Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

1. Melyik jármű haladhat tovább elsőként az ábrán látható forgalmi helyzetben? a) A "V" jelű villamos. b) Az "M" jelű munkagép. c) Az "R" jelű rendőrségi.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "1. Melyik jármű haladhat tovább elsőként az ábrán látható forgalmi helyzetben? a) A "V" jelű villamos. b) Az "M" jelű munkagép. c) Az "R" jelű rendőrségi."— Előadás másolata:

1 1. Melyik jármű haladhat tovább elsőként az ábrán látható forgalmi helyzetben? a) A "V" jelű villamos. b) Az "M" jelű munkagép. c) Az "R" jelű rendőrségi gépkocsi.

2 2. Melyik jármű haladhat tovább elsőként az ábrán látható forgalmi helyzetben? a) A "VP" jelű villamospótló autóbusz. b) A "V" jelű villamos. c) A "kölcsönös udvariasság" elve alapján kell a járművek vezetőinek eldönteni.

3 3. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "V" jelű villamos, majd az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként az "A" jelű személygépkocsi, majd a "V" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen. c) Az "A" jelű személygépkocsi és a "V" jelű villamos vezetőjének a "kölcsönös udvariasság" elve alapján kell eldönteniük az áthaladás sorrendjét.

4 4. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "V" jelű villamos, majd az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként az "A" jelű személygépkocsi, majd a "V" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen. c) Az "A" jelű személygépkocsi és a "V" jelű villamos vezetőjének a "kölcsönös udvariasság" elve alapján kell eldönteniük az áthaladás sorrendjét.

5 5. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "V" jelű villamos, másodikként az "A" jelű személygépkocsi és harmadikként a "B" jelű tehergépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "V" jelű villamos, majd az "A" jelű személygépkocsi és a "B" jelű tehergépkocsi egymástól függetlenül, egyszerre is áthaladhat az útkereszteződésen. c) Elsőként az "A" jelű személygépkocsi, másodikként a "V" jelű villamos, harmadikként a "B" jelű tehergépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

6 6. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) A "V" jelű villamos és a "B" jelű tehergépkocsi egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk az "A" jelű személygépkocsi is áthaladhat az útkereszteződésen. b) Elsőként a "V" jelű villamos, másodikként az "A" jelű személygépkocsi, majd harmadikként a "B" jelű tehergépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként a "B" jelű tehergépkocsi, másodikként az "A" jelű személygépkocsi, majd harmadikként a "V" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen.

7 7. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként az "A" jelű személygépkocsi, majd utána a "B" jelű tehergépkocsi és a "V" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre haladhat át az útkereszteződésen. b) A "V" jelű villamos és a "B" jelű tehergépkocsi egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk az "A" jelű személygépkocsi is áthaladhat az útkereszteződésen. c) Elsőként a "V" jelű villamos, másodikként az "A" jelű személygépkocsi, majd harmadikként a "B" jelű tehergépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

8 8. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Az "M" jelű mentő gépkocsi és a "V" jelű villamos vezetőjének a "kölcsönös udvariasság" elve alapján kell eldönteniük az áthaladás sorrendjét. b) Elsőként a "V" jelű villamos, majd az "M" jelű mentő gépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként az "M" jelű mentő gépkocsi, majd utána a "V" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen.

9 9. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "V" jelű villamos, másodikként az "A" jelű személygépkocsi, harmadikként a "C" jelű autóbusz, majd utolsóként a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) A "V" jelű villamos és a "C" jelű autóbusz egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk az "A" és "B" jelű személygépkocsik is egymástól függetlenül, egyszerre áthaladhatnak az útkereszteződésen. c) A négy jármű vezetője a "kölcsönös udvariasság" elve alapján az egyik járművet átengedi, majd ezt követően a másik három jármű között a "jobb kéz szabály" alapján döntik el a továbbhaladás sorrendjét.

10 10. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) A "V" jelű villamos és az "A" jelű személygépkocsi egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk a "C" jelű autóbusz és utolsóként a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) A "V" jelű villamos és a "C" jelű autóbusz egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk az "A" jelű, és utolsóként a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként az "A" jelű személygépkocsi, másodikként a "C" jelű autóbusz, harmadikként a "B" jelű személygépkocsi, majd utolsóként a "V" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen.

