Jánoshalmi Hunyadi János Általános Iskola,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Életünk napjai közül egyik sem annyira kárba veszett,
Advertisements

Induló képzéseink – 2008/2009-es tanév Lovassy László Gimnázium  :  : Lovassy László Gimnázium Induló képzéseink 2008/2009-es.
„Életünk napjai közül egyik sem annyira kárba veszett,
Móricz Zsigmond Alapiskola és Óvoda
Diplomát adó alapszakjaink:
Pályaválasztás 2014/15.
Bláthy Ottó Villamosipari Szakközépiskola
Iskolánkról.
Jó gyakorlatok a Kazinczy Ferenc Tagiskolában
Az együttműködés színterei a segítő pedagógus szemszögéből
A Németh László Angol Testnevelés Tagozatos Általános Iskola
Záró Konferencia Nógrád Megyei Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Gyermekotthon TÁMOP /
TÁMOP /2 „Lenni, akik vagyunk, és azzá válni, amivé válni tehetségünk adatott: ez életünk egyetlen célja.” Robert Louis Stevenson.
Tehetséges tanulóink szakkörökön, a több éve működő tehetséggondozó műhelyekben (természettudományos, környezetvédelmi), valamint a különböző szintű.
Hatékonyság, eredményesség, méltányosság a köznevelési rendszerben:
Arany János Általános Iskola Kisújszállás, Kálvin u. 3.
A köznevelési törvény tehetséggondozási aspektusai, felkészítés a minőségi felsőoktatásra a közoktatásban Dr. Kaposi József Oktatáskutató és Fejlesztő.
ESÉLYT AZ ESÉLYTELENEKNEK
Beiskolázási tájékoztató december
Oktatás a legmagasabb szinten Ökoiskola a természetben Sportolók a csúcson.
A kolozsvári Báthory Líceum
Zelk Zoltán Általános Angol- Német Kéttannyelvű Iskola
SAMUNÉ CSERTÁN VALÉRIA intézményvezető
Esélyegyenlőségen alapuló tehetség- felismerés, tehetséggondozás egy innovatív Észak-Pest megyei gimnáziumban (TÁMOP 3.4.4/B-08/2/KMR) Az Európai Unió.
Sajátos nevelési igényű tanulók együttnevelése Együtt egy-másért! TÁMOP-3.4.2/09/ október 28.
KAPOSVÁRI EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM
KAPOSVÁRI EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM
III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Általános Iskola Medgyessy Ferenc utca
Készítette: Bártfai Lászlóné
Óvoda-iskola átmenet a Józsefvárosban
Orosházi Evangélikus Általános Iskola és Gimnázium
Miskolc-Diósgyőri Református Általános Iskola és Óvoda Nagy Attila
Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény
„A három-ötperces eseményeknek különös varázsa van az életünkben” Bródy János.
"Legyen az esély egyenlő ..."
„Ü GYES KEZEK, OKOS FEJEK ” TEHETSÉGKERESŐ PROGRAM május 11. A tehetséggondozás 25 éve a törökszentmiklósi Bethlen Gábor Református Általános Iskolában.
Budapest IX. Kerületi Weöres Sándor Általános Iskola és Gimnázium
Békéscsabai Petőfi Utcai Általános Iskola
Budapesti Ward Mária Általános Iskola
Bonyhádi Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola
Általános iskola első osztály
F AKULTÁCIÓ A P ÉCSI L EŐWEY K LÁRA G IMNÁZIUMBAN Tájékoztató a 10.a, 10.b, 10.d és 10.f osztályokban tanulók és szüleik számára.
Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Belvárosi Általános Iskolája
Minőségfejlesztés Szülői elégedettség mérés március Készítették: Kemény Viktória, Pástiné Rozinay Ágnes, Tölgyesi Henrietta.
Nyugodt légkör, barátságos környezet játszóudvar műfüves pálya.
Köszöntjük a Kálváriaparti Általános Iskolában! Mottónk: „Volt kicsi gyermek mind az, ki ma bölcs meg erős”
A Magyar Tehetséggondozó Társaság tehetségfejlesztést segítő tevékenysége a gyakorlati programokban Debrecen, szept Dr. Polonkai Mária a.
Az Egressy Béni Kéttannyelvű Általános Iskola bemutatkozik Gyöngyös
2010/2011.  az óvoda-iskola átmenet megkönnyítése.
Két tanítási nyelvű oktatás az Egressy Béni Kéttannyelvű Általános Iskolában Egressy Béni Bilingual Primary School.
PROJEKTZÁRÓ január 24. MÓRA FERENC ÁLTALÁNOS ISKOLA 4400 Nyíregyháza, Fazekas János tér 8. TÁMOP / Referencia-intézmények országos.
Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Kertvárosi Általános Iskolája
Szülők iskolája program ÉVFOLYAM SZÜLŐI KÖZÖSSÉGE SZÁMÁRA.
Az Új Széchenyi Terv - keretében kiírt TÁMOP -_3.3.10/A-12 kódszámú, A hátrányos helyzetű tanulók iskolai sikerességének elősegítése a Lévay József református.
Bemutatkozik A Debreceni Szakképzési Centrum Péchy Mihály Építőipari Szakközépiskolája NYITOTT KAPUK NAPJA
1961-ben alapított intézmény Létszám: 770 fő Osztályok száma: 24 Az engedélyezett pedagógus státusz: 63 Az engedélyezett pedagógiai munkát segítő: 9,5.
Bonyhádi Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola
DARUS a gyermekekért.
SZMK Értekezlet május 9..
DARUS a gyermekekért.
Széchenyi István Általános Iskola Nagycenk 2017/ 2018
Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar
AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁVAL, KORSZERŰ, AKADÁLYMENTES ÉPÜLET
DARUS a gyermekekért.
Bonyhádi Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola
DARUS a gyermekekért.
MINŐSÍTETT TEHETSÉGGONDOZÓ MŰHELY PÁLYÁZAT
tanév Iskolanyitogató
„Hagyjátok- mondta-, hadd jöjjenek hozzám a kicsinyek, ne akadályozzátok őket, hisz ilyeneké az Isten országa.” Mk 10,14.
Ponte de Lima- Freixo 3. projekttalálkozó (2017. október )
Előadás másolata:

