Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kína Beijing (Peking) - Hutong Peking – Hutong Pekingben a gyorsan növekvő felhőkarcolók árnyékában és a tiltott város környezetében terül el Hutong.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kína Beijing (Peking) - Hutong Peking – Hutong Pekingben a gyorsan növekvő felhőkarcolók árnyékában és a tiltott város környezetében terül el Hutong."— Előadás másolata:

1

2 Kína Beijing (Peking) - Hutong

3 Peking – Hutong Pekingben a gyorsan növekvő felhőkarcolók árnyékában és a tiltott város környezetében terül el Hutong a hagyományos kínai település, amely egyben a kínai életmód hagyományait is jelenti! Jelentése, (mongol eredetű) ivóvizet adó kút (ásott kút) környékére települt belső udvarokkal épült házakat jelent, amelyeket keskeny sikátorok, folyosók kötnek össze. Generációk hagyományaihoz ragaszkodó barátságos lakói, nagy szeretettel gondozzák, őrzik lakókörnyezetüket! Laknak itt szegények és gazdagok egyaránt. Utcára nyíló üzletek, vendéglők, kereskedések százai és a barátságos kínai emberek teszik vonzóvá és változatossá. A keskeny utcák miatt a hutongi kirándulás szinte nélkülözhetetlen eszköze a riksa! Pekingi látogatás kihagyhatatlan része a hutongi kirándulás.

4 Peking (Beijing) felhőkarcolók

5 Peking a tiltott város látképe

6 Peking a Tiananmen tér. (területe száz acre)

7 Hutongi részlet Hutong részlet

8 Keskeny utcák

9

10 Turisták

11 Utcára nyiló kereskedések

12 Utcai árusok

13 Vendéglők

14

15 Belső udvarok

16

17

18

19

20 Pekingi kacsa

21 Ahol csak egy riksa fér el

22 Riksák és emberek pihenőben

23 Riksa állomás

24 Kínai emberek

25

26

27 Barátságos emberek

28 Goodbye! Hutong! megyerimihaly(mmihaly23)


Letölteni ppt "Kína Beijing (Peking) - Hutong Peking – Hutong Pekingben a gyorsan növekvő felhőkarcolók árnyékában és a tiltott város környezetében terül el Hutong."

Hasonló előadás


Google Hirdetések