Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

MALAC TESZT Avagy újabb gyöngyszem az önismereti tesztek palettáján.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "MALAC TESZT Avagy újabb gyöngyszem az önismereti tesztek palettáján."— Előadás másolata:

1 MALAC TESZT Avagy újabb gyöngyszem az önismereti tesztek palettáján.

2 Fogj egy fehér lapot, és rajzolj egy malacot. NEM haladhatsz tovább a tesztben, amíg meg nem rajzoltad a malacot! NE csalj, komolyan ne, AZ ÉLVEZET LÉNYEGE A TITOKZATOSSÁG. RAJZOLD MEG A MALACOT ELŐSZÖR!!!!!!!! Kész? BIZTOS? Most jön az érdekes

3 A malac személyiségi tesztként szolgál, és azon a személyen alapul, aki rajzolja. Ha kész a malac:

4 A papír felső részén: Pozitív és optimista vagy. A lap közepén: Realista vagy. A lap alján: Pesszimista vagy, és hajlamos a negatív viselkedésre.

5 Ha balra néz, hiszel a hagyományban, barátságos vagy és könnyen emlékszel fontos dátumokra, mint pl. Születésnapok, évfordulók... Ha jobbra néz, újító és aktív vagy, de nem erős benned a családi érzés, és a fontos dátumokkal sem törődsz. Ha szembenéz veled, egyenes jellem vagy, szívesen vagy az ördög ügyvédje, és nem félsz vitáktól.

6 Ha nagy részletességgel rajzoltad meg, analitikus vagy, türelmes és bizalmatlan. Ha nem túl részletes, érzelm es vagy és jóhiszemű, nem vagy túl következetes és sok kockázatot vállalsz. Ha 4 lábnál kevesebbet rajzoltál neki, bizonytalan vagy, esetleg épp az életed egy nagy változásokkal teli szakaszában tartasz. Ha mind a 4 lábát megrajzoltad, biztos vagy, makacs, önfejű és túlságosan ragaszkodsz az ideáljaidhoz. Ha négynél több lábat rajzoltál neki, nem vagy normális.

7 A fülek mérete azt mutatja, mennyire hallgatsz másokra, minél nagyobbat rajzoltál, annál jobban. Farkának hossza, a szexed minőségét mutatja... (és még egyszer, minél hosszabb, annál jobb!!!!!) Na, Ki nem rajzolt farkincát????? És nem ér megismételni a tesztet.


Letölteni ppt "MALAC TESZT Avagy újabb gyöngyszem az önismereti tesztek palettáján."

Hasonló előadás


Google Hirdetések