Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A rendezvény helyszíne: Millenáris Budapest A Millenáris B épület, C aula, D épület, a teátrum, a fogadó épület, valamint a park teljes területe, ahol.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A rendezvény helyszíne: Millenáris Budapest A Millenáris B épület, C aula, D épület, a teátrum, a fogadó épület, valamint a park teljes területe, ahol."— Előadás másolata:

1

2 A rendezvény helyszíne: Millenáris Budapest A Millenáris B épület, C aula, D épület, a teátrum, a fogadó épület, valamint a park teljes területe, ahol a rendezvények megrendezésre kerülnek.

3

4 FitBalance Millenáris nagyszínpad - 2012

5 A FitBalance rendezvény Magyarország vezető fitnesz, aerobik, spinning, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos mozgásfesztiválja. ami mára hagyományosan évente kétszer, tavasszal és ősszel kerül megrendezésre. A Nestlé Fitness - Fitbalance Millenáris rendezvény 2013-ban az egyik legnagyobb egészség, mozgás és életmód expo és rendezvény hazánkban, valamint Közép-Európában! Az eseménynek hatodik éve otthont adó Millenáris (parkban)2012-ben 4000 látogatót és 120 kiállítót fogadtunk. ami mára hagyományosan évente kétszer, tavasszal és ősszel kerül megrendezésre. A Nestlé Fitness - Fitbalance Millenáris rendezvény 2013-ban az egyik legnagyobb egészség, mozgás és életmód expo és rendezvény hazánkban, valamint Közép-Európában! Az eseménynek hatodik éve otthont adó Millenáris (parkban)2012-ben 4000 látogatót és 120 kiállítót fogadtunk. A 2006 és 2013 között megrendezett 16 FitBalance rendezvényen eddig több, mint 100 000 résztvevőt sikerült megmozgatnunk! További infók, fotók, videók: www.fitbalance.hu www.fitbalance.hu A rendezvény bemutatkozása

6 A rendezvény mondanivalója Minden FitBalance rendezvényen szeretnénk felhívni a figyelmet a a mozgás valamint az egészséges életmód fontosságára, ezért folytatódik a „Sztárok az egészségért” programunk. A program keretén belül ismert ember vállalják, hogy a helyszínen kipróbálják a különböző mozgástípusokat, és részt vesznek az egészségügyi szűréseken is! Minden FitBalance rendezvényen szeretnénk felhívni a figyelmet a a mozgás valamint az egészséges életmód fontosságára, ezért folytatódik a „Sztárok az egészségért” programunk. A program keretén belül ismert ember vállalják, hogy a helyszínen kipróbálják a különböző mozgástípusokat, és részt vesznek az egészségügyi szűréseken is! Fontos számunkra, hogy támogassuk azokat az iskolákat, ahol nem jut elegendő forrás sporteszközök vásárlására. Ezért a 2013 szeptember 29-ei rendezvény bevételéből egy vidéki általános iskolát támogatjuk, akik a felajánlott összeget természetesen sporteszközök vásárlásra fordítják! Fontos számunkra, hogy támogassuk azokat az iskolákat, ahol nem jut elegendő forrás sporteszközök vásárlására. Ezért a 2013 szeptember 29-ei rendezvény bevételéből egy vidéki általános iskolát támogatjuk, akik a felajánlott összeget természetesen sporteszközök vásárlásra fordítják!

7 A FitBalance rendezvény szerves részét képezik a mozgáshoz, valamint az egészséges életmódhoz kapcsolódó kiállítók megjelenése. Az eseményen hazánkban a legkedvezőbb ár/érték arányban van mód a megjelenésre. A rendezvény helyszíneit a Millenáris adottságaihoz alakítottuk ki. A 200 program egyidejűleg 9! színpadon zajlik majd! Részletes órarend és beosztás elérhető, a www.fitbalance.hu weboldalon! Az egész napos esemény keretein belül a versenysport is megjelenik a helyszínen IFBB Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa kerül megrendezésre. Valamint az eseményt követően www.fitbalance.hu 20:30-as kezdéssel Jazzy Lounge – Nagy Adri élő koncert is a programok szerves része ami a Teátrumban kerül megrendezésre! www.adrimusic.hu www.adrimusic.hu Fitbalance Millenáris - Fitness - Életmód - Expo

