A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A világ legegyszerűbben felépíthető üzlete!
Advertisements

 Első elméleti vizsgázók száma évente a fővárosban  fő  Oktatók száma a fővárosban  Kb. 400 fő.
Hitelek – pénzt kölcsönbe?. Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
“The mind once stretched by an idea never returns to its original form” “Az elme amit egyszer kitágított egy eszme soha nem tér vissza eredeti formájába”
Szigorlati mintafeladat megoldása (folytatás)
Parajdi István.
Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
FAMILY MOBIL ÚJDONSÁGOK JELENLEGI KEDVEZMÉNYEK 800 forint lebeszélhető előfizetési díj Kedvező percdíjak Zárt csoportban ingyenes Percalapú számlázás.
Tibai Eszter Indíts el új munkatársat! A képek származási helye: internet és saját.
Török József Üzletfejlesztési igazgató Székesfehérvár, január 30. Tőkefinanszírozás.
Török József Üzletfejlesztési igazgató Szombathely, április 10. Tőkefinanszírozás.
Tőkefinanszírozás Török József Üzletfejlesztési igazgató Kecskemét, november 28.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Az elérhatő Franchise HelpforYou Virtual Franchise Egy realizálható Az álmaid Megvalósítására! Vízió.
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
Borbély-Pecze Tibor Bors Szakmai tanácsadó ÁFSZ-FSZH A jelenlegi magyar munkaerő- piaci helyzet Borbély-Pecze Tibor Bors, Ph.D. Szakmai tanácsadó ÁFSZ-FSZH.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Török József Üzletfejlesztési igazgató Budapest, május 29. Tőkefinanszírozás.
Török József Üzletfejlesztési igazgató Miskolc, május 15. Tőkefinanszírozás.
FoglalkoztaTárs - Társ a foglalkoztatásban Október 24. Észak-alföldi regionális szakmai műhelymunka A KézenFogva Alapítvány megjegyzései a kerekasztal.
Kötelezettségek 7-8. feladat kidolgozása
MagNet Magyar Közösségi Bank a hazai vállalkozásokért Dakó Andrea Invitel InnoMax Üzleti Reggeli.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
VII. Szalvéta bemutató Hol töltsd az idődet. Kezdetben az időd 100% - át emberek szponzorálásával kellene töltened. Igaz, hogy az első néhány hét.
VIDEÓ ÉS VIDEÓ KONFERENCIA: AZ IWOWWE, MINT STRATÉGIAI PARTNER.
3 WAY TENNIVALÓK 7 PONTBAN
Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy hitelt veszel fel. Mi a hitel?
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Biztonság Stabilitás. Az emberek stabilitást, biztonságot, megoldást keresnek.
Korábban - JustBeenPaid Áttekintés - nincs havi díj - 10 $-os ajándék csomag - naponta 2%, illetve 1% kamat 88 napon keresztül - akkor is termel nyereséget,
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Egyszerűen a devizákkal
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
A tőkebefektetés 50 árnyalata Török József Üzletfejlesztési igazgató Budapest, december 11.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
A Dél-Alföld általános gazdasági helyzete és a mögötte meghúzódó EMBER
Veszprém november 10.. A vállalkozásfejlesztés Célunk: elsősorban a megyében működő vállalkozások tevékenységének szellemi és pénzügyi segítése.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
Külpiacra lépés az Európai Unióban – Gyurácz Németh Iván.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
A pénz időértéke Gazdasági és munkaszervezési ismeretek 2., 1. ea. Major Klára ELTE TáTK Közgazdaságtudományi Tanszék.
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Karrier.
Előadás másolata:

A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés

Erőforrások:PCInternetWebkamera Fejhallgató mikrofonnal ( kötelező annak aki minőséget akar ) Havidíj Fektessen be egy év alatt 600$ $-t Az iWowWe Video- kommunikációs Projektbe! Induló díj 75,00$ - 195,00$ Havidíj 20,00$ Egy év múlva a havi bevétel több lehet mint 4 000$!!! Ön szerint megéri?

