Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Veszprémi Közgazdasági Szakközépiskola Veszprémi Közgazdasági Szakközépiskola A minőségbiztosítás eredményei 2007-ben közzétett statisztikai adatok alapján.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Veszprémi Közgazdasági Szakközépiskola Veszprémi Közgazdasági Szakközépiskola A minőségbiztosítás eredményei 2007-ben közzétett statisztikai adatok alapján."— Előadás másolata:

1 Veszprémi Közgazdasági Szakközépiskola Veszprémi Közgazdasági Szakközépiskola A minőségbiztosítás eredményei 2007-ben közzétett statisztikai adatok alapján 1

2 Továbbtanulók nyelvvizsga aránya 2002 - 2006

3 Felsőoktatási felvételi arány (%) 2002 - 2006

4 A felvételi elvárt értéktől való eltérés 2002 – 2006.

5 A felvételi elvárt értéktől való eltérés mutatója rávilágít arra, hogy egy iskola a tőle elvárható felvételi aránytól (F/L) milyen mértékben tér el. Az intézmény annál többet tesz továbbtanuló diákjaiért, minél nagyobb pozitív szám ez a mutató A felvételi elvárt értéktől való eltérés mutatója rávilágít arra, hogy egy iskola a tőle elvárható felvételi aránytól (F/L) milyen mértékben tér el. Az intézmény annál többet tesz továbbtanuló diákjaiért, minél nagyobb pozitív szám ez a mutató


Letölteni ppt "Veszprémi Közgazdasági Szakközépiskola Veszprémi Közgazdasági Szakközépiskola A minőségbiztosítás eredményei 2007-ben közzétett statisztikai adatok alapján."

Hasonló előadás


Google Hirdetések