Archeológiai és Művészettörténeti Központ

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Homlokzatszigetelés, tetőszigetelés KEOP
Advertisements

LEADER Szeged LEADER pályázatok
Nyílászáró csere KEOP Ablak csere kivitelezése július 20. – október 14.
EUROSTUDENT V A felsőoktatás szociális dimenziója Kiss László Educatio Nonprofit Kft.
Nyilvánossági és tájékoztatási kötelezettségek Ékes Gyula, Váti Nonprofit Kft. Mátészalkai Területi Iroda Információs nap magyar partnerek részére, Békéscsaba.
Minőségi helyi termékek - Szekszárd és vidéke – Egy helyi termék rendszer működésének tapasztalatai Csillag Péter, ügyvezető Eco-Sensus Közhasznú Nonprofit.
Kommunikációs Főosztály
„SZAKMÁVAL AZ ÉLHATŐBB JÖVŐÉRT”
Szent László Alapfokú Oktatási Központ Türje a Támogató Társadalmi Megújulás Operatív Program keretén belül a „Hálózati tanulás – együttműködés” című TÁMOP / azonosítójelű.
Országos Egyházi TISZK Szakképzés-szervezési Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft.
1 …mert mindenki fogyasztó ! Tájékoztató kampány a Közép- dunántúli Régióban TAMOP /2 KÖZVÉLEMÉNY-KUTATÁS A projekt az Európai Unió támogatásával,
A projekt az Európai Unió támogatásával az Európai Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg BÁCSKIR TIOP / LAKITELEK Könyvtári.
Megosztott orvosi tudáskezelő rendszer ‘VIRTUÁLIS IRODA’
A TÁMOP /01 „FoglalkoztaTárs- Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt április 24.
„TEtt – program az áldozatokért és tettesekért”
Trimble Aerial Camera Nagyfelbontású légi felvételező rendszer fejlesztése A fejlesztés a TÁMOP-4.2.1/B-09/1/KONV azonosító számú, „Kutatóegyetemi.
Nagykálló március 27. Free Powerpoint Templates
Előadó: Kopacz Tamás, ügyvezető helyettes - Mapei Kft.
A mesterképzésig juttató erők A felsőoktatási bachelor/master átmenet szelekciós tényezői Veroszta Zsuzsanna Frissdiplomások kötetbemutató.
A TÁMOP / „FoglalkoztaTárs-Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt Az innovációs foglalkoztatási kezdeményezések tématerületen megvalósuló.
A CivilTech program nyújtotta lehetőségek civil szervezetek számára Tóth István, Bács-Kiskun Megyei CISZOK Kecskemét, NCA képzés.
„Reflektív szociális képzési rendszer a 21. században” TÁMOP /2/C Vojtek Éva Képzésfejlesztési referens december 9.
Nyilvánosság biztosítása
„21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció” TÁMOP / számú kiemelt projekt „21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció”
„21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció” TÁMOP / számú kiemelt projekt „21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció”
Logisztikai Központok Finanszírozása szeptember 24.
Homlokzat szigetelés és nyílászáró csere KEOP
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Szentkatolnay Miklós A mentorhálózat működése – aktuális helyzetkép és a lehetséges jövő I. Országos Mentortalálkozó Budapest, október 3.
FOGLALKOZTATÁSI PAKTUM, MINT A HELYI ÖSSZEFOGÁS FÓRUMA Gödöllő, március 9.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
INNOINFO, A VÁLLALKOZÓI KÖZÖSSÉGI PORTÁL. Miben segíthet az Innoinfo projekt?  kkv-k marketing tevékenységének beindításában  márka/cég ismertségének.
Miskolc belváros rekonstrukció Káli Sándor polgármester.
Munkaadói tájékoztató
Korona Üzleti és Szolgáltató Központ Makó, Széchenyi tér
Foglalkoztatási Paktum az Ország Közepe Kistérségben
„A szép tettek közösek…” Visszatekintés a projekt eddigi szakmai megvalósítására.
A projekt az Europai Unio támogatásával, az Europai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.
A TÁMOP / „FoglalkoztaTárs-Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt A foglalkoztatási megállapodások (PAKTUM) tématerületen megvalósuló.
A SZOCIÁLIS GAZDASÁG FEJLESZTÉSE VIDÉKEN: esély a roma közösségek számára POSDRU/168/6.1/S/
Helyi márka kialakítása a Bakonyban  Mi a projekt célja ?  Kik vehetnek részt a projektben?  Mi a projekt haszna ? Miért éri meg, hogy a projektben.
A TISZA. Első gondolataink I. Első gondolataink II.
Közép-dunántúli Regionális Operatív Program Ajka Város Belváros 1. akcióterület rehabilitációja KDOP /2f Nagy László Városi Könyvtár és.
Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. A szervezet a 68/2011 (IV.28) Korm. rendelet alapján, az európai uniós források hatékony felhasználását segítő térítésmentes.
„Interdiszciplináris kutatói teamek létrehozása és felkészítése a nemzetközi programokban való részvételre környezetbiztonsági kutatási területeken” GEO-TEAM.
Templom-Halom Lakitelek Nonprofit Kft. Sajtómappa Archeológiai és Művészettörténeti Központ.
A Széchenyi Programiroda tevékenysége az Észak-magyarországi régióban Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP
MUNKAERŐ-PIACI IGÉNYEKRE TÁMASZKODÓ GYAKORLATORIENTÁLT KÉPZÉSEK, SZOLGÁLTATÁSOK A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM FÓKUSZÁBAN TÁMOP F-14/1/Konv
Új innovatív beszerzési modellek (PcP – Pre-Commercial Procurement) és alkalmazásuk Fenntarthatóság és energiahatékonyság a közbeszerzési eljárásban Miskolc,
BTSZK Budapesti Turisztikai Szolgáltató Központ Nonprofit Kft. Budapest, mint vendégbarát desztináció - diákok segítségével, jó ötletekkel március.
OZEKI. Rábai Gyula ügyvezető igazgató Ozeki Informatikai Kft. Hogyan építsünk és programozzunk Drónokat.
TÁMOP /2/A SZOCIÁLIS KÉPZÉSEK FEJLESZTÉSE, SZAKEMBEREK ÉS ÖNKÉNTESEK KÉPZÉSE, TOVÁBBKÉPZÉSE ÉS KÉSZSÉGFEJLESZTÉSE, VALAMINT A HELYI FEJLESZTÉSI.
Ásotthalmi tanyavilág élni akar Gátsoron DAOP-4.1.3/B Ásotthalmi tanyavilág élni akar Kissoron DAOP-4.1.3/B Az Európai Unió támogatásával,
VÁLLALKOZÁSOK TÁMOGATÁSA - GINOP KERETÉBEN Nagykanizsa, SZÉCHENYI PROGRAMIRODA NONPROFIT KFT.
A SZÉCHENYI PROGRAMIRODA KONCEPCIÓJA A TÁMOGATÁSI SZOLGÁLTATÁSOKRÓL.
Szpi működése 2011-ben létrejött a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. a Promei Nonprofit Kft. jogutódjaként a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium tulajdonosi.
Innovációs célú nemzeti és regionális szintű pályázati források
SZTE ÁJTK Tehetségnap június 10.
Háziorvosi rendelő fejlesztése Ásotthalmon
Barcsák Marianna KPSZTI
Spárta államszervezete
A FEUDÁLIS TÁRSADALOM MŰKÖDÉSE.
AZ INVESZTITÚRA
A KÖZÉPKORI EGYETEMEK FELÉPÍTÉSE
SZÉPMŰVÉSZETI MÚZEUM KÖNYVTÁR ARCULATÉRTÉKELÉS 2004.
Zalaegerszeg, 21 February 2018
KÖZSZOLGÁLTATÁSI SZEKCIÓ
Társadalmi vállalkozások
FENNTARTHATÓ NYERSANYAG-GAZDÁLKODÁSI TEMATIKUS HÁLÓZAT
Előadás másolata:

Archeológiai és Művészettörténeti Központ Templom-Halom Lakitelek Nonprofit Kft. Archeológiai és Művészettörténeti Központ Arculati elemek

Archeológiai és Művészettörténeti Központ LOGO

Archeológiai és Művészettörténeti Központ SZLOGEN

Archeológiai és Művészettörténeti Központ JELKÉP

Archeológiai és Művészettörténeti Központ LEVÉLPAÍR

Archeológiai és Művészettörténeti Központ NYOMDAI TERMÉKEK

Archeológiai és Művészettörténeti Központ REKLÁMFELÜLET MOLINÓ-

Archeológiai és Művészettörténeti Központ BEVEZETŐÚT

Archeológiai és Művészettörténeti Központ CÉGÉR (tervezet)

A projekt a Széchenyi Terv keretén belül valósul meg. Archeológiai és Művészettörténeti Központ A projekt a Széchenyi Terv keretén belül valósul meg. TÁMOGATÁS