Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Eisberg - FitBalance Aréna

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Eisberg - FitBalance Aréna"— Előadás másolata:

1 Eisberg - FitBalance Aréna
2015 április.26. Sport – Fitness – Expó

2 A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot:
FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance Awarad Gála webshop.fitbalance.hu Fitness –Wellness Díjátadó

3 A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna 2015
A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna április 26. Közép-Európa legnagyobb és legkorszerűbb multifunkcionális sportcsarnoka. További információ:

4 FitBalance nagyszínpad 2014

5 FitBalance Expó 2014

6 A FitBalance Aréna rendezvény
"arca" és háziasszonya: Sarka Kata

7 A rendezvény bemutatkozása
A FitBalance Aréna rendezvény Magyarország vezető fitnesz, aerobik, spinning, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos expója és mozgásfesztiválja. A hagyományosan évente kétszer, tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő esemény, az elmúlt években az egyik legnagyobb egészség és mozgás fesztivállá nőtte ki magát hazánkban, valamint Közép-Európában! Az eseménynek hetedik éve otthont adó Papp László Budapest Sportarénába 2014 szeptember 21-én, látogatót és 145 kiállítót fogadtunk. A 2006 és között megrendezett 19 FitBalance rendezvényen eddig közel résztvevőt sikerült megmozgatnunk! További infók, fotók , videók:

8 A rendezvény mondanivalója
A FitBalance rendezvényein, szeretnénk felhívni a figyelmet a a mozgás valamint az egészséges életmód fontosságára, ezért folytatódik a „Sztárok az egészségért” programunk. A program keretén belül ismert ember vállalják, hogy a helyszínen kipróbálják a különböző mozgástípusokat, és részt vesznek az egészségügyi szűréseken is! Fontos számunkra, hogy támogassuk azokat az iskolákat, ahol nem jut elegendő forrás sporteszközök vásárlására. Ezért a 2015 április 26-ai rendezvény bevételéből egy vidéki általános iskolát támogatjuk, akik a felajánlott összeget természetesen sporteszközök vásárlásra fordítják!

9 FitBalance sztárok az egészségért

10 FitBalance Aréna – Sport - Fitness - Expo
A FitBalance rendezvény szerves részét képezik a mozgáshoz, valamint az egészséges életmódhoz kapcsolódó kiállítók megjelenése. Az eseményen hazánkban a legkedvezőbb ár / érték arányban van mód a megjelenésre. A rendezvény helyszíneit a Papp László Budapest Sportaréna adottságaihoz alakítottuk ki. A közel 250 program egyidejűleg több mint 15 színpadon zajlik majd! Részletes órarend és beosztás elérhető, a weboldalon! Az egész napos esemény keretein belül a versenysport is megjelenik a helyszínen IFBB Nemzetközi Fitness és Testépítő Kupa kerül megrendezésre.

11 A FitBalance média /online , offline
A FitBalance az országos médiumokon kívül saját médiumokkal éri el a sportolni vágyókat, az egészséges életmód iránt fogékony érdeklődőket, és mindenkit aki csak kicsit is szeretné magát jobban érezni a bőrében, és aki a rendezvényről érdeklődik. A a és a internetes portálok, folyamatosan frissülő hírekkel, mozgási és étkezési tanácsokkal, receptekkel várják a látogatókat. A FitBalance, hivatalos facebook profiljai: Fitbalance, folyamatosan bővülő rajongótábora a legrövidebb úton értesülhet a FitBalance program aktualitásaival. Saját, több mint főt tartalmazó DM adatbázisunk, amely folyamatosan frissül, hírlevél formájában kap tájékoztatást az aktuális FitBalance hírekről, eseményekről. A FitBalance magazin, egy az események alkalmából megjelenő A/5 méretű programfüzet, amelyek a rendezvényeinket megelőzően példányban, ingyenesen jelennek meg. A oldalas újság a rendezvény programján kívül, számos érdekes cikket tartalmaz a mozgás és egészség témákban. A magazin terjesztése az alábbi helyeken történik: fitness-wellness - termek, irodaházak, a rendezvény helyszíne.

12 A FitBalance - média A FitBalance a rendezvényt megelőzően és utána is aktívan jelen van az országos médiumokban, és a szaklapokban. Az eseményről eddig összesen 1420 percnyi televíziós bejátszás, 840 percnyi rádiós szpot, és 720 oldalnyi újságcikk készült. FitBalance - Sajtótájékoztató A rendezvényt megelőzően, állófogadással és fitness bemutatóval egybekötött interaktív sajtótájékoztatót tartunk, amely nagy népszerűségnek örvend, és egyedülállóan, a meghívott sajtóképviselők 95 százaléka részt is vesz! A sajtótájékoztató helyszíne: HOTEL ARÉNA STADION, Budapest

13 FitBalance Aréna - Belépőjegy információk
A belépőjegy ára elővételben : Ft, a helyszínen, Ft. A belépőjegyek kaphatóak a Ticketa hálózatában, a legnagyobb hazai fitness termekben,valamint a BioTech Usa shopokban. Megrendelhető -en, valamint megvásárolható a helyszínen! A sétálójegy ára: ft, A belépő ára tartalmazza: támogatói ajándékcsomag ingyenes egészségügyi mérések ingyenes ásványvíz fogyasztás A rendezvényen ingyenes gyerekmegőrző működik! 14 éves kor alatt a belépés ingyenes!

