A CÉH KIÁLLÍTÁSA NYÍRBÁTORBAN 2011. JÚLIUS 8 – AUGUSZTUS 7.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Kóstoljon bele” a Vidék Ízébe!
Advertisements

AZ EGRI VÁR ÉS ERŐDRENDSZER TURISZTIKAI ATTRAKCIÓINAK FEJLESZTÉSE
Magyar Fesztiválszövetség közgyűlése Százhalombatta, november 25. Dr. Faragó Hilda.
Reklámok a turizmusban
Készítette: Albert Krisztina
PALLÓ zárókonferencia BMK, január 30. A közművelődési intézmények szerepe és lehetőségei a felnőttképzésben Felnőttképzési információs és segítő.
A közművelődési tevékenység mint kohéziós erő egy kisvárosban
Promóciós eszközrendszerünk
PÉCS.
Vác turisztikai attrakciói
NYON 1.
CROATIA—HUNGARY U E F A EURO 2012 Pályázat. Pályázati folyamat mérföldkövei I. szakasz – Pályázati Szabályzat kiadása – Pályázati.
Készítette: Nándorfi András Felkészítő tanár: Nagy Éva Tátra Téri Általános Iskola, XX. kerület Tartalomjegyzék Az épület Nyitva tartás Mangalica Fesztivál.
A szegedi Móra Ferenc Múzeum látogatóbarát fejlesztése A projekt az Európai Unió és a Magyar Kormány támogatásával valósul meg projektmenedzsment.
Európai vonat Európa 2010 Kaposvár. benyújtja pályázatát az „Európa Kulturális Fővárosa 2010” cím elnyeréséért.
Szórakoztatva oktató programok a múzeumban Tillai Gábor történész előadása az MKE Játéktan továbbképzésén Tudásközpont, Pécs
Szülővárosom bemutatása
A Kommunikációs és Közkapcsolati Főosztály tevékenysége ***** Tiszteletbeli konzuli konferencia 2008.
Kiskunfélegyháza az első világháborúban
Programfejlesztési Központ
A helyzetelemzéstől az önértékelésig Hock Zsuzsanna Könyvtárpedagógiai szakértő.
RENDEZVÉNYSZERVEZÉS TÖRTÉNETE
Debreceni virágkarnevál Készítette: Nagy Bettina.
Tokaji múzeum.
Budapest turisztikai marketingje
„Korunk vívmánya a számítógép, mint kreatív eszköz az alkotó művész kezében” Művészetek Háza Veszprém április május 01. „Digitális Művészetek.
Az én városom. A város: Pécsvárad, város a Zengő lábánál, Baranyában, Pécstől 18km-re van a 6-os út mellett Budapest felé.
Utazás 33. Nemzetközi idegenforgalmi kiállítás Futár Veronika Monor, február 15.
A Könyvtárterem ilyen volt... A Könyvtárterem ilyen lett...
Hódmezővásárhely az alföldi művészváros
A Múzeumok és Látogatók Alapítvány felnőttképzési és konferencia programjai Országos Múzeumandragógia Konferencia május Széphalom.
2. Ismerkedés a Damjanich Múzeummal
Rendezvények.
Az 1956-os forradalom a történész és a szemtanú szemével
2005. július 6-8. Zentai László  ICA Joint Seminar, Madrid 1 MADRID, Joint Seminar INTERNET-BASED CARTOGRAPHIC TEACHING AND LEARNING: ATLASES, MAP USE,
Jókai Mór Városi Könyvtár, Pápa
A Tápió-vidék 2009-es naptárának képei
DORMÁND.
2014. augusztus 13. (szerda) Koronázási Szertartásjáték főpróbája Nemzeti Emlékhely.
Pécs, mint kulturális főváros. Kulturális főváros A Pécs 2010 Kulturális Főváros projekt Pécs városának az Európa kulturális fővárosa cím elhódítása köré.
ÖRÖKSÉGGAZDÁLKODÁS ÉS ÉRTÉKTEREMTÉS VESZPRÉMBEN. AZ 1000 ÉVES VESZPRÉM „A KIRÁLYNÉK VÁROSA” –A történelmi múlt fontossága Két pólusú városi struktúra.
Rippl-Rónai Múzeum Rippl-Rónai Megyei Hatókörű Városi Múzeum
Molnár András bemutatja BERLIN FÉNYKÉPALBUMÁT.
GYULA VÁROS Egy gyönyörű város sok szép kép kíséretében zene: Magna Cum Laude- Vidéki Sanzon /gyulai zkr./
Szellemi műhelyek az egyházi könyvtárakban Körkép 23 kérdőív alapján
Ellas / Elleniké / Demokratia Görög Köztársaság
A ”Borostyán Expedíció” projekt, /egy kaliszi (Pl) és egy jedenspeigeni (A) esemény/
Utazás Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest.
Gyöngyös bemutatása 2014.
Designhét Magyar formatervezési Díjátadó Made in Hungary Halisten – Színes és Fekete-Fehér Magyar formatervezési Díjátadó Made in Hungary Halisten – Színes.
Készítette: Panghy Bence
02/10/ :56 T.B. STRASSBURG A Kis Franciaország „A Kis Franciaország“ egy nagyon kedves és bájos terület, csatornákkal, jellegzetes, múlt századbeli.
Molnár András bemutatja. MARKTPLATZ - A PIACTÉR HÁTTÉRBEN A GEORGENKIRCHE - SZT. GYÖRGY TEMPLOM, AHOL KERESZTELTÉK MEG JOHANN SEBASTIAN BACHOT,
TÁMOP „A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése” Előadó: Petromán Anikó.
2008. június 4-én 13 órakor megnyílt a június 4-én 13 órakor megnyílt a XVIII. SZEGEDI RAJZPEDAGÓGUS TÁRLAT A Vedres István Építőipari Szakközépiskola.
1. 2 SZOMBATHELY SZEREPE AZ EURÓPAI SZENT MÁRTON KULTURÁLIS ÚTVONAL LÉTREHOZÁSÁBAN Grünwald Stefánia Szombathely MJV Stratégiai és Idegenforgalmi csoportvezető.
Feladatsor: középkor Lépj tovább!
Részletek a kiállítás anyagából: A 25.évforduló I-V. c. sorozatból (2011., kréta, szén, á/ 70x50cm) Hommage’a Vinkler I-V. c. sorozatból (2011.,
Szekeres - ösztöndíjasok: Az E-galéria kiállítása
MŰVÉSZTELEP JÚLIUS KEMENCE
Koronázási Szertartásjáték főpróbája
PROKO karácsonyi KVÍZ Logók.
1 % 2011-re is! KÉRÉSÜNK: Az idei bevallások elkészítésekor nagyon szívesen és örömmel fogadjuk a segítséget, az újabb felajánlásokat, amik hozzá-segíthetnek.
A Céh csoportos tárlata
Májusi dolgaink 2.: 20. pedagógus tárlat /díjazottak kiállítása/ anyagának begyűjtése a Céh 20. évességére rendezett kiállítás Zsombón SzegedART rendezvénysorozat.
Installáció Valamikor régen, 1990-ben, a frissen alakult művészcsoport vezetőségi megbeszélésein arról álmodoztunk, hogy önálló helyünk lesz és ott rendelkezésünkre.
RODOSTÓ (Tekirdag) Törökország.
Kolozsvár.
Pesti Nikolett és Nyiri Anna Sára
Székelykeresztúr június 8..
Előadás másolata:

