G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! cvonck@zeelandnet.nl.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Készítette: Kulcsár Anikó
Advertisements

Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
A HÁROM FA.
A házasság még nem a mennyország
Béla gondolatai a házasságról
Boldogsághoz vezető út
Ó, meg ne vesd hívó szavunk! Ha nem segítsz, mi meghalunk,
Gyerekek a szerelemről, családról
Könnyek....
Feltétel nélküli szeretet
Így kezd ő dött Anyuci hasában vagyok. Els ő napjaim idekint…. Nem Is Olyan Rossz Idekint.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Három nõ egy balesetben meghal és felmennek a mennyországba.
PéPéeS Tökéletes mese «lássuk» PéPéeS
Juhász Gyula Trianon eszem 1.
Napra Valentin.
Feltétel nélküli szeretet
Hogyan hárítsuk el a tolakodó pasikat?
Kedves barátom Mért vagy szomorú, és miért nem vidám?
Szeretném ezt visszakapni! Működik!. A férfit Flemingnek hívták, szegény skót farmer volt. Egy napon, miközben valami megélhetést próbált szerezni a családjának,
FIAM – MY BOY.
Ébresztő!.
Jézus él, Jézus él, Minden ember tudja meg, Hogy Jézus él! 2x
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
JÓ REGGELT  !!.
Lehet-e a 21. században családi szerepekről beszélni?
Mindenütt a földön Vágynak valami jó után,
"Felvirradt a hajnal, nézd milyen szép reggel,
ASZERETET EREJE EREJE Ha valaki elolvasná a világon fellelhető összes írást a szeretetről, valószínűleg nem tudná kiszűrni, hogy melyik igaz és melyik.
A FÉRFIAKról Zene: „Az igazi férfi”.
Volt egyszer, hol nem volt, volt egyszer egy király.
Pillanatok Download von Funny-Powerpoints.de
A négy gyertya.
A BOLDOGSÁG TITKA.
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Két strucclány megy a sivatagban. Hátranéz az egyik, és azt mondja: - Te! Két struccfiú követ minket! Menjünk gyorsabban! Gyorsabban mennek. Hátranéz megint.
PéPéeS 3 férfi ül egy bárban és a feleségeiknek vett születésnapi ajándékokról beszélgetnek. Azt mondja az első: olyan ajándékot vettem.
Gyuri Úgy várom jössz e már.... Elmegyek, elmegyek.... "Egy ember akinek a zene jelentette az élet összes örömét" Budapest 1947 február szeptember.
JÓ REGGELT !.
Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje...
Der Ű s ébredést kívánok! A pesti férj táviratot kap a felesége vidéken élő családjától: - Anyósod nagyon beteg. Stop. Az orvosok feladták. Stop. A férj.
„Igazságok”.
Egy üzlet tulajdonosa hirdetést rakott a kirakatába, melyen ez állt: „Kutyakölykök eladók” Az ilyesfajta hirdetések mindig vonzzák a gyerekeket, és hamar.
Kis történet kedves embereknek!.
Feltétel nélküli szeretet
Jöjj tárjunk ajtót még ma mind! A legnagyobb Király van itt, Kit Úrnak vall a föld s az ég, De mint Megváltó jő közénk, Hogy hozzon békét, életet, Jöjj,
Modern mese ABÉKAKIRÁLY A tehetős asszony egy nap elment golfozni. Játék közben a labda berepült az erdőbe. Utána ment, és meg is találta egy hálóba.
Átmegyek öt percre a szomszédba, keverd meg félóránként a levest...
RENDŐRVICCEK.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
ARANYKÖPÉSEK (Bokrétás András) Ez egy ideális válás volt: a feleség a gyerekeket kapta meg, a férj meg a szobalányt. (J.Rivers)
JÓ REGGELT !.
Ó csak levél! Mi fájdalom! Lásd sír te hű Urad! Ilyen kevés tehát hited? Csak így szeret kemény szíved? Nincs rajtad semmi más: Csupán levél, csupán levél!
eldobd az agyad! ( Bokrétás András) Mi lesz, ha Teréz sírjára építenek egy diákszállót? Koleszterin.
A dolgok értéke… Készítette: Via "Egyszer egy jól kereső apa úgy döntött, hogy elviszi vidékre 7 éves kisfiát azzal a céllal, hogy megmutassa.
JÓ REGGELT !. Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged; Nagy és erős néppé.
Volt egyszer, hol nem volt, volt egyszer egy király.
Négy katolikus anyuka.
JÓ REGGELT! ISTEN HOZOTT!.
Na! Nehogy eldobd az agyad! (Bokrétás András).
Feltétel nélküli szeretet
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Három nõ egy balesetben meghal és felmennek a mennyországba.
JÓ REGGELT! ISTEN HOZOTT!.
Négy katolikus anyuka.
  Egyszer, egy délután, egy varrónő a folyó parton varrogatott, amikor beleejtette gyűszűjét a vízbe. Olyan hangos sírásba kezdett, hogy megjelent a.
Juhász Gyula Trianon eszem 1.
NEM JÓ AZ EMBERNEK EGYEDÜL? HÁZASSÁG.
Előadás másolata:

