Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A gyermeki tisztaság és szeretet, minden aljasságtól mentes

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A gyermeki tisztaság és szeretet, minden aljasságtól mentes"— Előadás másolata:

1 A gyermeki tisztaság és szeretet, minden aljasságtól mentes
A gyermeki tisztaság és szeretet, minden aljasságtól mentes. A szeretet a legfontosabb a világon… és a legnagyobb erő is.

2 Mindenki egyenrangú. Mindenki különleges valamiben
Mindenki egyenrangú. Mindenki különleges valamiben. Mindenki megérdemli, hogy szeressék. Mindenki megérdemli, hogy szeressen.

3 Az első benyomás legtöbbször a külső alapján alakul ki
Az első benyomás legtöbbször a külső alapján alakul ki. Ez egyfajta gátat szab a további kapcsolatteremtés számára. Ezt a gátat türelemmel, kitartással, hittel, és szeretettel lehet lebontani, hogy a belső szépség is feltáruljon. Adjuk meg mindenkinek az esélyt, ne legyenek előítéleteink…

4 Tekints magadba, hogy láss
Tekints magadba, hogy láss! Lásd mi vagy a Mindenben, s benned mi a Minden! Ne feledd mit elfeledtél, de néha felsejlik a csendes lüktetésben. Feladatod ezer, de időd kevés? Feladatod egy, de időd Tenger? Egy a Minden, de Minden Egy. Csepp vagy a Tengerben, de Te vagy a Csepp.

5 Ragyogó fényben, langyos szellő hoz csiklandozó virágillatot a tavasz zsongó csicsergésébe. Anyánk zöld ruhát vált, s leveti fáradalmait, majd felfrissülve fiatalítja meg testét a Mindenség kupolája alatt.

6 Többféle élet, létforma, Út és energia létezik a Világegyetemben
Többféle élet, létforma, Út és energia létezik a Világegyetemben. Mindebből az emberi lények oly keveset éreznek. Néhányuknak azonban vannak képességeik, és így többet LÁTnak, mint a többiek…

7 A való-világ kegyetlen. De nekünk ez az egyetlen
A való-világ kegyetlen. De nekünk ez az egyetlen. Van Más-Világ, de az máshol ont fényt, nyújt világot, s más virágot, illatot. Ne várd! Eljön… Légy jó!

8 Mi a bűnöd. Megbántad. Mindenki vét nap-mint nap, kisebbet-nagyobbat
Mi a bűnöd? Megbántad? Mindenki vét nap-mint nap, kisebbet-nagyobbat. Lépj tovább! Adj egy kicsit másoknak! A feladatunk adni. Ha szeretetet adsz, segítesz, örömöt és boldogságot kapsz, melyre lelkednek szüksége van. Vannak óriási, és vannak parányi bűnök! Figyelj a jelekre, melyek válaszok kérdéseidre.

9 A szeretet ellentéte a félelem
A szeretet ellentéte a félelem. Az ellentétek tartják mozgásban, és működtetik a világot. Nekünk embereknek pedig a legfontosabb a szeretet, mely emberré tesz, s mely fő táplálónk.

10 Örülj a Napnak, örülj a Fénynek, és a ténynek, hogy létezel
Örülj a Napnak, örülj a Fénynek, és a ténynek, hogy létezel. Ha szeretsz, szeretnek. Öleld meg gyermeked, ápold élet-erőd, haragot ne tarts, csak emléket, mely jó, vagy rossz!

11 Az életed a Tied. Ha bánod a múltad, tedd jobbá a jövőd!

12 A bölcsesség és józan ész benned rejlik, melyet a tanulással csekély mértékben csiszolhatsz. Származásod nem számít, bár eddigi életeid, hibáid, és döntéseid nagyban meghatározzák, hogy hová kerülsz. A lényeg hogy higgy, szeress, és tégy.

13 Hív a Sötét: a hamis Béke. Feladatod még nem fejezted be
Hív a Sötét: a hamis Béke. Feladatod még nem fejezted be! Küldetésed még rád vár! Gyávaságod vörös szempár neveti, s hívogat egy hamis nyugalomba, sötét birodalma szenvedő csendjébe. Gondolkodj! Kik szeretnek, mily fájdalmat nyújtasz majd nekik, mit nem érdemelnek, ha egyáltalán érdekelnek.

14 …az Örök Körforgás apró cseppként emel fel újra, míg nem frissítő esőként nem hulltok vissza, itatva Föld-Anya minden gyermekét, s újjászülettek nem soká, apró kis patakként.

15 Kérlek küldd el ezt az üzenetet legalább 7 embernek, és életed jobbra fordul!


Letölteni ppt "A gyermeki tisztaság és szeretet, minden aljasságtól mentes"

Hasonló előadás


Google Hirdetések