Marketing szuperkonferencia 2012

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Növekedés-támogatás M27 ABSOLVO. 2 Mi kell a növekedéshez?
Advertisements

…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
OTP Kockázati Tőkealap I.
BEE Satisfaction / Piackutatás Vélemény felmérés Online elégedettség mérés.
Vállalkozói pályázatok Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP
BRANDÉPÍTÉSSEL AZ ONLINE ÉRTÉKESÍTÉSÉRT Budapest,
1 Megaprofil 2 Termékeink 3 Projekt, – beépített termékek 4 Sikertényezők.
A Jászfényszaru Ipari Park komplex fejlesztése Vállalkozói Klub évindító rendezvénye Jászfényszaru, Polgármesteri Hivatal Díszterme január 27.
A magyarországi kockázatitőke- finanszírozás másfél évtizede ( ) Készítette: Papp Zsuzsa Tivadari Evelin.
Önkormányzati kommunikáció és a helyi nyilvánosság
Foglalkoztatói nyugdíj
1. 2 Az RFH cégcsoport • Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat • 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és.
Felszámolók Országos Egyesülete Balatonalmádi Szeptember 14.
Együttműködés a bérleti konstrukciók gyors és rugalmas kiszolgálásában.
Gyümölcsöző társadalmi vállalkozások - a Fruit of Care, mint társadalmi márka - ajándék, amivel kétszer ad.
A szénhidrogén bányászat magyar gazdaságban betöltött szerepe
A Kiválóság Útja ‪ „Ha kis változást akarsz elérni, változtass a cselekedeteiden, ha ugrásszerű változásra vágysz, változtass a paradigmáidon!” ‪ /Stephen.
Az adománygyűjtés kezdeti lépései a Magyar Természetvédők Szövetségénél Ladányi-Benedikt Ildikó kommunikációs munkatárs szeptember 20.
A személyes részvétel előnyei Legyünk jelen! Piac & Profit Demcsák Mária alapító főszerkesztő.
1 „100 Kistigris” Sajtótájékoztató május 15. Magyarország legdinamikusabban fejlődő kis- és középvállalkozásai.
Az Új Magyarország Kockázati Tőkeprogram értékelési szempontjai július 7.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Tőkefinanszírozás biztosíték nélkül Török József Üzletfejlesztési igazgató Budapest, május 15.
Török József Üzletfejlesztési igazgató Székesfehérvár, január 30. Tőkefinanszírozás.
Piac és Profit - Pénzek a régióban március 21. Nézd meg kivel kötsz üzletet!
Tájékoztató jellegű információk!. Versenyképesség javítása külső befektetővel
Török József Üzletfejlesztési igazgató Szombathely, április 10. Tőkefinanszírozás.
MNB Növekedési Hitelprogram 2.0 Sebők Orsolya Főszerkesztő
Tőkefinanszírozás Török József Üzletfejlesztési igazgató Kecskemét, november 28.
Kinek jut az MNB Növekedési Hitelprogramból? Sebők Orsolya Főszerkesztő
MNB Növekedési Hitelprogram 2.0 Sebők Orsolya Főszerkesztő
JÓÜZLETAFRANCHISE Magyar Franchise Szövetség szakmai előadás
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
Mennyire gátolja a vevőkockázat magyarországi mértéke a gazdasági növekedést? 300 Mrd Ft a tét évente Előadó: Felfalusi Péter ügyvezető.
1 A T- NAPOS UTALÁS GAZDASÁGI HATÁSAI Kovács Levente KDB Bank Zrt., vez.ig.h. Budapest február 8. „InterGIRO2- Napon belüli elszámolás” Magyar Közgazdasági.
Török József Üzletfejlesztési igazgató Budapest, május 29. Tőkefinanszírozás.
Török József Üzletfejlesztési igazgató Miskolc, május 15. Tőkefinanszírozás.