3 x 9 Mátrix A jutalékfizetés alapja a havidíj 20,00$ Amennyiben csak 10%- a telitettség, az is közel 3 000$ havi bevételt jelent kizárólag ebből a típusú jövedelemből. Miért is csatlakoztál?

Aranyszabály: Egyensúly két fő tevékenység között, mindaddig, amíg az iWowWe háromszor több bevételt termel, mint a jelenlegi vállalkozásod. Ne akarj te egyedül eladni az egész világnak. A hálózati marketing lényege, hogy olyan légy mint egy nagyker. Ne csatlakozz soha semmilyen más rendszerhez …

Aranyszabály: Győzd meg a partnered, hogy miért kezdjen saját vállalkozásba veled együtt. Hitelesség Beszélj a duplikációról. Mutasd be a terméket, a konferenciatermet. A szponzorod segít, de nem dolgozik helyetted. Ha te lusta vagy, vess magadra. Ne csodálkozz, ha egyedül maradsz. Ez munkahely, ami kötelezettségekkel jár.

Havi aktív jövedelem! Hálózati kereset Havi Lekötött tőke Kamat Ft 8% Ft Ft 8% Ft Ft 8% Ft Ft 8% Ft Banki lekötés esetén nem nyúlhatsz hozzá a tőkéhez. Havi Ft megtakarítás esetén a tisztességes nyugdíj, 720 hónap, azaz 60 év alatt termelhető meg. Infláció és devalválódás. Van ennyi időd???

A hálózat ereje NE add el a szolgáltatást? Keress tanítható személyeket, akik egy fokkal intelligensebbek az átlagnál és a hálózat a számukra megoldás.

A hálózat ereje NE add el a szolgáltatást? Keress tanítható személyeket, akik egy fokkal intelligensebbek az átlagnál és a hálózat a számukra megoldás. Alkalmazotti gondolkodásmóddal rendelkezőkkel soha nem mentek semmire, mert számára az a munka, ha bejárhat dolgozni, szidhatja a főnökét és csak annyit akar keresni, hogy ne legyen elég semmire.

Sokszorozódás: Tanulási időszak: 2 x 2 = 4 x 2 = 8 x 2 = 16 Tanulási és tanítási időszak 1: Bővülj plusz 1 fővel 3 x3 = 9 x 3 = 27 x 3 = 81 Tanulási és tanítási időszak 2: Bővülj plusz 1 fővel 4 x 4 = 16 x 4 = 64 x 4 = 256

Belső szabályaid Folyamatos kontroll

Sokszorozódás (hogyan akarod megcsinálni): Tanítási időszak: Kb. 850 fős hálózat Eltelt kb. 4 hónap!!! Mennyi időd van? Stabil bevétel / hó = 1 300$ ( Ft) Hálózati kereset Havi Lekötött tőke Kamat Ft 8% Ft Ft 8% Ft Ft 8% Ft Ft 8% Ft

3 x 3 = 9 9 x 3 = 27

Mi kell ahhoz, hogy így tudj ugrálni?

1)Indulj el - hozz egy döntést és csatlakozz 2)Használd a terméket (gyakorolj minden nap) 3)Kezdj el szponzorálni 4)Tanítsd meg a duplikálódás folyamatát 5)Tanítsd meg a partnereid, hogy ők is taníthassanak 6)Ne keress olyan személyeket, akik el akarnak adni 7)A legnagyobb hiba, hogy vársz arra, hogy beessen hozzád valaki (ha erre vársz te vesztes vagy és csapatjátékos sem vagy). 8)Minden nap tarts bemutatót 9) Egy hónap alatt légy önálló

Van már fős hálózatod, akkor szabad ember vagy? Gyorsabban eléred a hármas beszélgetések használatával!

Hármas beszélgetés

MI így csináljuk! És te?