Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Vésztői Református Egyházközség 19

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Vésztői Református Egyházközség 19"— Előadás másolata:

1 A Vésztői Református Egyházközség 19
A Vésztői Református Egyházközség 19. alkalommal rendezi meg Nemzetközi Népművészeti Táborát július 6-13 között. A kínálatból: Hagyományos népi kismesterségek, fazekasság, szövés, fonás, nemezelés, kürtős és mézeskalácssütés, szalmafonás, virágkötészet ...

2 Citeraoktató: - Széles András és művésztársai Népdaloktató:
Néptáncoktatók a Világ Virága Művészeti Iskola táncpedagógusai Citeraoktató: - Széles András és művésztársai Népdaloktató: - Budai Ilona

3 Minden este 19 órától előadások:
Hétfő: „Első világháború – Magyarország – erkölcs - kultúra” Dr. Tőkéczki László előadása közreműködik Széles András citeraművész

4 Kedd: ,, Barátság”- minden családtag szemszögéből
Dr. Püsök Sarolta előadása

5 Szerda: ,, A Kárpát-medence táncos kincsei”
közreműködnek a tábor táncművészei, a Tabán táncegyüttes és a Csürdöngölö zenekar

6 Csütörtök: Kirándulások,
sportvetélkedők, vadászvacsora, szabadtéri táncház. Péntek: Szervezés alatt. A következő lehetőségeket tudnánk kínálni: „Az egri bor dicsérete” 2. a világháború emlékei népdalkultúránkban A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják!!!

7 Július 6-án vasárnap de kor Magyarságtalálkozó, tábornyitó istentisztelet a református templomban Igét hirdet: Pocsai Vince kárpátaljai református lelkipásztor a magyar kultúra lovagja. - Közreműködnek: Koszorús Erzsébet a nagyszalontai Arany János irodalmi kör képviseletében „Arany János költészete a Biblia tükrében”, Budai Ilona és Széles András előadó művészek. A templomban megtekinthető: Domján Sándor nagyszalontai grafikusművész kiállítása.

8 Tábornyitó műsor: július 6-án este 19,00-tól a Sinka István Művelődési Ház színháztermében - Fellépnek: a tábor művészoktatói, tánccsoportok, citerazenekarok határon innen és túl és még sokan mások. Táborzáró Gála 13-án szombaton órai kezdettel a tábor oktatóinak és résztvevőinek közreműködésével, a Sinka István Művelődési Ház színháztermében. Július 14-én vasárnap de kor Táborzáró Istentisztelet, melyen szolgálnak a tábor művészoktatói.

9 Köszönhetően a támogatóknak a vésztői gyermekek mindössze 3000Ft-ért
Minden este 20 órától táncház, ahol a Csürdöngölö zenekar húzza a talpalávalót. Minden érdeklődőt szeretettel várunk táborunkba. Köszönhetően a támogatóknak a vésztői gyermekek mindössze 3000Ft-ért élvezhetik a tábor teljes kínálatát és a napi ebédet.

10 Érdeklődni és jelentkezni lehet: a Református Egyházközségnél Vésztőn:
Mucsiné Sallai Annamária Tel: vagy Egy-egy nap kínálatába, eseményeibe is be lehet tekinteni. Szeretettel várjuk az érdeklődőket.


Letölteni ppt "A Vésztői Református Egyházközség 19"

Hasonló előadás


Google Hirdetések