Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Good Philosophy. Szükség esetén mindig próbálj segíteni egy barátnak Légy bátor !… Bízz magadban. de jusson eszedbe …. néha nem árt félni.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Good Philosophy. Szükség esetén mindig próbálj segíteni egy barátnak Légy bátor !… Bízz magadban. de jusson eszedbe …. néha nem árt félni."— Előadás másolata:

1 Good Philosophy

2 Szükség esetén mindig próbálj segíteni egy barátnak Légy bátor !… Bízz magadban. de jusson eszedbe …. néha nem árt félni.

3 Adj sok puszit. Találkozz új emberekkel akkor is, ha azok különbözni látszanak tőled. Maradj nyugodt ….

4 Ne tulajdoníts túlzott jelentőséget a súlyodnak, az csak egy szám! akkor is, ha a helyzet meglehetősen reménytelennek tűnik ! Szundíts egyet, ha szükségét érzed …. Legyen jó humorérzéked és nevess gyakran !

5 Szeresd a barátaidat, ne törődj azzal, hogy kik ők. Ne hagyj kárba veszni ennivalót. Esetenként vállalj kockázatot. LAZÍTS … ÉPPEN A FESZÜLTSÉGTELI NAPOKON !!! (Láda felirata: óvakodj a kutyától.)

6 Próbálj minden nap egy kicsit mókázni... ÉS … ez fontos, ne érdekeljen, mit... Munkálkod- jatok együtt csapatként, oszd meg a tréfákat barátaiddal és szomszédaiddal,

7 Mindig készülj fel a meglepetésre. Fejezd ki magad alkotó módon. Mondd gyakran: “Szeretlek” és ess szerelembe különleges egyénekkel…

8 Minden nap végezz egy kis testmozgást Mindig van valaki, aki jobban szeret téged, mint hinnéd. Emlékezz a mondásra: „Jó dolgok, jó emberekkel történnek.” Osztozkodj egy baráttal.

9 Tarts ki a jó barátok mellett, kevesen vannak és messzire! Légy méltó a nevedre. És tartsd szem előtt: ez a barát gondol rád. Legyen jó a napod! (Felirat: Gyilkos)


Letölteni ppt "Good Philosophy. Szükség esetén mindig próbálj segíteni egy barátnak Légy bátor !… Bízz magadban. de jusson eszedbe …. néha nem árt félni."

Hasonló előadás


Google Hirdetések