A VINÇOTTE A VINÇOTTE A VINÇOTTE HUNGARY SZERETETTEL KÖSZÖNTI A MEGJELENTEKET.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az elektronikus közigazgatási rendszerek biztonsága
Advertisements

EURÓPAI VESZÉLYESÁRU BIZTONSÁGI TANÁCSADÓK SZAKMAI TALÁLKOZÓJA BONN / GGVD – NÉMETORSZÁG (2) BIZTONSÁGI TANÁCSADÓK NEMZETKÖZI SZAKMAI EGYESÜLETE – BTE.
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
Hazai biztonsági körkép az ICT integrátor szemével Dani István, T-Systems Magyarország Zrt.
To protect the confidential and proprietary information included in this material, it may not be disclosed or provided to any third parties without the.
2005. november 18. Magyarországi LEADER Közhasznú Egyesület Tevékenységi Prezentáció VIDÉKFEJLESZTÉSI FÓRUM Jászfényszaru Molnár Katalin elnök.
AZ INFORMATIKAI BIZTONSÁG
Önkormányzati informatika ASP alapokon
Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Kormányzati Eseménykezelő Központ
2013. Szeptember 3. Szekeres Balázs Informatikai biztonsági igazgató
QualitySoft On-Line megoldások Terminálszerver alternatíva a Távoli Asztali eléréshez.
Tanácsadási szolgáltatások „ A jövő önkormányzatának alapja Pusztamonostoron – ÁROP-1.A.2/A számú forrás felhasználásával” projektben Bíró Gabriella.
ENERGIAIRÁNYÍTÁSI SZABVÁNYOK
SZEREP TANMŰHELY ESÉLYEGYENLŐSÉGI RENDEZVÉNY március 25. West Hungary Humán Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.
KBSZ STRATÉGIA KBSZ SZAKMAI NAPOK - VASÚT Siófok, április 10. Bajkó Erika kommunikációs vezető.
Powerpoint Templates. Page 2  Tehetetlenek  Sajnálatra méltóak  Nem tudnak önmagukról gondoskodni  Nem képesek tanulni  Nem tudnak dolgozni  Az.
A gazdasági fejlettség mutatói
Európai Energia Hatékonysági Javítás a Nyomda Iparban
MUNKAERŐ-PIACI PARTNERSÉG
1 Az „ÁROP A polgármesteri hivatalok szervezetfejlesztése pályázat” háttere „Helyi igényekre épülő szervezetfejlesztés a Zalakarosi Polgármesteri Hivatalban”
A HR vezető, mint a Vezérigazgató legfontosabb partnere
Átláthatósági jelentések követelményei, tapasztalatok
ISO : 2011 – energiairányítási rendszer (EIR)
Veszélyes üzemek kritikus infrastruktúra védelmi aspektusai
Információ Biztonsági Irányítási Rendszer bevezetési és üzemeltetési tapasztalatok (A megtett út: BS :1999-től ISO/IEC 27001:2005-ig) Potóczky András.
HEFOP hét: az ISO 9001:2008-es szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszer II. rész A diákhoz itt kellene beszúrni a tanári magyarázatokat.
Cselekedni most és mindenkiért Kormányszóvivői tájékoztató Információs társadalom a javuló esélyekért Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium 2002.
E-közigazgatás biztonsági nézőpontból Szigeti Szabolcs CISA, CISM, CISSP
Sapientia-EMTE informatikai rendszerének kialakítása és fejlesztése Dr. Dávid László Dr. Györfi Jenő Budapest, November 11.
Kulturális Projekt Ciklus Menedzsment A kultúra gazdaságtana
Az információrendszerek kialakulása
Megtakarítási módszerek a vállalatok gyakorlatában Berey Zita
Digitális kompetencia-fejlesztés TÁMOP /3
©2011 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice ©2011 Hewlett-Packard Development.
Workshop, megcélozva közép- és kelet-Európát Budapest, Magyarország május 15.
Foglalkoztatási Információs Pontok
Az utazásszervezés kihívásai TO stratégia / 1 Milyen TO vállalati stratégia tesz ma versenyképessé? 1.NAPRAKÉSZ A világ kihívásainak megfelelő!