8 A FitBalance média A FitBalance az országos médiumokon kívül saját médiumokkal éri el a sportolni vágyókat, az egészséges életmód iránt fogékony érdeklődőket, és mindenkit aki csak kicsit is szeretné magát jobban érezni a bőrében, és aki a rendezvényről érdeklődik. A www.fitbalance.hu és a www.fitbalance.lap.hu internetes portálok, folyamatosan frissülő hírekkel, mozgási és étkezési tanácsokkal, receptekkel várják a látogatókat. www.fitbalance.huwww.fitbalance.lap.huwww.fitbalance.huwww.fitbalance.lap.hu A FitBalance, hivatalos facebook profilja www.facebook.com/fitbalancemagyarország folyamatosan bővülő rajongótábora a legrövidebb úton értesülhet a FitBalance program aktualitásaival. www.facebook.com/fitbalancemagyarország Saját, több mint 33.000 főt tartalmazó DM adatbázisunk, amely folyamatosan frissül, hírlevél formájában kap tájékoztatást az aktuális FitBalance hírekről, eseményekről. A FitBalance magazin, egy az események alkalmából megjelenő A/5 méretű programfüzet, amelyek a rendezvényeinket megelőzően 40.000 példányban, ingyenesen jelennek meg. A 16-24 oldalas újság a rendezvény programján kívül, számos érdekes cikket tartalmaz a mozgás és egészség témákban. A magazin terjesztése az alábbi helyeken történik: fitness-wellness - termek, irodaházak, a rendezvény helyszíne.

9 A FitBalance média A FitBalance a rendezvényt megelőzően és utána is aktívan jelen van az országos médiumokban, és a szaklapokban. Az eseményről eddig összesen 1340 percnyi televíziós bejátszás, 920 percnyi rádiós szpot, és 685 oldalnyi újságcikk készült. Sajtótájékoztató A rendezvényt megelőzően, állófogadással és fitness bemutatóval egybekötött interaktív sajtótájékoztatót tartunk, amely nagy népszerűségnek örvend, és egyedülállóan, a meghívott sajtóképviselők 95 százaléka részt is vesz! A sajtótájékoztató helyszíne: HOTEL ARÉNA (voltSTADION), Budapest A sajtótájékoztató időpontja: 2013 szeptember 13. 11.00 óra

10 Belépőjegy információk A belépőjegy ára elővételben : 2990.-Ft, a helyszínen, 3990.-Ft. Sétálójegy :1990.-ft A belépőjegyek kaphatóak a Ticket Express és az Eventim hálózatában, a legnagyobb hazai fitness termekben, a, valamint a BioTech Usa shopokban. Megrendelhető email-en, valamint megvásárolható a helyszínen! A belépő ára tartalmazza: támogatói ajándékcsomag ingyenes egészségügyi mérések ingyenes ásványvíz fogyasztás A rendezvényen ingyenes gyerekmegőrző működik! 16 éves kor alatt a belépés ingyenes! A rendezvényen a park területére sétálójeggyel lehet belépni! 16 éven aluli gyerekkel érkező szülő (2 fő) szintén ingyenesen léphet be a park területére!

11 Program információk A Nestlé Fitnes - FitBalance Millenáris rendezvényen több mint 200 fő oktató tart órákat. A legnépszerűbb hazai és nemzetközi prezenterek összesen 9 színpadon várják a sportolni vágyókat. Ezúttal a park is a aktív programokkal várja az érdeklődőket! Családi és gyerek programok, szűrővizsgálatok, látványkonyha, kihelyezett színpadi aerobik és fitness programok, felnőtteknek és gyerekeknek is! A rendezvényen az alábbi programok kerülnek lebonyolításra: Nagyszínpad FT Corner, IWI F.I.T Point Jóga – Pilates Spinning színpad (100 spinning kerékpár kerül elhelyezésre) Dance színpad Body Art színpad Pole Fitness (rúd fitness) Nemzetközi verseny IFBB Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa színpad. Expo 5000 nm-en! Walkenergie stage Power Plate Stage Pro Ski Stage A Magyar Testépítő és Fitness Szövetség a Nestlé Fitness - Fitbalance Millenáris esemény keretein belül az Expo részen felállított színpadon rendezi meg IFBB Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa versenyét.

