Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ACTIA ® : Know How Megfelel az EU 3821/85 szabvány 1B mellékletének* Az EU szabvány szerint a digitális tachográf 2004. augusztustól, a 3,5 tonnát meghaladó.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ACTIA ® : Know How Megfelel az EU 3821/85 szabvány 1B mellékletének* Az EU szabvány szerint a digitális tachográf 2004. augusztustól, a 3,5 tonnát meghaladó."— Előadás másolata:

1 ACTIA ® : Know How Megfelel az EU 3821/85 szabvány 1B mellékletének* Az EU szabvány szerint a digitális tachográf 2004. augusztustól, a 3,5 tonnát meghaladó új áruszállító járművekbe, és a 9 –nél több üléssel rendelkező személyszállító gépjárművekbe kötelező. A végrehajtásra a tagországok egy év haladékot kaptak. Az ACTIA ® aktív szerepet játszott az Európai Tachográf Project-ben és elsőként fejlesztette ki a Digitális Tachográfot – ami megfelel az új EU törvény követelményeinek. A Digitális Tachográf egyformán jó megoldást kínál a szállítmányozók, a végrehajtó szervezetek, a járművezetők és a járműgyártók részére. Az ACTIA ® egy világméretű csoport, 20 év tapasztalattal a járműelektronikában – elektronikus vezérlők, műszerek és diagnosztikai eszközök területén – és gyári beszállítója a legismertebb járműgyártóknak. Az ACTIA ® Csoport Európában (Franciaország, Anglia, Németország, Spanyolország, Olaszország, Hollandia, Lengyelország, Csehország, Magyarország) valamint Amerikában és újabban Afrikában és Ázsiában is hatékony világméretű kereskedelmi és szervizhálózatot működtet. Egy teljes rendszer A Digitális Tachográf magába foglal : 2 digitális smart kártyaolvasót 365 napi tevékenység adatainak felvételére és tárolására alkalmas memóriát: jármű vezető(k) azonosítása, jármű vezetői beosztás, megtett út, események hibák … stb. SMARTACH ® Az ACTIA ® digitalis tachográf SMARTACH ® Az ACTIA ® digitalis tachográf

2 Előnyök Sebesség érzékelő (biztonsági védelemmel) - váltóműhöz kapcsolva. Különböző smart kártyák A fehér járművezetői kártya – egy professzionális kártya, amely egyrészt azonosításra, másrészt a tevékenység rögzítésére és tárolására szolgál és 28 nap adatainak tárolására képes. A sárga vállalkozás kártya – a gépjármű üzemeletetőjének használatában. A kék ellenőrző kártya – a hatóság(ok) használatában. A vörös műhely kártya – a felhatalmazott javító és kalibráló műhelyek használatában. Egy jobban ellenőrizhető teljes körű gépjármű használat – a járművezetőknek, üzemeltetőknek és a hatóságoknak egyaránt. Biztonságos Egyszerű és könnyű mindennapos használat Megbízhatóság Kompatibilitás A flotta irányítási rendszerekkel (GPS és GSM). képernyőt az adatok megjelenítésére, úgy mint a jármű sebessége, a megtett út és egyéb tárolt adatok. Nyomtatót, hogy kérésre a nyomtatott szelvényre kerüljenek a tachográf memóriájában, vagy a járművezető kártya memóriájában tárolt adatok. A járművezető névre szóló kártyát használ a 28 nap tevékenység rögzítésére – az adatok megjeleníthetőek a tachográf képernyőjén. Kizárólag a jármű üzemeltetője olvashatja ki a tachográf adatait, vagy nyerhet információt a járművezető kártya memóriájából: Vége a papír korongnak! 25, chemin de Pouvourville - BP 4215 - 31432 TOULOUSE Cedex 04 (France) Tél : +33 (0)5 61 17 61 61 - Fax : +33 (0)5 61 55 42 31 www.actia.com ACTIA magyarországi vezérképviselete: Az adatok biztonsággal tárolhatók a rendszer memóriájában. Adatkezelő és Analizáló program 1142 Budapest, Erzsébet kir.-né útja 57-61. Tel.: 273-1976; Fax: 220-4857 e-mail: chronoservices_magyarorszag@axelero.hu


Letölteni ppt "ACTIA ® : Know How Megfelel az EU 3821/85 szabvány 1B mellékletének* Az EU szabvány szerint a digitális tachográf 2004. augusztustól, a 3,5 tonnát meghaladó."

Hasonló előadás


Google Hirdetések