G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! cvonck@zeelandnet.nl

Férj: Kutya egy életem van!  Feleség: Az biztos! Sáros lábbal jössz be, összepiszkítod a nappalit és várod, hogy eléd tegyem a kaját.

- A feleségemet megleptem, a „Hogyan takarékoskodjunk. " című könyvvel - A feleségemet megleptem, a „Hogyan takarékoskodjunk?" című könyvvel.  - No, és? Sikeres volt?  - Nagyon. azóta nem dohányzom, és nem iszom.

A világ legboldogabb asszonyává teszlek. - ígéri a férj A világ legboldogabb asszonyává teszlek! - ígéri a férj.  Mire a feleség: - Mikor indulsz?

- Apu, miért pont anyut vetted feleségül. - Hallod, szívem - Apu, miért pont anyut vetted feleségül?  - Hallod, szívem? Már a gyerek is ezt kérdezi!

- Mondd csak, biztosan tudod, hogy megcsal a feleséged - Mondd csak, biztosan tudod, hogy megcsal a feleséged?  - Biztosan nem, de már két éve nem jött haza.

Az egyik férfi sír. Mire megkérdezi őt a haverja: - Miért sírsz Az egyik férfi sír. Mire megkérdezi őt a haverja:  - Miért sírsz?  - Ne is mondd, a feleségem.  - Mi történt vele, meghalt?  - Akkor legalább tudnám, hogy hol fekszik!

- Miért nem nősülsz meg, Péter. - Ugyan minek - Miért nem nősülsz meg, Péter?  - Ugyan minek? Két testvér is ellát, és szüntelenül kényeztetnek.  - A testvérek nem pótolhatják a feleséget.  - Ugyan miért nem? Nem az én testvéreim!

- Szörnyű! - mondja a bálban a férj. - a legnagyobb idiótáknak van a legszebb feleségük!  - Te kis hízelgő! - öleli át az asszony.

Két haver találkozik, majd elkezdenek beszélgetni Két haver találkozik, majd elkezdenek beszélgetni.  - A Te feleséged hogy szeretkezik?  - Háát, van aki dicséri.

Nős ember is lehet boldog, csak a felesége rá ne jöjjön !

Négy férfi beszélget:  Első: Én a feleségemet havonta egyszer teszem a magamévá!  Második: Én havonta kétszer!  Harmadik: Én hetente egyszer!  Negyedik: Háát, én hetente kétszer!  Első a negyedikhez: Neked nincs is feleséged!  Negyedik: Ja, nem a tiédről volt szó?!

Minden férfinak szüksége van egy feleségre, mert van egy csomó olyan  dolog, amiért egész egyszerűen nem lehet a kormányt hibáztatni

Pista a barátjának: Mi mindig fogjuk egymás kezét. Ha elengedem, - rögtön vásárol valamit

Mindennek van előnye és hátránya is, példa erre a házasság is. Előnye, hogy minden reggel ágyba hozzák a reggelit, hátránya, hogy mindig ugyanaz hozza.

A feleségem új diétát próbált ki. Kókusz és banán. Nem lett soványabb, de fára mászni már tud

Remélem néha mosolyogtatok is