12 Kiállítói ajánlat A számára: 12.000.-ft+áfa /nm összeg befizetése esetén, az alábbi A Kiállító számára: 12.000.-ft+áfa /nm összeg befizetése esetén, az alábbi megjelenési lehetőségeket tudjuk biztosítani a Fitbalance Millenáris rendezvényhez kapcsolódóan. Továbbiakban: Kiállító

13 Kiállítói ajánlat Helyszíni megjelenések: A rendezvény helyszínén a Kiállító számára a megrendelt nm mérteú területet biztosítunk, asztallal, székkel, valamint kiállítói belépőt! Lehetőség van kiállítói instaláció felállítására is (Syma elemekből)ennek költsége 3200.-ft/nm Az áram kiépítése 5000.-ft+ áfa összegbe kerül! A Kiállító a rendezvény helyszínén tetszőlegesen elhelyezheti állványait, termékeit, szóróanyagait, valamint molinója, rollupja, megjelenik a rendezvényén helyszínén. - A Kiállító a rendezvény helyszínén tetszőlegesen elhelyezheti állványait, termékeit, szóróanyagait, valamint molinója, rollupja, megjelenik a rendezvényén helyszínén. - A színpadok hátsó falán elhelyezett, színpadonként ( 5 színpadon) 3darab, 112 cm-es plazma tv-ken valamint a 1 db 20nm-es led falon: a Kiállító neve és logója, valamint reklámfilmjei a rendezvény ideje alatt folyamatosan megjelennek. - Az eseményen nyereményjátékot biztosítunk, melynek díjátadásai a nagyszínpadon történnek. A nyereményjáték koordinálásához, valamint a díjátadóhoz külön embert biztosítunk.

14 Online, DM megjelenések: Az alábbi weboldalakon, beharangozó, játék valamint banner jelennek meg a rendezvényről az azt megelőző egy hónapban. Ezeken a felületeken a Kiállító logója kiemelten megjelenik a partnerek között, valamint bannere elhelyezésre kerül a főoldalon. De lehetőség van, nyereményjáték és pr anyag elhelyezésére is. www.fitbalance.hu www.fitbalance.lap.hu www.facebook.com/fitbalancemagyarország www.facebook.com/ifbbhungary A rendezvényt megelőzően, a folyamatosan bővülő, jelenleg 32.000 fős adatbázisunk részére hírlevél kerül kiküldésre, amelyben a támogató tetszőleges tartalmú hírlevele jelenik meg.

15 Az eseményhez kapcsolódó,egyéb megjelenések: -A rendezvényen résztvevők számára kiosztásra kerülő 3500 db ajándékcsomagban a kiállító ajándékai, promóciós anyagai elhelyezésre kerülnek. (Amennyiben az előzetesen megjelölt időpontig azt leszállítja!) - A kiállító számára 6 darab belépőt biztosítunk!

16 Sajtótájékoztató: A rendezvényt megelőzően, állófogadással és fitness bemutatóval egybekötött interaktív sajtótájékoztatót tartunk. A sajtótájékoztatón a Kiállító neve és logója az alábbiak alapján jelenik meg: 1db rollup a helyszíni kivetítőn ( 2X2m ) a Kiállító neve és logója, termékének fotói, hirdetése, valamint reklámfilmjei folyamatosan vetítésre kerülnek. Ezen felül terméke, vagy ajándékai, a sajtótájékoztatón kiosztásra kerülhet. A sajtótájékoztató helyszíne: HOTEL ARÉNA**** (volt STADION,) Budapest A sajtótájékoztató időpontja: 2013 szeptember 13. 11.00 óra

17 Galéria

18

19

20

21

22

23 Kapcsolat Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken: BARA Csaba Marketing vezető Mobil: + 36 70 210 7425 UNGER-PAPP Kata Marketing-, sales manager Mobil:+36 30 9892 864 mail: sales@fitbalance.hu Web:www.fitbalance.hu, www.facebook.com/fitbalancemagyarországwww.fitbalance.huwww.facebook.com/fitbalancemagyarország Szpotunk megtekinthető: http://www.youtube.com/watch?v=CcPyBeXf-94


Letölteni ppt "A rendezvény helyszíne: Millenáris Budapest A Millenáris B épület, C aula, D épület, a teátrum, a fogadó épület, valamint a park teljes területe, ahol."

Hasonló előadás


Google Hirdetések