Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Diákparlament 2009. E-napló Néha nem az kerül be óracímként az e- naplóba, amit valójában vettünk, ami problémát okoz a pótlásoknál, valamint a szüleinkkel.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Diákparlament 2009. E-napló Néha nem az kerül be óracímként az e- naplóba, amit valójában vettünk, ami problémát okoz a pótlásoknál, valamint a szüleinkkel."— Előadás másolata:

1 Diákparlament 2009

2 E-napló Néha nem az kerül be óracímként az e- naplóba, amit valójában vettünk, ami problémát okoz a pótlásoknál, valamint a szüleinkkel szemben. Jó lenne, ha a sportolási lehetőségeket, szakköröket is láthatnánk, ha a naplóban nem, akkor a honlapon.

3 Kényelem Szeretnénk több széket a folyosókra.

4 Technika Jó lenne, ha a földszinti folyosóra is kerülhetne egy tévé. A tévéket kiegészíthetnénk hangfalakkal.

5 Technika Szeretnénk, ha a wifit diákok is használhatnák.

6 Szalagavató Jövőre oldjuk meg úgy a pakolást, ha lehet, hogy ne kelljen háromszor dolgozni vele.

7 Értékelés 2007 tavaszán elkészítettük a pedagógus értékelési szempontsor diákoknak szóló változatát, tudni szeretnénk, mikor kerül sor először annak kitöltésére.

8 Osztályok közötti verseny Jó lenne, ha az osztályok közötti verseny pontozásába a nem osztályfőnök tanárokon túl más független személyek, például technikai dolgozók is bekerülhetnének.

9 Csocsó Sokan szeretnénk újra használni a csocsót. Milyen feltételekkel lenne ez kivitelezhető?


Letölteni ppt "Diákparlament 2009. E-napló Néha nem az kerül be óracímként az e- naplóba, amit valójában vettünk, ami problémát okoz a pótlásoknál, valamint a szüleinkkel."

Hasonló előadás


Google Hirdetések