375.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A kiáltó világ.
Advertisements

Nagy Istenem, ha nézem a világot, Mit alkotott te szent „Legyen” szavad; Ha látom én sok milljó alkotásod, Kiket vezetsz és táplálsz egymagad.
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
Szívvel elhiszem, Szájjal megvallom Hogy Jézus Krisztus Úr
Szüntelen imádkozzatok. 1.Thessalonika 5: 17
A keskeny úton vígan megyek, jöhetnek közben völgyek, hegyek,
Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!
„Törd össze köveim! Könyörgök Uram! Taníts engem különbséget tenni, Mustármag mértékkel hinni és remélni Fabárkával szivárványt menteni Testvért, -ki.
Kedves barátom Mért vagy szomorú, és miért nem vidám?
Jó reggelt- Isten hozott !.
Ballagók búcsúztató áhítata.
JÓ REGGELT!.
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !.
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
Jézusom, áldozatodra gondolok, meghaltál értem a Golgotán
Térdre hull, vár a néped, (Itt) minden hang Rólad szól: Érted jöttünk el, Érted jöttem el! Lehelj ránk, hozd a Mennyet: Életre életet. Érted jöttünk el,
Az Úr irgalma végtelen, Ezt folyton érzem én; Habár nincs semmi érdemem, Ő mégis hord kezén. Nincs arra szó, sem gondolat, Mi jóval áld az Úr; Ha lankadok,
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Itt van az Úr, énekeljünk örömmel, örömmel, örömmel,
Nagy Istenem, ha nézem a világot,
Tüzed Uram, Jézus, szítsd a szívemben, lángja lobogjon elevenebben
AZ ÚRNAK SZELLEME VAN ÉNRAJTAM, FELKENT HOGY A SZEGÉNYEKNEK ÖRÖMHÍRT MONDJAK, ELKÜLDÖTT HOGY BEKÖSSEM A MEGTÖRT SZÍVEKET, HOGY SZABADSÁGOT HÍRDESSEK A.
Csak zengje, zengje hálánk, mit tett az Úr velünk, és mély alázatosság hadd töltse el szívünk! Az égből hozva fényt, az üdv leszállt közénk, /:Megváltónk.
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz
Ki hittel a drága keresztre tekint, Szíve rögtön az üdvre lel itt
Szent bizonyosság: Jézus enyém. Földi utamra sugárzik e fény
Adj hálát Istennek Szívvel, szájjal, élettel, Ki most is mindent jól Cselekszik mindenekkel! Csak jót ad nekünk is Mi bölcsőnktől fogva, Nagy irgalmasságát.
1. Halld meg a hívást, Jézusodét! Még ma kövesd Őt fogva kezét!
Dicséretek – 4/1 Az én Uram dicső Megváltó, Segít, akárhová megyek. Csodáiról tudok beszélni, Mindenki lássa meg! Mindenki lássa meg, Az én Uram dicső.
Ó hála az Úrnak, zengjünk neki hát, Mert úgy szeretett, hogy od'adta Fiát! A kínra, halálra küldötte el Őt. Megnyitni a mennyet a bűnös előtt! Dicséretek.
Szent győzedelmes élet, Melyből erő fakad. Legyen te osztályrészed
Atyám, megigazítottad életem, Jézus Krisztus igazsága Enyém lehet
Tudod most új élet vár.
Súlyos napokban csak Jézusra nézz, Mondd el neki bátran, ami nehéz!
Fel, mert az irgalom percei múlnak, Életünk, mint folyam árja siet,
Már keresztem vállra vettem, S érted mindent elhagyok.
Amit szívünk esdve kér, Földi kincsnél többet ér
Dicsérlek téged, mennynek, földnek Atyja! Nagy neved fénye az eget áthatja, Kegyelmed mélye meg nem érthető, És magas volta fel nem érhető, érhető. Dicséretek.
Csodálva, imádva tekintek Kegyelmének tengeribe,
Add ide szívedet, ne zárd be hát! Vágyva így szól neked égi Atyád. Bárhová mégy szava egyre követ: Bízd magad rám, nekem add a szíved! Add át szíved,
Ó jöjjetek hívek ma lelki nagy örömmel, A jászolhoz Betlehembe jöjjetek el! Megszületett az angyalok Királya: Ó jöjjetek, imádjuk, Ó jöjjetek,
Jézusom, áldozatodra gondolok
Megtisztul minden szennytől A Jézus vériben, Jézus vériben.
187.
Fényben sötétben látom Egy szent arc néz le rám. Fürkészi vallomásom, Hogy elhagylak talán? Kész szívvel mondom néked: Melletted döntök én. Tenélküled.
Megváltóm, elfogadtalak! Szívem örül, az üdv enyém,
348. Jézus, mindenem a tiéd, Testem, lelkem, szellemem, Bűnbánóan jövök eléd, Vedd kezedbe a szívem! Jézus, mindenem a tiéd, Vedd kezedbe életem, Nincs.
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz. Egyedül Isten ajándékozhat meg szeretettel, de te is bizonyságát adhatod szeretetednek.
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
328.
1. Üdvözlégy Mária, kegyelmek Anyja! Kiért az ég Ura csodáit adja. ||: Ave, Ave, Ave Maria! :||
vasárnapi istentisztelet. Énekek Olyan békét, mint a folyó Olyan békét, mint a folyó, Olyan békét kaptam Tőled lelkembe. (2X)
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
Nagy Istenem, ha nézem a világot, Mit alkotott te szent „Legyen” szavad; Ha látom én sok milljó alkotásod, Kiket vezetsz és táplálsz egymagad.
55.
A keskeny úton vígan megyek, jöhetnek közben völgyek, hegyek,
235.
Érezd és lásd meg, mennyire jó hozzád.
49.
101.
Jézusom, áldozatodra gondolok: meghaltál értem a Golgotán
93.
414.
230.
54.
348.
43.
97.
35.
Előadás másolata:

375

S én elhiszem ezt az Igét. Szavát soha nem szegi meg, Tudom én jól, Elég a kegyelmem, az Úr maga így szól, S én elhiszem ezt az Igét. Szavát soha nem szegi meg, Tudom én jól, Megtartja Ő, amit ígért. Dicséretek 375/1

Elég a kegyelme, nincs szó a világon, Mely ily örömöt ma is ád. Napfénybe' ha jár utam, vagy ha homályon, Az Úr vezet mindenen át. Dicséretek 375/2

Ki egyre gyalázta nevét, S hogy mennyei drága Hazámba elérjek, Elég a kegyelme, mely ingyen enyém lett, Ki egyre gyalázta nevét, S hogy mennyei drága Hazámba elérjek, Kegyelme, tudom, hogy elég! Dicséretek 375/3

Elég a kegyelme, ezt súgja a szívem, S nem félek, ha nincs is erő, Mert fogva kezem, vezet utamon híven, S megvéd, ha veszély tör elő. Dicséretek 375/4

Elég a kegyelme, e bővizű forrás, Betölti szívünk ezerit. Elég nekem is, ha szegény szívem folyvást Csak tőle, belőle merít. Dicséretek 375/5