Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Tóthné Iski Éva Klinikai táplálási tanácsadó
Advertisements

Gerlitzen Alpe Feriendorf Ossiach Apartman Komplexum Váci Utcai Ének-zenei Ált. Isk február 26 – március 2. (6nap/5éj/5sínap)
Egészséges táplálkozás középiskolásoknak
B-vércsoport.
A táplálkozás rendje.
A vágósertés felvásárlási ára ( ) Ft/kg élősúly.
Kalcium és D vitamin szerepe táplálkozásunkban
Étkezési szokások az ókori Hellászban
2005. november 4. Egy híres európai matematikus két dologra volt igen büszke: egyrészt arra, hogy roppant ízletes krumplis fánkot tudott készíteni, másrészt.
Környezetismeret 2. osztály
Német étkezési szokások
A tanév rendje 2015/2016-os tanév.
A HELYES TÁPLÁLKOZÁS MIT, MIKOR, MENNYIT.
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK II.
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Vérzékenységben szenvedő és gyenge látású űrhajósok számára
Erzsébet királyné étrendje és edzésterve
Élelmiszer lábnyom.
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
(Gyorsan öregedő bőrű, ideges űrhajós részére.)
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 43.hét Október Hétfő Kedd Szerda
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 40.hét Október 2-6. Hétfő Kedd Szerda
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 41.hét Október Hétfő Kedd Szerda
A 37/2014. (IV. 30.) rendelettel kapcsolatos szakmai fórumok kérdései
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 40.hét Október 2-6. Hétfő Kedd Szerda
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 39.hét Szeptember Hétfő Kedd
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 39.hét Szeptember Hétfő Kedd
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Étlap olyan űrhajós számára, aki folyton ideges és csontritkulása van
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
ÉTLAP Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Reggeli: Joghurt Banán kakaó
Idegi problémás , és gyengén látó embereknek .
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 41.hét Október Hétfő Kedd Szerda
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
2009–2010. évi iskolai naptár Ezt a sablont kinyomtatva falinaptárként használhatja, vagy bármely hónap diáját saját bemutatójába másolhatja. Ha meg szeretné.
Tanár neve | Kurzus száma
Nemzeti Élelmiszer Nyomon Követési Platform
Étlap Tízórai Ebéd Uzsonna 46.hét – 19 . Hétfő Kedd
Élelmiszer lábnyom.
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Budapest 19. Étkeztetés a Kispesti iskolákban
Előadás másolata:

Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk! 2016.12.19-21.51. hét TÍZÓRAI EBÉD UZSONNA Hétfő Tej, párisi, margarin, zsemle Csirkeragu leves telj, k, kenyér Darás metélt, eper lekvár Alma Sajtkrémes kenyér Só 1,5g Allergén 1 6 7 Só 3,5 g Allergén 1 3 6 7 9 Só 1,5 g Kedd Citromos tea, kőrözött, telj, k, kenyérpaprika Magyaros gombaleves Tavaszi rizses hús Csirke húskrém, rozskenyér Só 0,9 g Allergén1 7 Só:0,8 g Allergén:1 3 7 9 Só 1,2 g Allergén: 1 7 Szerda Gyümölcs tea,kenőmájas,félbarna kenyér,retek Székelykáposzta Szaloncukor,mandarin Pogácsa Só: 1,8g Allergén:1 7 Só 0,6g Allergén 1 3 7 9 Só: 2,1g Allergén: 1 6 7 Csütörtök SZÜNET Só:g Allergén: Allergén Péntek Só g Só: g Só: Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk! Allergének: 1.glutén, 2.rákok, 3.tojás,halak, 4 halak, 5 földimogyoró 6.szójabab 7,tej és tejtermék, 8.diók,mogyorók, 9 zeller, 10.mustár , 11.szezámmag 12kén-dioxid és szulfátok, 13.csillagfürt, 14.puhatestűek