Kisebb vállalkozások van van üzletek éttermek szolgáltatók Franchisevan van Hivatalos forgalmazókvan van ügynökségekvan van ingatlan biztosítás tőzsde Network Marketingvan nincs Hatástöbbszörözésrizikó

5 kulcs fontosságú pont 1) szabadalom-szerzői jog 2) A trendek hajtják a piacot (Ciklusok) 3) A termékek – LifePak 4) A cég (Pharmanex – NSE) 5) A megfelelő hordozó – hatástöbbszörözés

1992, April 6 Antioxidánsok a szabadgyökök ellen „…az antioxidánsok egy nap forradalmasíthatják a gyógyászatot. …ahogy ma a koleszterin szintet kimutatják, ugyanúgy egy egyszerű teszttel megállapítható lesz, a szabadgyökök okozta károsodás mértéke a szövetben.” William Pryor, biokémikus, Louisiana Állami Egyetem Biodinamikai szék igazgatója A jövő látomása

Az állandó küzdelem A szabad gyökök olyan agresszív molekulák, melyek sejt és DNS károsodást idéznek elő Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket, megelőzik a sejtkárosodást és fenntartják az egészséget.

Szabad gyökök források: napfény, stressz, mérgező anyagok, sugárzás, repülőgép utazás, gyógyszeres kezelés anyagcsere – kalória & oxigén (75K) dohányzás = 10 milliárd szabadgyök cigarettánként!

The Questions

Hacsak nem fogyasztasz legalább 5-ször naponta zöldséget, gyümölcsöt, nagy annak a rizikója, hogy nem viszel be megfelelő mennyiségű antioxidánst, amely a legfontosabb résztvevője a szabadgyökök elleni küzdelemnek.

Vitathatatlan 3 évtized alatt 30,000 megjelent tanulmány bizonyítja az összefüggést a szabadgyök tevékenység és a sejt károsodás között

Bizonyítékok Egyre több a bizonyíték arra, hogy szoros kapcsolat van az oxidatív folyamatok (szabadgyökök okozta károsodás) és a kórok, betegségek között Lester Packer, PhD.

Bio- gyógyászat fénytani közp.

A front vonal Pontosan az a hely ahol a szabadgyökök és az antioxidánsok megküzdenek!

A Scanner 5 előnye 1) megadja az antioxidáns szintet 2) tudományos alapokra helyezett termék fejlesztés, összeállítás 3) létrehozza a legnagyobb egészségügyi adatállományt 4) pénz visszafizetési garanciát ad 5) életre szóló folyamatos ellenőrzés az Interneten

Szabadalmak A fő szabadalom 2001, március 20-án került bejegyzésre 8 teljes szabadalom Az Államokban, Európában és Ázsiában

Világraszóló kizárólagos jogok birtokolja a világraszóló kizárólagos jogot a technológia alkalmazására a következő 16 évre!

A BIO-PHOTONIC SCANNER Több milliárd forintot költenek táplálék-kiegészítőkre és senki sem tudja, hogy érnek-e valamit, vagy sem. Tény

A nyugdíjazással kapcsolatos fő aggodalmak egészség pénz Source: Sam Ward, USA Today Snapshots 3/8/04 – Harris Interactive poll of 1,000 for Thrivent Financial semmitől egyéb öregedés unalom halál

AT THE VORTEX A wellness piac MOST ELŐSZÖR fogja megtapasztalni a BABY BOOMER generáció gazdasági befolyásának TELJES SÚLYÁT. •A legidősebbek 58 évesek •A legfiatalabbak ebben az évben lesznek 40 évesek •77 millió ember akar jobban és tovább élni. •Üdvözlünk a hosszú élet forradalmában!

AT THE VORTEX 76 millió Baby Boomer LegidősebbLegfiatalabb 0 éves pelenka Mustangs 18 éves 36 éves 18 éves 58 éves 40 éves 0 yrs. FurgonokJelzálog MustangsMTV Öregedés lassítás ! A wellness piac MOST ELŐSZÖR fogja megtapasztalni a BABY BOOMER generáció gazdasági befolyásának TELJES SÚLYÁT!

#1 Termék A világon a legnagyobb forgalmat elérő vitaminkészítmény Az USOC hivatalos pecsétjével elismerve

Ezt mind megeszem… 4 csésze zöld teát 50 csésze mangót 27 csésze zöldborsót 20 kisebb almát 16 méretes burgonyát 9 csésze főtt rízst 21 szelet fehér kenyeret 14 szelet barna kenyeret 23 csésze ananászt 13 közepes banánt 65 csésze spárgát 30 csésze tejet 10 csésze paradicsomlét 10 evőkanál mogyorókrémet (natúr) 59 szelet cheddar sajtot 11 ½ csésze mogyorót 16 csésze gyümölcslét vagy LifePak naponta kétszer!

vagy mindezt!!

RDA vagy ODA? RDA ODA Beri Beri Rickets Scurvy

180 fokos fordulat 2002, június 19 „azt tanácsoljuk, hogy minden felnőtt naponta fogyasszon multivitamint”

Mi a te szinted? „az antioxidáns mennyisége a testedben egyenesen arányos azzal, hogy meddig fogsz élni” Dr. Richard Cutler, mialatt az öregedés elleni kutatásokat végző tanszék vezetője volt, a USA egészségkutató intézetben Washington D.C.

Az antioxidáns csoda © 2002 N.S. Group Ltd. Lester Packer Pharmanex tudományos tanácsadó-testület tagja A Packer laboratóriumok alapítója (Berkeley) 70 könyvet publikált – 700 cikket jelentetett meg Az antioxidáns teória atyja

“Mindenkinek meg kell tudnia a teste optimális ellenálló képességének pontszámát a Bio-Photonic Scannerel. Amint ezt megtették, azon kell dolgozniuk, hogy azt megnöveljék, vagy fenntartsák, azáltal, hogy bőségesen fogyasztanak zöldséget, gyümölcsöt, vitaminokat, táplálék-kiegészítőket” Lester Packer, PhD. UC Berkeley Idézet megtalálható: CNN/Money.com Mindenkinek!

Folyamatos ellenőrzés 1.scannelés 2. scannelés 3.scannelés kiinduló pont8 hét múlva 16 hét múlva 18,500 26,000 35,000 OBDS

A Scanner által elért növekedés •Pharmanex eladások 46%-al nőttek •LifePak eladások 70%-al nőttek •Az automatikus kézbesítések 80%-al nőttek •50%-al nőtt az új terjesztők száma •164%-al megnőtt az új Ügyvezetők száma •A vásárlói ADR-ek száma 500%-al nőtt. •178%-al nőtt a terjesztők fogyasztása •52%-al nőtt a fogyasztók száma ADR: Automatikus újrarendelési – előfizetői program

DUKE on LIFEPAK

•Több mint 1 milliárd $ éves forgalom •D&B 5A-1 minősítés •20 éves múlt •4 milliárd $ kifizetett jutalék •600 millió $ értékű infrastruktúra •Világméretű-egybefüggő jutalékrendszer •120 millió $ kp a bankban •35 országban van jelen •Hivatalosan a tőzsdén szerepel NYSE (NUS) A cég: NSE & Pharmanex

Tények a kifizetett jutalékokról •Több mint 4 milliárd dollár kifizetett jutalék 20 év alatt •2,450,000 $ került kifizetésre laboratóriumokban, 2003-ban • 3,488,000 $ kifizettet Ügyvezetői bonusz ban •380 dollár milliomos keletkezett •1800 Team Elite tag •20-an több mint 20 millió $ kerestek és még folytatják •A legsikeresebb 50 millió $ keresett és még folytatja

*2007 $ No. America Pharmanex Growth *Worldwide PHX Sales $450 MM w/o Scanner $50 Million $500 Million $2 Billion $1 Billion

A Cash Flow négyszög A V Ü B a szegények a pénzért dolgoznak; a gazdagok a pénzt dolgoztatják ! Robert Kiyosaki – Szegény papa, gazdag papa

bevétel gazdasági rizikó hálózati jövedelem tulajdonjog üzletköt ő állás TV A hatástöbbszörözés háromszöge

Tökéletes 6-os 1)Világra kiterjedő kizárólagos jog 2)A terület legnagyobb szakértőjének jóváhagyása 3)A legnagyobb forgalmat elért készítmény 4)A hivatalos amerikai olimpiai táplálék kiegészítő 5)Az egyetlen táplálék-kiegészítő amin „Double Blind” kísérleteket végeznek 6)16 év monopol helyzet az antioxidáns mérésre.