A gazdaságos közlekedésért... Budapest, 2010.10.11 FORENSIS Autóklub.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Módszertan Concordia Discors kutatás keretében •2011 nyarán részt nem vevő megfigyelések •Interjúk Egyetemi terepmunka keretében •Részt vevő megfigyelések.
Advertisements

Ellentétek közöttünk. Földünk népessége 100 évvel ezelőtt 1.6 milliárd fő volt. Ez mára több, mint 6,7 milliárd. Ebből 1,2 milliárdan élnek szegénységben,
Önsegítő Angol Nyelvi Tanulókör
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Mennyire szolidáris a magyar társadalom? Alapjövedelem, közmunka, segélyezés április 25. Előadó: Závecz Tibor.
MI LESZ VELED NYUGDÍJ(AS)?
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
Állóeszköz-gazdálkodás
Kamatszámítás.
1 E – utakon az EU Glattfelder Béla. Dekarbonizáció 80% Forrás: Európai Bizottság.
Nobody’s Unpredictable Vélemények a pénzügyi-gazdasági válságról az internethasználó lakosság és a legalább 50 főt foglalkoztató vállalkozások körében.
A Magyar Turizmus Kártya bemutatása
Európai Utazási Biztosító Zrt. (EUB) Oktatás 2008.
Kötelező biztosítás 2010 Előadó: Marosvölgyi Péter, szakmai igazgató AEGONdirekt.hu Zrt.
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
SIGNAL Biztosító Partnereink a szakszervezetek
Magyar Kerékpárosklub Hungarian Cyclists’ Club (HCC)‏ László János, elnök.
Partnerek vagyunk az úton László János Magyar Kerékpárosklub.
Nyugdíj.
E.ON – Versenyben Önökért!
Harapjon rá a megtakarításra! Önkormányzati kiadások hatékony felhasználásának eszközei.
Webbase valós idejű komplex flottamenedzsment szolgáltatás
Cselekedni most és mindenkiért Kormányszóvivői tájékoztató A gyermekes családok otthonteremtéséért október 18.
Vajon mi is az a TVN? Gondolatok a 2009-es „észpénz.net” kampány kapcsán június 4. Turny Ákos igazgató.
Közösségben újra hasznos!
Közösségben újra hasznos! TÁMOP A DOMÁNYBOLT, MINT A TÁRSADALMI INTEGRÁCIÓ ESZKÖZE Átfogó Célok • Foglalkoztatás • Környezetvédelem • Anyagi fenntarthatóság.
„ Nyílt Pályán – Nemzeti Vasúti Kerekasztal” HUNGRAIL Magyar Vasúti Egyesülés szeptember 15. Orosz Balázs.
Magyar Fuvarozói Fórum november 22. És minket mi hajt? Vicze Anikó MOL Magyarország Kártyamenedzsment vezető.
1 A hírközlés szerepe a nemzetgazdaságban – új célok Vitaindító Vasváriné dr. Menyhárt Éva.
A szénhidrogén bányászat magyar gazdaságban betöltött szerepe
Vörös Attila, Gáspár László, Kálnoki Kis Sándor Fleischer Tamás MTA Világgazdasági Kutatóintézet ERTRAC-Hungary.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Hogy mindenki jobban éljen! Adókedvezmény az átlagos és az átlag alatti keresetből élőknek.
ADÓVÁLTOZÁSOK ÉLETBIZTOSÍTÁSI ADÓKEDVEZMÉNY Életbiztosítási adókedvezmény továbbra is változatlan feltételek teljesülése esetén járhat DE érvényesíteni.
2010 Július 23.. Egy Roosevelt téri irodaház ötödik emeletén nyílt meg ma délelőtt a főváros első magánkórháza. A Dr. Roose Magánkórházban egy szülés.
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
ÜDVÖZLET SEPSISZENTGYÖRGYÖN 2009 MÁJUS 21. MIÉRT SEPSISZENTGYÖRGY? MSZT-MSZT HÁROMSZÉKI TAGOZATA.
K&H trambulin tapasztalatok
Piac és Profit Május 8. Kockázatkezelés a kapcsolatok hálójában.
) 27/07/2014 A befektetői tőke szerepe a távhőszolgáltatás fejlesztésében Fernezelyi Ferenc Kereskedelmi igazgató Dalkia Energia Zrt. MaTáSzSz konferencia.
A LAKOSSÁG UTAZÁSI SZOKÁSAI (LUSZ)
Magyar Könyvtárosok Egyesülete 42. Vándorgyűlése ajánlásai.
Bringa - tekerj, hogy haladj Bringa - tekerj, hogy haladj 4. A bringa közösség, és gazdaságfejlesztő szerepe 5. A bringázás kisteljesítményű.
A fogyasztóvédelmi társadalmi szervezetek működésének tapasztalatai Dr. Eitmann Norbert, elnök Közép-Magyarországi Fogyasztóvédelmi Egyesület június.
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Amiről szégyenlősen nem beszélünk korrupció és árverseny Korrupció, kiváltó okok, következmények és azok hatása a kereskedő és az importőr piacára. A felhozott.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Megbecsülés az idős embereknek! Kormánydöntés a kiegészítő nyugdíjemelésről szeptember.
A gazdaság és szakképzés összefüggése. 1. Kialakult hosszabb távra a termelési és termékszerkezet Húzóágazat a feldolgozóipar Húzóágazat a feldolgozóipar.
1 A CO 2 KIBOCSÁTÁSI EGYSÉG ÜGYLETEK ELSZÁMOLÁSA - tájékoztató a befektetési szolgáltatók részére október 15.
RSM DTM Hungary Adótanácsadó és Pénzügyi Szolgáltató Zrt. A személyi jövedelemadó évi változásai Lucz Zoltánné főosztályvezető Pénzügyminisztérium.
AutoSOS „A gondtalan utazásért!” Budapest, november 10. Előadó: Kalmár László ügyvezető igazgató Europ Assistance Magyarország Kft.
Víztisztítás családbarát áron!
1 E – utakon az EU Glattfelder Béla. Dekarbonizáció 80% Forrás: Európai Bizottság.
Az EU és a civil szervezetek kapcsolata Lukács András Levegő Munkacsoport „Civil szervezetek feladatai és lehetőségei az EU-tagság kapcsán” Budapest, 2005.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Csökkentsük együtt a hulladékot!
Az energiahatékonyság a legolcsóbb energiaforrás Budapest, november.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Globális változások-környezeti hatások és válaszok
Pécs, 2015.március 12. A kapcsolatok hálójában. Magyarország – 1 millió vállalkozás országa EVA-sok, betéti társaságok, Kft-k és Rt-k vesznek körül bennünket.
HELYI GAZDASÁGFEJLESZTÉS. A nyíregyházi élelmiszer piac számokban Nyíregyháza lakosainak száma: Fő​ Napi élelmiszerre költött összeg: 1000 Ft/fő​
A Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete és az Autós Nagykoalíció február 17. Alapító tagja.
EURÓPAI AUTÓSZERVIZEK MAGYARORSZÁGI EGYESÜLETE
Fetter István Kereskedelemfinanszírozás és EU Szolgáltatások vezető CIB Bank Zrt. EU támogatások finanszírozása és ezen túlmutató pénzügyi szolgáltatások.
A kerékpáros turizmus előnye, haszna közvetlen EU-s támogatások, EuroVelo-hálózat Balatonkenese, Csikai Mária
VÍZSZENNYEZÉS Előadók: - Kató Dávid - Zagyi Patrik
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
Koncz Róbert március 26. Rekreációs kert kialakítása a Prologis Harbor Parkban - avagy a természet betörése az iparterületre III. Greennovációs Nagydíj.
Biztos jelen, közös jövő!
GLOBÁLIS CÉLOK A FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉSÉRT Global Goals.
Átlag család költségvetése. A család funkciói A család funkcióit általában így foglaljuk össze: · reprodukciós funkció · gazdasági funkció · szocializációs.
Előadás másolata:

