Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance."— Előadás másolata:

1

2 A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance Awarad Gála www.fitbalance.huwww.fitbalance.hu www.fitbalance-etrend.hu webshop.fitbalance.hu Fitness –Wellness Díjátadó www.fitbalance-etrend.hu www.fitbalance.huwww.fitbalance-etrend.hu

3 A rendezvény helyszíne: Millenáris Park Budapest 2015. február 21.

4 FitBalance Aréna nagyszínpad 2014

5 FitBalance Aréna Expó 2014

6 Idén első ízben kerül megrendezésre, az ország legnagyobb Jóga, Pilates és bodyART rendezvénye! A rendezvény 2 csarnokban és 3 színpadon kerül lebonyolításra, a legnevesebb hazai és nemzetközi prezenterekkel. FitBalance Aréna rendezvény Magyarország vezető fitnesz, aerobik, spinning, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos expója és mozgásfesztiválja. FitBalance Aréna rendezvény Magyarország vezető fitnesz, aerobik, spinning, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos expója és mozgásfesztiválja. A hagyományosan évente kétszer, tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő esemény, az elmúlt években az egyik legnagyobb egészség és mozgás fesztivállá nőtte ki magát hazánkban, valamint Közép-Európában! Az eseménynek hetedik éve otthont adó Papp László Budapest Sportarénába 2014 szeptember 21-én, 7600 látogatót és 145 kiállítót fogadtunk. A 2006 és 2015 között megrendezett 19 FitBalance rendezvényen eddig közel 150 000 résztvevőt sikerült megmozgatnunk! További infók, fotók, videók: www.fitbalance.hu www.fitbalance.hu A rendezvény bemutatkozása

7 FitBalance sztárok az egészségért

8 A FitBalance rendezvény szerves részét képezik a mozgáshoz, valamint az egészséges életmódhoz kapcsolódó kiállítók megjelenése. Az eseményen hazánkban a legkedvezőbb ár / érték arányban van mód a megjelenésre. A közel 50 program egyidejűleg 3 színpadon zajlik majd! Részletes órarend és beosztás elérhető, a www.fitbalance.hu weboldalon! www.fitbalance.hu FitBalance – Sport - Fitness - Expo

9 A FitBalance média /online, offline A FitBalance az országos médiumokon kívül saját médiumokkal éri el a sportolni vágyókat, az egészséges életmód iránt fogékony érdeklődőket, és mindenkit aki csak kicsit is szeretné magát jobban érezni a bőrében, és aki a rendezvényről érdeklődik. A www.fitbalance.hu a www.fitbalance-etrend.hu és a www.fitbalance.lap.hu internetes portálok, folyamatosan frissülő hírekkel, mozgási és étkezési tanácsokkal, receptekkel várják a látogatókat. www.fitbalance.huwww.fitbalance-etrend.huwww.fitbalance.lap.huwww.fitbalance.huwww.fitbalance-etrend.huwww.fitbalance.lap.hu A FitBalance, hivatalos facebook profiljai: 1.www.facebook.com/fitbalance.magyarország www.facebook.com/fitbalance.magyarország 2.www.facebook.com/fitbalance.hu www.facebook.com/fitbalance.hu 3.www.facebook.com/pages/Fitbalance-étrend www.facebook.com/pages/Fitbalance-étrend 4.www.facebok.com/Fitbalancefood www.facebok.com/Fitbalancefood 5.www.facebook.com/ifbbhungary www.facebook.com/ifbbhungary Fitbalance, folyamatosan bővülő rajongótábora a legrövidebb úton értesülhet a FitBalance program aktualitásaival. Saját, több mint 40.000 főt tartalmazó DM adatbázisunk, amely folyamatosan frissül, hírlevél formájában kap tájékoztatást az aktuális FitBalance hírekről, eseményekről. A FitBalance magazin, egy az események alkalmából megjelenő A/5 méretű programfüzet, amelyek a rendezvényeinket megelőzően 40.000 példányban, ingyenesen jelennek meg. A 16-24 oldalas újság a rendezvény programján kívül, számos érdekes cikket tartalmaz a mozgás és egészség témákban. A magazin terjesztése az alábbi helyeken történik: fitness-wellness - termek, irodaházak, a rendezvény helyszíne.

10 A FitBalance - média A FitBalance a rendezvényt megelőzően és utána is aktívan jelen van az országos médiumokban, és a szaklapokban. Az eseményről eddig összesen 1420 percnyi televíziós bejátszás, 840 percnyi rádiós szpot, és 720 oldalnyi újságcikk készült.

11 FitBalance Aréna - Belépőjegy információk A belépőjegy ára elővételben : 3990.-Ft, a helyszínen, 4590.-Ft. A belépőjegyek kaphatóak a Ticketexpress hálózatában, a legnagyobb hazai jóga és fitness termekben,valamint a BioTech Usa shopokban. Megrendelhető email-en, valamint megvásárolható a helyszínen! A belépő ára tartalmazza: támogatói ajándékcsomag ingyenes egészségügyi mérések ingyenes ásványvíz fogyasztás A rendezvényen ingyenes gyerekmegőrző működik! 14 éves kor alatt a belépés ingyenes!

