(Szeged, Temesvári krt. 42.)

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
TÁMOP / „Táguló világ” - Kompetencia alapú oktatás Jászárokszálláson
Advertisements

TANULÓI VERSENYEREDMÉNYEK
Szakmai műhelykonferencia Területfejlesztési, területi tervezési és szakmai koordinációs rendszer kialakítása, ÁROP
„Legyél te is természettudós!” TÁMOP
2000 Sydney olimpia Érmeseink.
Gőzerővel dolgozott mindenki. A művészek dolgoztak lelkesen, a kréta fogyott rendesen!
A mai nap programja ig Köszöntő Polgármester Úr 5 perce Gyorsított tanév előkészítő információáradat ig integrációt segítő.
„Legyél te is természettudós!” TÁMOP
TIOP / „A tudás kulcsa” – tanulói laptopok az élethosszig tartó tanulás kulcskompetenciák fejlesztéséhez. Kedvezményezett: Jászárokszállás.
„A pedagógusképzés tartalmi és szerkezeti fejlesztése” című projekt eredményeinek disszeminációja a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Karának oktatói.
Szakmai műhelykonferencia Területfejlesztési, területi tervezési és szakmai koordinációs rendszer kialakítása, ÁROP
Szakmai műhelykonferencia Területfejlesztési, területi tervezési és szakmai koordinációs rendszer kialakítása, ÁROP RÉTSÁG.
Társadalomtudományi munkaközösség. Feladataink A társadalomtudományokhoz és a művészetekhez kapcsolódó tantárgyak oktatása. Változatos tanórán kívüli.
Szegedi Rendőrkapitányság
TÁMOP /08/ A diszkrimináció elleni küzdelem – a társadalmi szemléletformálás és a hatósági munka erősítése Tapasztalatátadó - konferencia.
A Móra Ferenc Múzeum Szakkönyvtára
ZIG-ZUG SIKER A SZÍNHÁZBAN!
Mária Terézia trónra kerülése
Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskola és AMI
Szakmai munkánk a pályázatban
Weöres Sándor Általános Iskola és Művészeti Iskola
Vörösmarty Mihály Általános Iskola osztályai
Szitakötő projekt az Irinyiben Készítette: Horváth Irén projektvezető
Petőfi versek képekben városi rajzverseny
 Főpályázó:  HTKT Klauzál Gábor Általános Iskola  Konzorciumi partnerek:  Exner Leó Óvoda  Aranyossy Ágoston Egységes Módszertani Központ.
„Walls talk” projekt „Walls talk” projekt Katedra Gimnázium,
A tanév helyi rendje 2011 Varga Katalin Gimnázium (Varga Katalin Secondary School) Aktualizálva:
Napközis beszámoló 2008/2009 I. félév. Napközis csoportok Óvodai csop.:3 gyermek /Katraniczné Suvada Rózsa, Németh Szilvia/ Fogl.I.csop.:4 gyermek / Csipai.
Napközis beszámoló 2009/2010 II. félév.
Napközis beszámoló 2010/2011 I. félév.
Berekbéli Barangolás illusztrációs pályázat Fekete István művei alapján Eredményhirdetés A szakmai zsűri, a közönség és a könyvtárosok értékelése alapján.
Szakmai gyakorlat Szarvas április 3. – 16. ERASMUS+ Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda, Bölcsöde.
A SZEGEDI SZÉPMÍVES CÉH EZÚTON IS KÖSZÖNETET MOND SZEGED MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK AZ ÉVES MŰKÖDÉSÉT ÉS AZ ALKOTÓTELEP MEGRENDEZÉSÉT SEGÍTŐ ANYAGI.
Tanévzáró ünnepség Nyárády Mihály Általános Iskola Ramocsaháza június 23.
„ Nemzeti parkunk madarai” alkotópályázat - a Föld Napja alkalmából Az orosz-magyar társ nemzeti parkok által meghirdetett alkotópályázatra összesen.
ALKOTÓTELEPEINK MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ A SZEGEDI ÖNKORMÁNYZATTAL KÖTÖTT EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS NYÚJT BIZTOS ANYAGI HÁTTERET. VÁROSUNK SEGÍTSÉGÉT EZÚTON.
