Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Készítette: Johanna,Matyi és Kristóf. ,,Isten egyszer adott egy másik jelet a világnak; ez egy szivárvány volt. Emlékeztek erre? Ő mindig, mindig.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Készítette: Johanna,Matyi és Kristóf. ,,Isten egyszer adott egy másik jelet a világnak; ez egy szivárvány volt. Emlékeztek erre? Ő mindig, mindig."— Előadás másolata:

1 Készítette: Johanna,Matyi és Kristóf

2

3

4

5

6

7 ,,Isten egyszer adott egy másik jelet a világnak; ez egy szivárvány volt. Emlékeztek erre? Ő mindig, mindig igaz maradt ahhoz a jelhez, mert Ő egy jelül adta. Végig ezeken az ezer éveken Ő soha nem mulasztotta el bemutatni azt a jelet. Így van ez ? Miért ?Ő tiszteletben tartja azt. Ő adta azt. Adott a világnak egy jelt, hogy többé nem pusztítja el a világot árvízzel. És ő mindig, mindig attól a naptól fogva, bemutatta.

8

9 „Vannak elemek a levegőben, amelyek a szivárványt alkotják. Amikor esik az eső, és a nap kijön, az megmutatja. A nap felszárítja az esőt, tehát Ő oda teszi a szivárványt, hogy bizonyítsa, hogy soha nem lesz elég víz, hogy a földre essen, hogy azt újra elpusztítsa. Ez az Ő szövetsége. Ez egy jel. Ő mondta, „Én ezt nektek egy jelül adom.”

10

11 Ő tiszteletben tartotta az Ő jelét. Tiszteletben tartotta az Ő jelét Noénak napjaiban. Ő még mutatja azt. Tiszteletben tartotta az Ő jelét Egyiptomban. Ő tiszteletben tartotta azt Jerikóban. Ő tiszteletben tartja azt ma. Ő mindig tiszteletben tartatja az Ő jelét amikor az be van mutatva.

12

13 Ő tőlünk is elvárja hogy bemutassuk az Ő Jelét a mi hitünk felett, Sátánnak és az Ő hitetlen világának és felekezeteinek, hogy az Ő ígérete igaz és Ő megteszi azt, amit Ő megígért megtenni. Az Ő Jele a Szent Szellem visszatérve a Gyülekeztre.

14


Letölteni ppt "Készítette: Johanna,Matyi és Kristóf. ,,Isten egyszer adott egy másik jelet a világnak; ez egy szivárvány volt. Emlékeztek erre? Ő mindig, mindig."

Hasonló előadás


Google Hirdetések