Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

NESTLÉ FITNESS FITBALANCE MILLENÁRIS

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "NESTLÉ FITNESS FITBALANCE MILLENÁRIS"— Előadás másolata:

1 NESTLÉ FITNESS FITBALANCE MILLENÁRIS 2013 09.29.
Fitness – Életmód - Expo – Fesztivál 7 év, szakmai tapasztalat, 16 rendezvény Hagyomány és minőség!

2 A rendezvény helyszíne: Millenáris Budapest A Millenáris B épület, C aula, D épület, a teátrum, a fogadó épület, valamint a park teljes területe , ahol a rendezvények megrendezésre kerülnek.

3 A rendezvény helyszíne: Millenáris Budapest A Millenáris B épület, C aula, D épület, a teátrum, a fogadó épület, valamint a park teljes területe , ahol a rendezvények megrendezésre kerülnek.

4 FitBalance Millenáris nagyszínpad - 2012

5 A rendezvény bemutatkozása
A FitBalance rendezvény Magyarország vezető fitnesz, aerobik, spinning, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos mozgásfesztiválja. ami mára hagyományosan évente kétszer, tavasszal és ősszel kerül megrendezésre. A Nestlé Fitness - Fitbalance Millenáris rendezvény ban az egyik legnagyobb egészség, mozgás és életmód expo és rendezvény hazánkban, valamint Közép-Európában! Az eseménynek hatodik éve otthont adó Millenáris (parkban)2012-ben látogatót és 120 kiállítót fogadtunk. A 2006 és között megrendezett 16 FitBalance rendezvényen eddig több, mint résztvevőt sikerült megmozgatnunk! További infók, fotók , videók:

6 A rendezvény mondanivalója
Minden FitBalance rendezvényen szeretnénk felhívni a figyelmet a a mozgás valamint az egészséges életmód fontosságára, ezért folytatódik a „Sztárok az egészségért” programunk. A program keretén belül ismert ember vállalják, hogy a helyszínen kipróbálják a különböző mozgástípusokat, és részt vesznek az egészségügyi szűréseken is! Fontos számunkra, hogy támogassuk azokat az iskolákat, ahol nem jut elegendő forrás sporteszközök vásárlására. Ezért a 2013 szeptember 29-ei rendezvény bevételéből egy vidéki általános iskolát támogatjuk, akik a felajánlott összeget természetesen sporteszközök vásárlásra fordítják!

7 Fitbalance Millenáris - Fitness - Életmód - Expo
A FitBalance rendezvény szerves részét képezik a mozgáshoz, valamint az egészséges életmódhoz kapcsolódó kiállítók megjelenése. Az eseményen hazánkban a legkedvezőbb ár/érték arányban van mód a megjelenésre. A rendezvény helyszíneit a Millenáris adottságaihoz alakítottuk ki. A 200 program egyidejűleg 9! színpadon zajlik majd! Részletes órarend és beosztás elérhető, a weboldalon! Az egész napos esemény keretein belül a versenysport is megjelenik a helyszínen IFBB Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa kerül megrendezésre. Valamint az eseményt követően 20:30-as kezdéssel Jazzy Lounge – Nagy Adri élő koncert is a programok szerves része ami a Teátrumban kerül megrendezésre!

8 A FitBalance média A FitBalance az országos médiumokon kívül saját médiumokkal éri el a sportolni vágyókat, az egészséges életmód iránt fogékony érdeklődőket, és mindenkit aki csak kicsit is szeretné magát jobban érezni a bőrében, és aki a rendezvényről érdeklődik. A és a internetes portálok, folyamatosan frissülő hírekkel, mozgási és étkezési tanácsokkal, receptekkel várják a látogatókat. A FitBalance, hivatalos facebook profilja folyamatosan bővülő rajongótábora a legrövidebb úton értesülhet a FitBalance program aktualitásaival. Saját, több mint főt tartalmazó DM adatbázisunk, amely folyamatosan frissül, hírlevél formájában kap tájékoztatást az aktuális FitBalance hírekről, eseményekről. A FitBalance magazin, egy az események alkalmából megjelenő A/5 méretű programfüzet, amelyek a rendezvényeinket megelőzően példányban, ingyenesen jelennek meg. A oldalas újság a rendezvény programján kívül, számos érdekes cikket tartalmaz a mozgás és egészség témákban. A magazin terjesztése az alábbi helyeken történik: fitness-wellness - termek, irodaházak, a rendezvény helyszíne.

9 A FitBalance média A FitBalance a rendezvényt megelőzően és utána is aktívan jelen van az országos médiumokban, és a szaklapokban. Az eseményről eddig összesen 1340 percnyi televíziós bejátszás, 920 percnyi rádiós szpot, és 685 oldalnyi újságcikk készült. Sajtótájékoztató A rendezvényt megelőzően, állófogadással és fitness bemutatóval egybekötött interaktív sajtótájékoztatót tartunk, amely nagy népszerűségnek örvend, és egyedülállóan, a meghívott sajtóképviselők 95 százaléka részt is vesz! A sajtótájékoztató helyszíne: HOTEL ARÉNA (voltSTADION), Budapest A sajtótájékoztató időpontja: 2013 szeptember óra

10 Belépőjegy információk
A belépőjegy ára elővételben : Ft, a helyszínen, Ft. Sétálójegy :1990.-ft A belépőjegyek kaphatóak a Ticket Express és az Eventim hálózatában, a legnagyobb hazai fitness termekben, a, valamint a BioTech Usa shopokban. Megrendelhető -en, valamint megvásárolható a helyszínen! A belépő ára tartalmazza: támogatói ajándékcsomag ingyenes egészségügyi mérések ingyenes ásványvíz fogyasztás A rendezvényen ingyenes gyerekmegőrző működik! 16 éves kor alatt a belépés ingyenes! A rendezvényen a park területére sétálójeggyel lehet belépni! 16 éven aluli gyerekkel érkező szülő (2 fő) szintén ingyenesen léphet be a park területére!