Hallatlan Alapítvány Összefoglaló az Alapítvány tevékenységéről és kiadványairól Országos Idegennyelvű Könyvtár Budapest, november 26. Könyvtár,
Az idén a Céh csoportos kiállítását a közgyűlésünkön elfogadott javaslat alapján Gyulán rendeztük. Adódott a művésztelep és a kiállítás időpontjának.
„GAZDASÁG ÉS KULTÚRA” ALKOTÓI PÁLYÁZAT Sápi Ákos.
Az E-galéria kiállítása Gergely Borbála első önálló tárlata az E-galéria „Tehetségek” című sorozatában december 2 – december 2 – 18.
Kihagyhatatlan! Itt lehet gyakorolni a belső tér ábrázolását. Többnyire kint vagyunk, érdemes árnyékot keresni.
Budapest, december 4. OTDK TOVÁBBJUTÁS – A SZEKCIÓ ZSŰRIK DÖNTÉSE ALAPJÁN.
Megyei tervezői workshop módszertana Varga Péter december 4.
2010. augusztus 27–szeptember 11: a Szegedi Szépmíves Céh’ alkotótelepének beszámoló kiállítása a Bálint Sándor Művelődési Házban (Szeged, Temesvári.
Az Aranytölgy Szálló és a „műterem” A résztvevők: Bányai Éva, Bárány Lili, Bere Martin, Boldizsár Mária, Farkas-Csamangó Dóra, Gátfalviné Balogh Pálma,
2008. június 4-én 13 órakor megnyílt a június 4-én 13 órakor megnyílt a XVIII. SZEGEDI RAJZPEDAGÓGUS TÁRLAT A Vedres István Építőipari Szakközépiskola.
2010. AUGUSZTUS 27-ÉN A MŰVÉSZTELEPI BESZÁMOLÓ KIÁLLÍTÁSSAL EGYÜTT MEGNYITJUK A VARGA MÁTYÁS SZABADISKOLAI CSOPORT TANÉVÉT. PROGRAM: AUGUSZTUS.
VARGA MÁTYÁS CSOPORT KIÁLLÍTÁSA március 3 – 24. VARGA MÁTYÁS CSOPORT KIÁLLÍTÁSA március 3 – 24. SZEGEDI SZÉPMÍVES CÉH ‘90 Móricz Zsigmond.
A versenyek!. Megyei verseny nyertes csapatai: GYŐR helyszínen, Mosonmagyaróvári Bolyai János Általános Iskola, Informatikai és Közgazdasági.
KÉZMŰVES PINCE ÉS GALÉRIA Szeretettel meghívjuk Önt és kedves ismerőseit kiállításunk megnyitójára, június 9-én (pénteken) 18 órára. NAGY KÁROLY.
SZIPORKA ORSZÁGOS MATEMATIKA VERSENY 2017.
IGAZGATÓI DICSÉRETEK Bodó Patrik 7.c – Az iskola rendezvényein, a hangosításban való rendszeres, aktív részvételéért. Szabó Zalán 7.c – Az iskola rendezvényein,
A jövő technikája a szakmunkásképzésben 2015
Nyelv és kultúra I. helyezett: Vas János, Debreceni Egyetem
Országos mérési eredmények
Szekeres - ösztöndíjasok: Az E-galéria kiállítása
IGAZGATÓI DICSÉRETEK Budai Vendel 3.b
MŰVÉSZTELEP JÚLIUS KEMENCE
Köszönetül városunknak.
MŰVÉSZTELEP JÚLIUS KEMENCE.
1 % 2011-re is! KÉRÉSÜNK: Az idei bevallások elkészítésekor nagyon szívesen és örömmel fogadjuk a segítséget, az újabb felajánlásokat, amik hozzá-segíthetnek.
A Céh csoportos tárlata
Meghívó Szegedi Nemzetiségi Napok május 22 – 27.
Májusi dolgaink 2.: 20. pedagógus tárlat /díjazottak kiállítása/ anyagának begyűjtése a Céh 20. évességére rendezett kiállítás Zsombón SzegedART rendezvénysorozat.
Installáció Valamikor régen, 1990-ben, a frissen alakult művészcsoport vezetőségi megbeszélésein arról álmodoztunk, hogy önálló helyünk lesz és ott rendelkezésünkre.
BERNECEBARÁTI AZ ALKOTÓTÁBOR A CÉH ÉS SZEGED MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZÖTTI EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS ALAPJÁN KAPOTT ANYAGI TÁMOGATÁSBÓL.
PONTOSÍTÁS: tavaly jeleztük, hogy a 2007/8-as tanévtől
Századfordulós ékkövek – tematikus kalandozások a szecesszió varázslatos világában HUSRB/1203/212/121 sajtótájékoztató Szeged, Dr. Igaz Ágnes.
Sporteredményekért A  október 13 –án került megrendezésre a városi atlétika verseny: 1. korcsoport 300 m-es futás: hely: Bak Péter 8/a Kislabdahajítás:
Előadás másolata:

(Szeged, Temesvári krt. 42.) MŰVÉSZTELEPI BESZÁMOLÓ KIÁLLÍTÁS BÁLINT SÁNDOR MŰVELŐDÉSI HÁZ (Szeged, Temesvári krt. 42.) 2006. augusztus 24 - szeptember 17. és a a rendezvénye

A Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Szegedi Szépmíves Céh között évek óta meglévő sikeres együttműködési megállapodás tette lehetővé az idén is a művésztelep zökkenőmentes megrendezését. A várostól kapott anyagi támogatásnak köszönhetően a résztvevők az idén is csak az ellátásuk költségeit fizették, az eszközöket és a művészeti alapanyagokat a Céh és a Lyra Alapfokú Művészeti iskola biztosította.

2004-ben nagyon sikeres művésztelepet rendezhettünk a kiváló körülményeknek köszönhetően. Mindannyian izgatott várakozással lestük a naptárt, mikor mehetünk már a telepre?

CSÁSZÁR NIKOLETTA FANNI CSOMOR KRISZTINA A művésztelepen BAKONY ZOLTÁNNÉ BERTA ISTVÁNNÉ BITÓ KATALIN CSÁSZÁR NIKOLETTA FANNI CSOMOR KRISZTINA ERDEI REBEKA FARKAS ZSUZSANNA FORGÁCS JUDIT GURZÓ KRISZTINA HARASZTI ÁDÁM HARASZTI DÓRA KARCAGI ILDIKÓ KUKLIS KATALIN LATZKOVITS DÁNIEL VILMOS NAGY ERZSÉBET NÉMETH ÁGNES SÁRY TEKLA TERHES ENIKŐ TÖRTELI LILLA URBANICZKI ZOLTÁN VUKOV ILDIKÓ TERÉZIA ZSÓDI DÓRA vett részt , a művészeti vezető: NAGY KÁROLY, akinek munkáját Gurzó Kriszina és Vukov Ildikó Terézia segítette.

ez volt 2004-ben a műteremház... erre számítottunk, de most átépítik, nem lett kész itt laktunk két éve is - és az új társalgó treffpunkt a központban, többször nagyon drukkolunk az építőknek... az étkezések helye a polgármester úrtól segítségül kaptunk egy egész, üresen álló lakóházat, ahol a műtermi órákat is megtarthattuk. a vadregényes kert sok kiváló rajz és festmény inspirálója volt...

"mint a honfoglalók" Pista bácsi teraszán az ő borainak megkóstolása történik a kilátás megszemlélése mellett "mint a honfoglalók" a faluház a dombon tájélmény-gyűjtés

a kiállítás teljes anyaga digitális képeslapokra feldolgozva nézhető és küldhető a kepeslap.com-on

portré az ikrekről és fakultatív művészettörténet dvd-nézés

és a jövő nyáron?