Az önkormányzati feladatellátást támogató informatikai infrastruktúra felülvizsgálata (ÁROP-1.A „Szervezetfejlesztés megvalósítása a.
Az E-KÖZIGAZGATÁS INFORMATIKAI STRATÉGIÁJA október 16.
Zöld út Bemutatkozik a Groupama Garancia Biztosító
©Copyright: Tűzvédelmi Konferencia Siófok Király András 1/10 Király András tűzbiztosítási szakértő Épületek tűzvédelmi felülvizsgálata,
VÁLTOZÁSOK AZ ISO 9001 SZABVÁNYBAN 2015.
2003. A környezeti helyzetfelméréstől a környezetirányítási rendszer auditálásáig Dr. Szegh Imre.
Nyitó konferencia szakmai elemei 1.Duális képzési filozófia alapelemei (10 parancsolata) 2.Duális képzések nemzetközi gyakorlatának összefoglalása 3.Duális.
Nyitó konferencia szakmai elemei 1.Duális képzési filozófia alapelemei (10 parancsolata) 2.Duális képzések nemzetközi gyakorlatának összefoglalása 3.Duális.
9. Partnerség, érdekérvényesítés, kormányzati-közösségi kapcsolatok.
Biztonsági szabályozás szerepe a biztonsági rendszeren belül
Adatbiztonság, adatvédelem, kockázatelemzés
A BS 7799 tanúsítási tapasztalatai a tanúsító szemszögéből Novák Tamás Stipkovits István értékesítési vezető információbiztonsági auditor t 30/
„Információvédelem menedzselése” LXVI. Szakmai Fórum Budapest, május 20. „Az idő lejárt” – hazai és nemzetközi átállási tapasztalatok az ISO/IEC.
avagy a zártság dilemmái
Az informatikai biztonság szabályozásának aktuális helyzete Dr. Dedinszky Ferenc kormány-főtanácsadó Informatikai biztonsági felügyelő Miniszterelnöki.
Aktualitások az információvédelem területén Gasparetz András Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület, elnök MagiCom Kft. ügyvezető igazgató, címzetes.
A REND a biztonság alapja az informatikában IS! Informatikai Szolgáltatás Vizsgálata, Értékelése (COBIT tudásbázis alapján)
PwC Informatikai kockázatkezelés a gyakorlatban Hétpecsét Információbiztonsági Fórum március 22. Előadó: Viola Gábor, CISA.
„Információvédelem menedzselése” XIX. Szakmai Fórum Budapest, január 18. Egyesületi hírek BS7799 tanúsítások helyzete Gasparetz András Hétpecsét.
„Információvédelem menedzselése” XVI. Szakmai Fórum Budapest, május 18. Egyesületi hírek BS7799 tanúsítások helyzete Gasparetz András Hétpecsét Információbiztonsági.
Cégbemutató - MasterClean Turizmus Panoráma üzleti reggeli Nagy Balázs ügyvezető igazgató.
BELSŐ MEGFELELÉSI PROGRAM MEZEY MARIANN VEZETŐ TANÁCSOS.
Az elektronikus közszolgáltatások informatikai biztonságának jogi szabályozása Dr. Dedinszky Ferenc kormány-főtanácsadó Informatikai biztonsági felügyelő.
A járási rendszer megújítása
Az ISO/IEC szabvány követelményeihez kapcsolódó feladatok az önkormányzati, államigazgatási szerveknél Lábodi Csaba PhD jelölt Témavezető: Dr. Dimény.
IT szolgáltatás-irányítási rendszer tanúsítása ISO/IEC szerint
BS es Információ Biztonsági Irányítási Rendszer bevezetési és üzemeltetési tapasztalatai Potóczky András Pénzjegynyomda Rt., számítástechnikai.
Típusos kockázatértékelési algoritmusok a szervezetek működési sajátosságainak figyelembe vételével Tarján Gábor.
Az informatikai biztonság irányításának követelményrendszere (IBIK)
Szenzor Gazdaságmérnöki Kft.
Információvédelem Menedzselése XX. Szakmai Fórum
A Reklámajándék.hu Kft. az IGC Global Promotions hazai képviselője
IT biztonsági monitoring eseményfelügyelet, bizonyítékok,
Előadás másolata:

A VINÇOTTE A VINÇOTTE A VINÇOTTE HUNGARY SZERETETTEL KÖSZÖNTI A MEGJELENTEKET

VINÇOTTE HUNGARY VINÇOTTE HUNGARY E-MAGYARORSZÁG ÉS INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG JENEY GÁBOR ISO VEZETŐ AUDITOR

A VINÇOTTE BEMUTATKOZIK A VINÇOTTE BEMUTATKOZIK • BRÜSSZELI KÖZPONTÚ MULTINACIONÁLIS CÉG • 140 ÉVES TAPASZTALAT • 150 FÉLE KÜLÖNBÖZŐ SZOLGÁLTATÁS - TANÚSÍTÁSOK - VIZSGÁLATOK - KÖRNYEZETVÉDELMI SZOLGÁLTATÁSOK - MUNKABIZTONSÁGI SZOLGÁLTATÁSOK - ANYAGVIZSGÁLATI SZOLGÁLTATÁSOK - TRÉNINGEK ÉS OKJ-S KÉPZÉSEK • INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG SZEMPONTJÁBÓL MAGYARORSZÁG A VINÇOTTE VILÁGKÖZPONTJA • A VINÇOTTE HUNGARY IRÁNYÍTJA A VILÁGCÉG KÖZÉP-ÉS KELET-EURÓPAI TEVÉKENYSÉGÉT

INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG A MA TÁRSADALMA: INFORMÁCIÓS TÁRSADALOM

INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG A MA TÁRSADALMA: INFORMÁCIÓS TÁRSADALOM AZ INFORMÁCIÓ A LEGFONTOSABB VAGYONI ÉRTÉK

INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG A MA TÁRSADALMA: INFORMÁCIÓS TÁRSADALOM AZ INFORMÁCIÓ A LEGFONTOSABB VAGYONI ÉRTÉK EMBEREK ÉS INFORMÁCIÓ NÉLKÜL NINCS MŰKÖDÉS

INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG A MA TÁRSADALMA: INFORMÁCIÓS TÁRSADALOM AZ INFORMÁCIÓ A LEGFONTOSABB VAGYONI ÉRTÉK EMBEREK ÉS INFORMÁCIÓ NÉLKÜL NINCS MŰKÖDÉS AZ INFORMÁCIÓ NEM AZONOS AZ INFORMATIKÁVAL

INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG A MA TÁRSADALMA: INFORMÁCIÓS TÁRSADALOM AZ INFORMÁCIÓ A LEGFONTOSABB VAGYONI ÉRTÉK EMBEREK ÉS INFORMÁCIÓ NÉLKÜL NINCS MŰKÖDÉS AZ INFORMÁCIÓ NEM AZONOS AZ INFORMATIKÁVAL AZ INFORMÁCIÓ SOKKAL TÖBB; AZ INFORMATIKA CSAK AZ INFORMÁCIÓ EGYIK HORDOZÓJA

INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG A MA TÁRSADALMA: INFORMÁCIÓS TÁRSADALOM AZ INFORMÁCIÓ A LEGFONTOSABB VAGYONI ÉRTÉK EMBEREK ÉS INFORMÁCIÓ NÉLKÜL NINCS MŰKÖDÉS AZ INFORMÁCIÓ NEM AZONOS AZ INFORMATIKÁVAL AZ INFORMÁCIÓ SOKKAL TÖBB; AZ INFORMATIKA CSAK AZ INFORMÁCIÓ EGYIK HORDOZÓJA NEMZETKÖZI SZABVÁNY: ISO 27001

E-MAGYARORSZÁG ÉS E-KÖZIGAZGATÁS E-MAGYARORSZÁG ÉS E-KÖZIGAZGATÁS E-MAGYARORSZÁG: AZ INTERNET-TUDATOSSÁG TERJESZTÉSE INTERNET-TUDATOSSÁG: KORUNK ÍRÁSTUDÁSA. AKI NEM ISMERI ÉS TUDJA HASZNÁLNI, ÍRÁSTUDATLANNÁ VÁLIK E-KÖZIGAZGATÁS: AZ INTERNET FELHASZNÁLÁSA MINDENNAPI ÜGYEINK INTÉZÉSÉBEN: ÖNKORMÁNYZATOK

E-ÜGYINTÉZÉS AZ ÖNKORMÁNYZATOKNÁL E-ÜGYINTÉZÉS AZ ÖNKORMÁNYZATOKNÁL 1. SZINT: CSAK TÁJÉKOZTATÁS VAN A HONLAPON

E-ÜGYINTÉZÉS AZ ÖNKORMÁNYZATOKNÁL E-ÜGYINTÉZÉS AZ ÖNKORMÁNYZATOKNÁL 1. SZINT: CSAK TÁJÉKOZTATÁS VAN A HONLAPON 2. SZINT: NÉMI INTERAKCIÓ (ŰRLAP LETÖLTÉS)

