Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Avagy újabb gyöngyszem az önismereti tesztek palettáján.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Avagy újabb gyöngyszem az önismereti tesztek palettáján."— Előadás másolata:

1 Avagy újabb gyöngyszem az önismereti tesztek palettáján.
MALAC TESZT Avagy újabb gyöngyszem az önismereti tesztek palettáján.

2 Fogj egy fehér lapot, és rajzolj egy malacot.
NEM haladhatsz tovább a tesztben, amíg meg nem rajzoltad a malacot! NE csalj, komolyan ne, AZ ÉLVEZET LÉNYEGE A TITOKZATOSSÁG. RAJZOLD MEG A MALACOT ELŐSZÖR!!!!!!!! Kész? BIZTOS? Most jön az érdekes

3 A malac személyiségi tesztként szolgál, és azon a személyen alapul, aki rajzolja.
Ha kész a malac:

4 Pesszimista vagy, és hajlamos a negatív viselkedésre.
A papír felső részén: Pozitív és optimista vagy. A lap közepén:    Realista vagy. A lap alján: Pesszimista vagy, és hajlamos a negatív viselkedésre.

5 Ha balra néz, hiszel a hagyományban, barátságos vagy és könnyen emlékszel fontos dátumokra, mint pl. Születésnapok, évfordulók... Ha jobbra néz, újító és aktív vagy, de nem erős benned a családi érzés, és a fontos dátumokkal sem törődsz. Ha szembenéz veled, egyenes jellem vagy,  szívesen vagy az ördög ügyvédje, és nem félsz vitáktól.

6 Ha négynél több lábat rajzoltál neki, nem vagy normális.   
Ha nagy részletességgel rajzoltad meg, analitikus vagy, türelmes és bizalmatlan. Ha mind a 4 lábát megrajzoltad, biztos vagy, makacs, önfejű és túlságosan ragaszkodsz az ideáljaidhoz. Ha nem túl részletes,  érzelmes vagy és jóhiszemű, nem vagy túl következetes és sok kockázatot vállalsz. Ha 4 lábnál kevesebbet rajzoltál neki, bizonytalan vagy, esetleg épp az életed egy nagy változásokkal teli szakaszában tartasz. Ha négynél több lábat rajzoltál neki, nem vagy normális.   

7 És nem ér megismételni a tesztet.
A fülek mérete azt mutatja, mennyire hallgatsz másokra, minél nagyobbat rajzoltál, annál jobban. Na, Ki nem rajzolt farkincát????? Farkának hossza, a szexed minőségét mutatja... És nem ér megismételni a tesztet. (és még egyszer, minél hosszabb, annál jobb!!!!!)


Letölteni ppt "Avagy újabb gyöngyszem az önismereti tesztek palettáján."

Hasonló előadás


Google Hirdetések