a gazdaságos közlekedésért... Budapest, FORENSIS Autóklub

Miért Forensis Autóklub? - Autós érdekközösség - Autós kedvezménykör - Közlekedési közösség A célunk minden autós számára elérhető és valós megtakarítási lehetőséget biztosítani. A mindennapokban használható kedvezményekkel az autós társadalom hasznos tagjaként működni. Célunk a takarékosság szó szinonimájává tenni a Forensis-t  Forensis - igazi újdonság Magyarországon

Háztartási kiadások Élelmiszer, Fogyasztási cikkek Háztartási erőforrások Energia, víz stb. Autó és közlekedés Telekommunikáció Hitelek

4 Magyarországon több mint 3 millió autó van, az átlag életkoruk 10 év feletti, az autók átlagos futásteljesítménye az Eurotax szerint km egy évben, sok milliárd kilométert tesznek meg évente. Egy átlagos autó fenntartása egy átlagos háztartásnak körülbelül forintjába kerül havonta. Járművek Magyarországon Az autón lehet takarékoskodni, anélkül, hogy kevesebbet használná a tulajdonosa, mint korábban: Partnereink segítségével átlag alatti használat esetén is tízezreket spórolhatnak velünk.

A Forensis Autóklub kártya

Partnerek A Forensis kártya elfogadó Partnerek kiválasztásakor nagyon fontos szempont, hogy megfeleljen a Forensis elvárásoknak, ahol Tagok magas és megbízható minőségű szolgáltatást kapnak. -Üzemanyag: Agip -Assistance:Europ Assistance -Biztosítások: CLB -Autógumi: Marso -Autóbérlés: AVIS -Utazások: Neckerman -Játékok: Bagolyvár A Forensis szervizhálózat az egész ország területén elérhető, jellemzői: Fontos cél, hogy tiszta forrásból származó alkatrészek kerüljenek beszerelésre a Tagok autóiba, kedvezményes áron A tiszta forrás megfelelő megsemmisítést is jelent egyben – a kiszerelt autóalkatrész nem jelenik meg az illegális lerakókon Partnereinknek és promócióknak hála a számla fontossá válik, ezzel kap szavatosságot és garanciát a tag, és adóbevételt az állam A legfontosabb szakmai partnerünk az Autós Nagykoalíció, amely a szakmaiságát adja a Forensis Autóklubnak.

Már több, mint 400 kártya elfogadóhely országszerte

A tagság A Tagokból közösség formálódik, akik együtt teszik jobbá a magyar autós életet, a Forensis Autóklub pedig képviseli érdekeiket és érvényre juttatja igényeiket. A tagság szerveződése szeptember elején indult, jelenleg 30 ezer tagja van a Klubnak, amely év végére várhatóan eléri a 70 ezres létszámot végére 200 ezres tag létszám várható.

9 Miért lesz sikeres a FORENSIS? Hiszünk benne, hogy a válság után csak az igazi értéket termelő szolgáltatók lehetnek sikeresek, a Forensis Partnereinek és Tagjainak is hasznot hoz, anélkül, hogy az újabb kiadást generálna működésével. A Forensis által hozzáadott szolgáltatások az értékláncban emelik a szolgáltatás minőségét a Tag számára, olcsóbbá teszik a vevő elérést a Partner számára. Nincs ilyen szolgáltató a piacon, mi hosszú távú sikeres működést tervezünk! Napról, napra egyre több autó tulajdonos találja meg velük a gazdaságos közlekedés kényelmes módját.