HOVÁ UTAZZUNK 2008- BAN?. LEHETŐSÉGEINK Pekingbe, Cartagenába, Szingapúrba, Liverpoolba, Vietnamba érdemes az idén elutaznunk. Ha „trendik” akarunk lenni,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Kóstoljon bele” a Vidék Ízébe!
Advertisements

DESZTINÁCIÓK A BEUTAZTATÓK SZEMSZÖGÉBŐL
A válság hatása a turisztikai piacokra, előrejelzések és intézkedések
SPORT & REKLÁMPIAC Simon Krisztián, Marketing&Media vezető szerkesztő.
Utazás, szabadidő és turizmus csoport Az egészségturizmus éve Oláh László igazgató Stratégiai Termékek Igazgatósága Magyar Fürdőszövetség Közgyűlése.
A Turizmus sajátosságai a marketingben
Regionális marketing egyeztetés. Stratégiai kampányok belföldön Belföld: •„Harmónia” – Észak-Alföld, Dél-Dunántúl, Budapest és környéke (december, január-február,
A nemzetközi és a hazai turizmus területi folyamatai, piaci tendenciái a globalizáció korában Dr. Aubert Antal – Berki Mónika PTE TTK Turizmus Tanszék.
Turizmus gazdaságtan 2..
A kerékpáros turizmus fejlesztési stratégia céljai, alapelvei Kerékpáros Tárcaközi Bizottság január 28. DR. KOVÁCS MIKLÓS turisztikai szakállamtitkár.
Promóciós eszközrendszerünk
Turisztikai fejlesztések, kooperációs lehetőségek Monor, Strázsa-hegy.
Magyar Turizmus ZRt. Újvári Ágnes nemzetközi igazgató Zánka február 22.
FLARM: Levegőben történő összeütközés elkerülése
Wellness lehetőségek A wellness, mint az egészségturizmus része.
A világ atlétikája, az atlétika világa Miért üzlet az atlétika?
30 év emberfeletti kitartó munka, a folyamatos tréning, az állandó megmérettetés, a kiváló csapatmunka meghozta az újabb sikert, Magyarország legjobb formáját.
Diszkont légitársaságok - Robbanásszerű változások?
A délkelet-ázsiai félperiféria újonnan iparosodó országai
2008-as idény Török Zsolt Nándor (TOZNAAI.ELTE).  Zárt, szilárd burkolatú, külön erre a célra épített versenypálya  Egyes helyszíneknek részben vagy.
A világ legnépszerűbb turisztikai desztinációi Készítette: Gyarmati Zoltán Hajdú Júlia.
Csodálatos képek Némelyiket el sem hiszed....
Staunton készlet.
Turizmusstatisztika a KSH-ban Központi Statisztikai Hivatal
Országos Egészségpolitikai Szakkönyvtár története és állománya dr. Palotai Mária január 26. 1Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési.
Melléklet az 1. olimpiai TOTÓ-hoz
Idegenvezetők világnapja Idegenvezetők világnapja történelmi bemutató óta számos országban ünneplik az Idegenvezetői Világnapot. Némely európai.
Utazás 33. Nemzetközi idegenforgalmi kiállítás Futár Veronika Monor, február 15.
Anglia Július 4.- Szeptember 4.
Nemzetközi Oltóhely és HIV/AIDS Tanácsadó bemutatása
Kultúránk és örökségünk mint turisztikai vonzerő Kaposvár, május 28.
Magyar Turizmus Zrt. Dél-Dunántúli RMI Marketingterv prezentáció
Turizmus gazdaságtan 3..
Történelmi fejl ő dése Antik utazás: római fürdők, olimpiai játékok A kereszténység elterjedése: zarándokhelyek látogatása, iszlámoknál- Mekka és Medina.
FlyBalaton repülőtér bemutatkozása Március 29.
A Nemzetközi Turizmus eredményei 2013-ben és kilátások 2014-ra UTAZÁS Fórum Budapest 2014 Február 27 Zoltán Somogyi Executive Director.
A kulturális turizmus trendjei és a
Gyakorlat - Motivátorok és Determinánsok
„Egzotikus turisztikai desztinációk az EU-ban” HU1-LEO „EU – trendek a szállodaiparban” Ldv-HU-12-IVT-1128 Külföldi nyári programlehetőségek.
Budapest Utazás Kiállítás
VIDÉKI TURIZMUS, VÁLSÁG, KISTÉRSÉGI FEJLESZTÉS Borsodi-Mezőség – Tisza-tó Dr. Dávid Lóránt
Utazás Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest.
1458/17. tétel. 17/A Ez ideig ismeretlen külföldi partner kereste fel ben, és ajánlott fel a Földközi-tenger egyik szigetén szolgáltatásokat az.
Katalógusok szerepe az értékesítésben. Katalógusok szerepe A turisztikai termék egyik tulajdonsága, hogy szolgáltatásokból áll, megfoghatatlan, nagyon.
Balaton „Tengernyi élmény itthon”. A legjelentősebb belföldi fogadóterület I-IX. hó: (22,2,%) A teljes vendégforgalom alapján második I-IX.
A Nemzetközi Visegrádi Alap o Titkárság (15 fő) o Székhelye:Pozsony, Kráľovské údolie 8, Bratislava, Szlovákia o Munkanyelve:
„Egzotikus turisztikai desztinációk az EU-ban” HU1-LEO „EU – trendek a szállodaiparban” Ldv-HU-12-IVT-1128 „Turizmus-ötletek és tippek.
Gyógyturisztikai szekció április 1. Bozzay Andrásné Nemzetközi Balneológiai Konferencia.
Elindultunk! Beszámoló a legutóbbi közgyűlés (2015. november 25.) óta eltelt időszakról Sousse,2016. Április 8.
Győr Domanyik Eszter, főosztályvezető Városmarketing és Programszervezési Főosztály Győr MJV Polgármesteri Hivatala 1 Turizmus 2016.
Pécs és térsége turizmusának helyzete. Magyarország vendégforgalmi adatai ( KSH)‏ Látogatók száma: fő (=2007)‏ Vendégek száma a kereskedelmi.
Szombathelyi Péter operatív igazgató NNG Kft. Az együttműködés sikeres példája Információs Nap Izraelről március 10.
Nemzetközi kereskedelemfejlesztési lehetőségek Ázsiában European Business and Technology Centre EU-Japan Technology Center EU Korea Industrial Cooperation.
EGYÜTT KÖNNYEBB Ferenczy Anikó Magyar Kongresszusi Iroda Március 29.
OLIMPIA OLIMPIA Az első nyári olimpiát hivatalosan a görögországi Athénban rendezték április 6-a és április 15-e között.
Dr. Bienerth Gusztáv prezentációja 2016.december 12.
Turizmusfejlesztési és együttműködési tapasztalatok a Debrecen és Hortobágy helyi TDM szervezet elmúlt 4 és fél éve kapcsán Halasi Csaba egyesületi elnök.
TURISZTIKAI SZEZONÉRTÉKELÉS
Csodálatos képek Némelyiket el sem hiszed....
A Nemzetközi Turizmus UTAZÁS Fórum Budapest 2015 Február 26
A délkelet-ázsiai félperiféria újonnan iparosodó országai
Információvédelem Menedzselése VIII. Szakmai Fórum
Beutazás hatása a buszos turizmusra, tendenciák
Délkelet – Ázsia országai
A REGIONÁLIS INTEGRÁCIÓK
A turisztikai desztináció menedzsment rendszer Magyarországon
Irány Pécs! kártya.
BBTE – Földrajz Kar Magyar Földrajzi Intézet 2016
Szökőár Délkelet-Ázsiában (2004)
SISU Nyári Tábor 2018 Időpont: július 15 – 28.
Előadás másolata:

