Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Drága barátom: Te, aki azzal dicsekszel, hogy becsületes, őszinte és hűséges vagy, hogy reagálnál a következő helyzetben? Tedd fel a a kezed a szívedre.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Drága barátom: Te, aki azzal dicsekszel, hogy becsületes, őszinte és hűséges vagy, hogy reagálnál a következő helyzetben? Tedd fel a a kezed a szívedre."— Előadás másolata:

1 Drága barátom: Te, aki azzal dicsekszel, hogy becsületes, őszinte és hűséges vagy, hogy reagálnál a következő helyzetben? Tedd fel a a kezed a szívedre és válaszolj a feltett kérdésre. A jachtomon vagy a Karib tengerben. A legjobb barátod (én) elcsúszik és a tengerbe pottyan. A minket kísérő két lány igyekezik felhúzni a gyenge karjával. Te mit tennél? a) Lehajolnál és felhúznál az erős karoddal? b) Vízbe ugranál, hogy megmentsél. c) Tátott szájjal nézned, amit a szemed előtt történik? d) Hagynád magad, hogy az állati ösztöneid vezényelnének? Ne válaszolj! Először nézd meg a melléklet fényképet!.

2

3 Tudtam: Olvasom a gondolataid! Te, utolsó … ##**%/)$!!! Milyen barát vagy?


Letölteni ppt "Drága barátom: Te, aki azzal dicsekszel, hogy becsületes, őszinte és hűséges vagy, hogy reagálnál a következő helyzetben? Tedd fel a a kezed a szívedre."

Hasonló előadás


Google Hirdetések