Jánoshalmi Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium és Szakgimnázium „Életünk napjai közül egyik sem annyira kárba veszett, mint az, amelyen nem nevettünk.” /Chamfort/ Tisztelt Szülők! Szeretettel köszöntjük Önöket a Hunyadi Iskola Tantestülete nevében! Kérjük, tekintsék meg power-point bemutatónkat az iskolánkról, az általunk kínált lehetőségekről! 2017-2018

Tantestületünk jól képzett, nagy tudású, magas fokú szakmai intelligenciával és nagy empátiával rendelkező, gyermekszerető pedagógusokból áll. Pedagógusaink minőségi munkáját a fejlesztő pedagógusok, a pedagógiai szakszolgálat szakemberei, és utazó gyógypedagógus segítik. Jelenleg 25 osztályban 420 tanuló tölti napjai nagy részét, igényesen kialakított környezetben. Különösen büszkék vagyunk Informatikai Centrumunkra, melyben már második osztálytól használhatják az eszközöket tanulóink.

Pedagógiai programunk a tanulók egyéni képességeinek fejlesztését tűzte ki célul, kiemelten kezeljük a felzárkóztatást és a tehetséggondozást. Kiemelt területeink: anyanyelvi nevelés matematika-oktatás idegennyelv-oktatás az informatika oktatása testnevelés és sport

Iskolánkban a tanulóknak lehetőségük van német és angol nyelv tanulására. Az idegen nyelvvel 1. osztálytól a nemzetiségi német, illetve a cigány nemzetiségi oktatás folyik az 1. a és az 1. b osztályokban. Az 1. c osztályban a tanulók angol nyelv oktatásban részesülnek. 4. osztályig az órarendben heti két órában tanítjuk az angol nyelvet, mert lehetőségünk van tehetséggondozásra e téren is. A nemzetiségi németet 5+1, a lovari nyelvet 3+1 órában tanítjuk első osztálytól kezdve.

Iskolai könyvtárunk ideális környezetben biztosítja az olvasás, a kulturált időtöltés lehetőségét. Fontosnak tartjuk, hogy az iskola ne csak a tanulás színtere legyen a gyermekek számára. Alsó és felső tagozaton is sportkör, szakkör, tehetséggondozó foglalkozás közül választhatnak a diákok: színjátszó, fotószakkör, …

Miért jó HUNYADISNAK lenni? mert 6-18 éves korig a gyermekek/diákok képességeit és készségeit úgy fejleszthetjük, hogy felkészültek legyenek a további tanulás különféle lehetőségeire és a társadalomba való beilleszkedésre; mert fontos a test, a lélek és a szellem harmonikus fejlesztése; mert pedagógusaink hisznek a nevelés és az oktatás csodájában; mert e-naplónkból, az e-ellenőrző segítségével naponta tájékozódhat.

a leendő elsős gyermekek szüleit Tanítóink majd márciusban, előre meghirdetett időpontban, szeretettel várják a leendő elsős gyermekek szüleit NYÍLT NAPUNKRA!

Tervezett egész napos 1. osztályaink a 2017/2018-as tanévre: 1.a osztály: német nemzetiségi Tanítók: Dervadericsné Ádám Judit – Pusenszki Mariann 1.b osztály: cigány nemzetiségi Tanítók: Gundáné Farkas Ágnes – Kővári Liliána 1.c osztály: angol nyelvet tanulók Tanítók: Ságodi Henrietta – Marancsikné Kubatov Ágnes

Elérhetőségeink: 6440 Jánoshalma, Béke tér 11. 06-77-501-180 e-mail: hunyadi.kir@gmail.com honlap: www.hunyadi.janoshalma.hu Gyermekeik számára barátságos, szeretetteljes és kiegyensúlyozott légkörű iskolát kínálunk!