Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egyszer egy fiatal, igen szerelmes férfi elhatározta, hogy barátnöje, WENDY nevét a péniszére tetováltatja.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egyszer egy fiatal, igen szerelmes férfi elhatározta, hogy barátnöje, WENDY nevét a péniszére tetováltatja."— Előadás másolata:

1 Egyszer egy fiatal, igen szerelmes férfi elhatározta, hogy barátnöje, WENDY nevét a péniszére tetováltatja.

2 Nyugalmi állapotban WY volt látható, izgalmi állapotban pedig megjelent a WENDY név.

3 Egy szép napon a fiatalember Jamaikára utazott Wendy-vel.

4 Kellemes volt napozni, és Wendy-vel a tengert élvezni.

5 Egy napon a strandon vizelnie kellett, és elment a WC-re.

6 Vizelés közben belép egy fiatal néger férfi, hogy ö is a dolgát végezze. Ahogy hösünk pillantása a másik farkára esik, látja ám, hogy a fekete férfi péniszén a két betü: WY látható.

7 Nahát! – szól erre. - A te barátnödet is Wendynek hívják? Nincs barátnöje, mondja a fekete férfi. Amúgy Túristavezetö a szigeten. De hogy jön ez a fura kérdés?

8 A fiatalember elmagyarázza: Láttam a hogy a péniszeden, mint az enyémen a két betü: WY áll. Izgalmi állapotban viszont nálam a WENDY név látható. Izgalmi állapotban viszont nálam a WENDY név látható.

9 A fekete csodálkozva válaszol: Az én tagomon az áll izgalmi állapotban: "WELCOME TO JAMAICA, THANKS FOR YOUR VISIT AND HAVE "WELCOME TO JAMAICA, THANKS FOR YOUR VISIT AND HAVE A NICE DAY"


Letölteni ppt "Egyszer egy fiatal, igen szerelmes férfi elhatározta, hogy barátnöje, WENDY nevét a péniszére tetováltatja."

Hasonló előadás


Google Hirdetések