12 Együttműködési ajánlat A Kiállító számára : 9.000.-ft+áfa összeg/nm áron, az alábbi megjelenési lehetőségeket tudjuk biztosítani az A Kiállító számára : 9.000.-ft+áfa összeg/nm áron, az alábbi megjelenési lehetőségeket tudjuk biztosítani az BioTech USA - FitBalance bodyART és Jóga Fesztivál – (2015 02.21.) eseményen BioTech USA - FitBalance bodyART és Jóga Fesztivál – (2015 02.21.) eseményen Továbbiakban: Kiállító Továbbiakban: Kiállító

13 -Indoor megjelenések: FitBalance magazinban 1 db hirdetési felületet biztosítunk,(logó és bemutatkozó szöveg) a magazin belső oldalán! 20.000db A FitBalance magazin Magyarországon (wellness szállodák, fitnesz termek, irodaházak stb.) valamint a helyszínen elérhetők.

14 Helyszíni, színpadi megjelenések: - A színpadok hátsó falán elhelyezett, színpadonként 2darab, 112 cm-es plazma tv-ken valamint az 1 db 25nm-es led falon(nagyszínpad és Expó ) a Kiállító neve és logója,( 1db) valamint reklámfilmje (max 25 mp) rendezvény ideje alatt folyamatosan megjelennek.

15 Helyszíni, kiállítói megjelenések: A rendezvény helyszínén a kiállítói területen Kiállító számára …nm-es méretű területet biztosítunk, asztallal, székkel. Az elektromos áram, valamint az épített stand ( mellékelve),további költséget jelent! A rendezvény helyszínén a kiállítói területen a Kiállító számára …nm-es méretű területet biztosítunk, asztallal, székkel. Az elektromos áram, valamint az épített stand ( mellékelve),további költséget jelent! Az áram 1-2 kw 9.000.-ft+áfa, az épített stand 3600.-ft+áfa/nm ami tartalmaz 2 db széket, 1 db asztalt ( 80x100cm), valamint 1 db infó pultot is.

16 Helyszíni, kiállítói megjelenések: Továbbá elhelyezheti megállító tábláit,(rollupjait) termékeit a rendezvény több pontján promótálhatja és a standján értékesítheti is! Az esemény szünetében nyereményjátékot biztosítunk a nagyszínpadon! A rendezvényen önálló aktivitást végezhet, ami kiemelten megjelenik a rendezvény programjában! Molinói megjelennek az esemény helyszínein, több ponton kihelyezve, (max 2 db)

17 Online, DM megjelenések: Az alábbi weboldalakon, beharangozók, riportok, játék valamint bannerek jelennek meg a rendezvényről az azt megelőző egy hónapban. Ezeken a felületeken a Kiállító logója megjelenik a partnerek között, www.fitbalance.hu oldalon De lehetőség van, nyereményjáték és pr anyag elhelyezésére is. ( külön egyeztetés alapján) www.fitbalance.hu Max 2 alkalommal az alábbi felületeken elhelyezzük a partner promóciós linkjét, vagy a kért megjelenést. www.fitbalance.hu www.fitbalance.lap.hu www.facebook.com/fitbalancemagyarország www.facebook.com/fitbalance.hu www.fitbalance.com/fitbalancefood www.facebook.com/ifbbhungary www.facebook.com/pages/Fitbalance-étrend A rendezvényt megelőzően, a folyamatosan bővülő, jelenleg 41.000 fős adatbázisunk részére hírlevél kerül kiküldésre, amelyben a támogató tetszőleges tartalmú hírlevele jelenik meg. ( 1 alkalom, de önálló hírlevél)

18 Az eseményhez kapcsolódó,egyéb megjelenések: A rendezvényen résztvevők számára kiosztott kb. 1000 db ajándékcsomagban a Kiállító ajándékai, promóciós anyagai ( 1db termék, vagy prospektus, kupon, stb) elhelyezésre kerül! A Kiállító számára a bérelt (nm) területtel arányosan, de minimum 4 darab ingyenes kiállítói belépőt biztosítunk !

19 Galéria

20

21

22

23

24

25

26 Kapcsolat Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken: BARA Csaba Marketing vezető Mobil: + 36 70 210 7425 UNGER-PAPP Kata Marketing-, sales manager Mobil:+36 30 9892 864 mail: sales@fitbalance.hu Web:www.fitbalance.hu, www.facebook.com/fitbalancemagyarországwww.fitbalance.huwww.facebook.com/fitbalancemagyarország Szpotunk megtekinthető: http://www.youtube.com/watch?v=CcPyBeXf-94


Letölteni ppt "A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance."

Hasonló előadás


Google Hirdetések