Javaslat az egészségnap lebonyolítására és előzetes költségvetésére Kiss Béla alelnök.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Egymásért fordítsuk meg a napot!. Célok •a fogyatékos emberek elfogadottságának növelése érdekében: ▫integrált események szervezése, ▫a fogyatékos emberek.
Advertisements

A LEADER+ Pályáztatási feltételek. Kik pályázhatnak?  A pályázónak meg kell felelni a helyi szintű pályázati felhívásban rögzített jogosultsági kritériumoknak.
Ifi István ügyosztályvezető november 2 4. Esélyegyenlőség a fővárosi TISZK-ekben.
A időszak végrehajtási intézményrendszere
Sikeres pályázatai Természetjáró Szakosztály sikeres pályázatai Örömmel tájékoztatjuk Szendrő város lakosságát, hogy az Edelényi Kistérségen keresztül.
Többnapos „sportfesztivál” a magyarországi illetve határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói számára a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft.
Vezetéstudományi Intézet Vezetés és szervezés tanszék 1093 Budapest, Fővám tér 8.; 1828 Budapest, Pf Tel.: (1) , (1) ; fax: (1)
1 TÁMOP B-11/2/KMR Az oktatás és kutatás színvonalának emelése a Szent István Egyetemen AZ OKTATÁS ÉS KUTATÁS SZÍNVONALÁNAK EMELÉSE A SZENT.
A tranzitfoglalkoztatás területén megvalósuló módszertani fejlesztő munka bemutatása Szeged, Regionális szakmai műhely, február 18.
Az elmúlt 10 év A KLUB MEGALAKULÁSA •Dr. Golub Iván főigazgató pályázata létrehozta a Zuglói Agyérbetegek klubját •Első klubfoglalkozás: 1999.
KIVÁLTÁS KONFERENCIA BUDAPEST NOVEMBER 29.
Nyitórendezvény „Szak-nyelv-tudás” – Az idegen nyelvi képzési rendszer fejlesztése a Debreceni Egyetemen TÁMOP D-12/1/KONV
Losontzi István Többcélú Közoktatási Intézmény
A kamara szerepvállalása a szociális képzések területén
Magyar Universitas Program A magyar felsőoktatás nemzetközi versenyképességének programja június 15.
A Megyei Pedagógiai Intézet szolgáltatásai a 2011/2012-es tanévben Győr-Moson-Sopron Megyei Pedagógiai Intézet Győr, augusztus 24. Készítette: Széles.
Táborozzunk! 3 napos gyermektábor tervezete
AEGEE-Budapest november 05, SOTE Pólya Beatrix.
Vezetői tájékoztató a SZIE-DPR és SZIE-IMIR projektekről
A „FoglalkoztaTárs – Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt keretében megvalósuló szakmai tevékenységek TÁMOP /
A TÁMOP /01 „FoglalkoztaTárs- Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt április 24.
Prof. Dr. Nagy János Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács Elnöke Budapest, február 24. A felsőoktatási intézmények vagyongazdálkodása.
ELNÖKI BESZÁMOLÓ A ÉVI KÖZGYŰLÉSEN Rechnitzer János MAGYAR REGIONÁLIS TUDOMÁNYI TÁRSASÁG.
1 XI. Országos Minőségellenőrzési Továbbképzés Budapest, szeptember 5. SZAKMAI AKTUALITÁSOK - KÉRDÉSEK Előadó: dr. Ladó Judit MKVK Szakmai alelnök.
„FoglalkoztaTárs-Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt - TÁMOP / A kiemelt projekt célja Az innovatív és a tranzitfoglalkoztatási.
MEGHÍVÓ A BTSSZ szeretettel meghív minden kedves Természetjárót a Budapesti Természetbarát Találkozóra Ideje: én. Helye: Biatorbágy,
Távmunka a területfejlesztésben
Budapest, szeptember A villamos energia közszolgáltatás helyzete és szerepe Magyarországon Fő kérdések, aktualitások 2.
Egészségügyi szakdolgozók tűszúrásos baleseteinek hazai alakulása
Szempontok az ÜT munkájának megtervezéséhez. ÜT munkájának területei 1.Az üzemi tanács belső tevékenységének megszervezése 2.üzemi tanács kapcsolata a.
MÁV-TRAKCIÓ Zrt. szerepe a vasúti piacon Budapest, május 3. Dr. Márkus Imre vezérigazgató 1.
Tagszervezeti munka erősítése
A MEGÚJULT MAGYAR DIÁKSPORT SZÖVETSÉG TEVÉKENYSÉGE A DIÁKSPORT DIMENZIÓK TÜKRÉBEN, A DIÁKOLIMPIA TOVÁBBFEJLESZTÉSE.
A Magyar Mérnöki Kamara belső eljárásrendje az Országos Építésügyi és Településrendezési Tanács (OÉTT) munkájához kapcsolódóan Budapest, július 13.
Mentorhálózat a A-11/1 pályázatban A-11/1 „Bentlakásos intézmények kiváltása” Információs nap Budapest, március 1.
A foglalkoztatási paktumok célja Megismerni a térség foglalkoztatási helyzetét Összehangolni a térség gazdasági és humánerőforrás fejlesztési tevékenységeit.
A Tagozatok szerepe a VDSZ munkájában Balatonszemes, május 29. Kiss Béla alelnök.
Európai Vegyipari Szociális Párbeszéd Bizottság Balatonszemes.
CAMPUS HUNGARY PROGRAM. A program célja A projekt a hazai felsőoktatási intézmények hallgatóinak, munkatársainak külföldi K+F, tanulmányi, operatív intézményi.
A sajtótájékoztató a Zöld fesztivál keretein belül kerül megrendezésre Vállalások: - Anyagtakarékossági célból a sajtóközlemény CD mellékleten kerül kiküldésre.
Tóth Zoltán MDSZ alelnök - Stratégiai Bizottság elnöke.
ÖSSZEFOGLALÓ április 24.. A Magyar Atlétikai Szövetség második alkalommal rendezte meg a Hozd mozgásba a családot! Sport és Egészségnapot a Puskás.
A Kezdeményezések Régiója Brüsszelben május 24. Kiss Judit Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Nyugat-dunántúli Régió Brüsszeli Képviselete.
Projektmenedzsment Mesterkurzus 1.
Projektműködés a VáKE-nál
Kedves SPE tagok!    Idén májusban ismét megrendezésre kerül az SPE 2006 évi teniszversenye  – férfi egyéniben és párosban - melyre várjuk jelentkezéseteket.
Előadó: Tarcali Katalin
Tetétlen Község Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját, ismerőseit az Államalapító Szent István Király és az Új Kenyér ünnepe alkalmából.
E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. Üzemi Tanács Törvényi szabályozást megelőzve Paks, Erzsébet Nagy Szálloda szeptember 26.
Vizsgabizottsági tag jogai, kötelességei, elvárások
2008. június 12. MÁV Baross Gábor Oktatási Központ.
Sajtótájékoztató szervezése, lebonyolítása
EURÓPAI AUTÓSZERVIZEK MAGYARORSZÁGI EGYESÜLETE
Magyar Kórházszövetség Kongresszusa, Debrecen 2015.
Biztonság és Partnerség Társadalmi vita - Zárókonferencia szeptember 2. Budapest Az egészségügy feladatai 2010-ig Dr. Székely Tamás miniszter.
1 TÁMOP A-13/ A TÁMOP A-13/1 „Társadalmi partnerek kapacitásfejlesztése a Konvergencia Régióban” Pénzügyi tájékoztató
EGY ORSZÁGOS CIVIL SZERVEZET BEKAPCSOLÓDÁSA A KÖZMŰVELŐDÉSBE.
A KÖZÖTTI EURÓPAI UNIÓS FEJLESZTÉSI IDŐSZAK ÖNKORMÁNYZATI LEHETŐSÉGEI PICHLER BALÁZS FŐOSZTÁLYVEZETŐ.
Szekszárd október 10.. Vízió Új Ptk. (magánszemély tagja nem lehet a szövetségnek) Tagszervezeti elvárások (tagszervezetek anyagi támogatása az.
1 Magyar Gépjárműipari Szövetség (MGSZ / AHAI) Elnökségi ülés Magyar Gépjárműipari Szövetség Helyszín: Magyar Suzuki Zrt. Esztergom Magyar.
MESZK Gyermekápolás Szakmai Tagozat Beszámoló január-december Bognár Lászlóné tagozatvezető.
Nagyvállalatok nagy pályázati lehetősége!
Változtatási javaslatok a Magyar Curling Szövetség működésében
Zöld óvodák és Ökoiskolák a köznevelési intézményekben
A DANONE és az MLSZ együttműködésében
A magyarországi nemzetiségek és támogatásuk rendszere
Európai újságírók találkozója
NYITÓ KONFERENCIA Egészségügyi alapellátáshoz kapcsolódó
Hellner Szelina, Kincses Gábor, Bartha Zsolt
Tagszervezeti munka erősítése
Előadás másolata:

Javaslat az egészségnap lebonyolítására és előzetes költségvetésére Kiss Béla alelnök

Felhívás  A VDSZ szeptember 1-jén a Chinoin Zrt. támogatásával rendezi az 5. Egészségnapot, melyre meghívja a VDSZ tagszervezeteinek dolgozóit, és azok hozzátartozóit.  Az Egészségnap célja, hogy ráirányítsa a vegyiparban dolgozók figyelmét az egészséges életmód fontosságára, valamint, hogy tartalmas programok szervezésével lehetőséget biztosítson a különböző vegyipari vállalatok munkavállalói közötti kapcsolatteremtésre, a tagozatok közötti kapcsolat javítására

Helyszín 2012-ben is a: CHINOIN Sporttelep Budapest, Tábor u

Javasoljuk, hogy:  A VDSZ Országos Iroda június 15-éig írásban hirdesse meg az Egészségnapot tagszervezetei körében.  A rendezvény a évi költségvetésben szereplő 2,5 MFt költségkereten belül kerüljön megszervezésre  A meghirdetett versenyszámokra Ft nevezési díj megfizetésével lehet, amelyből a versenyzők ebédjét és italát biztosítjuk.  A főzőversenyre az alapanyag biztosítsa a nevezési díjat

Javasoljuk, hogy  A programokat az elmúlt évek színvonalának és műsorszámainak megfelelően kell összeállítani  A rendezvény a VDSZ Országos iroda szervezésében, a Chinoin VDSZ Szakszervezet és az Ifi tagozat tagjainak bevonásával kerüljön lebonyolításra  Az egészségnap előkészítésére lebonyolítására készüljön részletes feladatterv  A rendezvény fő felelősei a VDSZ elnöke és alelnöke  A nevezéseket augusztus 15-én zárjuk le