Kombinált Mikrohitel Program. Kombinált mikrohitel - közvetítői pályázat • Együttesen igényelhető vissza nem térítendő támogatás és kedvezményes mikrohitel,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. és a JEREMIE Program Garamvölgyi Balázs vezérigazgató-helyettes Budapest, június 15.
Advertisements

A LEADER+ Pályáztatási feltételek. Kik pályázhatnak?  A pályázónak meg kell felelni a helyi szintű pályázati felhívásban rögzített jogosultsági kritériumoknak.
HUNGÁRIA Takarék tavaszi agrár fórum sorozat.
Kedvezményes források hitelképeseknek Sebők Orsolya főszerkesztő.
Kedvezményes MFB források hitelképeseknek Sebők Orsolya főszerkesztő.
A as időszak jelenlegi pályázati lehetőségei Dr. Körtvélyesi Katalin 20/
Az MFB Zrt. finanszírozási programjai.. Témakörök •MFB Zrt. bemutatása •Finanszírozási programjaink –MFB Önkormányzati Infrastruktúrafejlesztési Program.
Balatonalmádi március 08.. Új Széchenyi Hitel Program Pályázati dokumentációt figyelni.
Hazai és uniós kedvezményes finanszírozási lehetőségek
JEREMIE Program Magyarországon
Önkormányzatok finanszírozása
GOP /M KMOP /M Gazdaságfejlesztési Operatív Program Közép-Magyarországi Operatív Program Mikrovállalkozások fejlesztése.
2007. április 24. BG Finance Zrt. Meizl József.
Vállalkozói pályázatok Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP
Balassagyarmat, június 24. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési.
Az MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. és a JEREMIE Program Garamvölgyi Balázs üzleti vezérigazgató-helyettes Budapest, augusztus 29.
„ T ő lünk függ minden, csak akarjuk!” Széchenyi István Forrás: MAG Zrt.
Gazdaságfejlesztési pályázatok 2009, 1.kör Kovalszky Dóra, NFÜ GOP IH.
Tartalom Gazdasági környezet, a hitelezés feltételeinek változása
PÁTOSZ nap Február 23.. Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 20 éve a vállalkozásokért Célunk: a Közép-dunántúli régióban.
Mikrohitel  Igénybevehetik: Kezdő és már működő mikrovállalkozások, melyeknél a bejegyzés vagy a vállalkozói igazolvány kiváltása már megtörtént  Hitel.
Az MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt.
Piac & Profit Konferenciasorozat Start Garancia Zrt. Egy gonddal kevesebb! Pályázati garancia a Start Zrt-től Az értékteremtő befektetés garanciája.
MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. Tóth László
E-Levéltár projekt Vidra András Projektigazgató
Támogatási Szerződés előkészítése  az előkészítést a Közreműködő Szervezet és a kedvezményezett programmenedzserei közösen végzik  az előkészítés formanyomtatvány,
Kis és közepes méretű internetszolgáltatók eszközbeszerzési és hálózatfejlesztési lehetőségei vissza nem térítendő EU-s pályázatok igénybevételével ÜZLETI.
Pénzügyi előadás pályázói információs napra TÁMOP /1.
KÖZOP eljárásrendek március 2. után
Vállalkozási ismeretek
Megfizethető források hitelképeseknek Sebők Orsolya főszerkesztő.
BG Finance Zrt. Moskovits Pál április 24..
Tájékoztató jellegű információk!. Versenyképesség javítása külső befektetővel
Pénz, piac és partnerség Túlélés és fejlődés a közösség részeként április 24. Budaörs.
Pénz, piac és partnerség Túlélés és fejlődés a közösség részeként április 17. Debrecen.
Pályázati lehetőségek az ÚSZT keretében
Vingelman József vezérigazgató MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. Budapest, február 16. Mikrofinanszírozói Szakmai Nap.
KKV fejlesztés új pénzügyi eszközök bevonásával Bátora László vezérigazgató-helyettes Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. Eger, szeptember 17.
Új Széchenyi Hitel és Új Széchenyi Kombinált Mikrohitel Zalán Helga ügyvezető igazgató MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. Budapest, február.
JEREMIE Programok módosulásai
partnerség a K&H – tól Új Magyarország Programok Pályázatok
A „Nógrád megyei TISZK infrastrukturális fejlesztése” TIOP-3.1.1/08/ című projekt célja Dénes Anita ERFA projekt menedzser.
Környezetvédelmi pályázatok a GOP-ban PÁTOSZ workshop április 21. Kovalszky Dóra, NFÜ GOP IH.
Rimóc, október 28. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési Iroda.
E-számlázáshoz és e- dokumentumkezeléshez kapcsolódó pályázat a Támpont – Mester Kft. segítségével.
IDMSYS projekt GOP Akkreditált innovációs klaszterek közös technológiai innovációjának támogatása, GOP pályázati ablak A.
Aktuális pályázati lehetőségek (2009. május 5.) Takács Gábor Prospera Europe Tanácsadó Kft.
2014. június 12. Lackó Péter Clarity
Elérhető, támogatott hitelkonstrukciók a kkv –k számára.
MGV Zrt. – „Több mint egy bank”
Mikrovállalkozások fejlesztése
Mikrohitel lehetőségek mikro és kisvállalkozások részére.
Pályázatok 2011 Vas Megye és Szombathely Város Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítványa Babós Csaba, ügyvezető igazgató.
Vállalkozói mikrohitelek
MiFiN Mikrofinanszírozó Zrt. hitelezési termékei
Piac & Profit Konferenciasorozat Start Garancia Zrt. Egy gonddal kevesebb! Pályázati garancia fedezet nélkül a Start Zrt-től Az értékteremtő befektetés.
Pályázati Tanácsadói Szakmai Nap április 16. START Tőkegarancia Zrt. HOL ÉS HOGYAN KAPCSOLÓDIK A PÉNZÜGYI SZEKTOR AZ ÚMFT GAZDASÁGFEJLESZTÉSI PROGRAMJAIHOZ?
A Vidék fejlesztésének lehetőségei a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP Keretében) Előadó: Veres Marianna Pályázat és Projektmenedzser.
Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. A szervezet a 68/2011 (IV.28) Korm. rendelet alapján, az európai uniós források hatékony felhasználását segítő térítésmentes.
Kombinált Mikrohitel A Mikrovállalkozások fejlesztéséért.
Mindent a Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése célú Hitelprogramról Beruházás, eszközbeszerzés, haszongépjármű vásárlás 0%-os.
VÁLLALKOZÁSOK TÁMOGATÁSA - GINOP KERETÉBEN Nagykanizsa, SZÉCHENYI PROGRAMIRODA NONPROFIT KFT.
Kapacitásbővítő, jelenlegi pályázati lehetőségek
Vállalkozásfinanszírozás Enterprise Europe Network Székesfehérvár
KÖFOP Pályázatokhoz kapcsolódó finanszírozási lehetőségek a Széchenyi Kártya Program keretében.
Mazsu Gergely ügyvezető igazgató
Fejlessze vállalkozását pályázati források segítségével!
ZALA MEGYEI VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI ALAPÍTVÁNY
AZ FVSZ ŐSZI SZAKMAI NAPJA,
SZÉCHENYI PROGRAMIRODA
Előadás másolata:

Kombinált Mikrohitel Program

Kombinált mikrohitel - közvetítői pályázat • Együttesen igényelhető vissza nem térítendő támogatás és kedvezményes mikrohitel, 10%-os önerő mellett • Egyszerűsített eljárásban, egyablakos megoldással (közvetítőnél a szerződéskötésig), 30 napos elbírálási határidővel érhető el • Hitelkamat maximális mértéke 9%, • 100%-os refinanszírozás a hitelek mögött a JEREMIE források terhére • Veszteségmegosztás a közvetítői hitelportfoliók maximuma 9%-ra • A program keretében finanszírozható: • új, min. nettó ,- Ft beszerzési értékű tárgyi eszköz; • információs technológia fejlesztéshez kapcsolódó, min. nettó ,- Ft értékű hardver; • információs technológia fejlesztéshez kapcsolódó szoftverek; • infrastrukturális és ingatlan beruházás és vásárlás.

Pályázati felhívás módosításai június 16-tól módosultak a közvetítői pályázatok Fontosabb módosítások: •Tranzakciós díj továbbra is maximum 50 ezer forint, de amennyiben az ügylet meghiúsul 5 ezer forintos regisztrációs díj elszámolható (ide nem értve az értékbecslés, ügyvédi, közjegyzői díjakat, követelés behajtás költségeit) •Eltörlésre került a 90%-os biztosítéki korlát (a biztosíték piaci értéke nem haladhatja meg a hitel összegének 90%-át) •Hitelek előtörlesztése kapcsán a projekt megvalósítási, illetve fenntartási szakaszában a közvetítők díjat számolhatnak fel: •megvalósítási szakaszban: max. az előtörlesztéssel érintett összeg 5%-a •fenntartási időszakban: max. az előtörlesztéssel érintett összeg 3%-a

Pályázati felhívás módosításai Lényeges technikai módosítások: • A közvetítő csak akkor hívhat le előfinanszírozási egységet, amennyiben sikeres volt az adatszolgáltatási tesztelése • A tőketörlesztések elszámolásának rendszerét átalakítottuk, a visszaérkező összegeket a közvetítők külön programszámlára utalják a jövőben • A vissza nem térítendő támogatáshoz kapcsolódó közvetítői feladatok pontosításra kerültek az eljárásrendben (pl. hitelszerződések megkötésére rendelkezésre álló idő) • Módosított eljárásrend elérhető a honlapon től