„A szép dal ma!” Versíróverseny Start: augusztus 21. Lélekkutató Intézet – Yrisz Klub – X-party Központ 2009. Július 21.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A gazdaságos közlekedésért... Budapest, FORENSIS Autóklub.
Advertisements

A felsőoktatási intézmények felvételi eljárása
Szóviv ő Bál – nem csak szóviv ő knek! A rendezvényr ő l… A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének szervezésében immár VIII. alkalommal rendezzük.
TTK 2008 akkreditációs tájékoztató Jedlik Oktatási Stúdió.
Többnapos „sportfesztivál” a magyarországi illetve határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói számára a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft.
I. KISTARCSAI NYÍLT TRIATLON VERSENY
Szakmai alaptréning 3. fejezet Készítette: Balázs Zoltán.
ÉRETTSÉGI UTÁN TANÉV.
Alkossuk meg együtt a jövőt! Üzleti játék innovatív, sikerorientált hallgatók részére.
A GPSGames.hu bemutatkozik GPSGames.hu – Játék műhóddal! GPSGames.hu GPSGames.hu – Játék műhóddal! GPSGames.hu.
Minőségi helyi termékek - Szekszárd és vidéke – Egy helyi termék rendszer működésének tapasztalatai Csillag Péter, ügyvezető Eco-Sensus Közhasznú Nonprofit.
Kellenek-e nekünk a TISZKEK? Mártonfi György Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet A Vas Megyei Szakképzés-szervezési Társulás Országos TISZK Konferenciája.
Tehetségpont létrehozása
1. 2 Az RFH cégcsoport • Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat • 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és.
Előadó: Horváth András, tőzsdeszakértő
A Lélekkutató Intézet, az Yrisz Klub és az X-party Központ szervezésében 6. Miss Írisz szépségkirálynő választás 2007.
A Szépség Világnapja 2007Október 14. thália színház A szépség a női lélek pompája, csodálatos varázslata, megérdemli, hogy a Világ megünnepelje! A Lélekkutató.
Verseny feladat kiírója: Beiersdorf Kft. Verseny szervezője: OMD Hungary Kft. VIII. Országos Média Diákverseny 2008.
Vállalkozásunk külső, belső kapcsolatrendszere és értéklánca
‘rEUsearch’ Az Európai Unióhoz való csatlakozás hatásai a határon átnyúló kapcsolatokra, agráriumra és kereskedelemre – kutatási projekt (HURO/0801/075)
TOVÁBBTANULÁS 2012 Felvételi eljárás a középfokú intézményekbe a es tanévre.
Talentum tábor Kulturális és Oktatási Minisztérium főtámogatásával.
A Magyar Köztársaság kormánya. A középfokú felvételi változásai Arató Gergely államtitkár prezentációja december 9.
TÁMOP „Együtt a tiszapartis tehetségekért” „Ezt írjuk - így mondjuk” Iskolai vers- és prózamondó és –író verseny.
A felsőoktatási intézmények felvételi eljárása A 237/2006. (XI. 27.) Kormányrendelet alapján.
VÁLOGATÁS ISKOLÁNK ÉLETÉBŐL KÉPEKBEN.
Mesés Mesék Élvezd a mesék csodálatos világát!
MNB Növekedési Hitelprogram Sebők Orsolya Főszerkesztő
Kinek jut az MNB Növekedési Hitelprogramból? Sebők Orsolya Főszerkesztő
MNB Növekedési Hitelprogram Sebők Orsolya Főszerkesztő
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
A híreket megtalálod a 7. a honlapján.. Házirend  Szigorítások ○ Köpeny ○ Telefon  Ügyelet Késés Köpeny Stb.
2011/2012. Iskolatípusok  Gimnázium 5 évfolyamos- nyelvi előkészítő 4 évfolyamos – hagyományos  Szakközépiskola 5 évfolyamos- nyelvi előkészítő 4 évfolyamos.
Beszámoló az Öveges József Fizikaverseny I. és II. fordulójáról 2006
NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium Szombathely
Több nemzetre kiterjedő programok lehetősége GRUNDTVIG Pécs, január 27. Szellő János osztályvezető.
Miss Írisz választás 2007 A Szépségek adatbázisa.
1. Az RFH Zrt. bemutatása 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó társaság Cél a vállalkozások erősítésén keresztül.
Szeretettel köszöntünk a Pesterzsébeti
Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület. Új Magyarország Vidékfejlesztési Program III. tengely intézkedései 1. Mikrovállalkozások létrehozásának.
E – kereskedelem - e? jótékony online árusítás Cseh Henriett
Szemünk világáért Lions program Magyarországon 2013.
Közoktatási megállapodások. Módosítás OM, Oktatási Hivatal ellenőrzések Szakmai ellenőrzés 2011-től?
Közgazdaság szakmacsoport
Férjek Jótékonysági Golf Versenye szeptember 14. Old Lake Golf Club Anno 2008.
Az Eötvös József Alapítvány évi beszámolója Rendes évi közgyűlés február 10.
Az olvasóvá nevelés (tév)útjai Jó és rossz példák iskolákból, könyvtárakból Gombos Péter Kaposvári Egyetem április 28.
Közlekedésbiztonságra fordítható források
ügyvivő szakértő, országos versenyszervező
SUSAN Szub-Szaharai Regionális Üzleti Hálózat Az Ütlet Házhoz Jön Kalman Meszaros, dr. Economic and Commercial Counsellor HITA / Embassy of Hungary, Pretoria.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
Hogyan válasszunk iskolát, tudnivalók iskolaválasztás előtt! 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek tartandó értekezletre 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek.
Elérhető, támogatott hitelkonstrukciók a kkv –k számára.
E 5. Együttműködések a humán szolgáltatásokban
EPA X-tréning Az Európai Sajtószövetség, a Lélekkutató Intézet és az Yrisz Klub kiképző tréningje Tiszacsegei Szépségkastély Készítette:
Csúcstermék=csúcsminőség? április Nem mindig az új a legjobb!
1. 2 Az RFH cégcsoport Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó.
Vállalkozásfejlesztés Kazincbarcika térségében Wächter Balázs.
Az aktív időskor programjára, a Szenior Akadémia hálózat kialakítására Horváth János Kowacsics Rita Budapest, Szenior Akadémia.
A verseny meghirdetője: Informatika - Számítástechnika Tanárok Egyesülete A verseny célja: az informatikában tehetséges diákok számára lehetőséget teremteni.
Felvételivel kapcsolatos információk Hrabacsik Mihály.
EGYÜTT NEKÉZSENYÉRT EGYESÜLET Éves beszámoló.
Helyi esélyegyenlőségi programok elkészítése Záró konferencia Budapest, december 8. ÁROP Esélyegyenlőség-elvű fejlesztéspolitika.
Pedagógiai Könyvtár és Múzeum Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny __________________________________________________________________________________________________________.
Pedagógiai Könyvtár és Múzeum Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny __________________________________________________________________________________________________________.
Felvételi a középfokú iskolákba
a középfokú iskolai felvételi eljárás rendje
Zwieback Hungary Zrt. Féléves beszámoló
Programjaink fizikából a es tanévben
Előadás másolata:

„A szép dal ma!” Versíróverseny Start: augusztus 21. Lélekkutató Intézet – Yrisz Klub – X-party Központ Július 21.

Az első MLM rendszerű, jótékonysági célú versíró verseny a világon

Az MLM rendszer 1.A versenyző megvásárolja a Nevezési lapot, melyért Ft értékű terméket (Nevezési díj) ad (lásd később), amit 3.eljuttat a Központnak. 4.A Központ megküldi a Versenyzőnek a Verseny lapot, amelyet kitölt, a 5.Reklám mezőbe beírhatja az általa reklámozott terméket, szolgáltatást, és 6.megírja a versenyművét. 7.A Verseny lapot beküldi a Központnak. 8.Kap három Nevezési lapot. 9.A versenyző továbbadja a Nevezési lapot. 10.Az alatta lévő második szint (max. kilenc fő) Nevezési díjából (termékekből) részesül 20 %-ban.

Jótékonyság • A Központ a Nevezési díj egy részét (terméket) egy jótékonysági alapítványnak ajánlja fel. • Az alapítvány eljuttatja a termékeket a Központ által megjelölt helyekre (iskolák, otthonok, művészbázisok stb.) • A termékek egy másik részét értékesíti az Alapítvány. • A befolyt összeg a Központ rendezvényeit finanszírozza, illetve a díjakhoz kerül.

A verseny értékelése és díjazása • Meghatározott versenyzőszám kb. 50) elérésekor szakmai és partneri zsűri bírálja el a versenyműveket. • A termékek (és eladásukból származó bevételek) egy része a verseny díjazásának alapját képezik. • Rendezvényeken, ünnepélyes eredményhirdetésen átadásra kerülnek a díjak és az ajándékok.

A termékek • A Nevezési díjként felajánlott termékek hasznosak, újak (nem second hand), jó minőségűek (nem értékcsökkent) lehetnek. • Termékkategóriák: 1.Élelmiszer 2.Ruházat 3.Ékszer 4.Technika 5.Egyéb (energiahordozó, iparművészeti termék)

A versek paraméterei • Sorok száma: legalább 8, legfeljebb 20. • Szótagok száma: legalább 4, legfeljebb 24 (átlagban, ettől egy-két sorban el lehet térni) • Nyelv: magyar • Témakörök: szerelem, istenek, múzsák, nagyvilág, magyarság, humor, szórakozás, művészet, tudomány, közösség • A mű obszcén, trágár, uszító, kirekesztő, megalázó jellegű nem lehet. • Az optimizmus, a jókedv, a konstruktív együttműködés preferálva van. • Korábban megírt versek csak akkor szerepelhetnek, ha a versírótól származik, és nem jelent meg sehol (baráti körben elhangozhatott) • Mástól származó vers kizárva (a szervezők a versenyzők lelkiismeretére hagyatkoznak, hogy nem plagizálnak)

A versek sorsa • Publikálásra kerülnek (a Reklámmal együtt) • Partnereknek bemutatásra kerülnek • Megzenésítődnek (egy másik MLM hálózatban) • A legeslegjobbak kőbe vésetnek, poszterként feldolgozzák, illusztrálják, könyvben kinyomtatják (még egy MLM hálózat) • Az első eredményhirdetés: október 14. – a Szépség Világnapja Gáláján lesz.

Egyéb szabályok, tudnivalók • Egy személy legfeljebb négyszer léphet be a szisztémába. • A Nevezési lap tartalma: NévLakcím Születési dátum (korhatár nincsen!) Legmagasabb iskolai végzettségFoglalkozás Telefonszám cím A versírás dátuma A Reklám • A nevezési díj, a termék értéke meghaladhatja a meghatározott nevezési díjat. • Jelentős felajánlást a Központ köszönettel elfogadja, reklámozza, de nem jelent előnyt a vers értékelésében! • A versenyszabályokat a módosítását a Központ előre jelzi, várhatóan az első 50 versenyző után tovább tökéletesíti.

A Központ • Ötlet és témagazda: Szilvásy Péter, az Yrisz Klub vezetője – • Asszisztens: Dalma • A verseny startja augusztus 21. • Központi cím: • Központi honlap: • Első prezentáció: július 21. • Az Alapítvány: • A kedvezményezettek: • A zsűri tagjai: