Mi a járható út a hatékony civil kampányokhoz? Különös tekintettel az 1%-os kampányokra egy konkrét példán szemléltetve S. Takács Zsuzsanna 2006. január.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Budapesti Esélyegyenlőségi Koordinációs Iroda –
Advertisements

Egymásért fordítsuk meg a napot!. Célok •a fogyatékos emberek elfogadottságának növelése érdekében: ▫integrált események szervezése, ▫a fogyatékos emberek.
Bodolai Anna Borbála ICCR-Budapest Alapítvány Január 14. Európai Integrációs Modulok-Szakmai Tapasztalatcsere (EIA/2012/4.8.1.)
Életkor és diszkrimináció
Sajó-Bódva regionális hulladékgazdálkodási program
Sajó-Bódva Völgyi Hulladékgazdálkodási ISPA program PR kampányának ismertetése István Zsolt osztályvezető Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Alapítvány Logisztikai.
Csecsemő és Gyermekgyógyászati Szakmai Kollégiumi ülés
Magyar Kerékpárosklub Hungarian Cyclists’ Club (HCC)‏ László János, elnök.
Készítette: Reményi László1 Pátyi Szent Imre Templom, Plébánia és Közösségi Ház Építési engedélyezési terve.
TÁMOP-5.5.5/08/1 A diszkrimináció elleni küzdelem – a társadalmi szemléletformálás és hatósági munka erősítése Társadalmi szemléletformálás – a komplex.
e-NIVÓ zárókonferencia Jászfényszaru szeptember 23.
Lépj pályára! Využi šancu! Lépj pályára! / Využi šancu! HUSK /1101 /1.6.2 /0107.
PALLÓ zárókonferencia BMK, január 30. A közművelődési intézmények szerepe és lehetőségei a felnőttképzésben Felnőttképzési információs és segítő.
Foglalkoztatási és Szociális Hivatal Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat Észak-magyarországi Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda ● 3527 Miskolc, Selyemrét.
Versenyképesség az Európai Unióban Winkler Gyula EP Képviselő SZORVÁNYKONFERENCIA 2008 február 16, Déva.
Társadalmi Egyesülések Zala Megyei Szövetsége. • Székhely: Zalaegerszeg • Alapítás éve: • Tagok: civil szervezetek, alapítványok, klubok • Fő tevékenység:
TÁMOP / „Munkába lépés” A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. TÁMOP.
EU-információs és pályázati szolgáltatások civil szervezeteknek (Soros Alapítvány) Dr. Benedek László CELODIN Kht.
„NE HAGYD MAGAD!” Antidiszkriminációs program Kedvezményezett: Kézenfogva Alapítvány A projektet támogatta az Európai Unió
M ű szaki és Természettudományi Egyesületek Szövetsége Szabolcs – Szatmár – Bereg Megyei Szervezete.
Az Aktív Műhely modell ismertetése.  : Országos felmérés a szociális intézményekben élő értelmi fogyatékos, autista emberek foglalkoztatási.
Az adománygyűjtés kezdeti lépései a Magyar Természetvédők Szövetségénél Ladányi-Benedikt Ildikó kommunikációs munkatárs szeptember 20.
Alkalmazható-e a mediáció az interneten elszenvedett jogsérelmek orvoslásában? Dr. Baracsi Katalin családjogi szakjogász, internetbiztonsági szakértő,
Intézményvezetői Értekezlet október 6.
Cigány ügyek az Emberi Jogok Európai Bírósága előtt Siófok, szeptember 16.
„TEtt – program az áldozatokért és tettesekért”
Piller Rudolf SzélerőVép Kht.
Budapest, február 17. Ritkák, de nem kevesek - avagy sok ritka sokra megy,,Marketing, public relations és reklám az egészségügyben’’ XIV. Országos.
Fogyatékosügyi portál előkészítése Projekt szakértő: Szikora Tamás.
„Korunk vívmánya a számítógép, mint kreatív eszköz az alkotó művész kezében” Művészetek Háza Veszprém április május 01. „Digitális Művészetek.
Fogyasztóvédelmi panaszok, vállalkozások, oktatás dr. Kispál Edit április 3.
C2ENET: Közép-Európai Környezetvédelmi Hálózat ERFA, Interreg III.B. Cadses, európai uniós támogatással (2007. január – március) Dr. Zongor Gábor,
A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány „1%-os” kampányának bemutatása Budapest, január 30.
A Strukturális Alapok tervezési folyamata és a partnerség Részvételi demokrácia, társadalmi párbeszéd: avagy hogyan tudnak a civil szervezetek élni részvételi.
Humán TISZK TÁMOP projekt 2012/13-as tanév Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakközépiskola.
EURÓPAI ÜZEMI TANÁCSOK KONFERENCIÁJA 2009 Budapest, november 17. ÜZEMI TANÁCSOK TÁRSASÁGI SZINTŰ EGYÜTTMŰKÖDÉSI FÓRUMA.
Nyíregyháza, december 2. Tájékoztatás a lakóotthoni kitagolási program szakmai és finanszírozási hátteréről Horváth Péter SZMM, az Országos Fogyatékosügyi.
Miért fontos a komplex rehabilitáció az Európai Unió foglalkoztatáspolitikája szempontjából? Budapest, december 3.
A Múzeumok és Látogatók Alapítvány felnőttképzési és konferencia programjai Országos Múzeumandragógia Konferencia május Széphalom.
Sikeres pályázás az EU-ban - Pályázatírói Információs Nap (2009. április 28., Budapest) NCA-NK-08-D-P-0053 Forrásteremtés Együtt a Munkaerőpiac Fejlesztéséért.
„Híd a forráshoz – forrásteremtő civil találkozó” NCA-ÖNSZ-08-C-0070 Forrásteremtés Együtt a Munkaerőpiac Fejlesztéséért Alapítvány Május
Farkas Katalin – Vilmányi Márton június 15.
Kordás László december Társadalmi Párbeszéd Központ.
TÁMOGATÁST SZÜLETENDŐ GYERMEKEINKÉRT! LOMBIKBABA KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY PCOS Közönségtalálkozó Budapest, május 24.
Pálfy Aliz: (N. Colan Általános Iskola, Sepsiszentgyörgy) MENTÁLHIGIÉNÉS KÉPZÉS, MENTÁLHIGIÉNÉS PROGRAMOK ERDÉLYBEN – ÁTTEKINTÉS, KEZDEMÉNYEZÉSEK, TERVEK.
SOS Telefonos Lelkisegély Szolgálat I. Telefonos Nyílt Napok május 11.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
"Új látásmód" érzékenység, innováció és közös tanulás a látássérült emberek munkaerő-piaci re/integrációjáért TAMOP /
Kis- és középvállalkozások versenyképességének támogatása,klaszter együttműködéseken keresztül Bihor-, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékben.
PILISI PARKERDŐ PROGRAM „Közös akarattal” címen az Új Út Szociális Egyesület részéről bemutatva Az előadást készítette: Éliás Éva, Polgár Ágnes és Szanyi.
Elérhetőségek: 7621 Pécs, Mária u. 3 06/ pannontermal.hu Dél-Dunántúli Gyógy-és Termálfürdők Egyesülete.
Az OFA Kht. Civil Műhely Szakmai tanácsadás, információcsere, helyi és regionális foglalkoztatási partnerségek fejlesztése 1.Foglalkoztatási Civil Műhely.
Adományozási kultúra az Európai Unióban Előadó: Dr. Talyigás Katalin.
A program megvalósulását az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány támogatja „ROMÁK A MUNKAERŐPIACON” konferencia Pécs, szeptember 29. Pécs, 2007.
A Nemzeti Fejlesztési Terv és a partnerség Civil részvétel és EU források – december 3. Európai Ifjúsági Központ Dr. Arató Krisztina ELTE.
A Magyar Hidrológiai Társaság Soproni Területi Szervezetének munkája (2005)
Családbarát munkahelyek és települések kialakítása Budapest,
Útmutató a szakdolgozat elkészítéséhez
TIOP A-11/ Bélapátfalvai Fogyatékosok Otthonának kiváltása
Okos Jövő Fórum 2015 Smart Future Fórum 2015 Győr A Széchenyi István Egyetem és az Okos Jövő Innovációs Klaszter közös rendezvénye.
A projekt megvalósítását támogatja a Belügyminisztérium Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácsa „A legkisebb ellenállás” – bűnmegelőzés a szépkorúak körében BM –
Megváltozott munkaképességűek és fogyatékkal élők foglalkoztatását elősegítő támogatások és módszerek Tatosné Takács Andrea december 18.
„A legkisebb ellenállás” – bűnmegelőzés a szépkorúak körében BM – 15 – MI – 0092 projekt szakmai bemutatása Összeállította: Dr. Dobos László 3.KEMA Kuratórium.
Helyi esélyegyenlőségi programok elkészítése Záró konferencia Budapest, december 8. ÁROP Esélyegyenlőség-elvű fejlesztéspolitika.
TÁMOP „A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése” Előadó: Petromán Anikó.
Tagok fő 89 fő 100 fő 101 fő 103 fő.
A hazai fogyatékosságpolitika aktualitásai
TOGETHER WITHOUT BORDERS ÎMPREUNĂ FĂRĂ FRONTIERE EGYÜTT HATÁROK NÉLKÜL
2/2010 sz. előterjesztés A Nemzeti Pályaorientációs Tanács és a Regionális Fejlesztési és Képzési Bizottságok kapcsolattartási folyamata Borbély-Pecze.
2009–2010. évi iskolai naptár Ezt a sablont kinyomtatva falinaptárként használhatja, vagy bármely hónap diáját saját bemutatójába másolhatja. Ha meg szeretné.
Előadás másolata:

Mi a járható út a hatékony civil kampányokhoz? Különös tekintettel az 1%-os kampányokra egy konkrét példán szemléltetve S. Takács Zsuzsanna január 13.

Rátky és Társai – Tiszta lapon, tiszta megoldások A felajánlások címzettje szerinti megoszlás Forrás: Vajda Ágnes/Kuti Éva: Állampolgári „szavazás” közpénzekről és civil szervezetekről

Rex Kutyaotthon – 2003 (arany EFFIE 2004)

Rex Kutyaotthon – 2004 (bronz EFFIE 2005)

Rex Kutyaotthon

Rátky és Társai – Tiszta lapon, tiszta megoldások Az alapító: Göncz Árpád A kuratórium elnöke: Göncz Árpádné Országos szervezet, nemzetközi kapcsolatok Néhány programja Fészek - lakóotthonok Információs Szolgálat Kutatások Szakmai konferenciák Képzések A Kézenfogva Alapítvány

Rátky és Társai – Tiszta lapon, tiszta megoldások •Nem közkedvelt „sztártéma” •Nem ismerjük a célcsoportunkat •Alacsony büdzsé •Évek óta fokozatosan szűkülő lehetőségek •Megmutatható-e az értelmi sérült ember? Problémák

Sajtóhirdetés, DM és banner

Film

Rátky és Társai – Tiszta lapon, tiszta megoldások Médiamegjelenések

Költések

Adófelajánlások

Költések

Adófelajánlások

Tanulságok •Egyszerű üzenet •A látszólag pompás, „egyszeri” ajánlatok lehet, hogy visszaütnek •Kutatás •Folyamatos jelenlét

Köszönöm figyelmüket!

Rátky és Társai – Tiszta lapon, tiszta megoldások Események Március : Csillebérc – „Európa a hely, ahol élünk” Nemzeti Konferencia és Fesztivál Április 8.: „Európa a hely, ahol élünk” című kiadvány bemutatása a Parlamentben, Október: „Európa a hely, ahol élünk” című kiállítás a Parlamentben, IME - nemzetközi záró konferencia Budapesten november én, 150 a témában érintett szakember részvételével. IME – sajtótájékoztató és a kutatás eredményeinek ismertetése December: „Europe a Place to Live” brüsszeli csúcstalálkozó December: színházi est Január – IME – kerekasztal-beszélgetés az illetékes szakmai szervezetek képviselőivel és a sajtóval Február színházi est Május 6-7.: Értelmi fogyatékosok képzése és foglalkoztatása a kibővült Európai Unióban – nemzetközi konferencia a Kézenfogva Alapítvány szervezésében Internetes és telefonos Információs Szolgálat elindítása