Harry Potter. Harry Potter kezdete  J. K. Rowling írta. Első kötete 1997.-ben jelent meg.Az első kötet után a többi világ sikert aratott. A Harry Potter.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A május 26-i előadás összefoglalója
Advertisements

Szeretem a könyvtáram!.
Harry Potter.
“Nincs semmi, ami oly mértékben pusztítaná a testet, mint az aggodalom, és ha valaki hisz Istenben, akkor szégyellheti magát, ha bármi miatt aggodalmaskodik.”
Steven Saylor texasi születés ű, amerikai író történész diploma, ókortudományi érdekl ő dés mindig regényírónak készült, nem akart kutató vagy akadémikus.
7 nap 7 hónap 7 év.
Pszichoanalízis és film
Szinte lehetetlen??? DWIGHT D. EISENHOWER generálisnak igaza volt akkor, amikor megparancsolta, hogy minél több képeket és filmeket készítsenek a holokausztról.
Kate Elizabeth Winslet (Reading, 5 ottobre 1975) è un'attrice britannica. Zenei aláfestéssel ellátva.
Mr. Bean 14/B. Jellemvonásai • Rowan Atkinson alakítja • Jacques Tati által megformált Monsieur Hulot ihlette Atkinsont • „Egy gyerek, egy felnőtt férfi.
Matematika feladatlap a 8. évfolyamosok számára
A főszereplő jellemző szó a főszereplőről szó.
M ASZKOK MÖGÖTT A gyermekpszichodráma módszerének bemutatása Készítette: Kovács Ágota.
HELLER ÁGNES: FILOZÓFIA MINT LUXUS
A Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégiumban
Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) Próbaidős tag KÁTÉ
A szeretet himnusz A Biblia egyik legszebb szakasza
Csongor és Tünde Készítette: Piele Klaudia Réka 10/b.
T Á N C O L N I AZ E S Ő B E N Zene: Betwe-80’.
2012 Comedy Central. Comedy Central – Alap információk Lead Az első hazai humorcsatorna Csatorna infók A 2008-ban induló Comedy Central a külföldön is.
8.C OSZTÁLY KÉSZÍTETTE: KUTTOR CSABA. TALÁLKOZÁSUNK M ár óvodában is összetalálkoztunk, de más-más csoportokban voltunk. Az 1. osztályban találkoztunk,
“13 tanács egy életre".
A GÖRÖG MONDAVILÁG.
Először megtűrnek téged, később nevetnek rajtad, később harcolnak ellened, megtűrnek téged, később nevetnek rajtad, később harcolnak ellened, majd győzöl.
Isten ajándéka embertől emberig
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
 Hát először is a kedvenc játékom a Wow itt van pár kép!
Feltétel nélküli szeretet
A szeretet mindig hinni akar a csodákban.
EU országai Projekthét Válogatás mai és régebben élt híres emberek közt.
A század legnagyobb hatású regényírója. Vágyott a hírnévre. A nagy irodalmi mű megalkotásáról álmodott – így jött létre a 7 részes regényfolyama.
Az animáció nem más, mint egymás után levetített képkocka sorozat. Ezek a képkockák kis mértékben térnek el egymástól. Ezáltal az élettelen bábok, rajzok,
Haloween (Külön kiadás).
A kanári. Valakinek volt egy énekes kanárimadara, és úgy gondolta, hogy tavasztól kezdve nem tartja a házban a madarat.
Kőbe vésve ....
Útmutató A dián nem állítottam be az azonnali kép váltást mert így jobb.
Az igazat mondó Csokoládé.
Amit szülőként feltétlenül tudnod kell a videojátékokról VI. Nemzetközi Médiakonferencia Balatonalmádi, szeptember 28. Fekete Zsombor.
A valós világ modellezése. Az embert a valós világ modellezésekor a következő gondolatok vezérlik: Absztrakció Megkülönböztetés Osztályozás Általánosítás,
Moliere 24/B.
Precízné Aranyossy Ildikó.  Eredeti neve Jean-Baptist Poquelin.  Párizsi királyi kárpitos fiaként született.  A jezsuitáknál megtanult latinul, eredetiben.
Feltétel nélküli szeretet
Életige 2008 június Szöveg: Chiara Lubich.
Kőbe vésve ....
A legjobb barátom nője (The Girl Of My Best Friend)
Elég.
A Fantasztikus Programozás
Kőbe vésve ....
Irodalom filmen. 1. Bevezetés A mozi, a film jelentősége a 20. századi európai (amerikai) kultúrtörténetben.
Az iskola az én szememmel Iskolánk diákjai a fent említett pályázatra készítettek diafilmeket, melyek közül a következőt véltük a legjobbnak.
Jegyzet Összeállította: Nikli Károly 2013
Egy napon azt kérte az osztálytól a tanárnő, hogy minden osztálytársuk nevét írják föl egy lapra úgy, hogy a nevek mellett maradjon egy kis üres hely.
A történet egy gimnazista lányról szól, akinek nem olyan átlagosak a napjai, mint a korabeli lányoké. Daiana nem a Földön született, hanem egy másik világban.
Barát Müller Péter.
Az Apáczai Kiadó átdolgozott matematika tankönyveinek bemutatása 5. -6
Feltétel nélküli szeretet
A Csongor és Tünde forrásművei
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Református istentisztelet 2014 december 21 advent negyedik vasárnap.
William Bradley „Brad” Pitt (született december 18-án) amerikai színész és filmproducer. Filmes szerepeivel ezidáig két Oscar-jelölést és négy jelölésből.
Kvíz: Sherlock Holmes és a Sherlock Holmes Múzeum
Mese, mese …. Készítette: Szilágyi Judit
Morális kérdések a XX. század világirodalmában
Tündérkert (Erdély-trilógia I.)
Gondolatok a barátságról
Készítette: Kozár Sára 2016.Jan.12.  Budapest, április 22.-én születtet  Első regényét 18 éves korában írta Remek! címmel, ezt 2005-ben publikálta.
Paulay Ede rendezésében
Madách Imre: Útravaló verseimmel
3. osztályban.
A GÖRÖG MONDAVILÁG.
Előadás másolata:

Harry Potter

Harry Potter kezdete  J. K. Rowling írta. Első kötete ben jelent meg.Az első kötet után a többi világ sikert aratott. A Harry Potter és a Halál Ereklyéi kötetből 400 millió példányt adtak el.Az utolsó négy kötet bekerült a rekordok könyvébe: leggyorsabban eladott könyvek néven.

Harry Potter története  A sorozat főhőse egy kamasz varázsló, Harry Potter, és az ő barátai, Ron Weasley és Hermione Granger, akik a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola tanulói. A történet arról szól, miként próbálja meg Harry legyőzni a gonosz varázslót, Voldemort Nagyurat, aki megölte Harry szüleit és megpróbálja meghódítani a varázslóvilágot, s leigázni a varázstalan embereket, a muglikat. A könyv-sorozatból számos film, videojáték és más termék is készült. varázslóHarry PotterRon WeasleyHermione GrangerRoxfort Boszorkány- és Varázslóképző SzakiskolaVoldemort NagyuratvarázslóHarry PotterRon WeasleyHermione GrangerRoxfort Boszorkány- és Varázslóképző SzakiskolaVoldemort Nagyurat

Harry Potter és a Halál Ereklyéi  Legújabb része a Harry Potter sorozatoknak. Az utolsó befejező rész. Történet: Harryék tovább keresik a horcruxokat hogy elpusztítsák Voldemortot. A végén persze a jó diadalmaskodik.

Nem csak mese  A Harry Potter sorozat nem csak mese. Részben az emberek gonoszságát a jó és a rossz különböző tulajdonságait az emberek összetartását az erős barátságot a szerelmet mutatja be az egész történten keresztül meseként ábrázolva.

 Sokan gyűjtik a HP cuccokat, és meglehetősen drágák is. Én magam is gyűjtő vagyok. Igazából egész múzeumot lehetne nyitni a promóciós cuccaimból. Saját weboldalt üzemeltettem de sajnos ezt törölték.

Amiért kedvelem  Igazából nagyon sok oka van. Ahogy magam ismerem én magamtól nem néztem meg volna egy ilyen filmet. Az osztálytársaim nézették meg velem 2. osztályba és tulajdon képen ezen a filmem nőttem fel. Mintha én is része lennék. Valójában persze nem. Igazából én se tudom mért szeretem egy biztos JÓ film 

Főszereplők  Szereplők:  Harry Potter  Hermione Granger  Ron Weasley  Albus Dumbledore  Voldemort  Minerva McGalagony  Perselus Piton  Draco Malfoy  Lucius Malfoy  Színészek  Daniel Radcliffe  Emma Watson  Rupert Grint  Michael Gambon  Ralph Finnes  Maggie Smith  Alan Rickman  Tom Felton  Jason Isaacs

Képek