Tisztelt Leendő Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk kereskedésünket. Köztudott, hogy a takarítás, tisztítás szakipar területén egyre.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Növekedés-támogatás M27 ABSOLVO. 2 Mi kell a növekedéshez?
Advertisements

Amberger Árpád Vezérigazgató. SMART TV alkalmazásÖTV média-portál.
Gayár Csilla, pénzügyi menedzser VÁTI Kht. Pécsi Területi Iroda DDOP Utólagos akadálymentesítés (Egyenlő esélyű hozzáférés a közszolgáltatásokhoz)
Lengyelország: Allegro Magyarország: TeszVesz és Vatera
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - az NYDOP
Bizalomépítés a gyakorlatban...avagy szüntessük meg a vásárlás útjában álló akadályokat Zajdó Csaba.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Szoftverminőség, 2010 Farkas Péter. SG - Sajátos célok  SG 1. Termék / komponens megoldás kiválasztása  SP 1.1. Alternatívák és kiválasztási kritériumok.
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
ZARGES munkavédelmi hírlevél
Facebook.com/KBCEquitas | twitter.com/KBCEquitas | Kihagyhatatlan lehetőségek a vagyongyarapításban László Zoltán Marketing Manager,
Mi a SzIA Minőségi Modell?  A SzIA Minőségi Modell olyan szervezet-, és minőségfejlesztési rendszer, amelyet először speciálisan nonprofit területen.
Balassagyarmat, június 24. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési.
Szakmai nap a képesítések elismeréséről
1 Fehérvár Rádió 94,5 Mhz Médiaajánlat 2011 Médiaajánlat 2011.
Alapfogalmak (fogyasztó, jótállás, szavatosság, 72 órás cseregarancia)
Tisztelt Partnereink!. A SALDO számára kiemelten fontos ügyfeleinek magas színvonalú kiszolgálása!
Nav N Go Vállalati áttekintés Bevezetés  A Nav N Go Kft ben alakult meg azzal a céllal, hogy forradalmi és innovatív megoldásokat kínáljon.
PÁTOSZ nap Február 23.. Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 20 éve a vállalkozásokért Célunk: a Közép-dunántúli régióban.
Piac & Profit Konferenciasorozat Start Garancia Zrt. Egy gonddal kevesebb! Pályázati garancia a Start Zrt-től Az értékteremtő befektetés garanciája.
Webshop Tuning - Szép Roland Mi az a Webshop Tuning?
Banor Tréning Központ Bt. Levelezési cím: 1550 Budapest, Pf. 15. Tel/fax: Intézmény-akkreditációs lajstromszám:
Hotel Árkádia*** Készítette: Bércesi Richárd. A szálloda I. •2010 nyarán kezdte meg működését •Helye: Pécs történelmi belvárosa, Hunyadi úton, Széchenyi.
Fókuszban az üzemanyagköltségek
Számítástechnikai rendszerek bérleti konstrukciója.
Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. WEBKONFERENCIA
UFS Group Sales Képzés Zárástechnika Készítette: Németh István
ADÓZÁSI, JOGI,KERESKEDELMI ÉS KULTURÁLIS KÖRNYEZET HORVÁTORSZÁGBAN.
Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a DDOP
Starjobs Magyarország Kft.. A Starjobs Magyarország Kft óta kínál megoldásokat munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés területén, a diákmunkában 1983 óta.
„Új megoldás egy kipróbált szállítótól”
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
Giovanni Ferrini Fashion
Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével!
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével!
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
Ismerje meg a Napi Gazdaság olvasóit! május 27.
MagNet Magyar Közösségi Bank a hazai vállalkozásokért Dakó Andrea Invitel InnoMax Üzleti Reggeli.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Online értékesítési modellek
Rimóc, október 28. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési Iroda.
Tanulási útmutató Tanulási Útmutató Az Észak-magyarországi Regionális Távoktatási Központ által a TÁVHÁLÓ projektben kifejlesztett e-learning környezethez.
MegaService Europe Kft
MegaService Europe Kft
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
CENTRUM KFT. Budapest, XXX. Köves u. 42 Telefon: Fax: www. centrum hu.
Vodafone Iroda Kelemen Balázs Területi vezető.
A StoreWizard webáruház bemutatása
MKIK MKIK mellett független szervezetként működő Teljesítésigazolási Szakértői Szerv (TSZSZ) október 9.
A „Pálinkamester képzés” hallgatóinak laborlátogatása a WESSLING-ben Budapest A pálinka sikerének támogatása speciális laboratóriumi vizsgálatokkal.
Tevékenységeink Teljes körű takarítás Parketta felújítás Tisztítás Festés Mázolás.
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
Elérhető, támogatott hitelkonstrukciók a kkv –k számára.
Veszprém november 10.. A vállalkozásfejlesztés Célunk: elsősorban a megyében működő vállalkozások tevékenységének szellemi és pénzügyi segítése.
Előadó: Hortobágyi Ágoston
Sós Patrik Telekommunikációs Partner
Pályázati Tanácsadói Szakmai Nap április 16. START Tőkegarancia Zrt. HOL ÉS HOGYAN KAPCSOLÓDIK A PÉNZÜGYI SZEKTOR AZ ÚMFT GAZDASÁGFEJLESZTÉSI PROGRAMJAIHOZ?
„Az érezhető higiénia !”. Mi is az a SanOdor? A Sanodor Kft. több mint egy évtizedes múltra tekint vissza és kb.500 ügyfelet szolgál ki nap mint nap.
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
Továbbtanulási kisokos Keresztféléves felvételi lépésről lépésre
Stoll Gáborné 2013.április 24.
Hatékony kereskedés és marketing az interneten
Elérhetőségek Tanulmányi ügyekben:
Átlátható folyamatok ügyviteli rendszerekkel
Előadás másolata:

Tisztelt Leendő Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk kereskedésünket. Köztudott, hogy a takarítás, tisztítás szakipar területén egyre magasabb igényeket diktálnak az ügyfelek, amelyek teljesítéséhez meg kell találnunk a megfelelő anyagokat, eszközöket olyan áron, ami arányos a hozzáadott értékükkel. Épülettakarítási iparágban az évek folyamán sokféle tisztítószert kipróbáltunk, amíg eljutottunk a Gruber (Hollu) és Buls márkáig. Aki próbálta ezeket a termékeket, az már meggyőződött kiváló minőségükről. Tisztítószereink mellett a piac által is megkövetelt jó minőségű, egy és többrétegű közületi papírárunkat is megtalálja az alábbiakban. Ha Önök még nem használták ezeket a tisztítószereket, a következő néhány oldalon bemutatjuk hol, hogyan és milyen áron érhetik el!

Termékeinket megtalálják webáruházunkban, vagy érdeklődjenek ben: a címen vagy a 06-30/ os telefonszámon. Webáruház:

A Termékek menüpont alatt megtalálja valamennyi tisztítószer, higiéniai papír és takarítóeszközünket. Az egyes termékekre kattintva a részletes leírást és a termék biztonsági adatlapját is tanulmányozhatja.

A Termékek menüpont alatt megtalálja valamennyi tisztítószer, higiéniai papír és takarítóeszközünket. Kiemelt kéztörlő papírunk a Wepa Clou termékei, melyek egy vagy többrétegű fajtái már a felhasználók elismerését élvezik.

Lehetőséget biztosítunk kedvezmények igénybevételére, amennyiben honlapunkon regisztrál és ezáltal belép a regisztrált vásárlóink körébe. A kedvezmények mértéke:  5% - a vásárlás rendszerességétől függően (a 3. vásárlást követően)  10% - a vásárlás értékétől függően ( Ft nettó vásárlás felett) A kedvezmények nem összevonhatóak.

Levelezési cím:  2013 Pomáz, Deák Ferenc utca 16. Iroda:  1146 Budapest, Limanova tér 22. Honlapunk:  Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával, és elolvasta bemutatkozó anyagunkat! Sok sikert kívánunk Önnek az üzleti és a magánéletben egyaránt! Bármikor szívesen látjuk vásárlóink körében! Elérhetőségeink   Telefon:  06-30/