A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk. Mindenkit szeretettel várunk! Ják község Önkormányzata Ják község Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A Vonzás törvényének alkalmazása, a mindennapjainkban címmel kerül megrendezésre február 9-én órától ezoterikus ismeretterjesztő előadásunk.
Advertisements

Köszöntjük Önöket a Pollack Mihály Általános Iskola Árpád Fejedelem Tagiskolájában.
Összefogáson alapuló hagyományőrzés a Móri kistérségben
Honlap: Budapest Pf Tel.: 06-1/ Fax.:06-1/ Mobil: 06-30/ Honlap:
Fenyő utcai és Béketelepi játszóterek építése
Napköziotthonos Óvoda Jánkmajtis
„Mestere volt egykor” Szabadidős és turisztikai programok a nagyvázsonyi Szabadtéri Néprajzi Múzeumban, a Schumacher-házban.
Táplálkozz tudatosan! program Bemutató prezentáció.
Gundel Étterem Budapest.
Újbuda Önkormányzatának idősbarát programja Az Újbuda 60+ Program tapasztalatai Toldi Tamás Újbuda Önkormányzata Budapest, szeptember 27.
A Németh László Angol Testnevelés Tagozatos Általános Iskola
Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!
Hutelglass Exkluzív dísztárgyak bemutatója Karácsonyra és különleges alkalmakra Ezek a dísztárgyak egyedi tervezésűek kereskedelmi forgalomba nem találhatók.
III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Általános Iskola Medgyessy Ferenc utca
SZENT ISTVÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA
Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság
Pórszombat A falu bemutatása. Előadás áttekintése Fekvése Megközelítése A falu nevezetességei I A falu nevezetességei II A falu nevezetességei III Nevének.
Eperfesztivál. Mint tudjuk az eper több mint 300 olyan anyagot tartalmaz,amelyek kedvezően hatnak az egészségre C- vitamin tartalma meghaladja a citromét,és.
Medvehagyma-fesztivál Orfű /17.. A programok színes palettájával, illetve gasztronómiai kuriózumokkal várja az érdeklődőket Orfű az áprilisban.
Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar és a Minőségbiztosítási Szakmérnök/Szakember Képzés
automatikusan vált Meghívó Margitsziget Szigeti Sportvarázs június
MEGHÍVÓ A BTSSZ Természetvédelmi és Természetismereti Bizottsága, és a Pest Megyei Természetbarát Szövetség szeretettel meghív minden kedves Természetjárót.
MEGHÍVÓ A BTSSZ szeretettel meghív minden kedves Természetjárót a Budapesti Természetbarát Találkozóra Ideje: én. Helye: Biatorbágy,
GyermeknapNagyhajmás 2012.május 19.. Az ünnepélyes megnyitó után a Sásdi ÁMK kötélugró csapatának a bemutatója következett. A további programok közt szerepeltek:
Migrációról iskolásoknak Iskolai projekt
2012 VIVA. VIVA – Alap információk Lead Ifjúsági szórakoztató csatorna, zenével, nemzetközi és hazai fejlesztésű tartalmakkal Csatorna infók Az 1997-ben.
CSALÁDI NAPKÖZIT MŰKÖDTETŐK RÉSZÉRE SZERVEZETT TANFOLYAM ( Program-akkreditációs lajtsromszáma: PL-2661)
CSALÁDI NAPKÖZIT MŰKÖDTETŐK RÉSZÉRE SZERVEZETT TANFOLYAM.
A kishegyesi Szent András Cserkészcsapat 15 éves jubileuma alkalmából a „KINCSE” Nagycsaládosok Egyesületével gyermeknapot szervezett a Hegyalja utcában.
A Magyar Atlétikai Szövetség és a Gyulai István és Zsivotzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért Kuratóriuma első alkalommal rendezte meg a Hozd mozgásba.
2014. augusztus 13. (szerda) Koronázási Szertartásjáték főpróbája Nemzeti Emlékhely.
Tetétlen Község Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját, ismerőseit az Államalapító Szent István Király és az Új Kenyér ünnepe alkalmából.
Általános iskola első osztály
Meghívó. Köszönetet mondunk támogatóinknak: II. kerületi Önkormányzat Magyarországi Francia Intézet ELTE Eötvös József Collegium Magyar Írószövetség Szávai.
/06/17. Kakasfesztivál Kozármisleny.
Meghívó.
RENDEZVÉNYEINK