A CÉH KIÁLLÍTÁSA NYÍRBÁTORBAN 2011. JÚLIUS 8 – AUGUSZTUS 7.

A TAVALYI CÉHES NAGYKIÁLLÍTÁSUNK (MOHÁCS) SIKERE UTÁN ISMÉT KIMOZDULTUNK ITTHONRÓL. A SZÁLLÍTÁS, A PROPAGANDA KIADÁSOK NAGY TERHEKET JELENTENEK, ENNEK ELLENÉRE A MEGMUTATKOZÁS ÉS A FOGADTATÁS MEGÉRI EZT. A MÁS VÁROSOKBAN RENDEZETT KIÁLLÍTÁSAINK NAGYOBB ÉRDEKLŐDÉST VÁLTANAK KI MINT ITTHON, ÁLTALÁBAN MEG IS KELL HOSSZABBÍTANI A NYITVA TARTÁSUKAT – ÍGY AZ IDÉN IDŐBEN IS DUPLÁZTUNK. AZ IDEI TÁRLATUNKKAL KAPCSOLÓDTUNK A NYÍRBÁTORI NEMZETKÖZI UTCASZÍNHÁZ FESZTIVÁLHOZ. A KIÁLLÍTÁS NEM TEMATIKUS ELVÁRÁSSAL SZERVEZŐDÖTT, DE AZ ESEMÉNYHEZ, ANNAK GONDOLATI HÁTTERÉHEZ IGYEKEZTÜNK IGAZODNI. A TÁRLAT MEGVALÓSÍTÁSÁBAN NAGYON JELENTŐS TÁMOGATÁSOKRA ÉPÍTHETTÜNK, ANYAGI SEGÍTŐINKET A PROPAGANDA KIADVÁNYOKON FELTÜNTETTÜK:

AUGUSZTUS 7-RE VÁLTOZOTT.

A LEPORELLÓ EGYIK FELE, CÍMLAPON A PLAKÁTTAL

A LEPORELLÓ BELSŐ OLDALAI

AZ EGYKORI KOLOSTOR A MÚZEUM. AZ EMELETI FOLYOSÓ, AHOL 50 KÉPET MUTATUNK BE.

A KICSOMAGOLÁS ÉS RENDEZÉS.

A TÁRLAT RÉSZLETEIBEN

A TÁRLAT RÉSZLETEIBEN

ITT VANNAK AZ ELSŐ ÉRDEKLŐDŐK, AKIK MÁR A HIVATALOS MEGNYITÓ ELŐTT ISMERKEDNEK A KIÁLLÍTÁSSAL. A TÁRLATRA A FESZTIVÁLT NYITÓ FELVONULÁSON A GÓLYALÁBASOK ÉS A ZENÉSZEK INVITÁLÁSUKKAL TÖMEGET HOZTAK BE, MEGTELT A FOLYOSÓ – ELHANGZOTT A KÉRÉS, MARADJON A FALON EGY HÓNAPIG AZ ANYAGUNK.

A MÁSIK FOLYOSÓN A MÚZEUMI ANYAG. EGY KIS ÍZELÍTŐ:

LÁTVÁNYOSAN FELÚJÍTOTT MŰEMLÉKEK, A KÉT TEMPLOMOT SÉTÁNY KÖTI ÖSSZE. NYÍRBÁTORI ANZIX, ANNAK OKÁN, HOGY A VÁROSRÓL IS LEGYEN PONTOSABB KÉPÜNK… LÁTVÁNYOSAN FELÚJÍTOTT MŰEMLÉKEK, A KÉT TEMPLOMOT SÉTÁNY KÖTI ÖSSZE. A KASTÉLYBAN PANOPTIKUM ÉS KONFERENCIA TEREM

TÁRLATUNK PALKÁTJA AZ EGÉSZ VÁROSBAN LÁTHATÓ. A FESZTIVÁL IRODÁJA AZ ÚJ MŰVELŐDÉSI KÖZPONTBAN KAPOTT HELYET.