11 11. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként az "A" jelű személygépkocsi, másodikként a "V" jelű villamos, harmadikként a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "V" jelű villamos, másodikként az "A" jelű, majd harmadikként a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Az "A" jelű személygépkocsi vezetője és a "V" jelű villamos vezetője a "kölcsönös udvariasság" elve alapján döntik el az áthaladás sorrendjét, és utánuk a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

12 12. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "V" jelű villamos, másodikként az "B" jelű, majd harmadikként a "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként az "A" jelű személygépkocsi, másodikként a "V" jelű villamos, majd harmadikként a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként a "V" jelű villamos, másodikként az "A" jelű, majd harmadikként a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

13 13. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként az "A" jelű személygépkocsi, másodikként a "V" jelű villamos, majd harmadikként a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "V" jelű villamos, másodikként az "A" jelű, majd harmadikként a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként a "V" jelű villamos, másodikként az "B" jelű, majd harmadikként a "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

14 14. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Az "A" jelű autóbusz után a "V1" és "V2" jelű villamosok egymástól függetlenül, egyszerre haladhatnak át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "V2" jelű villamos, másodikként az "A" jelű autóbusz, majd utolsóként a "V1" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen. c) A "V1" és "V2" jelű villamosok egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk az "A" jelű autóbusz haladhat át az útkereszteződésen.

15 15. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként az "V" jelű villamos, majd az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként az "A" jelű személygépkocsi, majd a "V" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen.

16 16. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "V" jelű villamos, másodikként a "B" jelű tehergépkocsi, majd utolsóként az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "B" jelű tehergépkocsi, másodikként a "V" jelű villamos, majd utolsóként az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként az "A" jelű személygépkocsi, másodikként a "B" jelű tehergépkocsi, majd utolsóként a "V" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen.

17 17. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "B" jelű személygépkocsi, majd utána az "A" jelű személygépkocsi és a "V" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre haladhat át az útkereszteződésen. b) Az "A" jelű személygépkocsi és a "V" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre, majd a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) A "B" jelű személygépkocsi és a "V" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre, majd az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

18 18. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként az "A" és "B" jelű személygépkocsik egymástól függetlenül, egyszerre, majd a "V" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "V" jelű villamos, majd az "A" és "B" jelű személygépkocsik egymástól függetlenül, egyszerre haladhatnak át az útkereszteződésen.

19 19. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "B" jelű, másodikként az "A" jelű személygépkocsi, majd utolsóként a "V" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "V" jelű villamos, másodikként a "B" jelű személygépkocsi, majd utolsóként az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) A "B" jelű személygépkocsi és a "V" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre, majd az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

20 20. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "B" jelű, másodikként az "A" jelű személygépkocsi, majd utolsóként a "V" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként az "A" jelű, másodikként a "B" jelű személygépkocsi, majd utolsóként a "V" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként a "V" jelű villamos, másodikként a "B" jelű személygépkocsi, majd utolsóként az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

21 21. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "V" jelű villamos halad tovább, majd az "A" és "B" jelű személygépkocsik vezetőinek a "kölcsönös udvariasság" elve alapján kell eldönteniük a továbbhaladási sorrendet. b) Elsőként a "V" jelű villamos, másodikként a "B" jelű személygépkocsi, majd utolsóként az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként a "V" jelű villamos, másodikként az "A" jelű személygépkocsi, majd utolsóként a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

22 22. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) A "B" jelű személygépkocsi és a "V" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre, majd az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "V" jelű villamos, másodikként a "B" jelű személygépkocsi, majd utolsóként az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként a "B" jelű, másodikként az "A" jelű személygépkocsi, majd utolsóként a "V" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen.

23 23. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "B" jelű személygépkocsi, másodikként a "V" jelű villamos, majd az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "V" jelű villamos, másodikként a "B" jelű személygépkocsi, majd utolsóként az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként az "A" jelű személygépkocsi, másodikként a "V" jelű villamos, majd a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

24 24. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Az "A" jelű személygépkocsi után a "V1" és "V2" jelű villamosok egymástól függetlenül, egyszerre haladhatnak át az útkereszteződésen. b) A "V1" és "V2" jelű villamosok egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként a "V1" jelű villamos, másodikként az "A" jelű személygépkocsi, majd utolsóként a "V2" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen.

