Főbb változások, újdonságok

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Elektronikus Banki Igazgatóság
Advertisements

Support.ebsco.com Az EBSCOhost bemutatása Oktatóprogram.
Excel 2. Grafikon: már ezért megéri! jobb egér, helyi menük
BPS Web 2.0 Felhasználói kézikönyv. A szerkesztő főoldala A bejelentkezett felhasználóA szerkesztő főmenürendszere Stílusformázások Nyelv- és nézetváltás.
Grafikus felhasználó felület Windows alatt
Grafikus felhasználói felület Windows alatt
A prezentáció művészete
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
Az ablakok.
A Windows használata Bevezetés.
Microsoft Access Felhasználói felület.
Számítógépes operációs rendszerek
Az operációs rendszer Egy olyan szoftver, ami a számítógépeink használatához nélkülözhetetlen. Főbb feladatai: programok betöltése, futtatása perifériák.
Operációs rendszerek Bevezetés.
Rendszer kezelési ismertetés
Az operációs rendszer.
MICROSOFT - WINDOWS operációs rendszer
Electra IP cím módosítása
HIDASNÉMETI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERI HIVATALÁNAK SZERVEZETFEJLESZTÉSE E-KÖZIGAZGATÁSI ALAPISMERETEK AZ ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉS ÉS HATÓSÁGI SZOLGÁLTATÁS.
2008 novemberOrbán Zoltán – LogiPen Kft.. Mit is kell adminisztrálni…?  Szabályzat  Dolgozói tájékoztató  Munkavállalói nyilatkozatok (új belépők is!)
Operációs rendszerek Beállítások.
Független Pedagógiai Intézetben Az internet: miért, hogyan?
Dr. Török Béla Általános Iskola 1142 Bp. Rákospatak utca 101.
Az ERP bevezetés „művészete” – avagy hogyan csináljuk mi.
Librarians az oktató játék. A játékról  Fejlesztők: Harmat Balázs webprogramozó Horváth Alexandra grafikus  Műfaj: labirintus játék  Környezet: Windows.
Készítette: Szobonya Ferenc
Windows felhasználói felület Az felhasználó és a operációs rendszer közötti kapcsolatot az úgynevezett héj (shell) valósítja meg.
Az operációs rendszer.
Windows XP ismeretek és mappaműveletek
Windows operációs rendszer
HTML parancsok használata
A Windows grafikus felülete
Microsoft Windows A Windows fejlődése, általános jellemzése – 2. dia
Doros Roland Mérnök-informatikus hallgató BMF-Nik
Áttérés az Office 365 szolgáltatásra Microsoft Online Services Áttérés a BPOS rendszerről az Office 365 használatára meglévő BPOS-ügyfelek esetén.
Az operációs rendszer.
 A felhasználói felület határozza meg az operációs rendszer megjelenését, az asztal felépítését, és azt, hogyan navigálhatunk az operációs rendszer.
FTP File Transfer Protocol. Mi az FTP? Az FTP egy olyan protokoll, amely fájlok interneten keresztül végzett átvitelére szolgál. A felhasználók többsége.
Buris Katalin V. földrajz - informatika
Információ és kommunikáció Szilágyi András. Követelmények A cd-n az anyag a következő részeket fedte le: Kliensprogramok, letöltés-vezérlők Kliensprogramok,
Football Club webes arculata, azaz egy hivatalos klub honlapjának felépítése Készítette: Kiss László Balázs.
Grafikus interfészek. Graphical User Interface (GUI): Gnome, KDE, XFCE A GUI olyan program, amely vizualisan mutatja meg az adatokat es az akciokat. Ablakokat,
ELTE WIFI Beállítási útmutató MS Windows XP-hez
Lync 2013 – Rövid összefoglalás
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Első lépések a szövegszerkesztő használatában
Készítette: Bodor Zsolt
Operációs rendszerek II Készítette: Turócziné Kiscsatári Nóra.
Violet nails Készítette: Csőke Vivien. Bevezetés Téma: Violet nails - műkörömkészítő weblapjának elkészítése A weboldal elérhető az alábbi címen: violetnails.atw.hu.
Prezentációk készítése
Az Office 2007 új grafikus felülete
Készítette: Derecskei Nikolett
Electra IP cím módosítása. 2  Internet behívás (IP cím) változás: A bank Internet szolgáltató váltás miatt módosítja az Electra szerver elérhetőségének.
PowerPoint A PowerPoint szerkesztői felülete öt fontosabb részre osztható fel. menüsor és eszköztár - ahonnan az utasításokat, eszközöket, opciókat,
(2010. október 25.).  Mi az? ◦ A számítógép és a felhasználó közötti kapcsolatot segíti elő ◦ Különböző vizuális elemeket felhasználva teszi átláthatóbbá.
Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013.
Rövid összefoglalás: © 2013 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. A Lync kezdőképernyője A Lync kezdőképernyőjének bal oldalán lévő központban.
Informatika Oktató: Bock Ádám. Prezentáció készítés PowerPoint program segítségével.
Bevezetés. Alapok: szövegszerkesztő alkalmazás (Word) megnyitása: Start gomb  Minden program  Microsoft Office  Microsoft Office Word 2007 szövegszerkesztő.
Az operációs rendszer.
MIFIR adatszolgáltatás – Technikai információk
2016-os újdonságok ! Készítette: Puska Tamás.
Windows és Linux Word 1 (1983) … Word for Windows (1989)
Rajzprogramok Bevezetés a Paint program használatába.
Novell+Hálózat Szekció
Dietetikai szolgáltatás regisztrációs lépései
SZOFTVEREK (programok)
Hasznos billentyű kombinációk
Az operációs rendszer  Minden jog fenntartva.
Előadás másolata:

Főbb változások, újdonságok Electra 6.01.04 bemutató Főbb változások, újdonságok

Bankunk Electra szolgáltatása megváltozott menükezeléssel és megújult felülettel áll ügyfeleink rendelkezésére. Az új felület a korábbi verzióban megszokott teljes funkcionalitást tartalmazza, így a különböző tranzakciós képernyők színe és tartalma nem változik, csupán a megjelenésük változik az új design szerint.

Főbb változások, újdonságok: megújult belső design megújult és egyszerűbb menürendszer kibővült nézetek megújult súgó segítő szöveg (magyarázatok) megjelenítése több cég kezelés egy ablakban (Holding modul) windows 7 kompatibilitás „Közös terület” bevezetése

Főképernyőn található menük megtalálhatók a belépés után:

Adminisztrációs parancsok változása: Jobb egér gombjának használata esetén feljövő menü

Számlavezetés menü, információkérés, árfolyamok kezelésének változása:

Számlavezetés menü, megbízások és törzsadotkezelése menük változása:

Megbízási csomagok kezelése menü változása: Jobb egér gombjának használata esetén feljövő menü

Felhasználói kézikönyv

Közös terület bevezetése Az új funkcióval, különböző kliensprogramokon keresztül tuja a csomagokat rögzíteni / aláírni / beküldeni. A csomagokat át kell rakni a „közös területre”, ekkor a kliens programból feltöltődik a megbízás az Electra szerverre, onnan pedig egy másik kliensprogramon keresztül elérhetővé válik.

Electra ablak és a betűméret módosítása Megszűnt a munkaablak fix helye és mérete, helyette Ön állíthatja be a kívánt méretet, ahogyan a Windowsban az ablakokat. Az Electra jobb alsó sarkában módosíthatja a betűméretet.

K&H Vállalati ügyfélszolgálat elérhetősége: Amennyiben az Electra program használatával vagy az Electra program frissítésével kapcsolatban kérdéseik, vagy a rendszer használata során javaslataik merülnek fel, további felvilágosítást a K&H Vállalati ügyfélszolgálat 06-40/200-069 -es telefonszámán vagy írásban az electra@kh.hu e-mail címen kaphatnak. K&H Vállalati ügyfélszolgálat elérhető hétköznapokon 7:00 – 19:00 óra között.