HOVÁ UTAZZUNK BAN?

LEHETŐSÉGEINK Pekingbe, Cartagenába, Szingapúrba, Liverpoolba, Vietnamba érdemes az idén elutaznunk. Ha „trendik” akarunk lenni, válasszuk Lombokot, Laoszt vagy Zambiát. Ha pedig több kultúrára vágyunk, Lisszabon vagy Quito felé vegyük az irányt, míg ha élőben akarunk szurkolni Talmának, akkor ott a helyünk az ez évi futamain.

A külföldi utazási irodák előrejelzései szerint a nemzetközi sportesemények és az egzotikus mozifilmek helyszínei uralják az idei desztinációkat. Míg a nyári olimpiai játékok Peking, a foci-EB Ausztria és Svájc, addig a szeptemberi Formula–1 Nagydíj – miután Ázsiában ez lesz az első utcai futam a „száguldó cirkusz” történetében – Szingapúr turizmusát lendítheti fel 2008-ban. Egy szingapúri utazásra a szuperjumbón való repülés is kiváló indokot szolgáltat, ugyanis az A380-as Airbust márciustól a London-Szingapúr vonalon is „bevetik”. Peking turisztikai fellendüléséből pedig Tajvan is „felcsipegethet” néhány morzsát. A380-as Airbus