25 25. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "V1" jelű villamos, másodikként az "A" jelű személygépkocsi, majd utolsóként a "V2" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen. b) A "V1" és "V2" jelű villamosok egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Az "A" jelű személygépkocsi után a "V1" és "V2" jelű villamosok egymástól függetlenül, egyszerre haladhatnak át az útkereszteződésen.

26 26. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Az "A" jelű személygépkocsi után a "V1" és "V2" jelű villamosok egymástól függetlenül, egyszerre haladhatnak át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "V2" jelű villamos, másodikként az "A" jelű személygépkocsi, majd utolsóként a "V1" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen. c) A "V1" és "V2" jelű villamosok egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

27 27. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Az "A" jelű járműszerelvény és a "V" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre, majd a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "V" jelű villamos, másodikként a "B" jelű személygépkocsi, majd utolsóként az "A" jelű járműszerelvény haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként az "A" jelű járműszerelvény, másodikként a "B" jelű személygépkocsi, majd utolsóként a "V" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen.

28 28. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) A "V1" és "V2" jelű villamosok egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk az "A" jelű autóbusz haladhat át az útkereszteződésen. b) Az "A" jelű autóbusz után a "V1" és "V2" jelű villamosok egymástól függetlenül, egyszerre haladhatnak át az útkereszteződésen.

29 29. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) A "V1" és "V2" jelű villamosok egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk az "A" jelű autóbusz haladhat át az útkereszteződésen. b) Az "A" jelű autóbusz után a "V1" és "V2" jelű villamosok egymástól függetlenül, egyszerre haladhatnak át az útkereszteződésen.

30 30. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "V" jelű villamos, másodikként az "A" jelű személygépkocsi, majd harmadikként a "B" jelű tehergépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként az "A" jelű személygépkocsi, másodikként a "V" jelű villamos, majd harmadikként a "B" jelű tehergépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként a "V" jelű villamos, másodikként az "B" jelű tehergépkocsi, majd harmadikként a "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

31 31. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) A "V1" és "V2" jelű villamosok egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) Az "A" jelű személygépkocsi után a "V1" és "V2" jelű villamosok egymástól függetlenül, egyszerre haladhatnak át az útkereszteződésen.

32 32. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) A "V1" és "V2" jelű villamosok egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) Az "A" jelű személygépkocsi után a "V1" és "V2" jelű villamosok egymástól függetlenül, egyszerre haladhatnak át az útkereszteződésen.

33 33. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként az "A" jelű tehergépkocsi, majd a "V" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "V" jelű villamos, majd az "A" jelű tehergépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

34 34. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként az "A" jelű tehergépkocsi, majd a "V" jelű villamos és a "B" jelű autóbusz egymástól függetlenül, egyszerre haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "V" jelű villamos, másodikként az "A" jelű tehergépkocsi, majd utolsóként a "B" jelű autóbusz haladhat át az útkereszteződésen. c) A "V" jelű villamos és a "B" jelű autóbusz egymástól függetlenül, egyszerre, majd az "A" jelű tehergépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

35 35. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "V" jelű villamos, másodikként az "A" és "B" jelű személygépkocsik egymástól függetlenül, egyszerre, majd utolsóként a "C" jelű tehergépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "B" jelű személygépkocsi, másodikként a "V" jelű villamos, harmadikként az "A" jelű személygépkocsi, és utolsóként a "C" jelű tehergépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) A "B" jelű személygépkocsi és a "V" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre, majd a "C" jelű tehergépkocsi, és utolsóként az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

36 36. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "V" jelű villamos, majd az "A" és "B" jelű személygépkocsik vezetője a "kölcsönös udvariasság" elve alapján megállapodva, és utolsóként a "C" jelű tehergépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) A négy jármű vezetője a "kölcsönös udvariasság" elve alapján az egyik járművet átengedi, majd ezt követően a másik három jármű között a "jobb kéz szabály" alapján döntik el a továbbhaladás sorrendjét. c) Elsőként az "V" jelű villamos, másodikként a "B" jelű személygépkocsi, harmadikként a "C" jelű tehergépkocsi és utolsóként az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

37 37. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "V" jelű villamos, majd az "A" és "B" jelű személygépkocsik, és utolsóként a "C" jelű tehergépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) A "C" jelű tehergépkocsi és a "V" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre, majd az "A" jelű személygépkocsi, és utolsóként a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Az "A" jelű személygépkocsi, a "C" jelű tehergépkocsi és a "V" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre, majd a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

