ÉS KÖLTSÉVETÉS KÉSZÍTÉST SEGÍTŐ PROGRAMHOZ.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Microsoft Excel Függvények I.
Advertisements

S 1SCM© Siemens AG All rights reserved Útmutató a click4suppliers easy használatához Szállítói regisztráció.
Másodfokú egyenlőtlenségek
A MINŐSÉG MEGTERVEZÉSE
Adatelemzés számítógéppel
Főbb változások, újdonságok
 A Web, kezdeti időszakában csak a szöveges file-okat kezelte.  Ma teljes körű multimédia szolgáltatásokat nyújt  Filmet,  Zenét,  Képeket nézhet.
Videó kártyák újdonságai Készítette: Villás Tibor.
Elektronikus készülékek megbízhatósága
Az elemzés és tervezés módszertana
ShelfMan Kézikönyv.
Tökéletes verseny és monopólium
A hosszúság mérése.
PVC ajtó beépítés.
Bemutató Számviteli rendszer. Személyesen Postai úton Vállalat vagy vállalkozás Könyvelőcég vagy könyvelő Ez a megoldás kiszámíthatatlan nem biztos hogy.
A Carsoft MB Ultimate Pro 3.0 Demo verziója köszönti Önt!
Tűrések.
Koordináta transzformációk
Koordináta transzformációk
1. A mérési adatok kezelése
Csoportosítás megadása: Δx – csoport szélesség
Számítás intervallumokkal
Paul Testud Kft. Imázs-elemzés.
Felületi minőség.
1. A digitális fényképezőgép felépítése
Ragasztás és felületkezelés
Változások a felvételi eljárásban Előadó: Németh Péter hivatalvezető.
9. Előadás Gyártási folyamatok modellezése
Mikroszkópi mérések Távolságmérés (vastagságmérés) mikroszkóp segítségével - Krómozott munkadarabon a krómréteg vastagsága, - A szövetszerkezetben előforduló.
A nyúlásmérő bélyeg Készítette:Tóth Attila (EO9D5N)
Webszerkesztés Űrlapok a HTML-ben. Űrlap létrehozása Űrlapunk tartalma a … elemek között fog helyetfoglalni Egy lapon több űrlap is elhelyezhető Több.
A bemutató címe akár kétsoros is lehet, vagy még hosszabb. Szerzők, intézmények felsorolása tetszőleges sorrendben, okosan, szépen. A betűméret automatikusan.
1 XI. Országos Minőségellenőrzési Továbbképzés Budapest, szeptember 5. SZAKMAI AKTUALITÁSOK - KÉRDÉSEK Előadó: dr. Ladó Judit MKVK Szakmai alelnök.
A PHP (PHP: Hypertext Preprocessor) nyílt forráskódú, számítógépes szkriptnyelv, legfőbb felhasználási területe a dinamikus weboldalak készítése. Emiatt.
Péczely Csaba A.A. Stádium Kft.
Összefüggések modelleken belül Budapesti Műszaki Főiskola Neumann János Informatikai Főiskolai Kar A Műszaki Tervezés Rendszerei 2000/2001 tanév, I. félév.
Számjegyvezérlésű forgácsoló megmunkálás tervezése CAD/CAM rendszerekben Dr. Horváth László.
A tőkeszerkezet megváltoztatása Készítette: Bodnár Judit.
Erőforrások Készítette: Szentirmai Róbert (minden jog fenntartva)
Számpélda a földelt emitteres erősítőre RBB’≈0; B=100; g22=10S;
III. A termelés és értékesítés alakulásának elemzése
1. feladat Egy egyiptomi pira-mis (négyzet alapú egyenes gúla) oldal-éle az alaplappal 60o-os szöget zár be. Mekkora a pira-mis oldallapjának és alaplapjának.
XHTML 1. óra. Miért térjünk át HTML-ről XHTML- re? HTML-szabványban tartalom és forma összemosódott HTML 4.0 szabványban stíluslapok használatát javasolták.
ÖNTÉSZET.
Mobilkód – az interaktív offline Szabó Tamás Head of Mobile Multimedia, Pannon.
Több fogyasztó az áramkörben
A MÉRÉSI HIBA TERJEDÉSE
A Carsoft új BMW Ultimate Pro 3.0-s verziója köszönti Önt! A Carsoft új BMW Diagnosztikai rendszere átfogó megoldást nyújt az összes BMW típusú járműre.
PVC ablak beépítés.
Adatelemzés számítógéppel
Baranyák Zoltán Goodwill Consulting Kft
A POR SZEMCSÉZETÉNEK MEGHATÁROZÁSA. A mérésekről általában A szemcsenagyság számszerű megadása a lehetséges nagy mérettartomány és igen különböző tulajdonságok.
A weblapkészítés alapjai
ZH feladat Hozzon létre a Dokumentumok-on belül egy saját mappát, oda helyezze majd el a feladat megoldását!
Felületminőség előadás. Széchenyi István Egyetem A felületminőség alapfogalmai Mértani felületnek nevezzük a munkadarab rajzán az ábrával és méretekkel,
Nagyvállalati dokumentumkezelés alapjai Irat, szerződés, számla, megrendelés, árajánlat, megbízás, hivatalos levél, tervrajz, műszaki rajz, vázlat, ütemterv,
1 VIIR Vállalatirányítási Integrált Információs rendszerek I. (Történeti áttekintés - TEI) Szent István Egyetem TATA Kiválósági Központ és Informatikai.
MEGJELENÍTŐK BLASKÓ TIBOR TANÁR NEVE: CZUTH ÉVA MÉRNÖKTANÁRNŐ SZENTENDREI MÓRICZ ZSIGMOND GIMNÁZIUM, 2000 SZENTENDRE KÁLVÁRIA ÚT 16.
Hegesztési folyamatok és jelenségek véges-elemes modellezése Pogonyi Tibor Hallgatói tudományos és szakmai műhelyek fejlesztése a Dunaújvárosi.
PROJEKTMENEDZSMENT Szabó Mária
Szent István Egyetem Közgazdaságtudományi Jogi és Módszertani Intézet
11. tétel.
Neumann János Informatikai Kar
Útmutató a click4suppliers easy használatához
Erőforrások Készítette: Szentirmai Róbert (minden jog fenntartva)
Kockázat és megbízhatóság
2. A Student-eloszlás Kemometria 2016/ A Student-eloszlás
Felületminőség.
SZAKASZVEZÉRLÉS (HORONYMARÁSI FELADATOK VÉGREHAJTÁSA)
POWERPOINT Bemutató készítése.
Előadás másolata:

ÉS KÖLTSÉVETÉS KÉSZÍTÉST SEGÍTŐ PROGRAMHOZ. HASZNÁLATI BEMUTATÓ AZ ALKATRÉSZ SZÁMOLÓ ÉS KÖLTSÉVETÉS KÉSZÍTÉST SEGÍTŐ PROGRAMHOZ. 68x82 ÉS 78x82 SZELVÉNYMÉRETHEZ. 1.2.2.

Ez a kis program segítséget nyújt a H5-ös nyílászáró gyártásához Ez a kis program segítséget nyújt a H5-ös nyílászáró gyártásához. Meg gyorsítja az árajánlat készítést ,pontosabb képet kaphatunk a várható költségekről,és fontos paramétereket tudhatunk meg a gyártáshoz. A megadott Tok külméretek alapján a szükséges faanyagmennyiség,az üvegfelületek a felületkezelés a tömítések mennyisége is látható . Az alkatrészekről szabásjegyzéket kapunk egy pillanat alatt,és az üvegméreteket , vasalat falc méreteket is megtudhatjuk belőle. Párperc alatt a már összesített adatokat akár rendelhetjük is. Ez a bővített változat már képes tokosztós variációk illetve vízszintes üvegosztós nyílászárók számításához is. Változtattunk a megjelenésen és átláthatóbb egyszerűbb kezelést terveztünk. A program továbbra is folyamatos fejlesztés alatt van .A tökéletes működéséhez elengedhetetlen,hogy visszajelzést kapjunk arról kinek mi okoz nehézséget használat közben, min változtassunk,bővítsünk. FONTOS!! A szelvényméretek 68X82 vagy 78X82! A gyártás folyamán a méretkülönbségekből eredő hibákért NEM vállalunk felelőséget. A program a tokcsapos és rámacsapos alkatrészeknél a hosszméreten+0,5mm ráhagyást számol végenként az érintőmarás miatt!

