Üdvözlünk!. Az internetezők 90% - a vásárlás előtt a neten gyűjt információt 1998-ban 70 millió internetező volt a világon, ma kb. 2 milliárd.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A világ legegyszerűbben felépíthető üzlete!
Advertisements

A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
Hitelek – pénzt kölcsönbe?. Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy.
Lengyelország: Allegro Magyarország: TeszVesz és Vatera
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Tőzsde az Interneten Nagy György Péter.
MT mint tévészolgáltató Fókuszban az interaktivitás
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
Genertel sajtótájékoztató – az NRC kutatási adatai június 9.
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
M INDEN DXN TAGNAK, INGYEN ! nyelvű weboldal és webáruház díjmentes használata M INDEN DXN TAGNAK, INGYEN !
Pénz, de honnan?. Office 365 Eszközök 1 milliárd Okostelefon 2016-ra, ebből 350 milliót használnak majd munkára Emberek 82 % A világ online népességének.
ACN videótelefon Iris 5000 ACN Telefon Adapter.
„A Honlapod a Holnapod” online marketingkommunikációs workshop december 3. Varga István
ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.
Önkormányzati informatika ASP alapokon
BMBY.expert a mi szaktudásunk. Az Ön vezetése A vezető ingatlanközvetítők a BmBy.expert ©-et választják Önökben megvan a Vezető? Több kontrollal és átlátással.
György István Ügyvezető igazgató Update software Magyarország Kft
Siemens Financial Services – Kisértékű eszköz finanszírozás
Az internetes gyógyszervásárlás veszélyei
Informatikai megoldások egy kézből
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
FAMILY MOBIL ÚJDONSÁGOK JELENLEGI KEDVEZMÉNYEK 800 forint lebeszélhető előfizetési díj Kedvező percdíjak Zárt csoportban ingyenes Percalapú számlázás.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
Copyright © 2005 | update software AG | update software Magyarország Kft. Radics Sándor principal IV.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Kormányszóvivői tájékoztató ELSZÁMOLÁS Biztonságosabb időskor – felzárkózó nyugdíjak.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Megbecsülést az idős embereknek! Adósságtörlesztés és méltányosság a nyugdíjemelésben 2002.
Az elektronikus levelezés a számítógép-hálózatok klasszikus szolgáltatása, az Internet alkalmazásának egyik legnépszerűbb formája. Szövegen kívül lehetőség.
Költséghatékonyság a XXI. századi vállalatirányításban
[fre ] Az új [fre ] Több mint levelezés, a saját kommunikáció internetes közműve:  kommunikáció a képernyőn: levelezés, üzenetküldés.
Hangalapú, közösségépítő virtuális valóság a gyakorlatban Faragó Péter WebLords.
Mobilra optimalizált webáruházak, avagy felkészülés az új évtizedre Zajdó Csaba.
Az internet.
A legjobb weboldás! “Oszd meg a tudásodat másokkal: ez az egyik módja annak, hogy halhatatlan légy.” (Dalai Láma)
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
2012.FEBRUÁR FEBRUÁR 20-IG!!!. Árajánlat kérése, nemzetközi közösségi weboldal kivitelezésére: Funkciók: - Tag/1-1 kép feltöltése - Min. adatok.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
A weblapkészítés alapjai
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
Készítette: Derecskei Nikolett
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
Magánadományozás, a függetlenség kulcsa Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány Jacsó Annamária, programvezető november 28.
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
Google Confidential and Proprietary Kampány a kisvállalkozások sikerességéért március 30.
Honlap készítés és az ehhez szükséges informatikai alapismeretek A világháló jelentősége a KKV-k piachoz jutásában Forgács István (X-Meditor Kft.) Tel.:
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Michel Vieira - President of Kairos Technologies Otokar Kasynets - Director of Network Development Alex Kocherev - Director of IT Department KAIROS TECHNOLOGIES.
SKY FORUM Online Advertising System Solutions Minden a megfelelő pillanatban jön el!
SKY FORUM Online Advertising System Solutions Minden a megfelelő pillanatban jön el!
Az elektronikus levelezés a számítógép-hálózatok klasszikus szolgáltatása, az Internet alkalmazásának egyik legnépszerűbb formája. Szövegen kívül lehetőség.
Karrier.
Online vásárlás.
A nem webáruház! ÁLTALÁNOS PROBLÉMA: KEVÉS A PÉNZ
Előadás másolata:

Üdvözlünk!

Az internetezők 90% - a vásárlás előtt a neten gyűjt információt 1998-ban 70 millió internetező volt a világon, ma kb. 2 milliárd

Az internet dinamikusan növekvő iparág! A weboldalak terjedése robbanásszerű lesz a jövőben!

Nagy cégeknek már van saját weboldala Magánszemélyeknek még alig van Kis cégek felének nincs

Hamarosan mindenkinek lesz! Neked van már?

Weboldal előnyei Üzeneteket, képeket, videókat tölthetsz fel Bemutathatod magad, céged Hirdethetsz, ismerkedhetsz Webáruházat üzemeltethetsz Nonstop nyitva tarthatsz Elérhető lehetsz a Föld minden részéről Rendszeres jövedelmed lehet Ha kimaradsz, lemaradsz

Mit nyújt a -Luxus weboldalakat -Web shop lehetőséget - Admin felületet - Üzemeltetést (Tárhely) - Aldomain vagy domain nevet +Tisztességes jövedelmet Piaci árnál, 80%-kal kedvezőbben

Szerkessz magadnak saját weboldalt! Weboldal jellemzői - Prémium minőség - Reklámmentes - Egyszerűen szerkeszthető, programozói tudás nélkül -Web 3.0 technológia

Közösségi modul rendszer Web 3.0 korszak Dinamikus weblapok Admin (szerkesztő) felület Online fájlkezelő rendszer Keresőoptimalizált weblapok Legkorszerűbb technológia Böngésző függetlenség

3 aktív ajánlás esetén, jutalékfizetés Mennyibe kerül egy webdizájn? Ft Nincs évi megújítás + havi 3900 Ft üzemeltetési (tárhely) költség + nettó árak

8 ügyfél után, nincs üzemeltetési költség Minden hónap ingyen

Egyszerű és igazságos jutalékterv Bruttó

A 4. havi díj a jutalékodból fedezhető Ha egy hónapon belül csatlakoztatsz egy aktív felhasználót, az első havi díj ajándék. Ha két hónapon belül a második aktív felhasználót, a második havi díj ajándék. Ha három hónapon belül a harmadik aktív felhasználót, a harmadik havi díj ajándék. Meglepetés !

Be- és kifizetések Jutalékfizetés a bankszámládra BWL pénzintézete: OTP

CÉLKITŰZÉSEI! Váltsuk valóra közösen!

Világelsőnek lenni a weblapszerkesztésben Egymilliárd embernek weboldalt biztosítani Ösztönözni azokat, akik pozitív változást akarnak életükben Változást hozunk életedbe!

Változtass hogy változhass! Legyen saját weboldalad, könnyedén!

Váltsd valóra céljaid velünk!

„Aki a siker ajtaján belép…

… annak a lehetőség ablaka kitárul” Örsi Martonosi Lajos