Bemutatkozik: TASKI Nano Trolley

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Az utóbbi évek tapasztalatai azt bizonyítják, hogy minél nagyobb egy online hirdetés, annál hatékonyabb.” „…a banner mérete jelentõsen befolyásolja az.
Advertisements

1 Adó és illeték változások 2012-ben. MERIVA LPG Termékismertető Opel Hungary 2.
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
Tisztelt Leendő Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk kereskedésünket. Köztudott, hogy a takarítás, tisztítás szakipar területén egyre.
SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK
TASKI swingo 455 Erős. Tömör. Kényelmes.. Fő tulajdonságok • optimalizált gépmagasság, hogy az asztalok alá is beférjen • erőteljes gépezet a nehezen.
Geka termékek bemutatása
Műfogsor ragasztó teszt Január Németország

EURAMA TOURS Eurama Travel Agency
Hatékony e-commerce hirdetés az Árukeresőn. Az Árukeresőről • Magyarország piacvezető árösszehasonlító oldala • Operáció 5 országban (HU, TR, RO, BG,
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
ÖNT IS IRRITÁLJA HA TELEPÍTÉS UTÁN HIBÁRA KELL VISSZAMENNI A CÉGÉNEK? Íme egy eszköz, amivel a telepítési problémák drasztikusan csökkenthetők, így nincs.
Promóciók negyedév. Tavaszi nagytakarítás akció Rendelési és szállítási időszakok:  rendelési időszak: február 16 – április 19.  beszállítási.
Végfelhasználói Promóció Navigator > Navigator Promotion 2004, 2006, 2008 and óta mejelenő promóciók Díj: Euro 2004 jegy Díj: iPod.
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Budapest, Előadó: Dr. Mihalik József
BEMUTATKOZIK THE ONE AZ ÚJ SMINK TERMÉKCSALÁD as évek1970-as évek1980-as évek1990-es évek2000-es évek.
Ha meguntad cipelni a mázsás súlyként rád nehezedő búvártáskádat!
HP MultiSeat az oktatás szolgálatában Kocsis István technikai konzultáns Hewlett-Packard Magyarország.
Halmazállapotok Részecskék közti kölcsönhatások
Legyen egyedi a Soft Care Sensations adagolórendszerrel… Kiváló márka… Az Ön design-ja… Az Ön stílusa…
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég Október Adómentes, 7 éves cég Széles piac! Németországban példának okáért a férfiak kétharmada, a nők fele pedig.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
Giovanni Ferrini Fashion
© Polycom, Inc. All rights reserved. Gyors és hatékony ügyfélkezelés Videókommunikációs megoldások a KKV szektor számára Tohai Tibor| HRP Europe Kft.
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
A nemzetközi konkurencia árának feléért ajánljuk ugyanazt a minőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Monor, Ipar utca.
Az SPSS technológiával háromszorosára nőtt az online eladásokból származó bevétel.
Adománygyűjtés A vörösiszap katasztfófát elszenvedett családoknak Ön már azzal is segít, ha továbbküldi.
A website teljesítményének vizsgálata, fejlesztése 1. Forrás: WebTrends Analysis Suite, Advanced Edition White Paper (
Energioptimering LOGSTOR előszigetelt csővezetékek alkalmazása Metsys Kft - Szorcsik Gábor TÁVHŐSZOLGÁLTATÁSI SZAKMAI NAPOK Visegrád, november.
Gyakorló feladatok Mikroökonómia.
A szelektív gyűjtés helyzete, eredményei Kommunikációs kihívások
Anyagok 3. feladat 168. oldal.
Új “Energiatakarékos” szivattyú: több mint 20% energia megtakarítás
SafePack rendszer bemutatása. Mi jellemző a konyhai takarításra? A konyhai munka sokszor veszélyes és sok piszokkal jár Az angol nyelvet mint fő nyelvet,
TASKI Nano takarítókocsi akció június. Vásároljon bármilyen TASKI Nano vagy TASKI takarítókocsit és most ingyen megkapja a munkakezdéshez szükséges.
TASKI Jonmaster rendszer. Tartalomjegyzék 1.Hagyományos takarítás 2.Mi az a mikroszál 3.A takarítás folyamata 4.Mop rendszerek összehasonlítása 5.Új és.
Bemutatkozik: TASKI Nano Trolley. Mi is a TASKI Trolley Rendszer “A TASKI Trolley Rendszer ma a legrugalmasabb és leghatékonyabb tisztító rendszer a piacon”
IV. Terjeszkedés 2..
Optikai tárolók CD, DVD.
A klinikai transzfúziós tevékenység Ápolás szakmai ellenőrzése
Page 1. Egyesítse a Lézeres Távolságmérő előnyeit egy iPhone előnyeivel !
1 GEZE Hungary Kft., TSA 160 NT típusok: 3.1. TSA 160 NT, pánt elleni oldalra, tolókarral ( mint az irodában ): * Termékjellemzők: -elektrohidraulikus.
Versenyelőny az informatika segítségével! Előadó: Dimitrova Dessislava Ügyvezető, Alphasonic Kft Október 8.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
TASKI procarpet rendszer Sales Prezentáció
A TASKI Quantum egy áttörő innovációs újítás a piacon. Használatával a padlótisztítás során jelentősen csökkenthetjük a takarítás költségeit, ezért úttörő.
TASKI vento 8S/15S Sales prezentáció
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
Tejszűrő Standard, cserélhető rozsdamentes acél tejszűrővel
ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT AZ ORIFLAME BEMUTATJA AZ ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT HairX hajápoló hajformázó termékcsaládot.
Exkluzív számla termékbemutató az OVB részére
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
A szett fontosabb jellemzői Praktikussága, higiénikussága mellett kizárólag környezetbarát anyagok felhasználásával készült. A doboz anyaga 3 mm mikrobordás.
A website teljesítményének vizsgálata, fejlesztése 1. Forrás: WebTrends Analysis Suite, Advanced Edition White Paper (
Mikroökonómia gyakorlat
Megalakult a csoki-fogyi klub Nagykállóban
KÄRCHER MOE PM-R RG - 1 FP 303 tartozékok - Termékbevezetés Keménypadló felületek optimális ápolása, és minőségének megőrzése.
ZERO CO2 | KÖZÖSSÉGI KÖRNYEZETVÉDELMI PROGRAM
a rugalmas megtakarítás
Budapesti Corvinus Egyetem, Számvitel tanszék
Premium quality wet wipes Forgalmazó: Gála 1 Kft
.NET FRAMEWORK Röviden Krizsán Zoltán 1.0. Tulajdonságok I Rövidebb fejlesztés 20 támogatott nyelv (nyílt specifikáció) 20 támogatott nyelv (nyílt specifikáció)
«PATKÁNYETETŐ LÁDA» 1. 2 cm 26.5 cm 19 cm 11,5 TARTALMAZ: -1 KULCS -1 HOSSZÚ PÁLCA -2 RÖVID PÁLCA SZTENDERD ® Súly: 430 g.
ETailer Kit Lenovo VIBE Shot 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
JÓGA ÉS FITNESS SZŐNYEGEK
Oxford Journey STAND AID HOIST Elektromos felállást segítő eszköz.
Előadás másolata:

Bemutatkozik: TASKI Nano Trolley

Mi is a TASKI Trolley Rendszer “A TASKI Trolley Rendszer ma a legrugalmasabb és leghatékonyabb tisztító rendszer a piacon” Egy nagyon erőteljes és költséghatékony megoldás a mindennapokra az irodai takarításban, oktatási intézményekben, kereskedelemben és egészségügyben. The TASKI Trolley System was launched in 2009 and has been very successful in the market. It is the first trolley system to office complete modularity and flexibility with the ability to house a variety of cleaning methods. Az első takarító kocsi, mely teljes modularitást, rugalmasságot nyújt az egész tisztítási eljáráshoz.

TASKI Nano Trolley Új vonások és tulajdonságok Sticking closely to the brief and taking all feedback into account the Nano trolley we are pleased to introduce the “TASKI Nano Trolley”. If we take a look at the new features and benefits;

1. Az alapok kibővítése TASKI Midi Trolley TASKI Mini Trolley TASKI Nano Trolley A jelenlegi TASKI Trolley vonal kibővítése, kihasználva a TASKI márka előnyeit. Biztosítja a vásárlók számára a kitűnő szervizt és minőséget.

2. Fókuszban az ergonómia TASKI Midi Trolley 47 kg TASKI Mini Trolley 30 kg TASKI Nano Trolley 24kg The vertical frames are made from a lighter, thinner aluminium but are still extremely durable. Weight Az alváz és a függőleges váz könnyebb alumíniumból készül, ami a TASKI NANO-t 30%-kal könnyebbé teszi, mint a TASKI Mini Trolley, elősegítve a könnyebb manőverezhetőséget és kényelmet használója számára. * A Trolley súlya teljesen felszerelve értendő

2. Fókuszban az ergonómia Új tolókar elkülönítve a váztól. Segítségével a használó könnyebben mozoghat miközben tolja, ezzel megnövelve a produktivitást és a biztonságot.

3. Kompakt design TASKI Midi Trolley TASKI Mini Trolley TASKI Nano Trolley 1100 1128 1128 743.5 760 1240 480 Dimensions tbc 651 651 Az alváz 20%-kal keskenyebb, így kisebb és zsúfoltabb helyek tisztítására is alkalmas. Valamint a tárolást is megkönnyíti a kisebb takarítóhelységekben.

4. Megoldás a tisztítási eljárásokra TASKI Nano Trolley tökéletes megoldást kínál a tisztítási megoldásokra. A kézikocsit úgy alakították ki, hogy alkalmas legyen munkakörnyezetben való tökéletes mozgatásra a tisztítási folyamatokban. TASKI Nano kézikocsi előnedvesített JM 40cm-es rendszerrel TASKI Nano kézikocsi nedves felmosásra

5. Alkalmazkodás és Magas Minőség 2 ÉV GARANCIA! A TASKI Nano takarítókocsi kiváló minőségű elemekből áll, hosszútávú, tartós használatot garantál. Nagyszámú variációs lehetőség a leghatékonyabb munka- végzés érdekében. A Trolley 2 év garanciát is biztosít a vásárlók számára, és a költségek ellenőrzésében is segít

TASKI Trolley Rendszer Milyen előnyöket jelent ez Önnek?

TASKI Nano Trolley Rendszer Fő tulajdonságok és előnyök Mit jelent ez Önnek? Rugalmasság Költséghatékonyság Megnövelt teljesítmény Biztonság és könnyű használat Ergonómia

TASKI Nano Trolley SKU Kódok

TASKI Nano Trolley – Alap Csomag SKU Leírás mennyiség 7518883 TASKI Nano Trolley Alap Csomag 1db W1 1db   Nano váz 1 Műanyag menetes betét 4 Kerék 2 Fékezhető kerék Függőleges oszlop Szerelőlap az oszlophoz M8x40-es önmetsző csavar Zárókupak TASKI Nano dupla vödör és szennyes zsák tartó keret Nano tolókar The TASKI Nano trolley will be set up as a basic set giving the user the flexibility to order additional components to build a trolley that meets their specifications. A TASKI Nano takarítókocsi alap csomag a fenti elemeket tartalmazza.

TASKI Nano Trolley – Új kiegészítők 7517886 TASKI Nano Dupla Ruha Box Tartó 1db W1 Segítségével 4 ruha boxot, kisvödröt, mosodai zsákot, szemeteszsákot lehet vinni. (Kérjük, vegye figyelembe, hogy a nano-hoz tartozó alap csomag már tartalmaz 1 db-ot) 7518884 TASKI Nano Trolley hosszabbító 1db W1 A Nano kézikocsi bármelyik végéhez csatlakoztatható, így egy szemeteszsákot vagy egy 22 l-es vödröt lehet még felhelyezni.   7518885 TASKI Nano Mop Box Tartó 25 1db W1 Ezzel a Nano kézikocsi 25cm-re tartja a mop boxot az alumínium váztól. 7518887 TASKI Nano Polc tartó 2db W1 Eszköztartó dobozhoz 7518888 TASKI Nano Mop Box Tartó 1db W1 Tartó 25cm, 40cm vagy 60cm mop boxhoz. (Kérjük, figyeljen rá, hogy ez a rész nem lóg ki a kocsiból) 7518903 TASKI Vödör 22L kék 1db W1 Nedves tisztításhoz a TASKI Nano Trolley-val. 7518900 TASKI Szemeteszsák gumi pánt nagy 1db W1 Rögzíti a szemeteszsákot a tartón 7518943 TASKI Szemeteszsák gumi pánt kicsi 1db W1

