Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG."— Előadás másolata:

1 ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG

2 Két sikerágazat kombinációja: internet és network marketing.
Bemutatkozás Az FNT egy angol-panamai cég, a banki hátteret a Hatfield Oak International biztosítja. Két sikerágazat kombinációja: internet és network marketing. Tagjai számára egyedülálló megoldásokat kínál, a network marketing egyszerű módszerével. A FreeNetTeam sikerreceptjével az álmok elérhetővé válnak.

3 Robert T. Kiyosaki írta: Ha sokat akarsz keresni, két lehetőséged van:
"A világ leggazdagabb emberei egész életükben hálózatokat keresnek és építenek - mindenki más munkát keres!" Ha sokat akarsz keresni, két lehetőséged van: 1. lehetőség: 2. lehetőség: Vállalkozó leszel Hálózatot építesz

4 1. lehetőség: Indulás: FT Vállalkozói igazolvány: Ft Havi járulékok (e.v.): Ft/hó Havi költség: FT Könyvelő (e.v.): 5.000 Ft/hó 2. lehetőség: Indulás: FT 32€-ért vásárolni: kb Ft 2 ismerőssel beszélni: 0 Ft Havi költség: FT 2 ismerőst regisztrálni: 0 Ft

5 Miért pont a FreeNetTeam? Olyan zárt vásárlói rendszer, melyben:
Nincs regisztrációs díj Nem kell vállalkozói igazolvány Két ember érdeklő-dése is sikert hozhat Nem kell eladni Néhány hétig elég vele foglalkozni A jogdíjamat itt is megkapom „Jogdíjba” lehet vonulni egy éven belül

6 MINDENKI SEGÍT A MÁSIKNAK!
Hogyan működik? Mi történik akkor, ha külföldi ember regisztrál ajánló nélkül? Mi történik, ha még egy ismerő-sömet érdekli ez a lehetőség? Mi történik akkor, ha valaki ajánló nélkül regisztrál? 1. A vásárlással elfoglalok egy pozíciót 4. generációs bináris rendszer Így alattam van? Ő is segíthet!! Ő örül neki? 2. Hozok két embert MINDENKI SEGÍT A MÁSIKNAK! És ő? 3. Ők ugyanezt teszik Mivel csak két oldalam lehet, ezért ő a többiek alá kerül! És így tovább… A rendszer megkeresi, hogy ki az a tag, aki a legrégebben regisztrált és valamelyik lábán nincs még ember. Külföldi „berepülő” embernek csak magyar ember lehet az ajánlója!!!

7 VÉGTELEN MÉLYSÉGBEN FIZET ORSZÁGHATÁROK NÉLKÜL!
Mennyi jutalékot kaphatok? 5 vásárló 4 vásárló 4:5 vagy 5:4 arányban 9 minden vásárló 14 €/hó után VÉGTELEN MÉLYSÉGBEN FIZET ORSZÁGHATÁROK NÉLKÜL!

8 Az első héten 2 embert regisztrálsz, utána mindenki ugyanezt teszi.
Nézzünk egy példát! 1. hét: fő A laptopért 32€-t fizettél, ezért csupán két embernek kellett bemutatnod ezt az üzletet! A második hónapban nem kell fizetned, a jutalékodból vonják le a 32€-t. Nem egészség csomagot, hanem termék előtörlesztést választasz, és egy Ft értékű laptopot szeretnél! 1. hó 2. hét: fő 3. hét: fő 30 vásárló 4. hét: 16 fő 42 P/hó Ekkor a jutalékod a laptop árának 50%-a, ebben az esetben a cég megelőlegezi neked a másik felét. A következő hónap végén a laptopot teljesen kifizetted, választhatsz másik csomagot! Az első héten 2 embert regisztrálsz, utána mindenki ugyanezt teszi. 5. hét: 32 fő 2. hó 6. hét: 64 fő 7. hét: 128 fő 510 vásárló 8. hét: 256 fő 784 P/hó

9 A DÖNTÉSEDEN ENNYI MÚLHAT!
Mikor regisztráljak? A helyed ma A DÖNTÉSEDEN ENNYI MÚLHAT! A helyed később Mit gondolsz, a sikeres emberek miért hozzák meg gyorsan döntéseiket?

10 A POZÍCIÓD ÖRÖKÖLHETŐ!!! Jogdíj kifizetés
A jogdíjadat a partnerbanknál nyitott bankszámlára kapod meg minden hónap 15-én. Maximum: €/hó Ezért te EGYSZER „dolgoztál”, beszéltél két emberrel. A JUTALÉKOT ÉLETED VÉGÉIG KAPOD! A POZÍCIÓD ÖRÖKÖLHETŐ!!!

11 Hogyan tovább? Amennyiben a lehetőség felkeltette érdeklődésed jelentkezz regisztrációs ért. A regisztráció nem kerül semmibe, később is bele lehet kezdeni, de érdemesebb minél hamarabb.


Letölteni ppt "ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG."

Hasonló előadás


Google Hirdetések