Adventi forgatag Balassa Bálint Gazdasági Szakközépiskola és Szakiskola december 19.
Nagyudvarnok Veľké Dvorníky
Könyvtár a „Széchenyiben”. Könyvtárunk dokumentumai: hagyományos és elektronikus dokumentum. A könyvtárban több mint könyv található.
Igazgatónő megnyitja a tábort és bemutatja az elsős osztályfőnököket.
Adventi forgatag December 19. Adventi vásárunk idén is új meglepetéseket tartogat! Az iskola első emeletén olyan programokkal, kézműves foglalkozásokkal.
Szakmai beszámoló TÁMOP B-13/ Partnerség és hálózatosodás „Az iskola közös ügyünk” „Ki tud többet Szorgalmatosról?”
Érsekhalma.
Gesztenyefesztivál Pécsvárad
(Ohrady). -Nagyszombati kerület -Dunaszerdahelyi járás Dunaszerdahelytől 6 km-re keletre fekszik.
Kik vagyunk? A szervezet alapítói elsősorban az ELTE szociális munkás, szociológus, szociálpolitikus, pszichológus és jogász hallgatói közül kerültek.
Okos Jövő Fórum 2015 Smart Future Fórum 2015 Győr A Széchenyi István Egyetem és az Okos Jövő Innovációs Klaszter közös rendezvénye.
Újsolt Informatika Házdolgozat Fekvése A település Apostag és Solt között fekszik. Két csatorna – keletről a Kiskunsági öntöző-, nyugatról pedig a Fűzvölgyi.
Próbáld ki! Csináld meg! Ismerd meg! SZAKMÁK ÉJSZAKÁJA AZ ORSZÁG 44 CENTRUMÁBAN.
 Eladó 56-os mérettől 92-es méretig használt kisfiú ruhák, cipők 100; 200; 500 Ft-os darab áron. Ugyanitt szinte új etetőszék, bébi hordozó, cseresznye.
Zánka A 15/1998. (IV. 30.) NM rendelet 9.§ (5) alapján: Az éves szakmai tanácskozást minden év február 28-áig kell megszervezni, és arra.
2008 Július 13.Készítette: TARJANYI KATALIN1 Törökszentmiklós Szentmiklósi Napok július Készítette: TARJÁNYI KATALIN.
 l-es sózó fadézsa jó állapotban eladó. Tel.:  Hízó sertések eladók. Tel.: 06/30/ ,  Hízósertés eladó. Ják, Jókai u. 16.
Jó együtt lenni! Idősek Otthona Bakonyszentlászló.
Einladung Meghívó. Orosháza Város Német Nemzetiségi Önkormányzata.
KÉZMŰVES PINCE ÉS GALÉRIA Szeretettel meghívjuk Önt és kedves ismerőseit kiállításunk megnyitójára, június 9-én (pénteken) 18 órára. NAGY KÁROLY.
MTM Budapest Holler Judit
Meghívó Föld napi rendezvényekre
Falavató ünnepség november 16..
MOTTÓ „Engem ne emeljen a magasba senki,
A szentmisét celebrálja: Böjte Csaba testvér
NAPIREND, KÁRPÁTALJA Határtalanul utazás.
Koronázási Szertartásjáték főpróbája
Testnevelés, mozgás, sport szakmai munkaközösség
Játék, szórakozás, egészség
Ovisok nyílt napon a suliban
Az előadás címe: Modern parazitológiai diagnosztika és terápia
Győri Kossuth Lajos Általános Iskola
Előadás másolata:

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk. Mindenkit szeretettel várunk! Ják község Önkormányzata Ják község Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját én a sportpályán megrendezésre kerülő falunapi programjára!

Programok: 8.00 Zenés ébresztő Sportversenyek, ingyenesen igénybe vehető arcfestés, lufi hajtogatás, kézműves foglalkozás Ingyenesen igénybe vehető kisvasút Térzene a Fő téren Ingyenesen igénybe vehető légvár és óriáscsúszda Kreatív fajátékok Görkorcsolya bemutató A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk. Mindenkit szeretettel várunk! Ják község Önkormányzata

15.00 Óvodások műsora Iskolások műsora Dabaston táncbemutató Aerobik bemutató Brémai muzsikusok (bábszínház előadás) Bot Gábor és Debrei Zsuzsanna operett előadása A falu lakóinak megvendégelése Táncmulatság, zenél az ALIBI Közben: Tábortűz Tűzijáték kb Sztárvendég: DESPERADO A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk. Mindenkit szeretettel várunk! Ják község Önkormányzata

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk. Mindenkit szeretettel várunk! Ják község Önkormányzata Mindenkit szeretettel várunk! Ják község Önkormányzata A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.