Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Okt.23-Nov.6. Pontos hőmérsékletet mértünk a nap minden fontosabb időszakában, melyből egy táblázatot, majd diagrammokat készitettünk a minimum, maximum.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Okt.23-Nov.6. Pontos hőmérsékletet mértünk a nap minden fontosabb időszakában, melyből egy táblázatot, majd diagrammokat készitettünk a minimum, maximum."— Előadás másolata:

1 Okt.23-Nov.6

2 Pontos hőmérsékletet mértünk a nap minden fontosabb időszakában, melyből egy táblázatot, majd diagrammokat készitettünk a minimum, maximum illetve átlag hőmérsékletekről.

3 A legalacsonyabb hőmérsékletet november 3.-án mérhettük, amikor is 0 fok volt, egyes helyeken éjszaka fagyot is észleltek az emberek. Ez az egyetlen olyan nap volt, amikor 0 fok körül volt a minimum hőmérséklet. Azonban a hétek többi napjain 2-7 fok körüli hömérsékletet mérhettünk.

4 A legmagasabb hőmérsékletet október 26-27.én mérhettük, amely 16-18 fok között volt, ennek az alacsony hőmérsékletnek az oka az, hogy már ősz vége van és közeledünk a télhez.

5 Az átlag hőmérséklet a két hét alatt nem emelkedet 12 fok felé, a legalacsonnyabb átlag hőmérséklet nem csökkent 4 fok alá. Késő őszi kissé hideg időnk volt, és már érezhető volt kissé a tál közeledése.

6


Letölteni ppt "Okt.23-Nov.6. Pontos hőmérsékletet mértünk a nap minden fontosabb időszakában, melyből egy táblázatot, majd diagrammokat készitettünk a minimum, maximum."

Hasonló előadás


Google Hirdetések