14 Program információk A FitBalance Aréna rendezvényen több mint 300 fő oktató tart órákat. Hazai és Nemzetközi prezenterek , összesen 15 színpadon várják a sportolni vágyókat. A rendezvényen az alábbi programok kerülnek lebonyolításra: Nagyszínpad FT Corner, F.I.T Point Jóga – Pilates Zumba Spinning színpad (100 spinning kerékpár kerül elhelyezésre) Dance színpad Body Art színpad IFBB Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa színpad. Expo 5000 nm-en! Stb… A Magyar Testépítő és Fitness Szövetség a Fitbalance Aréna esemény keretein belül az Expo részen felállított színpadon rendezi meg IFBB Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa versenyét.

15 Együttműködési ajánlat
A Kiállító számára : ft/nm+áfa összeg esetén, az alábbi megjelenési lehetőségeket tudjuk biztosítani az eisberg - FitBalance Aréna – ( ) eseményen Továbbiakban: Kiállító

16 Indoor megjelenések: FitBalance magazinban 1 db hirdetési felületet biztosítunk,(logó és bemutatkozó szöveg) a magazin belső oldalán! db A FitBalance magazin Magyarországon (wellness szállodák, fitnesz termek, irodaházak stb.) valamint a helyszínen elérhetők.

17 Helyszíni, színpadi megjelenések:
A színpadok hátsó falán elhelyezett, színpadonként 2darab, 112 cm-es plazma tv-ken valamint a 3 db 25nm-es led falon(nagyszínpad és Expó ) a Kiállító neve és logója,( 1db) valamint reklámfilmje (max 25 mp) rendezvény ideje alatt folyamatosan megjelennek.

18 Helyszíni, kiállítói megjelenések:
A rendezvény helyszínén a kiállítói területen a Kiállító számára …nm-es méretű területet biztosítunk, asztallal , székkel. Az elektromos áram, valamint az épített stand ( mellékelve) ,további költséget jelent! Az áram 1-2 kw ft+áfa, az épített stand ft+áfa/nm ami tartalmaz 2 db széket, 1 db asztalt ( 80x100cm) , valamint 1 db infó pultot is.

19 Helyszíni, kiállítói megjelenések:
Továbbá elhelyezheti megállító tábláit,(rollupjait) termékeit a rendezvény több pontján promótálhatja és a standján értékesítheti is! Az esemény szünetében nyereményjátékot biztosítunk a nagyszínpadon! A rendezvényen önálló aktivitást végezhet, ami kiemelten megjelenik a rendezvény programjában! Molinói megjelennek az esemény helyszínein, több ponton kihelyezve, (max 8 db)

20 Online , DM megjelenések:
Az alábbi weboldalakon, beharangozók, riportok, játék valamint bannerek jelennek meg a rendezvényről az azt megelőző egy hónapban. Ezeken a felületeken a Kiállító logója megjelenik a partnerek között, oldalon De lehetőség van, nyereményjáték és pr anyag elhelyezésére is. ( külön egyeztetés alapján) Max 2 alkalommal az alábbi felületeken elhelyezzük a partner promóciós linkjét, vagy a kért megjelenést. A rendezvényt megelőzően, a folyamatosan bővülő, jelenleg fős adatbázisunk részére hírlevél kerül kiküldésre, amelyben a támogató tetszőleges tartalmú hírlevele jelenik meg. ( 1 alkalom, de önálló hírlevél)

21 Az eseményhez kapcsolódó ,egyéb megjelenések:
A rendezvényen résztvevők számára kiosztott kb ajándékcsomagban a Kiállító ajándékai, promóciós anyagai ( 1db termék, vagy prospektus, kupon , stb) elhelyezésre kerül! A Kiállító számára a bérelt (nm) területtel arányosan, de minimum 4 darab ingyenes kiállítói belépőt biztosítunk!

22 Sajtótájékoztató: A rendezvényt megelőzően, állófogadással és fitness bemutatóval egybekötött interaktív sajtótájékoztatót tartunk. A sajtótájékoztatón a Kiállító neve és logója az alábbiak alapján jelenik meg: (1 db roll up), a helyszíni kivetítőn ( 2 X 2m ) a támogató neve és logója, termékének fotói, hirdetése, valamint reklámfilmjei folyamatosan vetítésre kerülnek. Ezen felül terméke, vagy ajándékai, a sajtótájékoztatón kiosztásra kerülhet. A sajtótájékoztató helyszíne: Hotel Aréna Budapest **** A sajtótájékoztató időpontja: 2015 április :00

23 Galéria

24

25

26

27

28

29

30 Kapcsolat Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken: BARA Csaba Marketing vezető Mobil: UNGER-PAPP Kata Marketing- , sales manager Mobil: mail: Web: , Szpotunk megtekinthető:


Letölteni ppt "Eisberg - FitBalance Aréna"

Hasonló előadás


Google Hirdetések