.. Történetünk egy morózus id ő s férfiról szól,- akinek senkije nem volt, nem szeretett senkit, és mogorvasága miatt ő t sem szerette senki..Haragban.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Lépj tovább a szolgálatban!
Advertisements

ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers! CLICK TO ADVANCE SLIDES Egy fiatal nő várakozott egy nagy repülőtér várójában gépe indulására.
Kis történet kedves embereknek!.
A HÁROM FA.
1848 Március 15.
NAGYBÖJTI TÖRTÉNET.
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Egy történet, amelyről érdemes elgondolkozni!
A M E R C É D E S.
A FESTŐ ÉS A FECSKÉK.
Szeretteim! Nemsokára elérkezik a születésnapom. Nagyon sok ember vásárol ilyenkor és készülnek már külön erre az alkalomra szóló rádió- és TV-műsorok,
M ASZKOK MÖGÖTT A gyermekpszichodráma módszerének bemutatása Készítette: Kovács Ágota.
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Halottak napjára….
A Királyok Királyának élete. Sok - sok évvel ezelőtt élt egy király. Nem volt egy átlagos király. Más volt, mint a többiek. Miért? A legtöbb király palotában.
Tedd fel a kérdést magadnak: Miután elolvastad a levelet!!!
Tedd fel a kérdést magadnak, miután elolvastad a levelet!!! “Elfussak ?"
Mikor még semmi nem létezett..
Kis történet kedves és kedvetlen embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt,
Két magzat beszélget az anyja hasában …
Egy kis gesztus.
Üdvözlök mindenkit! A kutyatartással kapcsolatosan szeretnék beszélni.
Őszi képek – és a sikló…  Lapozáshoz majd kattints…
A sütemény.
Kis történet kedves embereknek! Space- billentyűvel tovább…
Cicognani a bolognai Sant’Orsola Kórház gyermekosztályának vezető főorvosa.
Kis történet kedves embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt, és megtagadta.
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
Drága Édesanyámnak, kit a világon
Nyújts kezet a csapatnak!. Egy nap a farmon élő kis egér kémkedett a gazda és a felesége után, amint egy csomagot bontottak ki. Megrémült mikor rájött,
Úton Szentendre felé... Előhang: „Kedves kis olvasók, sziasztok, Elmondok nektek egy mesét. Hogy príma lesz-e? Hó, mi az hogy!”
EGY FELESÉG VALLOMÁSAI
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
A jó cselekedet Egy pohár tej Egy nap, egy fiatal legény házról házra járt, mivel nagyon éhes volt. Nem volt már egy fillére sem, mert minden pénzét.
Két súlyosan beteg ember feküdt egy kórteremben. Egyikük minden nap délután felült az ágyban egy órácskára, hogy ezzel megmozgassa a szervezetét. Az.
Tedd fel a kérdést magadnak: “Elfussak ?" Miután elolvastad a levelet!!!
Tizenegy ember lógott egy helikopter kötelén, tíz férfi és egy nő.
Nagyon rég volt már az amikor, a kutya és a macska barátságban éltek.
AzÉletigéje március „Az én eledelem az, hogy annak akaratát tegyem, aki engem küldött, és hogy elvégezzem művét.” (Jn 4, 34)
"Én vagyok az Úr, a te Istened."
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
Vigasztaljátok, vigasztaljátok népemet, így szól Istenetek
Elég.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
A FÉRFIAKról Zene: „Az igazi férfi”.
A nyár számomra tömény esszenciáját jelentette mindannak, amit a múltban szerettem, és ami hiányzott belőle.:)
Részlet Linda Dillow: Elégítsd meg szomjas lelkemet! című könyvéből
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
ÁLMODJ Kapcsold be a hangszórót és dőlj hátra! Ne klikkelj! 
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Törköly Rózsa: Csonkig kell égni
Utas és holdvilág Szerb Antal h ő seinek nyomában I.
A vízhordó története.
Készítette: Ócsai Gerg ő „Gondolkodom, tehát vagyok” Tovább.
Mindig kapcsolatban Vele
Egy üzlet tulajdonosa hirdetést rakott a kirakatába, melyen ez állt: „Kutyakölykök eladók” Az ilyesfajta hirdetések mindig vonzzák a gyerekeket, és hamar.
A vöröshagyma titka Kattins kényelmed szerint.
Kis történet kedves embereknek!.
Bölcsességek, aforizmák
Kegyelem által Élet Világosságban.  Jn20,30-31 Sok más jelt is tett Jézus a tanítványai szeme láttára, amelyek nincsenek megírva ebben a könyvben. Ezek.
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Szól-e még Isten az emberekhez?
Szent Bernadette.
Gazdagabb vagy bárkinél,
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA. VÁROK MINDENKIT AZ ÚJ HÁZAMBA (Figyelmeztetek mindenkit, hogy hozzon magával valamit!!!)
Tedd fel a kérdést magadnak: Elfussak ? Miután elolvastad a levelet!!!
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Képek: Szentesi Gyors.
A HÁROM FA.
Előadás másolata:

.. Történetünk egy morózus id ő s férfiról szól,- akinek senkije nem volt, nem szeretett senkit, és mogorvasága miatt ő t sem szerette senki..Haragban volt az egész világgal, id ő nként talán még saját magával is..Haragban volt az egész világgal, id ő nként talán még saját magával is.

Egy külvárosi kerítés nélküli rozoga házban tengette életét, nyugdíja nem volt. A segély, amit kapott, éppen csak ahhoz volt elég, hogy ne haljon éhen. Alkalmi munkákból élt mert még dolgozni tudott. A szomszédoktól kapott maradék f ő tt ételt ette, mert magának nem f ő zött soha.