TASKI Nano Trolley Példa felépítés

Példa felépítés Csak a Nano Trolley Alap Csomag lesz a SKU 7518883 kód alatt. ( alapváz ) Az alábbi diák csak a lehetséges felépítéseket mutatják be.

Összeállítási javaslat TASKI Nano Trolley JM 40cm Alap Bevezető Egység! Összeállítási javaslat TASKI Nano Trolley JM 40cm SKU Leírás Mennyiség 7518883 TASKI Nano Trolley Basic Set 1db 1 7517247 TASKI Drawer Small 1db 7518888 TASKI Nano Mop Box Holder 1db 7517252 TASKI Mop Box 40 1db 7517284 TASKI Accessory Holder Small 1db 7517250 TASKI Half Drawer 1db 7517242 TASKI Cloth Box 7L with Handle 1db 2 7517365 TASKI Cloth Box coloured Grips 4db 7518900 TASKI Waste Bag Rubber Band Large 1db 7518103 TASKI Accessory Hooks Large 2db 7517311 TASKI Standard Rubber 2db Please note the configurations are recommendations and will NOT be set up as boxed SKU’s Ez a TASKI Trolley Nano kocsi csak egy példa a JM alap csomag összeállításához. A konfiguráció alkalmas előnedvesített mop, mop nyél, törlőkendők, spray flakonok, hulladék elhelyezésére.

TASKI Nano Trolley Wet Please note the configurations are recommendations and will NOT be set up as boxed SKU’s TASKI Nano kocsi összeállítás a hagyományos nedves kétvödrös tisztítási eljáráshoz használható. A konfiguráció alkalmas mop nyél, törlőkendők, spray flakonok, hulladék elhelyezésére.

TASKI Nano Trolley Pozícionálás

Területre vetített alkalmazás Rendszer Kép 250 m²-ig 500m²-ig 1000m²-ig 1500 m²-ig 2000m²-ig 2500²-ig 3000m²-ig TASKI Duo Bucket Cart   TASKI MicroEasy Trolley TASKI Nano Trolley „mini” TASKI Mini Trolley TASKI Nano Trolley "maxi" TASKI Midi Trolley TASKI Midi Trolley "maxi" This slide shows how the nano is positioned vs. Other trolleys in the range. It also gives a rough guide to the 2M coverage of each trolley. The Nano covers an area from 500m2 to 1000m2.

Vásároljon most TASKI Nano takarítókocsi vázat 36 000 Ft-os rendkívül kedvezményes áron

Kezdő csomag elemei és cikkszámok

TASKI Nano Trolley Versenytársak

DIT Combi Stor Drypvogn Versenytársak Kép Leírás Méret (cm) TSP Ár TASKI Nano JM 40cm Basic Configuration 97 x 48 x 110 €409 Vileda Origo 100 126 x 58 x 100 €355 DIT Combi Stor Drypvogn 86 x 60 x 105 €502 DIT Mopboxvogn Small 103 x 58 x 109 €478 Rekola Mini Flex 85 x 60 x 110 €280 VERMOP Scandic Small 120 x 59 x 118 €417 Prices as per 2010 & 2011. If we take a quick look to the competition you can see that the trolleys are all very basic and include a limited amount of accessories. If we compare these trolleys to our basic configuration for the Nano we are now able to complete with a similar size trolley at a comparable price.

Segédanyagok Bevezetési prezentáció Sales prezentáció Termék eladási lapok PSS Fordítási Dokumentum Képek www.taskitrolley.com 1-oldalas reklám (Hamarosan!) Felszerelés instrukciós videó (Hamarosan!) Tartalék alkatrészek listája

Köszönöm a figyelmet ! Várom a kérdéseket !