38 38. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Az "M" jelű mentő gépkocsi és az "R" jelű rendőrségi gépkocsi vezetője a "kölcsönös udvariasság" elve alapján megállapodva, majd a "V" jelű villamos, és utolsóként az "A" jelű tehergépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "V" jelű villamos, másodikként az "M" jelű mentő gépkocsi, harmadikként az "R" jelű rendőrségi gépkocsi, és utolsóként az "A" jelű tehergépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként az "R" jelű rendőrségi gépkocsi, másodikként az "M" jelű mentő gépkocsi, harmadikként a "V" jelű villamos, és utolsóként az "A" jelű tehergépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

39 39. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként az "M" jelű mentő gépkocsi, másodikként az "R" jelű rendőrségi gépkocsi, majd az "A" jelű tehergépkocsi és a "V" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "V" jelű villamos, másodikként az "M" jelű mentő gépkocsi, harmadikként az "R" jelű rendőrségi gépkocsi, és utolsóként az "A" jelű tehergépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként a "V" jelű villamos, másodikként az "M" jelű mentő gépkocsi, harmadikként az "A" jelű tehergépkocsi, és utolsóként az "R" jelű rendőrségi gépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

40 40. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) A "C" jelű személygépkocsi és a "V" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre, majd az "A" jelű személygépkocsi és a "D" jelű tehergépkocsi egymástól függetlenül, egyszerre haladhat át az útkereszteződésen. b) A "V" jelű villamos és az "A" jelű személygépkocsi egymástól függetlenül, egyszerre, majd a "C" jelű személygépkocsi, és utolsóként a "D" jelű tehergépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként a "V" jelű villamos, másodikként az "A" jelű személygépkocsi, harmadikként a "D" jelű tehergépkocsi, és utolsóként a "C" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

41 41. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "V3" jelű, majd a "V1" jelű és utolsóként a "V2" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "V2" és "V3" jelű villamosok egymástól függetlenül, egyszerre, majd a "V1" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként a "V1" jelű villamos, majd a "V2" jelű és a "V3" jelű villamosok egymástól függetlenül, egyszerre haladhatnak át az útkereszteződésen.

42 42. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) A "V" jelű villamos és a "B" jelű személygépkocsi egymástól függetlenül, egyszerre, majd az "A" jelű személygépkocsi haladhat tovább. b) Az "A" és "B" jelű személygépkocsik egymástól függetlenül, egyszerre, majd a "V" jelű villamos haladhat tovább.

43 43. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) A "CS" jelű csuklós autóbusz, majd a "V" jelű villamos haladhat tovább. b) A "V" jelű villamos, majd a "CS" jelű csuklós autóbusz haladhat tovább. c) A "V" jelű villamos és a "CS" jelű csuklós autóbusz vezetőjének a "kölcsönös udvariasság" elve alapján döntik el az áthaladás sorrendjét.

44 44. Válassza ki, hogy az ábrázolt forgalmi helyzetben melyik jármű haladhat tovább elsőként? a) A "CS" jelű csuklós autóbusz. b) A "V" jelű villamos.

45 45. Válassza ki, hogy az ábrázolt forgalmi helyzetben melyik jármű haladhat tovább elsőként? a) A "CS" jelű csuklós autóbusz. b) A "V" jelű villamos.

46 46. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "B" jelű, majd az "A" jelű személygépkocsi, és utolsóként a "V" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen. b) A "V" jelű villamos és a "B" jelű személygépkocsi egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk az "A" jelű személygépkocsi is áthaladhat az útkereszteződésen. c) Elsőként a "V" jelű villamos, majd a "B" jelű és utolsóként az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

47 47. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) A "V" jelű villamos és az "A" jelű személygépkocsi vezetője a "kölcsönös udvariasság" elve alapján megállapodva, és tőlük függetlenül haladhat a "B" jelű személygépkocsi az útkereszteződésben. b) Elsőként a "V" jelű villamos, majd az "A" és "B" jelű személygépkocsik egymástól függetlenül, egyszerre haladhatnak át az útkereszteződésen. c) A "V" jelű villamos és a "B" jelű személygépkocsi egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk az "A" jelű személygépkocsi is áthaladhat az útkereszteződésen.