Az „ADATOK MEGADÁSA” a főoldal Az „ADATOK MEGADÁSA” a főoldal. Minden számított érték innen indul ki ezért fontos ,hogy a gyártási tok külméretet és a többi adatot pontosan adjuk meg!

A „Kód” megadása szintén nagyon fontos , ez határozza meg milyen szerkezetet számoljon a program. Az alaphelyzet a nyíl ”<--” ezt a nem használt soroknál mindig állítsuk ilyenre ,ellenkező esetben nem létező adatok is megjelenhetnek a további oldalakon!

A „RÉSZLETEK” fülön a fontosabb és már kész adatok láthatóak A „RÉSZLETEK” fülön a fontosabb és már kész adatok láthatóak. Ez áttekintést ad pl. melyik tokra milyen méretű szárny fog kerülni ,és látható a beállított „KÓD”-nak megfelelő szerkezet képe is.

Ez a „SZABÁSJEGYZÉK” összesíti az alkatrészeket méret és darabszám szerint,alkatrészenként,így egyszerűsítve a további munkafolyamatokat!

Az „ÜVEGMÉRETEK” 4mm-es lufttal vannak számolva Az „ÜVEGMÉRETEK” 4mm-es lufttal vannak számolva. A szükséges darabszámokat is láthatod. Akár már rendelheted is!

A „VÁRHATÓ KÖLTSÉGEK” oldalon átlátható a faanyag,a felületkezelési terület,az üveg , a tömítők,mennyisége a megadottak alapján. Jobb képet kaphat az adott munka várható kiadásaira.

A „VASALATOK” adatlapja a rendeléshez szükséges méretekkel A „VASALATOK” adatlapja a rendeléshez szükséges méretekkel. Csak a nyitásirányokat és egyéb jellemzőit kell megadni. Szintén egy átláthatóbb és ezáltal egyszerűbben rendelhető megoldás.

AZ ESETLEGES HIBÁK ELHÁRÍTÁSA!

A program 2007-es Microsoft Office Excellel készült A program 2007-es Microsoft Office Excellel készült. A régebbi verzióval (korlátozva a látványelemeket) ugyancsak használható. A következő oldalakon az esetleges hibák kiküszöböléséhez látható segítség.

A korábbi verzió ilyen hibaüzenetet küldhet amikor megnyitjuk a programot. Nyugodtan nyomhatunk OK.-t

A programban futó Makró alkalmazás ha nincs engedélyezve ,ilyen hibaüzenetet küld amit javíthatunk..nyomjunk OK-t..

A lépések 2003 –as Excel-nél, eszközök,makró,biztonság…itt egy ablakot kapunk majd….

Itt állítsuk az alacsony szintre az értéket…a program biztonságos egyszerű Makrót alkalmaz nem veszélyezteti a gépet..

A 2007-es verziónál a Makróvédelemre kell kattintani és itt engedélyezni az összes makrót…..

A program bevezető áron CD-re kiírva most 31.600 .-+ÁFA -ért kapható. Ha úgy érzed a programot hasznosnak és használhatónak tartod kérjük jelezd igényed a szervasbt@gmail.com címre A program bevezető áron CD-re kiírva most 31.600 .-+ÁFA -ért kapható. Az első 15 megrendelő egy Optimalizáló programot is kap ajándékba amivel a kiírt faanyagot lehet optimalizálni a legkisebb hulladék elérése érdekében! Telefonos érdeklődés és segítség:+36 30-600-15-25 Bajnóczi Imre