11 Program információk A Nestlé Fitnes - FitBalance Millenáris rendezvényen több mint 200 fő oktató tart órákat. A legnépszerűbb hazai és nemzetközi prezenterek összesen 9 színpadon várják a sportolni vágyókat. Ezúttal a park is a aktív programokkal várja az érdeklődőket! Családi és gyerek programok, szűrővizsgálatok, látványkonyha, kihelyezett színpadi aerobik és fitness programok , felnőtteknek és gyerekeknek is! A rendezvényen az alábbi programok kerülnek lebonyolításra: Nagyszínpad FT Corner, IWI F.I.T Point Jóga – Pilates Spinning színpad (100 spinning kerékpár kerül elhelyezésre) Dance színpad Body Art színpad Pole Fitness (rúd fitness) Nemzetközi verseny IFBB Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa színpad. Expo 5000 nm-en! Walkenergie stage Power Plate Stage Pro Ski Stage A Magyar Testépítő és Fitness Szövetség a Nestlé Fitness - Fitbalance Millenáris esemény keretein belül az Expo részen felállított színpadon rendezi meg IFBB Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa versenyét.

12 Kiállítói ajánlat A Kiállító számára: ft+áfa /nm összeg befizetése esetén, az alábbi megjelenési lehetőségeket tudjuk biztosítani a Fitbalance Millenáris rendezvényhez kapcsolódóan. Továbbiakban: Kiállító

13 Kiállítói ajánlat Helyszíni megjelenések:
A rendezvény helyszínén a Kiállító számára a megrendelt nm mérteú területet biztosítunk, asztallal, székkel, valamint kiállítói belépőt! Lehetőség van kiállítói instaláció felállítására is (Syma elemekből)ennek költsége ft/nm Az áram kiépítése ft+ áfa összegbe kerül! - A Kiállító a rendezvény helyszínén tetszőlegesen elhelyezheti állványait, termékeit, szóróanyagait, valamint molinója , rollupja, megjelenik a rendezvényén helyszínén. - A színpadok hátsó falán elhelyezett, színpadonként ( 5 színpadon) 3darab, 112 cm-es plazma tv-ken valamint a 1 db 20nm-es led falon: a Kiállító neve és logója, valamint reklámfilmjei a rendezvény ideje alatt folyamatosan megjelennek. - Az eseményen nyereményjátékot biztosítunk, melynek díjátadásai a nagyszínpadon történnek. A nyereményjáték koordinálásához, valamint a díjátadóhoz külön embert biztosítunk.

14 Online , DM megjelenések:
Az alábbi weboldalakon, beharangozó, játék valamint banner jelennek meg a rendezvényről az azt megelőző egy hónapban. Ezeken a felületeken a Kiállító logója kiemelten megjelenik a partnerek között, valamint bannere elhelyezésre kerül a főoldalon. De lehetőség van, nyereményjáték és pr anyag elhelyezésére is. A rendezvényt megelőzően, a folyamatosan bővülő, jelenleg fős adatbázisunk részére hírlevél kerül kiküldésre, amelyben a támogató tetszőleges tartalmú hírlevele jelenik meg.

15 Az eseményhez kapcsolódó ,egyéb megjelenések:
A rendezvényen résztvevők számára kiosztásra kerülő 3500 db ajándékcsomagban a kiállító ajándékai, promóciós anyagai elhelyezésre kerülnek. (Amennyiben az előzetesen megjelölt időpontig azt leszállítja!) - A kiállító számára 6 darab belépőt biztosítunk!

16 A sajtótájékoztató helyszíne: HOTEL ARÉNA**** (volt STADION,) Budapest
A rendezvényt megelőzően, állófogadással és fitness bemutatóval egybekötött interaktív sajtótájékoztatót tartunk. A sajtótájékoztatón a Kiállító neve és logója az alábbiak alapján jelenik meg: 1db rollup a helyszíni kivetítőn ( 2X2m ) a Kiállító neve és logója, termékének fotói, hirdetése, valamint reklámfilmjei folyamatosan vetítésre kerülnek. Ezen felül terméke, vagy ajándékai, a sajtótájékoztatón kiosztásra kerülhet. A sajtótájékoztató helyszíne: HOTEL ARÉNA**** (volt STADION,) Budapest A sajtótájékoztató időpontja: 2013 szeptember óra

17 Galéria

18

19

20

21

22

23 Kapcsolat Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken: BARA Csaba Marketing vezető Mobil: UNGER-PAPP Kata Marketing- , sales manager Mobil: mail: Web: , Szpotunk megtekinthető:


Letölteni ppt "NESTLÉ FITNESS FITBALANCE MILLENÁRIS"

Hasonló előadás


Google Hirdetések