48 48. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "B" jelű személygépkocsi, majd a "V" jelű villamos és az "A" jelű személygépkocsi vezetője a "kölcsönös udvariasság" elve alapján megállapodva haladhatnak át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "B" jelű személygépkocsi, majd a "V" jelű villamos és utolsóként az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként a "V" jelű villamos, majd a "B" jelű és utolsóként az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

49 49. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "V" jelű villamos, majd az "A" jelű személygépkocsi és a "T" jelű tehergépkocsi egymástól függetlenül, egyszerre haladhat át az útkereszteződésen. b) A "V" jelű villamos és a "T" jelű tehergépkocsi egymástól függetlenül, egyszerre, majd az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként a "V" jelű villamos, majd az "A" jelű személygépkocsi és utolsóként a "T" jelű tehergépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

50 50. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként az "A" jelű személygépkocsi, majd utána a "B" jelű személygépkocsi és a "V" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "V" jelű villamos, majd az "A" jelű és utolsóként a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) A "B" jelű személygépkocsi és a "V" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

51 51. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Az "A" jelű személygépkocsi és a "V" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "V" jelű villamos, majd az "A" jelű és utolsóként a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként az "A" jelű, majd a "B" jelű személygépkocsi, és utolsóként a "V" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen.

52 52. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "V" jelű villamos, majd az "A" jelű és utolsóként a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "V" jelű villamos, majd a "B" jelű és utolsóként az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként az "A" jelű személygépkocsi, majd a "V" jelű villamos, és utolsóként a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

53 53. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "B" jelű, majd az "A" jelű személygépkocsi, és utolsóként a "V" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen. b) A "B" jelű személygépkocsi és a "V" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként a "V" jelű villamos, majd az "A" jelű és utolsóként a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

54 54. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "B" jelű, majd az "A" jelű személygépkocsi, és utolsóként a "V" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen. b) A "B" jelű személygépkocsi és a "V" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Az "A" és "B" jelű személygépkocsik egymástól függetlenül, egyszerre, majd a "V" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen.

55 55. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) A "B" jelű személygépkocsi és a "V" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "B" jelű személygépkocsi, majd a "V" jelű villamos és utolsóként az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként a "V" jelű villamos, majd az "A" jelű és utolsóként a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

56 56. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Az "A" jelű személygépkocsi és a "V" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "B" jelű, majd az "A" jelű személygépkocsi, és utolsóként a "V" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen. c) A "B" jelű személygépkocsi és a "V" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

57 57. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) A "B" jelű személygépkocsi és a "V" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "B" jelű, majd az "A" jelű személygépkocsi, és utolsóként a "V" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen. c) Az "A" jelű személygépkocsi és a "V" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

58 58. Válassza ki, hogy az ábrázolt forgalmi helyzetben melyik jármű haladhat tovább elsőként? a) Az "A" jelű személygépkocsi. b) A "V" jelű villamos.

59 59. Válassza ki, hogy az ábrázolt forgalmi helyzetben melyik jármű haladhat tovább elsőként? a) Az "A" jelű személygépkocsi. b) A "V" jelű villamos.

60 60. Válassza ki, hogy az ábrázolt forgalmi helyzetben melyik jármű haladhat tovább elsőként? a) Az "A" jelű személygépkocsi. b) A "V" jelű villamos.

61 61. Válassza ki, hogy az ábrázolt forgalmi helyzetben melyik jármű haladhat tovább elsőként? a) Az "A" jelű személygépkocsi. b) A "V" jelű villamos.

62 62. Válassza ki, hogy az ábrázolt forgalmi helyzetben melyik jármű haladhat tovább elsőként? a) Az "A" jelű személygépkocsi. b) A "V" jelű villamos.

63 63. Válassza ki, hogy az ábrázolt forgalmi helyzetben melyik jármű haladhat tovább elsőként? a) Az "A" jelű személygépkocsi. b) A "V" jelű villamos. c) A "kölcsönös udvariasság" elve alapján kell eldönteni.

64 64. Válassza ki, hogy az ábrázolt forgalmi helyzetben melyik jármű haladhat tovább elsőként? a) Az "A" jelű személygépkocsi. b) A "V" jelű villamos.

65 65. Válassza ki, hogy az ábrázolt forgalmi helyzetben melyik jármű haladhat tovább elsőként? a) Az "A" jelű személygépkocsi. b) A "V" jelű villamos.

66 66. Válassza ki, hogy az ábrázolt forgalmi helyzetben melyik jármű haladhat tovább elsőként? a) Az "A" jelű személygépkocsi. b) A "V" jelű villamos.

67 67. Válassza ki, hogy az ábrázolt forgalmi helyzetben melyik jármű haladhat tovább elsőként? a) Az "A" jelű személygépkocsi. b) A "V" jelű villamos.

68 68. Válassza ki, hogy az ábrázolt forgalmi helyzetben melyik jármű haladhat tovább elsőként? a) Az "A" jelű személygépkocsi. b) A "V" jelű villamos.

69 69. Válassza ki, hogy az ábrázolt forgalmi helyzetben melyik jármű haladhat tovább elsőként? a) Az "A" jelű személygépkocsi. b) A "V" jelű villamos.

70 70. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként az "A" jelű személygépkocsi, majd a "V" jelű villamos és a "B" jelű személygépkocsi egymástól függetlenül, egyszerre haladhat át az útkereszteződésen. b) A "B" jelű személygépkocsi és a "V" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként a "V" jelű villamos, majd az "A" jelű és utolsóként a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

71 71. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként az "A" jelű személygépkocsi, majd a "V" jelű villamos és a "B" jelű személygépkocsi egymástól függetlenül, egyszerre haladhat át az útkereszteződésen. b) A "B" jelű személygépkocsi és a "V" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként a "V" jelű villamos, majd az "A" jelű és utolsóként a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

72 72. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) A "B" jelű személygépkocsi és a "V" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "V" jelű villamos, majd az "A" jelű és utolsóként a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként az "A" jelű személygépkocsi, majd a "V" jelű villamos és a "B" jelű személygépkocsi egymástól függetlenül, egyszerre haladhat át az útkereszteződésen.

73 73. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) A "B" jelű személygépkocsi és a "V" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "V" jelű villamos, majd az "A" jelű és utolsóként a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként az "A" jelű személygépkocsi, majd a "V" jelű villamos és a "B" jelű személygépkocsi egymástól függetlenül, egyszerre haladhat át az útkereszteződésen.

74 74. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "V" jelű villamos, majd az "A" jelű és utolsóként a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) A "B" jelű személygépkocsi és a "V" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként az "A" jelű személygépkocsi, majd a "V" jelű villamos és a "B" jelű személygépkocsi egymástól függetlenül, egyszerre haladhat át az útkereszteződésen.

75 75. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "V1" jelű villamos, majd az "A" jelű személygépkocsi, és utolsóként a "V2" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen. b) A "V1" és "V2" jelű villamosok egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként az "A" jelű személygépkocsi, majd a "V1" és "V2" jelű villamosok egymástól függetlenül, egyszerre haladhatnak át az útkereszteződésen.

76 76. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "V" jelű villamos, majd a "B" jelű és utolsóként az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "V" jelű villamos, majd az "A" jelű és utolsóként a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként a "B" jelű, majd az "A" jelű személygépkocsi, és utolsóként a "V" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen.

77 77. Válassza ki, hogy az ábrázolt forgalmi helyzetben melyik jármű haladhat tovább elsőként? a) Az "A" jelű autóbusz. b) A "V" jelű villamos.

78 78. Válassza ki, hogy az ábrázolt forgalmi helyzetben melyik jármű haladhat tovább elsőként? a) A "T" jelű tehergépkocsi. b) A "V" jelű villamos.

79 79. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "V" jelű villamos, majd a "GY" jelű gyalogosok és az "A" jelű személygépkocsi egymástól függetlenül, egyszerre haladhatnak át az útkereszteződésen. b) A "GY" jelű gyalogosok és az "A" jelű személygépkocsi egymástól függetlenül, egyszerre, utánuk a "V" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként a "GY" jelű gyalogosok, majd a "V" jelű villamos, és utolsóként az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

80 80. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "V" jelű villamos, majd a "GY" jelű gyalogosok és az "A" jelű személygépkocsi egymástól függetlenül, egyszerre haladhatnak át az útkereszteződésen. b) A "GY" jelű gyalogosok és az "A" jelű személygépkocsi egymástól függetlenül, egyszerre, utánuk a "V" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként a "GY" jelű gyalogosok, majd a "V" jelű villamos, és utolsóként az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

81 81. Válassza ki, hogy az ábrázolt forgalmi helyzetben melyik jármű haladhat tovább elsőként? a) A "V" jelű villamos. b) Az "A" jelű személygépkocsi.

