Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Csapatépítés A kiutazás előtt fontos, hogy a csapat tagjai megismerkedjenek egymással. Az egymásba vetett bizalmunk ezáltal megerősödött. A csapatmunka.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Csapatépítés A kiutazás előtt fontos, hogy a csapat tagjai megismerkedjenek egymással. Az egymásba vetett bizalmunk ezáltal megerősödött. A csapatmunka."— Előadás másolata:

1

2 Csapatépítés A kiutazás előtt fontos, hogy a csapat tagjai megismerkedjenek egymással. Az egymásba vetett bizalmunk ezáltal megerősödött. A csapatmunka kialakításában segített Berki Tibor.

3 Német nyelvi felkészítés A németországi tartózkodásunk alatt szükséges a német nyelvtudás, hogy elvégezzük a ránk bízott munkát. Az alapvető társalgási szintre való felkészülésben Klajkó Leonóra tanárnő segített

4 CAD ismeretek gyarapítása Napjainkban az ipar elengedhetetlen része a számítógéppel támogatott 3D modellezés. A CAD alkalmazások használatában Vetró Zoltán tanár úrtól kaptunk instrukciókat.

5 Informatikai felkészítés A pályázat főbb követelménye, hogy a felkészítésről és a Németországban eltöltött időről egy weblapot készítsünk. A weblapszerkesztést Blatt Attila tanár úrnak köszönhetjük.

6 A pályázat lebonyolítását, szervezését és a felkészítést köszönjük tanárainknak Felkészítő tanáraink: Blatt-Bogdány Csilla Cs. Szabó Erika Klajkó Leonóra Vetró Zoltán Blatt Attila Berki Tibor


Letölteni ppt "Csapatépítés A kiutazás előtt fontos, hogy a csapat tagjai megismerkedjenek egymással. Az egymásba vetett bizalmunk ezáltal megerősödött. A csapatmunka."

Hasonló előadás


Google Hirdetések