E-ÜGYINTÉZÉS AZ ÖNKORMÁNYZATOKNÁL E-ÜGYINTÉZÉS AZ ÖNKORMÁNYZATOKNÁL 1. SZINT: CSAK TÁJÉKOZTATÁS VAN A HONLAPON 2. SZINT: NÉMI INTERAKCIÓ (ŰRLAP LETÖLTÉS) 3. SZINT: KÉTOLDALÚ INTERAKCIÓ (E-ÜGYINTÉZÉS)

E-ÜGYINTÉZÉS AZ ÖNKORMÁNYZATOKNÁL E-ÜGYINTÉZÉS AZ ÖNKORMÁNYZATOKNÁL 1. SZINT: CSAK TÁJÉKOZTATÁS VAN A HONLAPON 2. SZINT: NÉMI INTERAKCIÓ (ŰRLAP LETÖLTÉS) 3. SZINT: KÉTOLDALÚ INTERAKCIÓ (E-ÜGYINTÉZÉS) 4. SZINT: TELJESKÖRŰ ÜGYINTÉZÉS (PÉNZMOZGÁS IS LEHETSÉGES)

E-ÜGYINTÉZÉS ÁTLAGOS SZINTJE (forrás: IT Business, Önkormányzatok az infosztrádán, )

E-ÜGYINTÉZÉS ÁTLAGOS SZINTJE ZALA MEGYE 1.55

AZ E-ÜGYINTÉZÉS ÁTLAGOS SZINTJE ZALA MEGYE 1. SZINT: CSAK TÁJÉKOZTATÁS VAN A HONLAPON 2. SZINT: NÉMI INTERAKCIÓ (ŰRLAP LETÖLTÉS) 3. SZINT: KÉTOLDALÚ INTERAKCIÓ (E-ÜGYINTÉZÉS) 4. SZINT: TELJESKÖRŰ ÜGYINTÉZÉS (PÉNZMOZGÁS IS LEHETSÉGES) 1.55

HÁRMAS TEENDŐ: • A HOZZÁFÉRÉS BŐVÍTÉSE • A SZOLGÁLTATÁSI SZÍNVONAL EMELÉSE • A BIZTONSÁG KÖTELEZŐ SZINTRE EMELÉSE INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG ÉS E-KÖZIGAZGATÁS INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG ÉS E-KÖZIGAZGATÁS

INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG SOK INFORMÁCIÓS RENDSZER LÉTEZIK ÖNKORMÁNYZATOK: A KORMÁNYZATI GERINCHÁLÓ RÉSZEI KORMÁNYZATI GERINCHÁLÓ: AZ ORSZÁG SZEMPONTJÁBÓL KRITIKUS FONTOSSÁGÚ INFRASTRUKTÚRA EZT A KRITIKUS INFRASTRUKTÚRÁT KÖTELEZŐ VÉDENI: 223/2009 (IX.14) KORMÁNYRENDELET

INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG: ISO INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG: ISO HÁROM PILLÉR: BIZALMASSÁG : AZ INFORMÁCIÓVAL AZ RENDELKEZZÉK, AKI ARRA JOGOSULT ÉS AKINEK ARRA SZÜKSÉGE VAN („NEED TO KNOW” ELV)

INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG: ISO INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG: ISO HÁROM PILLÉR: BIZALMASSÁG : AZ INFORMÁCIÓVAL AZ RENDELKEZZÉK, AKI ARRA JOGOSULT ÉS AKINEK ARRA SZÜKSÉGE VAN („NEED TO KNOW” ELV) SÉRTETLENSÉG : AKI HOZZÁFÉRHET, AZ AZ INFORMÁCÓT ANNAK TELJESSÉGÉBEN, TORZÍTATLANUL LÁTHASSA

INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG: ISO INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG: ISO HÁROM PILLÉR: BIZALMASSÁG : AZ INFORMÁCIÓVAL AZ RENDELKEZZÉK, AKI ARRA JOGOSULT ÉS AKINEK ARRA SZÜKSÉGE VAN („NEED TO KNOW” ELV) SÉRTETLENSÉG: AKI HOZZÁFÉRHET, AZ AZ INFORMÁCÓT ANNAK TELJESSÉGÉBEN, TORZÍTATLANUL LÁTHASSA RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS: AKI AZ INFORMÁCIÓHOZ HOZZÁFÉRHET, AZ BÁRMIKOR HOZZÁFÉRHESSEN

INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG: ISO INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG: ISO HÁROM PILLÉR: BIZALMASSÁG : AZ INFORMÁCIÓVAL AZ RENDELKEZZÉK, AKI ARRA JOGOSULT ÉS AKINEK ARRA SZÜKSÉGE VAN („NEED TO KNOW” ELV) SÉRTETLENSÉG : AKI HOZZÁFÉRHET, AZ AZ INFORMÁCÓT ANNAK TELJESSÉGÉBEN, TORZÍTATLANUL LÁTHASSA RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS: AKI AZ INFORMÁCIÓHOZ HOZZÁFÉRHET, AZ BÁRMIKOR HOZZÁFÉRHESSÉK EZ AZ ÚN. „CIA”: CONFIDELITY – INTEGRITY - AVAILABILITY

INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG: ISO INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG: ISO AZ INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG BIZTOSÍTÁSÁNAK MENETE: SZÁMBA KELL VENNI A SZERVEZET INFORMÁCIÓS VAGYONÁT MINDAZ, AMI AZ INFORMÁCIÓ ELŐÁLLÍTÁSÁRA, TÁROLÁSÁRA, FELDOLGOZÁSÁRA, STB. SZÜKSÉGES • SZEMÉLYZET • GÉPEK • ÉPÜLETEK • HÁLÓZATOK • SZOFTVEREK • ADATTÁROLÓK (PL. AZ IRATTÁR IS!) • STB.

INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG: ISO INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG: ISO AZ INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG BIZTOSÍTÁSÁNAK MENETE: SZÁMBA KELL VENNI A SZERVEZET INFORMÁCIÓS VAGYONÁT ÁT KELL TEKINTENI, MILYEN VESZÉLYEK FENYEGETHETIK EZEN VAGYONTÁRGYAKAT • KÜLSŐ BEHATOLÁS (BETÖRÉS) • KÉMSZOFTVER • JOGOSULATLAN HOZZÁFÉRÉS • TŰZ • ÁRAMKIMARADÁS STB.

INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG: ISO INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG: ISO AZ INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG BIZTOSÍTÁSÁNAK MENETE: SZÁMBA KELL VENNI A SZERVEZET INFORMÁCIÓS VAGYONÁT ÁT KELL TEKINTENI, MILYEN VESZÉLYEK FENYEGETHETIK EZEN VAGYONTÁRGYAKAT MEG KELL VIZSGÁLNI, MELYIK VESZÉLYNEK MEKKORA A VALÓSZÍNŰSÉGE ÉS MEKKORA A HATÁSA PL. TŰZ: KICSI AZ ESÉLYE, DE KATASZTROFÁLIS A HATÁSA ÁRAMKIMARADÁS: GYAKORI, DE NEM SÚLYOS A HATÁSA

INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG: ISO INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG: ISO AZ INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG BIZTOSÍTÁSÁNAK MENETE: SZÁMBA KELL VENNI A SZERVEZET INFORMÁCIÓS VAGYONÁT ÁT KELL TEKINTENI, MILYEN VESZÉLYEK FENYEGETHETIK EZEN VAGYONTÁRGYAKAT MEG KELL VIZSGÁLNI, MELYIK VESZÉLYNEK MEKKORA A VALÓSZÍNŰSÉGE ÉS MEKKORA A HATÁSA INTÉZKEDÉSEKET KELL HOZNI, HOGY A VESZÉLYEK BEKÖVETKEZÉSI GYAKORISÁGÁT ÉS HATÁSÁT CSÖKKENTSÜK (PL. PÓT-ÁRAMFORRÁS – UPS - VAGY PL. VÍRUSIRTÓ, TŰZFAL, STB.

