Gemüsen http://de.uw.hu/.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Az ayurvéda, s annak a dietoterápiája”
Advertisements

Mit tehetünk tavaszi fáradtság ellen?
Házi tartósítási eljárások
Kertjeink növényei.
Sátorhelyi Tamás Ófalu Állatorvosi Rendelő
Zöldségfélék.
B-vércsoport.
CIGÁNY NYELV GYEREKEKNEK
Testünk építőkövei: A vitaminok
Isten patikája Isten először is az édesvizet elválasztotta a tengervíztől, majd megteremtette a földet, k ertet telepített rá, és életre hívta az állatokat.
Étkezési szokások az Arab Birodalomban
Az ókori sumér étkezési szokások
Reformtáplálkozás.
Ópályi Jókai Mór Általános Iskola 4821 Ópályi,Rajk László út 18.
Kertészet általános jellemzése
CIGÁNY NYELV GYEREKEKNEK
A fejes káposzta és egyéb káposztafélék
Artisztika avagy zöldség és gyümölcs faragás
Étkezési szokások az ókori Hellászban
Étkezési szokások az ókori Rómában
Étkezés szokások az ókori Mezopotámiában
MEXIKÓI KONYHA.
ZÖLDFŰSZEREK ÉS GYÓGYNÖVÉNYEK ÉLETTANI HATÁSA
A csírázástól az egyed haláláig
MIT TUDOTT AZ ÖKONET AGRO?. Az Ökonet Agrót 2011-ben már a palántázás után kezdtem használni a kertemben, így ez évben a talaj előkészítést csak saját.
AGRO prezentáció Csíráztatás: rukkola, paradicsom, paprika, csillagtök
Ételkészítési ismeretek
Maradjunk egészségesek ősszel is, kerüljük el a náthát, a megfázást! Down Alapítvány TÁMOGATOTT ÜGYINTÉZÉS 1145 Budapest, Amerikai út 14. Tel.: (061)
Oktatási anyag lakóotthonok segítői részére
Alapvető növénytan Kertészet Házi állataink
SALSA BÜFÉ ÉTLAP Pizza 28cm: Minden PIZZA: 950 Ft Köret Savanyúság
Étkezési szokások az ókori Rómában
Testünk építőkövei – a vitaminok
Gyulafehérvári Caritas Ferencz Lehel Kertészmérnök Zöldségtermesztésben a jövő.
Regisztráció Kötelezően alkalmazandó jelölések Székely Tamás.
Klikk a folytatáshoz!. A szénhidráttartalmú ételeket újabban aszerint csoportosítják, hogy milyen mértékben emelik a vércukor szintjét. Ezzel új fogalom.
VITAMINOK JELENTŐSÉGE ÉS FORRÁSAIK TÁMOP B-14/ „Egészséges alapanyagok – egészséges táplálkozás” mintaprojekt a közétkeztetés minőségi.
Tápanyagaink.
10. rész :Táplálékunk összetevői Szénhidrátok Klikk a folytatáshoz.
Biokiskert méreg nélkül. Mit érdemes termelni? Általában megbízható: gabonafélék, hagyma, káposzta, burgonya, brokkoli, padlizsán, spenót, póréhagyma,
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
A káposztafélék és a burgonya
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 43.hét Október Hétfő Kedd Szerda
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 41.hét Október Hétfő Kedd Szerda
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 40.hét Október 2-6. Hétfő Kedd Szerda
Mi készül? gulyásleves.
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 39.hét Szeptember Hétfő Kedd
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 41.hét Október Hétfő Kedd Szerda
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
24. MEZŐGAZDASÁG.
21. FÖLDMŰVELÉS.
MEZŐGAZDASÁGI TERMÉKEK ÁRUISMERETE
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Isten patikája.
Isten patikája.
Káposztafélék és a burgonya. A fejes káposzta Őse a vadkáposzta. Vitaminokban ( B- és C-vitamin)és rostokban gazdag növény. Jó a hidegtűrő képessége.
Előadás másolata:

Gemüsen http://de.uw.hu/

e Tomate, -n paradicsom e Kartoffel, -n burgonya e Zucchini, - cukkíni e Kohlrabi, -s karalábé e Avocado, -s avokádó r Knoblauch, -e fokhagyma r (Speise)kürbis, -se (sütő)tök r Rosenkohl, - kelbimbó e Zwiebel, -n hagyma die lila Zwiebel, -n lilahagyma e Gurke, -n uborka e Aubergine, -n padlizsán r Spargel, - spárga e Möhre, -n / e Karotte, -n répa r Paprika, -s paprika

e Petersilienwurzel, -n e Erbse, -n borsó e Sellerie, -n zeller e Bohne, -n bab r Wirsing, -e kelkáposzta r Brokkoli, - brokkoli r Kohl, -e káposzta r Salat, -e saláta r Rettich, -e retek e Petersilienwurzel, -n petrezselyemgyökér die rote Rübe, -n cékla r Lauch, -e / r Porree, -s póréhagyma r Spinat, -e spenót r Sauerampfer, - sóska e Patisson, -s patisszon, csillagtök r Blumenkohl, -e karfiol