MagNet Magyar Közösségi Bank Kedvező finanszírozások a fenntarthatóbb jövőért Piac & Profit Klub Pénz de honnan konferencia május 29. Dakó Andrea.
Kozik Árpád Műszaki Igazgató ALFA-NOVA Kft május 13.
GKI Zrt., A válság: veszély és esély Balatonfüred, október 8. EGVE Dr. Vértes András elnök GKI Gazdaságkutató Zrt.
Vingelman József vezérigazgató MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. Budapest, február 16. Mikrofinanszírozói Szakmai Nap.
KKV fejlesztés új pénzügyi eszközök bevonásával Bátora László vezérigazgató-helyettes Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. Eger, szeptember 17.
Költséghatékonyság a XXI. századi vállalatirányításban
61. számú főút Somogy megyei szakaszainak 11,5 tonnás burkolat - megerősítése IV. szakasz ( km szelvények között) Lakossági fórum 2010.
EGY SIKERES PROJEKT ISMÉRVEI ÖTLETTŐL A MEGVALÓSULÁSIG Vendler Balázs, ügyvezető.
14.30 Regisztráció Köszöntő – Vértes Tibor, elnök Megnyitó – L. Simon László, az Országgyűlés Kulturális és Sajtóbizottságának elnöke
1. Az RFH Zrt. bemutatása 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó társaság Cél a vállalkozások erősítésén keresztül.
Gazdasági kapcsolatok és regionális együttműködések Félixfürdő május 17. Miklóssy Ferenc alelnök Magyar Kereskedelmi és Iparkamara.
INNOINFO, A VÁLLALKOZÓI KÖZÖSSÉGI PORTÁL. Miben segíthet az Innoinfo projekt?  kkv-k marketing tevékenységének beindításában  márka/cég ismertségének.
Fundamenta-Lakáskassza Zrt. Lakásvásár
Dr. Makra Zsolt projektvezető
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Lehetséges együttműködési területek az internetes bankkártya elfogadás területén.
Confidential & Proprietary Copyright © 2010 The Nielsen Company Hirdetési formák lakossági elfogadottsága Piackutatási eredmények Január.
4 Tender Hungary Kft. (Sziklai Zoltán)
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Zsembery Levente vezérigazgató
Az ötlettől a nemzetközi piacig Jó tanácsok startupok külföldi terjeszkedéséhez Mindent jóra fordítunk.
A tőkebefektetés 50 árnyalata Török József Üzletfejlesztési igazgató Budapest, december 11.
Innovatív induló kisvállalkozások izraeli fejlesztési modellje, ennek adaptálása Magyarországon Dr. Turi Márta – Korányi László szeptember.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Királyné Kerék Anikó programvezető OFA Hálózat – Nyugat-dunántúli Regionális Iroda „KoopeRáció projekt hálózatépítéssel kapcsolatos kérdőíves felmérés.
Veszprém november 10.. A vállalkozásfejlesztés Célunk: elsősorban a megyében működő vállalkozások tevékenységének szellemi és pénzügyi segítése.
Hogyan, és miért gondolkozzunk vállalkozóként rendszerben az üzleti tervezés során és a gyakorlatban? „Ötletből pénzt”
Tőkefinanszírozás Török József Üzletfejlesztési igazgató Zalaegerszeg, október 2.
Külpiacra lépés az Európai Unióban – Gyurácz Németh Iván.
Máté Szilvia programvezető OFA Hálózat - Észak-Alföldi Regionális Iroda „KoopeRáció projekt hálózatépítéssel kapcsolatos kérdőíves felmérés eredményének.
Okos pénzt az okos egészségügynek – kockázati tőkebefektetések az élettudományok területén április 29. Zsembery Levente vezérigazgató X-Ventures.
Vállalkozásfejlesztés Kazincbarcika térségében Wächter Balázs.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Előadás másolata:

Marketing szuperkonferencia 2012 1 % Ötlet 99 % Verejték Marketing szuperkonferencia 2012 Dr. Várnagy Emese IVM Zrt

Az ‘Isteni’ Sugallat 2002 Munkavédelmi eszközöket forgalmazó cégem 2007 május Icuka telefonja az Alcoából 2008 február Első 10 gép megérkezik Kanadából További 60 gép követi 2009 nyaráig 2010 február kanadai cég összeomlik 2010 nyár eleje [SPAM] Innovatex meghívó Találkozásom a Kockázati tőkével 2010 október 20.-án 200 Millió Ft a számlánkon, új cég az IVM Zrt magalakítása

Befektető kerestetik! Álláspont: A piacon van elég pénz Confidential DRAFT Befektető kerestetik! Álláspont: A piacon van elég pénz Jó befektetési lehetőség már sokkal kevesebb van CONFIDENTIAL Primus Capital

Mi az, amit a befektető keres? Confidential DRAFT Mi az, amit a befektető keres? Tehetséges, aktív menedzsment, tapasztalattal és vízióval Korai szakaszban: Már inkubált ötlet a piacion Létező bevételek , ügyfelek, referenciák Start up cégek: 3 hónap alatt a piacra bevezethető termék Évente legalább 30%-os növekedési potenciál min. 5 évig Alacsony jövőbeli finanszírozási kockázat Fenntartható piaci előnyök Realista üzleti terv Az eladás reális esélye CONFIDENTIAL Primus Capital

Mire jó egy rezsianyag adagoló automata? Azonnali 20-55%-os megtakarítás A raktáros, aki sosem alszik, és nem felejt! Üzenjen hadat a pazarlásnak eszközkiadó automatákkal!

A vezetésre háruló feladatok 2010-12-ben Felépíteni egy új céget, kifejlesztve egy 100% magyar tulajdonú és gyártású, világszínvonalon működő rezsi anyag és eszközadagoló automatát Megtalálni a megfelelő helyszínt, beszállítókat, kollegákat, kiképezni és motiválttá tenni őket Beindítani a gyártást, elkészíteni és letesztelni a szoftvert és a hardvereket A V-STEP által inkubált piacok figyelmét az IVM-re terelni Kialakítani az IVM Zrt arculatát, marketing stratégiáját, megjelenését az online és írott médiában Felkelteni a potenciális disztribútorok figyelmét, leszerződni velük Elindulni a nemzetközi piacok felé Elérni a célpiacot és felkelteni az igényüket a berendezés iránt Beindítani a gépek kihelyezését, bérbeadását a célpiacra, elérni a targetet, elégedetté téve a befektetőt

Néhány jó ötlet Neked! Ami nekünk jól sikerült! Összköltség: 100.000 Ft Célpiac meghatározása BtoB piackutatás 50 cégnél 50 db ajándék Happy Hours pohár Piackutatási kérdőív, személyesen kitöltve telefonon Kiderült, hogy nem olvasnak újságot a beszerzők Felesleges médiakampányok Eredmény: 90%-os konverzió, nem volt elutasítás Eredmény: 15 céghez személyes találkozóra hívtak minket

A SavePro automatával pályáztunk a Magyar Termék nagydíjra Bizalom növelés A SavePro automatával pályáztunk a Magyar Termék nagydíjra Szeptember 1-én díjátadó a parlamentben! Költsége összesen 150.000 Ft Komoly sajtó visszhang, nyilvános elismerés, Tv szereplés

Köszönöm a figyelmet! Eredmények egy két alatt! Országos és nemzetközi ismertség SavePro, mint a rezsi anyagadagoló automaták rövidített neve (BRAND) Óriási fejlődés! 2013-ben több 200 db gépet helyezünk ki ügyfelekhez Több, mint 500 futó projekt! Összetartó, jól motivált csapat (13 fő) 5 éven belül 2 Milliárdos cégérték! Köszönöm a figyelmet!