AZ INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG=KOCKÁZATELEMZÉS AZ INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG=KOCKÁZATELEMZÉS AZ INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁG BIZTOSÍTÁSÁNAK MENETE: SZÁMBA KELL VENNI A SZERVEZET INFORMÁCIÓS VAGYONÁT ÁT KELL TEKINTENI, MILYEN VESZÉLYEK FENYEGETHETIK EZEN VAGYONTÁRGYAKAT MEG KELL VIZSGÁLNI, MELYIK VESZÉLYNEK MEKKORA A VALÓSZÍNŰSÉGE ÉS MEKKORA A HATÁSA INTÉZKEDÉSEKET KELL HOZNI, HOGY A VESZÉLYEK BEKÖVETKEZÉSI GYAKORISÁGÁT ÉS HATÁSÁT CSÖKKENTSÜK

A VINÇOTTE HUNGARY AZ ÖNÖK PARTNERE A VINÇOTTE HUNGARY AZ ÖNÖK PARTNERE AZ INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁGOT • KI KELL ALAKÍTANI •ÁLTALÁBAN HOZZÁÉRTŐ TANÁCSADÓ SZERVEZET SEGÍTSÉGÉVEL •A BIZTONSÁGOT SZAVATOLÓ INTÉZKEDÉSEKET BE KELL VEZETNI •A SZEMÉLYZETET AZ INTÉZKEDÉSEKRE KI KELL OKTATNI A FOLYAMAT TÖBB HÓNAPIG TART (HA MA KEZDENÉ VALAKI, KB. MÁJUSRA LENNE KÉSZ AZ AUDITRA!!)

A VINÇOTTE HUNGARY AZ ÖNÖK PARTNERE A VINÇOTTE HUNGARY AZ ÖNÖK PARTNERE AZ INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁGOT • KI KELL ALAKÍTANI • FÜGGETLEN CÉGGEL ELLENŐRIZTETNI KELL („TANÚSÍTÁS”) -AZ AUDIT A SZERVEZET NAGYSÁGÁTÓL FÜGG; ÁLTALÁBAN NÉHÁNY NAP

A VINÇOTTE HUNGARY AZ ÖNÖK PARTNERE A VINÇOTTE HUNGARY AZ ÖNÖK PARTNERE AZ INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁGOT • KI KELL ALAKÍTANI • FÜGGETLEN CÉGGEL ELLENŐRIZTETNI KELL („TANÚSÍTÁS”) • FOLYAMATOSAN FENN KELL TARTANI „FOLYAMATOS FEJLESZTÉS”; „FELÜGYELETI AUDIT”

A VINÇOTTE HUNGARY AZ ÖNÖK PARTNERE A VINÇOTTE HUNGARY AZ ÖNÖK PARTNERE AZ INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁGOT • KI KELL ALAKÍTANI • FÜGGETLEN CÉGGEL ELLENŐRIZTETNI KELL („TANÚSÍTÁS”) • FOLYAMATOSAN FENN KELL TARTANI AZ INFORMÁCIÓ- BIZTONSÁGI IRÁNYÍTÁSI RENDSZER (IBIR) A HATÉKONY ÉS EREDMÉNYES VEZETÉS ELENGEDHETETLEN RÉSZE

A VINÇOTTE HUNGARY AZ ÖNÖK PARTNERE A VINÇOTTE HUNGARY AZ ÖNÖK PARTNERE A VINÇOTTE SZÍVESEN ÁLL AZ ÖNÖK RENDELKEZÉSÉRE • 140 ÉV GYAKORLAT • ELÉGEDETT ÜGYFÉL VILÁGSZERTE • A VILÁG 10 LEGNAGYOBB CÉGE KÖZÜL 9 VINÇOTTE-ÜGYFÉL • ABSZOLÚT PÁRTATLAN • A LEGNAGYOBB INFORMÁCIÓ-BIZTONSÁGGAL FOGLALKOZÓ SZAKEMBER-GÁRDÁJA VAN MAGYARORSZÁGON • TAPASZTALATA VAN ÖNKORMÁNYZATOK AUDITÁLÁSÁBAN • RENDELKEZIK AZ ÚN. „143-AS” MINŐSÍTÉSSEL (NEMZETBIZTONSÁGI ÁTVILÁGÍTÁSSAL) VÁRJUK JELENTKEZÉSÜKET, SZÍVESEN ÁLLUNK RENDELKEZÉSÜKRE!

A VINÇOTTE HUNGARY AZ ÖNÖK PARTNERE A VINÇOTTE HUNGARY AZ ÖNÖK PARTNERE KÖSZÖNÖM A FIGYELMET!