,Volt egy kutyája, akit csak azért tartott, hogy távol tartsa a házától az idegeneket, de nem kapott t ő le simogatást, inkább csak szitkokat, mert rajta töltötte ki a mérgét.,Volt egy kutyája, akit csak azért tartott, hogy távol tartsa a házától az idegeneket, de nem kapott t ő le simogatást, inkább csak szitkokat, mert rajta töltötte ki a mérgét.

.Egyik alkalommal az egyik szomszédtól,- disznótoros kóstolót kapott, amely maradékát az álló fára akasztotta, de nem elég magasra..Egyik alkalommal az egyik szomszédtól,- disznótoros kóstolót kapott, amely maradékát az álló fára akasztotta, de nem elég magasra. Örökké éhes kutyáját nagyon izgatta a csomagból áradó kolbász illata, és felugrott érte. Meg is dézsmálta rendesen. Örökké éhes kutyáját nagyon izgatta a csomagból áradó kolbász illata, és felugrott érte. Meg is dézsmálta rendesen.

Mikor gazdája észrevette, hogy mi történt, sepr ő nyéllel kegyetlenül megverte, és elkergette a háztól. Akárhányszor visszatért, mindig elzavarta, ezért csak éjszakára mert visszalopakodni a házhoz. Mikor gazdája észrevette, hogy mi történt, sepr ő nyéllel kegyetlenül megverte, és elkergette a háztól. Akárhányszor visszatért, mindig elzavarta, ezért csak éjszakára mert visszalopakodni a házhoz. Hajnalig ő rizte a házat a lábtörl ő ként használt rongyra kuporodva,

Aztán visszament a szeméttelepre, ahol némi élelmet talált magának. Aztán visszament a szeméttelepre, ahol némi élelmet talált magának.

.Egy éjszaka miközben a lábtörl ő n feküdt furcsa szagot érzett, ezért hangos ugatásba kezdett, de a gazdája csak nem ébredt..Egy éjszaka miközben a lábtörl ő n feküdt furcsa szagot érzett, ezért hangos ugatásba kezdett, de a gazdája csak nem ébredt. Elszaladt a legközelebbi szomszédok háza elé, és ott ugatott, amíg el ő nem jött a házigazda.

Elkezdett hazafelé szaladni,- majd rögtön vissza, amib ő l a szomszéd megértette, hogy baj történt. Hideg éjszaka volt,- de felöltözött, és átment a kutyával a szomszéd házához. Hideg éjszaka volt,- de felöltözött, és átment a kutyával a szomszéd házához.

Bezörgetett az ablakon, de semmi életjelet nem látott odabent. Ezért vállával belökte a rozoga ajtót, ami rögtön engedett a nyomásnak. Odabent nagy füst volt, és sötétség, csak a holdfény vezette az ablakhoz, amit kinyitott. A friss leveg ő hamar átjárta a kis szobát, és az öreg fuldokolva kezdett köhögni, de nem engedte, hogy orvost hívjanak hozzá. Mint kés ő bb kiderült, régi vaskályhájából d ő lt a füst, de végül megúszta. A friss leveg ő hamar átjárta a kis szobát, és az öreg fuldokolva kezdett köhögni, de nem engedte, hogy orvost hívjanak hozzá. Mint kés ő bb kiderült, régi vaskályhájából d ő lt a füst, de végül megúszta.

.Nagyon elszégyellte magát, mikor megtudta, hogy kivert kutyája hívta fel a szomszédok figyelmét a veszélyre. Ezután sokszor szólítgatta a kutyát, akinek még neve sem volt, csak "takarodj". A kutya megértette, hogy gazdája már nem haragszik rá, és visszament hozzá.

Bezörgetett az ablakon, de semmi életjelet nem látott odabent. Ezért vállával belökte a rozoga ajtót, ami rögtön engedett a nyomásnak. Utána már nemcsak szidást, hanem simogatást is kapott gazdájától, aki teljesen más ember lett. Örült, hogy ő t is szereti valaki, méghozzá minden érdek nélkül. Már nem a saját magára gondolt hanem kutyájára is akit "fickónak" nevezett el – Inkább ő nem evett eleget, csak a kutyának is maradjon. Az emberekhez is másként kezdett viszonyulni. Kibékült a világgal, mert a kutyája megtanította szeretni. Utána már nemcsak szidást, hanem simogatást is kapott gazdájától, aki teljesen más ember lett. Örült, hogy ő t is szereti valaki, méghozzá minden érdek nélkül. Már nem a saját magára gondolt hanem kutyájára is akit "fickónak" nevezett el – Inkább ő nem evett eleget, csak a kutyának is maradjon. Az emberekhez is másként kezdett viszonyulni. Kibékült a világgal, mert a kutyája megtanította szeretni.

. Nem is csoda,hogy ilyen volt hiszen a szüleit nem ismerte soha, gyermekotthonban n ő tt fel, és csíp ő ficama miatt er ő sen bicegett, ami miatt még csúfolták is a gyerekek. Az öreg még két évig élt szeretetben kutyájával.. Nem is csoda,hogy ilyen volt hiszen a szüleit nem ismerte soha, gyermekotthonban n ő tt fel, és csíp ő ficama miatt er ő sen bicegett, ami miatt még csúfolták is a gyerekek. Az öreg még két évig élt szeretetben kutyájával. Egy kés ő ő szi napon ágynak esett, és nem sokkal utána tüd ő gyulladásban meghalt. Télen volt a temetése. Utolsó útjára Fickó is elkísérte. Egy kés ő ő szi napon ágynak esett, és nem sokkal utána tüd ő gyulladásban meghalt. Télen volt a temetése. Utolsó útjára Fickó is elkísérte. A h ű séges ebet gazdája sírján találták csonttá fagyva.