Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Angol – amerikai projekt hét
Advertisements

Egészséges táplálkozás középiskolásoknak
B-vércsoport.
Sûrített Levesek.
A táplálkozás rendje.
Az ókori sumér étkezési szokások
Az egészséges táplálkozás irányelvei
Kalcium és D vitamin szerepe táplálkozásunkban
Étkezési szokások az ókori Hellászban
SALSA BÜFÉ ÉTLAP Pizza 28cm: Minden PIZZA: 950 Ft Köret Savanyúság
Német étkezési szokások
10. rész :Táplálékunk összetevői Szénhidrátok Klikk a folytatáshoz.
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK II.
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Ételismeret Ételcsoportok: Hideg előételek Levesek Meleg előételek
Étlap Mark Wotney űrhajósnak, aki túlélte a lehetetlent, csontritkulása volt és az egyedülléttől ideges lett.
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Vérzékenységben szenvedő és gyenge látású űrhajósok számára
Erzsébet királyné étrendje és edzésterve
Élelmiszer lábnyom.
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
(Gyorsan öregedő bőrű, ideges űrhajós részére.)
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 43.hét Október Hétfő Kedd Szerda
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 40.hét Október 2-6. Hétfő Kedd Szerda
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 41.hét Október Hétfő Kedd Szerda
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 40.hét Október 2-6. Hétfő Kedd Szerda
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 39.hét Szeptember Hétfő Kedd
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 39.hét Szeptember Hétfő Kedd
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Étlap olyan űrhajós számára, aki folyton ideges és csontritkulása van
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
ÉTLAP Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Reggeli: Joghurt Banán kakaó
Idegi problémás , és gyengén látó embereknek .
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 41.hét Október Hétfő Kedd Szerda
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
2009–2010. évi iskolai naptár Ezt a sablont kinyomtatva falinaptárként használhatja, vagy bármely hónap diáját saját bemutatójába másolhatja. Ha meg szeretné.
Nemzeti Élelmiszer Nyomon Követési Platform
Étlap Tízórai Ebéd Uzsonna 46.hét – 19 . Hétfő Kedd
Élelmiszer lábnyom.
MEZŐGAZDASÁGI TERMÉKEK ÁRUISMERETE
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Budapest 19. Étkeztetés a Kispesti iskolákban
Előadás másolata:

Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk! 2016.01. 04-08 Iskola 01. TÍZÓRAI EBÉD UZSONNA Hétfő Gyümölcs tea Szalámis szendvics retekkel Félbarna kenyér Legényfogó leves Baconos paradicsomos spagetti reszelt sajt,alma Natúr joghúrt kiflivel Só:1,2 g Allergén:1,6 Só: 3,6 g Allergén:1,7,12 Só: 0,6g Allergén: 1,7 Kedd Tej Margarinos-zöldpaprikás szendvics Fehér kenyér Tárkonyos zöldbableves Szárnyas vagdalt Paradicsomos káposztafőzelék Teljes kiőrlésű kenyér Óvári sajtos zöldséges zsemle Só: 1,3g Allergén:1,7 Só:3,8 g Allergén:1,3,12 Só: 0,8g Szerda Trappista sajtos pritaminpaprikás szendvics Teljes kiőrlésű kenyér Szegfűszeges almaleves Sertéshúsos bulgur Csemege uborkával Ananászos túrókrém franciakenyérrel Só:0,6 g Só: 3,6g Allergén: 1,7,12 Só: 1,5g Csütörtök Kenőmájas császárzsemlével kígyóuborkával Magyaros karfiol leves Eszterházi pulykaragu Spagettivel Csirke húskrém salátával Só: 0,7g Allergén:1,7,10 Só:3,2 g Allergén: 1,3,12 Só:1,6g Allergén: 1 Péntek Málna tea Zöldfűszeres túrókrémes szendvics fekete retekkel (félbarna kenyér Póréhagyma-krémleves Napraforgómaggal Szafaládé serpenyős burgonyával Snidlinges-füstöltsajt krémes szendvics uborkával Teljes kiőrlésű kenyér Só:0,9 g Allergén:1,4,7,10,12 Só:0,8 g Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk! Allergének: 1.glutén, 2.rák, 3.tojás, 4.halak, 5.földimogyoró, 6.szójabab, 7.tej-tejtermék, 8.diók,mogyorók, 9.zeller, 10.mustár, 11.szezámmag, 12.kén-dioxid és szulfátok 10mg/konc. esetén, 13.csillagfürt, 14.puhatestűek