82 82. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "V" jelű villamos, majd az "M" jelű motorkerékpár és az "A" jelű személygépkocsi vezetője a "kölcsönös udvariasság" elve alapján megállapodva haladhatnak át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "V" jelű villamos, majd az "M" jelű motorkerékpár, és utolsóként az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként a "V" jelű villamos, majd az "A" jelű személygépkocsi, és utolsóként az "M" jelű motorkerékpár haladhat át az útkereszteződésen.

83 83. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként az "M" jelű motorkerékpár, majd az "A" jelű személygépkocsi és a "V" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre haladhatnak át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "V" jelű villamos, majd az "M" jelű motorkerékpár, és utolsóként az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Az "A" jelű személygépkocsi és a "V" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre, majd utánuk az "M" jelű motorkerékpár haladhat át az útkereszteződésen.

84 84. Melyik jármű haladhat tovább az ábrázolt forgalmi helyzetben? a) Csak az "R" jelű rendőrségi gépkocsi haladhat tovább. b) Elsőként az "R" jelű rendőrségi gépkocsi, majd a "V" jelű villamos haladhat tovább. c) Elsőként a „V" jelű villamos, majd az „R" jelű rendőrségi gépkocsi, és utolsóként az "A" jelű személygépkocsi haladhat tovább.

85 85. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "V" jelű villamos, majd a "B" jelű és utolsóként az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "V" jelű villamos, majd az "A" jelű és utolsóként a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként a "B" jelű, majd az "A" jelű személygépkocsi, és utolsóként a "V" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen.

86 86. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "V" jelű villamos, majd a "B" jelű és utolsóként az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "V" jelű villamos, majd az "A" jelű és utolsóként a "B" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként a "B" jelű, majd az "A" jelű személygépkocsi, és utolsóként a "V" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen.

87 87. Válassza ki, hogy az ábrázolt forgalmi helyzetben melyik jármű haladhat tovább elsőként? a) A "V1" jelű villamos. b) A "V2" jelű villamos. c) A "kölcsönös udvariasság" elve alapján kell eldönteni.

88 88. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "V1" jelű, majd a "V2" jelű villamos, és utolsóként az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "V2" jelű, majd a "V1" jelű villamos, és utolsóként az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként az "A" jelű személygépkocsi, majd a "V2" jelű és utolsóként a "V1" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen.

89 89. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "V1" jelű villamos, majd az "A" jelű személygépkocsi, és utolsóként a "V2" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "V1" jelű, majd a "V2" jelű villamos, és utolsóként az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként a "V2" jelű, majd a "V1" jelű villamos, és utolsóként az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

90 90. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "V1" jelű villamos, majd az "A" jelű személygépkocsi, és utolsóként a "V2" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "V2" jelű villamos, majd az "A" jelű személygépkocsi és a "V1" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre haladhatnak át az útkereszteződésen. c) Elsőként az "A" jelű személygépkocsi és a "V1" jelű villamos egymástól függetlenül, egyszerre, majd a "V2" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen.

91 91. Válassza ki az ábrázolt forgalmi helyzetben a résztvevők szabályos áthaladási sorrendjét! a) Elsőként a "V2" jelű villamos, majd az "A" jelű személygépkocsi, és utolsóként a "V1" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen. b) Elsőként a "V1" jelű villamos, majd az "A" jelű személygépkocsi, és utolsóként a "V2" jelű villamos haladhat át az útkereszteződésen. c) Elsőként a "V1" jelű, majd a "V2" jelű villamos, és utolsóként az "A" jelű személygépkocsi haladhat át az útkereszteződésen.

92 A gyakorlás véget ért!

93 Helytelen válasz!


Letölteni ppt "1. Melyik jármű haladhat tovább elsőként az ábrán látható forgalmi helyzetben? a) A "V" jelű villamos. b) Az "M" jelű munkagép. c) Az "R" jelű rendőrségi."

Hasonló előadás


Google Hirdetések