Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG. Bemutatkozás Az FNT egy angol-panamai cég, a banki hátteret a Hatfield Oak International biztosítja. Két sikerágazat kombinációja:

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG. Bemutatkozás Az FNT egy angol-panamai cég, a banki hátteret a Hatfield Oak International biztosítja. Két sikerágazat kombinációja:"— Előadás másolata:

1 ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG

2 Bemutatkozás Az FNT egy angol-panamai cég, a banki hátteret a Hatfield Oak International biztosítja. Két sikerágazat kombinációja: internet és network marketing. Tagjai számára egyedülálló megoldásokat kínál, a network marketing egyszerű módszerével. A FreeNetTeam sikerreceptjével az álmok elérhetővé válnak.

3 Robert T. Kiyosaki írta: "A világ leggazdagabb emberei egész életükben hálózatokat keresnek és építenek - mindenki más munkát keres!" Ha sokat akarsz keresni, két lehetőséged van: Vállalkozó leszel Hálózatot építesz 1. lehetőség: 2. lehetőség:

4 10.000 Ft 30.000 Ft/hó 5.000 Ft/hó kb. 8.000 Ft Indulás: 45.000FT Havi költség: 35.000FT 0 Ft Indulás: 8.000FT Havi költség: 0FT 1. lehetőség: Vállalkozói igazolvány: Havi járulékok (e.v.): Könyvelő (e.v.): 2. lehetőség: 32€-ért vásárolni: 2 ismerőssel beszélni: 2 ismerőst regisztrálni:

5 Miért pont a FreeNetTeam? Olyan zárt vásárlói rendszer, melyben: Nincs regisztrációs díj Nem kell vállalkozói igazolvány Két ember érdeklő- dése is sikert hozhat Néhány hétig elég vele foglalkozni „Jogdíjba” lehet vonulni egy éven belül A jogdíjamat itt is megkapom Nem kell eladni

6 Hogyan működik? 1. A vásárlással elfoglalok egy pozíciót 2. Hozok két embert 3. Ők ugyanezt teszik És így tovább… Így alattam van? Ő örül neki? És ő? Ő is segíthet!! MINDENKI SEGÍT A MÁSIKNAK! 4. generációs bináris rendszer Mivel csak két oldalam lehet, ezért ő a többiek alá kerül! Mi történik, ha még egy ismerő- sömet érdekli ez a lehetőség? Mi történik akkor, ha valaki ajánló nélkül regisztrál? A rendszer megkeresi, hogy ki az a tag, aki a legrégebben regisztrált és valamelyik lábán nincs még ember. Mi történik akkor, ha külföldi ember regisztrál ajánló nélkül? Külföldi „berepülő” embernek csak magyar ember lehet az ajánlója!!!

7 Mennyi jutalékot kaphatok? 5 vásárló 4 vásárló 4:5 vagy 5:4 arányban minden után vásárló 9 14 €/hó VÉGTELEN MÉLYSÉGBEN FIZET ORSZÁGHATÁROK NÉLKÜL!

8 Nem egészség csomagot, hanem termék előtörlesztést választasz, és egy 360.000Ft értékű laptopot szeretnél! A következő hónap végén a laptopot teljesen kifizetted, választhatsz másik csomagot! Az első héten 2 embert regisztrálsz, utána mindenki ugyanezt teszi. A második hónapban nem kell fizetned, a jutalékodból vonják le a 32€-t. A laptopért 32€-t fizettél, ezért csupán két embernek kellett bemutatnod ezt az üzletet! Ekkor a jutalékod a laptop árának 50%-a, ebben az esetben a cég megelőlegezi neked a másik felét. Nézzünk egy példát! 1. hét: 2 fő 2. hét: 4 fő 3. hét: 8 fő 4. hét: 16 fő 5. hét: 32 fő 6. hét: 64 fő 7. hét: 128 fő 8. hét: 256 fő 1. hó 30 vásárló 2. hó 510 vásárló 42 P/hó 784 P/hó

9 Mit gondolsz, a sikeres emberek miért hozzák meg gyorsan döntéseiket? Mikor regisztráljak? A helyed ma A helyed később A DÖNTÉSEDEN ENNYI MÚLHAT!

10 A jogdíjadat a partnerbanknál nyitott bankszámlára kapod meg minden hónap 15-én. Ezért te EGYSZER „dolgoztál”, beszéltél két emberrel. A JUTALÉKOT ÉLETED VÉGÉIG KAPOD! A POZÍCIÓD ÖRÖKÖLHETŐ!!! Jogdíj kifizetés Maximum: 200.000€/hó

11 Amennyiben a lehetőség felkeltette érdeklődésed jelentkezz regisztrációs e-mailért. A regisztráció nem kerül semmibe, később is bele lehet kezdeni, de érdemesebb minél hamarabb. e-mail: fntnet.gp@gmail.comfntnet.gp@gmail.com Hogyan tovább?


Letölteni ppt "ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG. Bemutatkozás Az FNT egy angol-panamai cég, a banki hátteret a Hatfield Oak International biztosítja. Két sikerágazat kombinációja:"

Hasonló előadás


Google Hirdetések