Köszöntjük kedves vendégeinket!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Vidékfejlesztési Program – aktualitások dr. Mezei Dávid agrár-vidékfejlesztési stratégiai ügyekért felelős helyettes államtitkár Miniszterelnökség Szentlőrinci.
Advertisements

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. ÚJSZÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA „Az újszászi.
A magyar vállalkozások versenyképessége Pongorné dr. Csákvári Marianna helyettes államtitkár Budapest, november 30.
Szegi község turizmusfejlesztése Kérdőív a fejlesztés koncepciójának összeállításához értékelés.
Szombathely turisztikai fejlesztése és a TDM Szombathely,
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. ÚJSZÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT „21. századi módszerek.
„Döntés a kezedben van: egészség- és környezettudatos szemléletformálás a Magyar Táncművészeti Főiskola Nádasi Ferenc Gimnáziumában” április 22.
Pályázati források a határon átnyúló fejlesztések ösztönzésére Kárpát-medence kincsei - Eger, Dr. Horváth Annamária.
DSC TÁMOP Munkahelymegőrző támogatás munkaidő csökkentéssel és képzéssel kombinálva 2009.
Összefoglaló a KDRFT és a KDRFÜ Nonprofit Kft. tevékenységéről - Sajtótájékoztató - Székesfehérvár, január 26.
Közművelődési szakmai továbbképzések, helyük a felnőttképzés rendszerében; az akkreditáció folyamata A közösségi művelődés felnőttképzési feladata Nemzeti.
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Ruska Mónika – Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat - Fiatalok Lendületben Programiroda.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai.
BEPTRA „Legjobb Gyakorlatok” kis- és középvállalkozások számára Szakmaspecifikus képzéssorozat Projektsz á m: HURO/0901/138/2.1.2 HURO0901/138/2.1.2 A.
Vidékfejlesztési Program pályázatai dr. Mezei Dávid agrár-vidékfejlesztési stratégiai ügyekért felelős helyettes államtitkár Miniszterelnökség április.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. ÚJSZÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA „Modernizáció.
Közlekedésfejlesztés Magyarországon XVII. Nemzetközi Közlekedési Konferencia Szeged Dr. Becsey Zsolt, közlekedésért felelős helyettes államtitkár Nemzeti.
Kocsis Tibor Kaposvár, március 01. Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása.
Dél-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ Szőke István szakmai igazgató Pécs, január 29. A gazdasági válság foglalkoztatásra gyakorolt hatásának.
A munkahelymegőrző támogatás. Alapja  Az évi IV. tv. (a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról) 18. §.  A 6/1996. (VII.16.)
Non-profit Gazdaságfejlesztő Szervezetek Háza Hajdú-Bihar és Bihor megyékben HURO/0802/108_AF Projektbemutató.
A MEZŐFÖLD HELYI Közösség Helyi Fejlesztési Stratégiája elkészítésének mérföldkövei, a tervezés jelenlegi állása. Dég, február 24.
A járműipar gazdasági hatása a Közép- és Nyugat-dunántúli régiók fejlődésére Tóth Péter Győr, május 4.
Mindent a „Vállalkozások komplex infokommunikációs és mobilfejlesztéseinek támogatása” című pályázati kiírásról.
Turisztikai desztináció- menedzsment és klaszter Tóthné Bánszki Zsuzsa Észak-magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht.
Non-profit Gazdaságfejlesztő Szervezetek Háza Hajdú-Bihar és Bihor megyékben HURO/0802/108_AF Közmeghallgatás.
A kamara szerepe az export vezérelt magyar gazdaság megteremtésében. Eredmények és problémák Dr. Parragh László elnök Magyar Kereskedelmi és Iparkamara.
JÁRMŰIPAR ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK A KELET-KÖZÉP-EURÓPAI TÉRSÉG ORSZÁGAIBAN Pájer Ivett Győr, május 4.
EMBERI ERŐFORRÁS FEJLESZTÉSI OPERATÍV PROGRAM KULTÚRSZIGET – AGÓRA NYÍREGYHÁZA TIOP /
Önkormányzatok épületenergetikai beruházásai pályázati forrásból!
Az Országos Vízügyi Főigazgatóság
Tájékoztató a munkahelyteremtő pályázati programról
Kína üzleti szemmel június 24..
Kassa A KRÜH kassai irodájának székhelye a város belvárosában a Csáky-Dessewffy Palotában található, valamint az irodamegnyitó december 12-én.
Csongrád Megyei Önkormányzat Gyarmati Zoltán
Összeállította: Horváth Józsefné
Kertészet korszerűsítése - ültetvénytelepítés támogatására öntözés
A Klebelsberg Központ legfontosabb feladatai és fejlesztései
Kihívások a LEADER program eredményes végrehajtásában
ŐRSÉGI TÖBBCÉLÚ KISTÉRSÉGI TÁRSULÁS
Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program
Magyar-szlovák turisztikai konferencia
Hitelkonstrukciók a pályázati rendszerben
Az Európai Uniós csatlakozás könyvtári kihívásai
Országos Felnőttképzési Tanévnyitó Debrecen
A Klebelsberg Központ legfontosabb feladatai és fejlesztései
SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ február 6.
A Klebelsberg Központ legfontosabb feladatai és fejlesztései
Környezet és Energia Operatív Program Energetikai pályázatai
A Klebelsberg Központ legfontosabb feladatai és fejlesztései
Beszámoló TOP Felsőcsatári Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola épületeinek energetikai fejlesztése, korszerűsítése Iskola épületeinek felújítása.
A évi pályázati felhívás legfontosabb szabályai
Áttekintés a HÉTFA Kutatóintézet Önkormányzati témájú kutatásaiból
CONTROLLING ÉS TELJESÍTMÉNYMENEDZSMENT DEBRECENI EGYETEM
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM
Baranya Megyei Paktum Konferencia
„Adjunk esélyt mindenkinek
A Dunához kapcsolódó lehetőségek Budapest közlekedésfejlesztésében
A hazai KKV-k fejlesztése hiteltermékkel
Tájékoztató az Önkormányzati ASP Projektről
TÁMOGATÁS ÖSSZEGE (Ft)
Tájékoztató az „Otthon Melege Program” önkormányzati támogatásáról
a hatékonyabb munkába segítésért
LEADER LEADER Intézkedések a Déli Napfény LEADER Egyesület területén
A Klebelsberg Központ legfontosabb feladatai és fejlesztései
„SZEGED BELVÁROSI ÁRVÍZVÉDELMI RENDSZER FELJLESZTÉSE”
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
Értékeink mentén TOP Pályázat benyújtása.
SZAKKÉPZÉSI ÖNÉRTÉKELÉSI MODELL I. HELYZETFELMÉRŐ SZINT FOLYAMATA 7
Dr. Parragh László elnök Magyar Kereskedelmi és Iparkamara
Előadás másolata:

Köszöntjük kedves vendégeinket! Lévi Group Kft. Köszöntjük kedves vendégeinket!

ELŐZMÉNY Közép-Magyarországi Operatív Program keretén belül A projekt az Európai Unió támogatásával, a Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. ELŐZMÉNY Közép-Magyarországi Operatív Program keretén belül KMOP-2007-5.2.1/A kódszámú „Pest megyei településközpontok fejlesztése – Kisléptékű megyei fejlesztések” elnevezésű pályázati kiírás meghirdetésre került

Pilisszántó Község Önkormányzata kidolgozta pályázati koncepcióját A projekt az Európai Unió támogatásával, a Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. ELŐZMÉNY Pilisszántó Község Önkormányzata kidolgozta pályázati koncepcióját

ELŐZMÉNY A pályázat 2008. május 14-én került benyújtásra A projekt az Európai Unió támogatásával, a Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. ELŐZMÉNY A pályázat 2008. május 14-én került benyújtásra A támogató döntést az önkormányzat 2008. november 17-én kapta kézhez Támogatási szerződés aláírásának dátuma 2009. március 3. Nyitórendezvény és ünnepélyes vállalkozási szerződés aláírás 2009. június 4-én

A Projekt A pályázat címe: A projekt az Európai Unió támogatásával, a Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. A Projekt A pályázat címe: Pilisszántó község településközpontjának fejlesztése Projektszám: KMOP-5.2.1/A-2008-0032

A Projekt Forrás összetétel Költségei Projekt teljes költségvetése A projekt az Európai Unió támogatásával, a Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. A Projekt Költségei Forrás összetétel Projekt teljes költségvetése 100 603 990 Ft Támogatás összege 88 632 115 Ft Támogatás mértéke 88,1% Saját erő 27 552 960 Ft

A projekt az Európai Unió támogatásával, a Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. A Projekt műszaki tartalma Faluház épületének és környezetének felújítása és korszerűsítése 347 m2 -en Az épület földszintjén közösségi terek és kapcsolódó kiegészítő helyiségek kialakítása Nyílászáró csere Tetőszerkezet felújítása 2 db parkoló építése

A projekt az Európai Unió támogatásával, a Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. A Projekt műszaki tartalma Külső térburkolat, járdák, gyalogos utak kialakítása 442 m2 területen Akadálymentes bejutás és mosdók kialakítása Pinceszint talajnedvesség elleni szigetelése Lépcsők építése

A Projekt Ilyen volt… A projekt az Európai Unió támogatásával, a Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. A Projekt Ilyen volt…

A Projekt Ilyen lesz… A projekt az Európai Unió támogatásával, a Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. A Projekt Ilyen lesz…

A Projekt Ilyen lesz… A projekt az Európai Unió támogatásával, a Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. A Projekt Ilyen lesz…

A projekt az Európai Unió támogatásával, a Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. A Projekt Célja Célunk Rugalmas nyitvatartással a település és a térség kulturális életének javítása Településközpont megújítása gazdasági, kulturális és turisztikai funkciók erősítésével Vonzó környezet kialakítása, amely ösztönzi a magánberuházókat

Köszönjük megtisztelő figyelmüket! . Köszönjük megtisztelő figyelmüket! Kérjük kövessék nyomon a beruházást! A projekt az Európai Unió támogatásával, a Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.